Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  حوزه دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان،  اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور عصر سه شنبه در بیست و دومین جشنواره خیرین مدرسه ساز گفت: قانون لغو تحریم‌ها در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید و دولت نیز نظرات خود را به صورت مکتوب هم به مجلس شورای اسلامی و هم به شورای نگهبان ارسال کرد.

وی تاکید کرد: از روزی که این قانون در شورای نگهبان تصویب شد، دولت به عنوان قوه مجریه آن را پذیرفت، اما اجرای این قانون را به روشی انجام داد که دشمنان نتوانند فشار جهانی علیه ملت ایران ایجاد کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جهانگیری در ادامه گفت: دولت در اجرای این قانون به اصول راهبردی سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران یعنی حکمت، عزت و مصلحت که سال‌هاست از سوی رهبر معظم انقلاب ترسیم شده است عمل کرد به نحوی که به قول خود آمریکایی‌ها آن‌ها مات شدند و همچنان توپ در زمین آن‌ها است.

معاون اول رئیس جمهور به سخنان روز گذشته رهبر معظم انقلاب در خصوص عدم تلاش جمهوری اسلامی ایران برای دستیابی به سلاح هسته‌ای اشاره کرد و افزود: در سخنان ارزشمند روز گذشته رهبری یکبار دیگر با قاطعیت تأکید شد که نه تنها ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست بلکه اسلام نیز اجازه آن را نمی‌دهد.

وی با تقدیر و تشکر از خیرین مدرسه ساز که اقدامات بسیاری مهمی را انجام می‌دهند یادآور شد: حجم اعتباراتی که خیرین مدرسه ساز ارائه می‌دهند بسیار قابل توجه بوده و کمک‌های شایانی به آموزش و پرورش است.

جهانگیری گفت: مدرسه سازی یکی از متداول‌ترین و مقبول‌ترین امور خیرخواهانه و نیکوکارانه است. مدرسه سازی کمک بزرگی به آموزش و پرورش است ضمن آنکه مدرسه کانون تعلیم و تریبت فرزندان کشور است و آینده کشور در همین مدارس رقم می‌خورد.

معاون اول رئیس جمهور با تأکید بر اینکه مدرسه سازی سرمایه گذاری عظیم برای آینده جامعه و توسعه انسانی است، افزود: مدرسه سازی گامی در جهت پیشبرد عدالت آموزشی و تقویت کننده روح تعاون و همبستگی و اعتماد میان مردم است.

وی یکی از آرمان‌های انقلاب اسلامی را عدالت عنوان کرد و گفت: در میان شئون و جنبه‌های مختلف عدالت، عدالت آموزشی از مهمترین جنبه هاست.

جهانگیری در ادامه یادآور شد: مشاهده وضعیت مناطق محروم کشور که فرصت کمتری برای توسعه پیدا کرده اند همواره نگران کننده و دردآور است، اما هیچ یک از این صحنه‌ها به اندازه محرومیت فرزندان کشور از امکانات آموزشی و تحصیل دردآور نیست.

وی به تلاش خیرین مدرسه ساز که امکانات رشد و تحصیل را برای فرزندان این کشور در مناطق محروم تأمین می‌کنند اشاره کرد و گفت: بر اساس مطالعات اجتماعی انجام شده، هیچ چیز برای مردم به اندازه استقرار عدالت و رفع تبعیض مهم نیست.

معاون اول رئیس جمهور با اشاره به شرایط کشور تاکید کرد: امروز در شرایط ویژه‌ای قرار گرفته‌ایم که از یک سو با تحریم‌ها و از سوی دیگر با بیماری کرونا مواجه هستیم. کرونا تمامی جنبه‌های مختلف زندگی را تحت تأثیر قرار داده است. شاید کسی تصور نمی‌کرد که این بیماری این قدر طولانی شود و خسارات زیادی را برای همه مردم و همه کشور‌ها ایجاد کند به گونه‌ای که در بعضی بخش‌ها اثرات این بیماری نگران کننده شده است.

جهانگیری با تأکید بر اینکه آموزش و تحصیل قابل توقف و تعطیل بردار نیست گفت: با وجود استمرار آموزش از طریق فضای مجازی، حضور دانش آموزان در مدارس نیز از جهات مختلف اهمیت دارد چرا که زندگی اجتماعی فرزندان در مدرسه شکل می‌گیرد.

وی با بیان اینکه سال گذشته در همین ایام بود که جلساتی در ستاد ملی مقابله با کرونا تشکیل و برای تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها تصمیم گیری شد، یادآور شد: آموزش و پرورش با راه اندازی شبکه شاد کاری بزرگ انجام داد و سعی شد به شکل مجازی جریان آموزش در مدارس و دانشگاه‌ها تعطیل نشود، اما قطعل به فرایند آموزش شوک وارد شده است بنابراین باید به دنبال راهکار‌هایی باشیم که کاستی‌ها و عقب ماندگی‌های ناشی از تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها جبران شود.

معاون اول رئیس جمهور در ادامه تاکید کرد: یکی از دغدغه‌های امروز برای تحصیل دانش آموزان این است که بسیاری از فرزندان این کشور از گوشی تلفن همراه هوشمند و تبلت برخوردار نیستند که لازم است مردم، دولت و خیرین کمک کنند تا ابزار لازم برای آموزش از طریق فضای مجازی برای دانش آموزان مهیا شود تا از تحصیل عقب نمانند.

جهانگیری افزود: خوشبختانه معلمین دلسوزی در کشور وجود دارند که کار‌های ماندگاری در این یکسال انجام دادند که نمونه آن خانم معلمی بود که از روی تخت بیمارستان تلاش کرد تا کار آموزش به دانش آموزان خود را انجام دهد و نمونه دیگر معلمی بود که روستا به روستا به سراغ دانش آموزان خود رفت که لازم است دست چنین معلمانی را ببوسیم و آن‌ها را مورد حمایت قرار دهیم.

وی در ادامه با گرامیداشت یاد مرحوم حافظی رییس فقید انجمن خیرین مدرسه ساز کشور خاطرنشان کرد: او در دوران عمر خود کار‌های ماندگاری در حوزه مدرسه سازی انجام داد و خداوند توفیقات فراوانی به خیرین عطا می‌کند تا بتوانند خدمات مهمی از خود باقی بگذارند.

معاون اول رئیس جمهور با یادآوری اینکه ایران در مقطعی با شش قدرت بزرگ دنیا توافق برجام را امضا کرد گفت: متعاقب اجرای برجام تحریم‌ها لغو شد و کشور در مسیر خوبی قرار گرفت، اما آمریکا اقدامی غیرعقلایی، ضدانسانی و ضدحقوق بین الملل انجام داد و یکطرفه از این توافق خارج شد و تلاش کرد فشار‌های فراوانی را بر ملت ایران وارد کند.

جهانگیری افزود: اگرچه آمریکایی‌ها در تبلیغات خود می‌گفتند که کمک‌های انسان دوستانه و دارو شامل تحریم نیست، اما آن‌ها واردات دارو را به ایران تحریم کردند و با وجود آنکه ایران از طریق توافق با سازمان جهانی بهداشت و «یو ان دی پی» ۷۰ میلیون دلار برای واردات تجهیزات پزشکی تخصیص داده است، اما امروز پس از گذشت یکسال همچنان امکان واردات این تجهیزات فراهم نشده است.

وی در ادامه با بیان این که آمریکایی‌ها همچنین جلوی واردات مواد اولیه کارخانه‌ها و کالا‌های اساسی به ایران را نیز گرفتند گفت: آن‌ها هدفشان این بود که مردم کشور در اثر فشار‌های متعدد، به خیابان‌ها بیایند و از این طریق نظام را با فروپاشی مواجه کنند.

معاون اول رئیس جمهور تاکید کرد: آنچه باعث شد که آمریکایی‌ها شکست بخورند ایستادگی ملت ایران و تدبیر مدیران کشور بود که تلاش کردند آثار فشار‌ها و تحریم‌ها را به حداقل برسانند.

وی با تاکید بر اینکه همراهی مردم ایران برای شکست فشار حداکثری آمریکا سند بزرگی است که در تاریخ جهان خواهد ماند گفت: مردم ایران در تاریخ نشان داده اند که همواره از دل سختی‌ها سربرآورده اند و دلیل همراهی مردم در مقابله با تحریم‌های آمریکا این بود که مردم احساس کردند که تمام اقدامات مسئولین جمهوری اسلامی ایران در مقابل آمریکا اقداماتی منطبق بر منطق است.

جهانگیری افزود: در دو سه سال اخیر هیچ کس از چپ و راست و اصلاح طلب و اصولگرا به دولت فشار نیاورد که با ترامپ مذاکره کنید و فشار‌ها را کم کنید. همه پذیرفته بودند که چنین فردی قابل مذاکره نیست.

معاون اول رئیس جمهور ادامه داد: این وجدان عمومی کمک کرد که جمهوری اسلامی ایران در مقابله با فشار‌های ترامپ موفق شود به گونه‌ای که مقامات عالی آمریکا و هم پیمانان اروپایی آن‌ها امروز اعلام می‌کنند که فشار حداکثری آمریکا علیه ملت ایران به شکست کشیده شده است.

وی در ادامه گفت: امروز هم برای ادامه کار تا زمانی که آمریکا دست از لجاجت، کینه توزی و اقدامات ناحق، ضدانسانی و ضدحقوق بشر علیه ملت ایران برنداشته است باید همچنان بر مبنای عقل و منطق و قابل پذیرش برای افکار عمومی ادامه دهیم.

جهانگیری با اشاره به روز مهندس و اینکه از ویژگی‌های مهندس این است که هیچ وقت خود را در بن بست قرار نمی‌دهد گفت: یک مهندس همیشه برای هر کار سختی راهکاری پیدا می‌کند و اجازه نمی‌دهد که در بن بست قرار بگیرد.

معاون اول رئیس جمهور با بیان اینکه روز‌های بسیار خوب و امیدوار کننده‌ای پیش روی کشور است گفت: با مذاکرات مسئولین کشور با مقامات کشور‌هایی که پول‌های ایران در آن کشور‌ها مسدود شده است زمینه آزادشدن این پول‌ها درحال فراهم شدن است و امیدوارم دوره سختی وتلخی برای ملت ایران تمام شود.

وی در ادامه خطاب به معلمین و فرهنگیان کشور درخصوص تصویب رتبه بندی گفت: قرار بود رتبه بندی معلمین تا آخر بهمن تصویب شود که این موضوع هم اکنون در دستور کار دولت قرار دارد و امیدوارم تا هفته آینده در دولت نهایی شده و لایحه آن به عنوان مطالبه برحق معلمین و فرهنگیان به مجلس شورای اسلامی ارسال شود.

در این مراسم وزیر آموزش و پرورش نیز با تقدیر از خیرین مدرسه ساز گفت: خیرین مدرسه ساز هر گاه که در تنگنا بوده ایم راهگشا و در کمک به آموزش و پرورش پیشگام بوده‌اند. آن‌ها بسیار هوشمند هستند و در جایی سرمایه گذاری می‌کنند که تأثیرات آن ماندگار و با دوام است.

در این مراسم که تعدادی از استان‌های کشور از طریق ویدئو کنفرانس آن را دنبال می‌کردند، با حضور معاون اول رییس جمهور از برخی خیرین مدرسه ساز قدردانی و از سردیس حاج اکبر ابراهیمی یکی از خیرین مدرسه ساز و نیز کتاب‌های زندگینامه خیرین مدرسه ساز رونمایی شد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: معاون اول رئیس جمهور مقاومت اسلامی تحریم های آمریکا معاون اول رئیس جمهور جمهوری اسلامی ایران خیرین مدرسه ساز آموزش و پرورش آمریکایی ها دانش آموزان مدرسه سازی ملت ایران تحریم ها فشار ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۱۵۸۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صف‌آرایی شکست‌خوردگان، علیه ایران | آمریکا و اروپا دوباره دست به تحریم شدند

به گزارش جام جم آنلاین، از یکسو پارلمان اروپا روز پنج‌شنبه قطعنامه‌ای را علیه کشورمان تصویب کرده که در آن، حمله پهپادی و موشکی بی‌سابقه ایران به اسرائیل در اوایل ماه جاری را محکوم کرده و خواستار اِعمال تحریم‌های بیشتر علیه نهادهای ایرانی شده است!

این قطعنامه هرچند الزام‌آور نیست اما به‌خوبی نشان می‌دهد کشورهای اروپایی می‌خواهند شکست خود را در جنگ‌هایی که به راه انداخته‌اند، از این طریق پنهان کنند.

این قطعنامه که با اکثریت آرا یعنی ۳۵۷ موافق و ۲۰ مخالف به تصویب رسیده، عملیات وعده صادق ایران به اسرائیل و همچنین حملات انجام شده توسط حزب‌الله لبنان و حوثی‌ها در یمن را قبل و حین این تهاجم محکوم می‌کند و نقش تهران در آنچه بی‌ثبات‌سازی خاورمیانه از طریق «شبکه‌ای از عوامل غیردولتی» می‌خواند را مذمت می‌کند.

این اتهام‌زنی‌ها درحالیست که به اذعان صاحبنظران غربی، حمله ایران به اسرائیل، عملا نظم نوینی را در منطقه شکل داده که براساس آن، گروه‌های نقاومت در محور تحولات قرار می‌گیرند.

این قطعنامه که در جلسه نهایی پیش از انتخابات آتی اروپا به تصویب رسید، تکرار تقاضای قبلی برای قرار دادن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در فهرست سازمان‌های تروریستی شناخته‌شده اتحادیه اروپا را در خود دارد و همچنین خواستار اضافه شدن کل حزب‌الله به این فهرست شده است.

اما این فقط اروپایی‌ها نیستند که شکست خود در برابر تهران را با سیاست تحریم می‌پوشانند. ایالات متحده نیز  تحریم‌های بیشتری را علیه ایران صادر کرده که فروش پهپادها و کالاهای ایرانی از جمله استفاده روسیه از پهپادهای ایرانی در جنگ اوکراین را هدف قرار می‌دهد.

همزمان، بریتانیا نیز شش نام جدید مربوط به افراد و سازمان‌های بخش دفاعی جمهوری اسلامی را به فهرست تحریم‌های خود اضافه کرده است.

در بیانیه روز پنج شنبه سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در مورد جزئیات این تحریم‌های جدید آمده است: «ایالات متحده امروز تحریم‌هایی را علیه ۱۶ نهاد و ۸ فرد وضع می‌کند و همچنین پنج کشتی و یک هواپیما را به عنوان دارایی‌های مسدودشده شناسایی می‌کند که تجارت غیرقانونی و فروش هواپیماهای بدون سرنشین (پهپاد) در حمایت از وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح ایران و توسعه و تدارکات پهپاد رژیم را تسهیل کرده است.»

وزارت خارجه بریتانیا هم می‌گوید شش نفر را در ارتباط با تولید هواپیماهای بدون سرنشین ایران در فهرست تحریم‌های خود قرار داده است.

کانادا هم همراه با دیگر بازندگان تحولات اخیر، به راهبرد تحریم علیه ایران پیوسته هرچند به گفته کارشناسان، حجم بالای تحریم‌های اعمالی علیه کشورمان در سالهای قبل، اقتصاد ایران را در برابر این استراتژی واکسینه کرده است.

نکته جالب اینجاست که همزمان با قطعنامه پارلمان اروپا و تحریم‌های آمریکا، بریتانیا و کانادا، نرخ دلار در کشورمان کاهش پیدا کرد.

دیگر خبرها

  • شکست‌خوردگان،پشت نقاب تحریم
  • درخواست بلینکن از رئیس جمهور چین درباره ایران
  • معاون رئیس‌جمهور: ۵۰۰ هزار خانه تحویل متقاضیان شد
  • اسراییل تبدیل به بلای جان آمریکا شده است
  • صف‌آرایی شکست‌خوردگان، علیه ایران | آمریکا و اروپا دوباره دست به تحریم شدند
  • ساخت ۸۲ طرح خیری در چهارمحال و بختیاری
  • برگزاری جشنواره خیرین مدرسه‌ساز در بام ایران
  • تاکید استاندار قم بر‌ حمایت از خیرین مدرسه‌ساز
  • ایران امروز کشوری پیشرفته است / تهدیدها و تحریم‌ها ملت ایران را متوقف نکرده است
  • افتتاح ۳ مگاپروژه حوزه انرژی سریلانکا توسط سید ابراهیم رئیسی/ امضای ۵ سند همکاری میان ایران و سریلانکا/رئیسی: تهدیدها و تحریم ها ملت ایران را متوقف نکرده است/ رئیس جمهور سریلانکا: از حمایت های ایران تشکر می کنیم