Web Analytics Made Easy - Statcounter

زوائد نفتی آسیبی جدی برای محیط‌زیست هستند این آسیب‌ها با تلاشی دانش‌بنیان و تبدیل آنها به محصولات کاربردی در صنایع، کمتر شد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ یک شرکت دانش بنیان با مطالعه و تحقیق روی انواع مواد روغنی و نفتی، محصولات جانبی پالایشگاهی، پتروشیمی، شیمیائی و همچنین ضایعات حاصل از این صنایع که در محیط رها شده و یا به صورت ناقص و نهائی نشده مانده‌اند؛ آنها را به محصولاتی کاربردی در صنایع نفت، روغن، پتروشیمی و شیمیایی تبدیل می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محصولات سبز به کالاهایی گفته می‌شود که دوستدار محیط‌زیست یا به عبارتی فاقد آلایندگی برای محیط پیرامون ما هستند. روغن فرآیند لاستیک سبز نیز از جمله محصولات روغنی مورد استفاده در صنعت تایر و لاستیک است. این روغن‌ها برای اینکه دارای شاخصه‌های زیست‌محیطی بالایی هستند در کشورهای تراز اول جهان و اروپایی و برندهای معتبر لاستیک و تایر حال حاضر از اهمیت ویژه‌ای برخوردار بوده و مورد استفاده قرار گرفته‌اند.

این شرکت دانش بنیانِ صنعتی در حوزه روغن‌های صنعتی موفق شده است تا در کنار تولید محصولات روغنی با فرآیندهای سازگار با محیط‌زیست و به‌کارگیری دانش و فناوری داخلی، در تولید روغن‌های فرآیند لاستیک سبز منطبق با استانداردهای روز دنیا ورود کند.

به گفته مسعود حکیم داود، مدیر عامل این شرکت، روغن‌های فرآیند لاستیک از محصولات عمده این شرکت است. بیشتر روغن‌های تولید شده در شرکت ما به عنوان روغن فرآیند در صنعت تایرسازی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

وی افزود: محصول ما در حوزه تولید لاستیک انواع خودرو، کامیونت و ماشین‌آلات راه‌سازی، تولید ماکروویوها، اتصالات لوازم خانگی مانند ماشین‌های لباسشوئی و ظرفشوئی و غلتک‌های لاستیکی کاربردی است.

این فعال فناور ادامه داد: با تلاش متخصصان و پژوهشگران ما از موا زاید نفتی و برخی محصولات جانبی پالایشگاه‌های روغن، محصولی تولید می‌کنیم که دوست‌دار محیط زیست است. این روغن‌های پایه، محصولی منطبق با استانداردهای روز دنیا و دوستدار محیط‌زیست هستند که در صنایع لاستیک و تایرسازی تحت عنوان روغن فرآیند لاستیک سبز شناخته می‌شوند.

این فعال فناور ادامه داد: مواد زاید نفتی به دلیل ترکیبات اسیدی، آروماتیک بالا، خاک و آب را تبدیل به پسماند می‌کنند و به مرور وارد سفره‌های آب زیرزمینی می‌شوند و مسائل و مشکلات عدیده‌ای را برای محیط زیست ایجاد می‌کنند. اما روغن‌های تولیدی ما محصولات دوستدار محیط‌زیست هستند و از این اتفاقات و خسارات پیشگیری می‌کنند.

به گفته این فعال فناور، روغن‌های فرآیند لاستیک، سنگین و CBFS مورد مصرف صنایعی همچون لاستیک‌سازی بعد از تبدیل به دوده کربن سیاه در صنایع دوده‌سازی است و در حال حاضر علاوه بر تامین بازارهای داخلی توانسته است تا در جنگ اقتصادی و تحریمی به عنوان یک بازوی صادراتی و ارزآور در صحنه به عنوان یک شرکت صادراتی موفق عمل کند.

رشد اقتصاد دانش‌بنیان در گروی توسعه حق ثبت اختراعموفقیت "پارک‌های علم و فناوری" در گرو موفقیت دانش‌بنیان‌ها/ شرکت‌های دانش‌بنیان‌ نسل نوین ارتباط صنعت با دانشگاهموفقیت یک شرکت دانش‌بنیان در اتصال فارغ‌التحصیلان دانشگاه به بازار کار

 

انتهای پیام/

 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شرکت های دانش بنیان شرکت های دانش بنیان فرآیند لاستیک دانش بنیان محیط زیست روغن ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۱۵۱۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از خودروهای برقی به حل مهم‌ترین مسئله کلان‌شهر اصفهان کمک کند

رئیس کمیسیون خانواده، بانوان و جوانان شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: تمرکز دومین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان روی خودروهای برقی بود؛ این خودروها می‌تواند با هدف کاهش آلودگی هوا به یکی از مهم‌ترین مسئله کلان‌شهر اصفهان کمک کند.

فرزانه کلاهدوزان با حضور در غرفه خبرگزاری ایمنا در دومین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: این نمایشگاه در مقایسه با سال گذشته پیشرفت چشمگیری داشت، چراکه شرکت‌های دانش‌بنیان و سایر مشارکت‌کنندگان محصولات با کیفیتی را ارائه دادند.

وی با بیان اینکه اطلاع از آخرین تکنولوژی‌های روز دنیا و تبدیل آن‌ها به محصولات دانش‌بنیان بسیار حائز اهمیت است، افزود: برخلاف بعضی نمایشگاه‌ها که تمام وسایل آن‌ها وارداتی است، در این نمایشگاه مهندسی معکوس رخ داده است و واردات نیز به محصولات دانش‌بنیان تبدیل می‌شود.

کلاهدوزان تاکید کرد: تولیدات باید در کشور انجام شود تا بتواند مفید باشد، به‌ویژه اینکه تمرکز دومین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان روی خودروهای برقی بود؛ این خودروها می‌تواند با هدف کاهش آلودگی هوا به یکی از مهم‌ترین مسئله کلان‌شهر اصفهان کمک کند.

وی تصریح کرد: با توجه به پیشرفت‌، توان و ظرفیت‌هایی که در این نمایشگاه دیده می‌شود، مدیریت شهری نیز می‌تواند به اجرای این طرح‌ها اعتماد کند؛ در دومین نمایشگاه حمل‌ونقل، دانش بنیان‌ها نسبت به سال گذشته پر قدرت‌تر ظاهر شدند، همچنین تجربه‌های آن‌ها در زمینه پروتوتایپ به ساخت انبوه رسیده بود که اگر به قرارداد منتهی شود، نتیجه مطلوبی خواهد داشت‌.

کد خبر 750312

دیگر خبرها

  • خودکفایی در تامین نانوکاتالیست‌ ضروری در تولید بنزین
  • نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند
  • تولید یک شرکت دانش بنیان برای خودکفایی در تأمین ماده اولیه بنزین
  • خودکفایی در تأمین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین
  • دانش‌بنیان‌ها برای توسعه قدرت فناورانه چه امکاناتی نیاز دارند؟
  • امحاء کشت محصولات کشاورزی با آب‌های غیرمتعارف در شیراز
  • برنامه‌ریزی برای صادرات محصولات دانش‌بنیان
  • گام ستاد اقلیم و محیط زیست برای رسیدن به الگوی کاهش آلایندگی در نیروگاه‌ها و صنایع بزرگ
  • استفاده از خودروهای برقی به حل مهم‌ترین مسئله کلان‌شهر اصفهان کمک کند
  • تولید انبوه محصولات دانش‌بنیانی مورد حمایت وزارتخانه‌ها قرار گیرد