Web Analytics Made Easy - Statcounter

«مریم اسمی خانی» کارگردان فیلم کوتاه «وضعیت اورژانسی» در گفت و گو با خبرنگار رادیو و تلویزیون خبرگزاری فارس،‌ گفت: خبری در گروه تلگرامی دیدم که دو پلیس برای کمک کردن به خانمی به خانه او در هلند رفته بودند و فضای مفرحی برایشان فراهم کرده بودند و با بچه هایش بازی کرده بودند و همین نظر من را جلب کرد.

 

وی ادامه داد: همان زمان به ذهنم رسید که این می تواند ایده و قصه یک فیلم کوتاه باشد و با مشورتی که کردیم به این نتیجه رسیدیم که فضای فانتزی بامزه ای را تصویر کنیم که شخصیت اصلی مان دختر بچه ای باشد و در ادامه باقی قصه شکل گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اسمی خانی افزود: وقتی دنبال دختر بچه می گشتیم به نازنین رمضانی رسیدیم که خودش در تست ها باعث شد تا قصه را به سمت ملتهب تری ببریم. تولید آغاز شد و از آنجایی که تمام فیلم در لوکیشن داخلی است،‌چهار روز در لوکیشن داخلی ضبط کردیم.

 

وی ادامه داد: بلافاصله بعد از اینکه فیلم ما آماده اکران شد کرونا آمد و ما هم تصمیم گرفتیم فیلم را به جشنواره برسانیم.

این کارگردان درباره اینکه آیا فکر می کردید سیمرغ دریافت کنید؟ افزود: ما اصلا به گرفتن سیمرغ فکر نمی کردیم. چهار سال بود که می خواستم اولین فیلم بلندم را بسازم و طرحی هم به همراه همسرم نوشته بودیم، اما شرایطی که فراهم می شد شرایط ایده آل ما نبود. گاهی اوقات فضای سینمای بدنه برای امثال ما آزار دهنده می شود و قواعدی دارد که پذیرش آن برای ما راحت نبود.

 

وی ادامه داد: در همین حین دیدیم فیلم کوتاه بسازیم و مطلقا برای جایزه این فیلم را نساختیم که با این فیلم دیده شویم. اما زمانیکه این فیلم را ساختیم از سمت مخاطبان بازخوردهای بسیار خوبی گرفتیم.

به گزارش فارس، وحید حسن زاده تهیه کنندگی این فیلم کوتاه را به عهده داشته است. 

در خلاصه داستان این فیلم آمده است: نازنین دختری ۷ ساله است که با نزدیک شدن به مامور اورژانسی که برای مداوای مادرش به خانه شان آمده تلاش می کند پرده از رازی که آزارش می دهد بردارد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: کارگردان فیلم اورژانس پلیس جشنواره فیلم کوتاه فیلم کوتاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۱۶۹۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت روشنگری و تبیین دانشجویان در فضای رسانه‌ای

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام مهدی مهدوی اطهر ظهر یکشنبه در تجمع دانشجویان دانشگاه اراک با اشاره به صدور انقلاب به عنوان یکی از اهداف امام خمینی اظهار کرد: انقلاب اسلامی ما، انقلاب انسانیت و آزادی است و دفاع دانشجویان مظلوم از مردم فلسطین حاصل این دستاورد است و در سال‌های آینده نیز چنین انسان‌هایی که حق را درک کرده و به سمت آن حرکت می‌کنند، افزایش می‌یابد.

وی با اشاره به قیام امام عصر برای بیداری انسان‌ها ادامه داد: امام عصر برای اتحاد بین انسان‌های آزاد با هدف نابودی نظام استکبار و نابودی کسانی که ظلم می‌کنند، قیام خواهد کرد.

وی محدودیت علم و اطلاعات را از انواع استکبار دانست و افزود: آنها تصور می‌کنند که با ظلم، ایجاد رسانه‌ها و نظام‌های جدید می‌توانند افکار مردم را آلوده کرده و رفتار مردم را تغییر دهند.

مهدوی اطهر با اشاره به هزینه‌های بسیار و ایجاد دیپلماسی‌های عمومی از طرف استکبارگران گفت: مستکبران نمی‌دانند فطرت مردم بر اساس فطرت الهی است که به طور حتم بیدار خواهند شد.

وی ادامه داد: سلبریتی‌هایی که در اغتشاشات سال ۱۴۰۱ از عده‌ای دانشجو و غیردانشجوی ساختارشکن حمایت می‌کردند، کجا هستند که بیداری دانشجویان عالم و حمایت آنها از فلسطینیان را مشاهده کنند.

مسؤول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه اراک گفت: تفاوت مؤمن و غیرمومن در عمل و شجاعت اوست و به طور حتم روزی خواهد رسید که شاهد ظهور امام عصر و تحقق اهداف شهدا باشیم.

حجت الاسلام مهدوی اطهر تاکید کرد: امنیت، بیداری و زندگی خود را مرهون شهدا هستیم و کسی که از انسانی دفاع نکند و انسانیت را نفهمد و دیگران را برده خود کند، از انسانیت خارج است.

وی با اشاره به ضرورت روشنگری و تبیین دانشجویان در فضای رسانه‌ای افزود: باید با ایجاد موج، امر به معروف را در سطح بین‌المللی انجام داده و وظیفه خود در برابر معروف‌ها و منکرهای عالم به درستی انجام دهیم و نباید مانند عاشورا در قبال انحرافات سکوت کرد.

هسته‌های دانشجویی صدای خود را به گوش جهانیان برسانند

رئیس دانشگاه اراک نیز در این مراسم با اشاره به ضرورت واکنش انسان‌ها به نسل‌کشی در غزه گفت: دانشجویان در دانشگاه‌های مختلف آمریکا در پاسخ به مطالبه حقوق خود مورد تجاوز و وحشیگری قرار می‌گیرند و اساتید باید با تبیین درست، دانشجویان را نسبت به این موضوع آگاه کنند.

مجتبی ذوالفقاری با تاکید بر اینکه هسته‌های دانشجویی باید صدای خود را به جهانیان برسانند، ادامه داد: باید ذات وحشی، سفاک، کودک‌کش و بی‌ریشه اسرائیل برای جهان روشن شود.

وی تاکید کرد: باید همانگونه که دانشجویان آمریکایی با وجود دستگیری توسط پلیس از هر فرصتی برای اعتراض استفاده می‌کنند، این گفتمان در دانشجویان ایرانی هم شکل گیرد.

کد خبر 6091190

دیگر خبرها

  • بیش از ۸۰ میلیون جایزه غیرنقدی پیش‌بینی شده برای خوش‌مصرف‌ها
  • شمسایی با قدرت ادامه می دهد/فضای خوبی در تیم ملی فوتسال وجود دارد
  • از فیلم‌سازی «بدون دیالوگ» تا خندیدن به «قضاوت»
  • از فیلمسازی بدون دیالوگ تا خندیدن به قضاوت
  • وضعیت ایده آل ذخیره خون در چهارمحال و بختیاری
  • جایزه‌ای به نام اکبر زنجانپور اهدا شود/آرزوی نویدمحمدزاده چه بود؟
  • ضرورت روشنگری و تبیین دانشجویان در فضای رسانه‌ای
  • فراخوان جایزه داستان و بازآفرینی منتشر شد
  • فیلمی که گدار یک روز قبل از مرگ خودخواسته کامل کرد
  • سایه برج ها از سر باغ گیاه شناسی کوتاه می شود