Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، خسرو عزیزی در نشست مجازی با خبرنگاران با اشاره به پژوهشکده سنگ دانشگاه لرستان که مصوبه سفر هیئت دولت بوده است اظهار داشت: سیاست‌های وزارت علوم در راستای توسعه پژوهشکده و مراکز آموزش عالی، بر مبنای یک سری شاخص‌ها است.

وی عنوان کرد: پژوهشکده سنگ دانشگاه لرستان هم مصوبه مقدماتی داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پژوهشکده سنگ ایجاد نشد

رئیس دانشگاه لرستان با بیان اینکه پژوهشکده‌ها دو نوع هستند، یک نوع پژوهشکده‌ها تقاضا محور بوده و معمولاً با حمایت‌های بخش خصوصی می‌توانند فعالیت داشته باشند افزود: ما هم پیگیر ایجاد این پژوهشکده سنگ و هم سایر پژوهشکده‌ها بوده‌ایم.

عزیزی بیان داشت: بر مبنای یک سری شاخص‌ها و همکاری‌هایی که باید سازمان زمین شناسی می‌داشت، و با وجود ظرفیت‌های زیادی که لرستان در حوزه سنگ دارد، پژوهشکده سنگ به دلیل شاخص‌هایی که باید فراهم می‌شد و مشکلاتی که در این زمینه وجود داشته، هنوز به نتیجه نرسیده است.

وی ادامه داد: در این راستا با توجه به پتانسیل‌هایی که از نظر علمی وجود دارد و شاخص‌هایی که در استان هست، پژوهشکده زنبور عسل و فرآورده‌های و همچنین مرکز تحقیقات بلوط در دانشگاه لرستان ایجاد شد.

رئیس دانشگاه لرستان تصریح کرد: در رابطه با پژوهشکده سنگ، وزارت علوم اعلام کرده که باید بخش خصوصی در این رابطه ورود پیدا کند و ما امکانات در اختیار آن قرار دهیم.

پژوهشکده عسل در انتظار اعتبار

عزیزی در ادامه با اشاره به پژوهشکده زنبور عسل دانشگاه لرستان ادامه داد: این پژوهشکده نیز، از نوع تقاضا محور است، ما برای این پژوهشکده فضا را ایجاد کرده‌ایم و مجهز ترین تجهیزات آزمایشگاهی را نیز در این رابطه اختصاص داده‌ایم تا بهره برداران از آنها استفاده کنند و چالش‌های خود را رفع کنند.

وی با بیان اینکه تا کنون با اتحادیه زنبور داران نشست‌های علمی زیادی داشته‌ایم افزود: در مهرماه امسال یک کارگاه آموزشی را با بهره گیری از اساتید و زنبور داران مجرب در راستای ارتقای دانش زنبور داران و کسب مهارت برگزار کردیم.

رئیس دانشگاه لرستان گفت: با توجه شیوع بیماری کرونا، وبیناری با موضوع مدیریت کندوهای عسل با حضور ۵۰ نفر از زنبورداران برگزار کردیم.

عزیزی با اشاره به آمادگی این دانشگاه و همچنین متخصصان، برای شناسایی و معرفی گیاهان مهم تولید شهد و گرده برای تغذیه زنبور عسل بیان داشت: همچنین لیستی از نژادهای زنبور عسل موجود در استان احصا خواهد شد.

وی با بیان اینکه همه، به خصوص جهاد کشاورزی، اتحادیه و همچنین متخصصان در این رابطه باید کمک کنند افزود: در کل کشور، پژوهشکده زنبور عسل و فرآورده‌های آن را نداریم و همه باید کمک کنند که این پژوهشکده پا بگیرد و به پژوهشکده‌ای با ردیف اعتباری از طریق سازمان مدیریت تبدیل شود.

کد خبر 5155016

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه لرستان خسرو عزیزی طرح های پژوهشی ویروس کرونا کرمانشاه شیوع کرونا بوشهر زلزله آمار کرونا خطبه های نماز جمعه شیراز سی سخت کرونای انگلیسی مشهد شهرستان کرج شهرکرد اردبیل دانشگاه لرستان پژوهشکده سنگ پژوهشکده ها زنبور عسل شاخص ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۱۶۹۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سلسله کارگاه راه‌اندازی کسب و کار در دانشگاه شهید چمران اهواز

انجمن‌های علمی دانشجویی مدیریت، روانشناسی و استارتاپ دانشگاه شهید چمران اهواز در نظر دارد هر هفته در دانشکده اقتصاد این دانشگاه سلسله کارگاه راه‌اندازی کسب و کار را برگزار کند.

به گزارش ایسنا، اولین جلسه از سلسله برگزاری این کارگاه ها فردا یکشنبه از ساعت ۹ تا ۱۲ با تدریس میلاد الاسوند، مخترع چندین اختراع ملی و بین‌المللی، مشاور ثبت اختراع و مالکیت فکری ایده های تجاری و کارشناس ارشد مدیریت کسب و کار برگزار می شود.

روش های طراحی خدمات و محصولات جدید، تکنیک‌های ایده پردازی روز دیاگرام دانکر، اسکمپر، تریز و ایده پردازی برای ثبت اختراع از جمله سرفصل های این کارگاه است.

همچنین دومین جلسه از سلسله برگزاری این کارگاه‌ ها با تدریس عبدالهادی درزیان عزیزی؛ عضو هیئت علمی گروه مدیریت دانشگاه شهید چمران اهواز و مشاور کسب و کار دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ از ساعت ۱۲:۳۰ تا ۱۴ در دانشکده اقتصاد و علوم اجتماعی دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار می شود.

 راه اندازی کسب و کار از ایده تا پدیده، ارزیابی ایده کسب و کار، مدل های کسب و کار و انواع آن، بوم کسب و کار و تمرین و جمع بندی از جمله سرفصل های این دوره است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بازارچه‌های مرزی پیراحمد و شیخ سلو در چالدران راه‌اندازی می‌شوند
  • ۷۸ مصوبه سفر دولت به مازندران کامل اجرا شده است
  • انتقاد استاندار گلستان از سنگ‌اندازی‌ در اجرای مصوبه رییس جمهور در آشوراده
  • نخستین مرکز جامع سرطان در گیلان راه اندازی می‌شود
  • سلسله کارگاه راه‌اندازی کسب و کار در دانشگاه شهید چمران اهواز
  • راه‌اندازی دستگاه توموتراپی بیماران سرطانی در گلستان
  • تحقق ۱۲۹ مصوبه از سفر اول دولت سیزدهم به خراسان رضوی
  • اورژانس بانوان در قم راه‌اندازی می‌شود
  • راه‌اندازی پایگاه داده ملی مالکیت دوچرخه در بلژیک
  • راه‌اندازی شبکه ملی روستا در صدا و سیما