Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-05-08@23:36:54 GMT

نقره داغ مالیات گریزها در مجلس

تاریخ انتشار: ۶ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۱۱۸۴۳۸

نقره داغ مالیات گریزها در مجلس

خراسان نوشت: تعیین نرخ مالیات واحدهای مسکونی گران قیمت و خودروهای لوکس و مالیات سلبریتی ها و انتشارات کمک آموزشی و وارد کنندگان خودروهای لوکس مهم ترین مصوبات بودجه‌ای مجلس بود

در سومین روز از رسیدگی به لایحه بودجه ۱۴۰۰ در بهارستان تعیین مالیات برای خودروهای لوکس و خانه های لاکچری از مصوبات مهم  بود. میزان دریافت مالیات از انواع خودروهای لوکس که  مجموع ارزش آن ها بیش از 10 میلیارد ریال باشد به شرح:

تا 15 میلیارد ریال یک درصد

تا 30 میلیارد ریال نسبت به مازاد 15 میلیارد ریال 2 درصد

تا 45 میلیارد ریال نسبت به مازاد 30 میلیارد ریال 3 درصد

و نسبت به مازاد 45 میلیارد ریال 4 درصد تعیین خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین واحدهای مسکونی (با احتساب عرصه و اعیان) با ارزش روز معادل 100 میلیارد ریال و بیشتر به نرخ‌های زیر:

نسبت به مازاد 100 میلیارد ریال تا 150 میلیارد  ریال یک در هزار

نسبت به مازاد 150 میلیارد ریال تا 250 میلیارد ریال دو در هزار

نسبت به مازاد 250 میلیارد ریال تا 400 میلیارد ریال سه در هزار

نسبت به مازاد 400 میلیارد ریال تا 600 میلیارد ریال چهار در هزار

نسبت به مازاد 600 میلیارد ریال به بالا پنج در هزار

مجلس همچنین مصوبات مهم دیگری برای کاهش معافیت های مالیاتی و جلوگیری از فرارهای مالیاتی داشت.براساس مصوبه مجلس، مناطق آزاد تجاری – صنعتی مشمول پرداخت مالیات بر ارزش افزوده شدند. به موجب این مصوبه در سال 1400 مناطق آزاد تجاری، صنعتی مشابه سرزمین اصلی مشمول پرداخت مالیات بر ارزش افزوده خواهد بود.براساس مصوبه مجلس، معافیت مالیاتی فعالیت های مربوط به انتشارات کمک درسی و فعالیت های هنری از قبیل بازیگری حذف شد و سلبریتی‌ها با درآمد بیش از ٢٠٠ میلیون تومان در سال و انتشارات کمک درسی ملزم به پرداخت مالیات شدند.همچنین بر اساس مصوبه امروز نمایندگان، درآمدهای اینفلوئنسرها دارای بیش از ۵۰۰ هزار دنبال کننده رسانه های کاربر محور از محل تبلیغات مشمول مالیات بر درآمد خواهد بود.

لینک کوتاه: asriran.com/003Evm

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: هزار نسبت به مازاد میلیارد ریال خودروهای لوکس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۱۸۴۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی به کسب و کارهای فعال در سکوهای داخلی

ایتنا - گفتنی است، کوتاه شدن زمان بررسی، اجرا و تصویب این وام نسبت به دوره‌های گذشته، اصلی ترین مزیت آن نسبت به دوره‌های گذشته است؛ به طوری که پیش از این، ۲ ماه الی ۷۵ روز زمان لازم بود تا وام تصویب شده به بانک عامل برسد. اما در شرایط کنونی، این زمان حداکثر به یک ماه کاهش یافته است.
مدیر کل پایش، ممیزی و نظارت سازمان فناوری اطلاعات ایران گفت: سقف این تسهیلات مبلغ پنج میلیارد ریال برای کسب‌ و کارهای حقوقی، سه میلیارد ریال برای کسب‌وکارهای صنفی و ۲ میلیارد ریال برای کسب‌ و کارهای حقیقی است و نرخ سود آن ۱۵/۳۳ درصد، دارای شش ماه تا یک سال تنفس و بازپرداخت سه ساله است.

به گزارش ایتنا از ایسنا، مهدی مظفری با بیان این مهم که اعطای وام براساس تبصره ۱۸ آیین نامه «حمایت از سکوها و کسب و کارهای اقتصاد دیجیتال» صورت می‌گیرد، درباره جزییات بیشتر این خبر اظهار کرد: این وام به دسته‌ای از کسب و کارهای حقیقی، حقوقی و صنفی تعلق می‌گیرد که دارای حداقل سه ماه سابقه فعالیت در زمینه فروش کالا و یا ارائه خدمات بر روی سکوهای مشمول هستند.

به گفته وی، این سکوها شامل ایتا، روبیکا، سروش پلاس، شیپور، کسبینو، آی گپ و بله می‌شود.

مظفری با اشاره به وجود دسته‌بندی در این تسهیلات افزود: سقف این تسهیلات مبلغ پنج میلیارد ریال برای کسب و کارهای حقوقی، سه میلیارد ریال برای کسب وکارهای صنفی و ۲ میلیارد ریال برای کسب و کارهای حقیقی است. نرخ سود آن ۱۵/۳۳ درصد، دارای شش ماه تا یک سال تنفس و بازپرداخت سه ساله است.

طبق اعلام سازمان فناوری اطلاعات ایران، مدیر کل پایش، ممیزی و نظارت، در خصوص چگونگی فرآیند ثبت درخواست وام بیان کرد: متقاضیان برای دریافت این تسهیلات می‌توانند با مراجعه به سامانه ۱۶۴۹ به نشانی https://۱۶۴۹.ir، «شیوه‌نامه اعطای تسهیلات به کسب و کارهای حوزه اقتصاد دیجیتال» را مطالعه کنند. پس از ارسال فرم، بارگذاری مدارک و انجام ارزیابی اولیه توسط کارشناسان، درخواست به ادارات کل ارتباطات استانی موردنظر ارسال می‌شود و پس از مشخص شدن نتیجه نهایی، به بانک عامل جهت پرداخت، ارسال خواهد شد.

گفتنی است، کوتاه شدن زمان بررسی، اجرا و تصویب این وام نسبت به دوره‌های گذشته، اصلی ترین مزیت آن نسبت به دوره‌های گذشته است؛ به طوری که پیش از این، ۲ ماه الی ۷۵ روز زمان لازم بود تا وام تصویب شده به بانک عامل برسد. اما در شرایط کنونی، این زمان حداکثر به یک ماه کاهش یافته است.

دیگر خبرها

  • شناسایی ۳۰۰ میلیارد فرار مالیاتی حوزه ساخت‌وساز در خوزستان
  • شناسایی ۳ هزار میلیارد ریال فرار مالیاتی حوزه ساخت و ساز در خوزستان
  • مردم هیچ علاقه‌ای به نگهداری ریال ندارند | فعالان اقتصادی هم پول ملی را خسارت می‌دانند!
  • مردم هیچ علاقه‌ای به نگهداری ریال ندارند | فعالان اقتصادی هم پول ملی را خسارت می‌بینند و می‌دانند!
  • مشتریان تسلا پرکشیدند
  • تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی به کسب و کارهای فعال در سکوهای داخلی
  • خرید و فروش طلا مشمول مالیات بر عایدی سرمایه می‌شود؟
  • شاهدان دروغگوی دادگاه‌ها "نقره‌داغ" می‌شوند
  • شاهدان دروغگوی دادگاه‌ها نقره‌داغ می‌شوند
  • هونگچی E-QM5 در لیست فروش سامانه خودروهای وارداتی قرار گرفت