Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار خبرآنلاین از آبادان، محمد اسماعیل مطلق شب گذشته در حاشیه ی  دومین جلسه ستاد کرونای منطقه جنوب غرب خوزستان که در محل سرسرای اجتماعات ستاد دانشکده علوم پزشکی آبادان برگزار شد، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: نظارت‌ بر حسن اجرای مصوبات ستاد مقابله با کرونا یک وجه مقابله با این ویروس است اما «آموزش به مردم» در مرتبه ی نخست مقابله با کروناویروس قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بایستی با ارائه آموزش های لازم و درست به مردم آنها را به این سطح از آگاهی برسانیم که کشنده و همه گیر بودن این ویروس را باور و قبول داشته باشند، اگر چه پیشتر می گفتیم سالمندان بیشتر درگیر این ویروس می شوند اما ویروس جهش یافته ی جدید انگلیسی نه تنها سالمندان بلکه کودکان، نوجوانان، جوانان، مادران باردار و افراد آسیب پذیر را نیز درگیر می کند و سرعت انتشار بالایی نیز دارد.

وی با تاکید بر لزوم کمک و همراهی همگان در جهت کاهش آسیب های ناشی از ابتلا به بیماری کووید ۱۹، تصریح کرد: بهترین و منطقی ترین راه برای مهار این ویروس سرکش ارتقاء سطح سواد سلامت مردم و تشدید نظارت ها بر حسن اجرای مصوبات ستاد مقابله با کرونا است.

به گفته ی وی آموزش چهره به چهره به مردم از طریق صدا و سیما، استفاده از ظرفیت و تریبون مساجد، روحانیون، بزرگان و سران عشایر و افراد تحصیل کرده در خانواده ها بهترین و در دسترس ترین ابزار برای ارائه آموزشهای لازم به خانواده‌ها برای مهار بیماری کووید ۱۹ است.

رئیس مرکز مدیریت کاهش خطر و بلایا وزارت بهداشت با اشاره به اینکه شدت بیماری و سرعت انتقال کرونای انگلیسی به مراتب بیشتر از شکل قبلی آن است، گفت: تلاشمان آنست تا میزان بستری افراد ناشی از ابتلا به بیماری کووید ۱۹ در بیمارستانها کمتر شود و لذا هشدارهای مکرر در زمینه ی استفاده از ماسک، رعایت فاصله گذاری اجتماعی، شستن مرتب دست ها، حضور نیافتن در تجمعات به ویژه عروسی ها و عزاداری ها و مکانهای سرپوشیده به جهت جلوگیری از تشدید این بیماری است.

مطلق؛ با تاکید دوباره بر اینکه ارتقاء سطح سواد سلامت مردم بهترین و سهل ترین راه مقابله و مهار کروناویروس است و بایستی در این باره کارهای جدی تری انجام شود، یادآور شد: بایستی طرح شهید سلیمانی با تمرکز بر محله محوری به طور جدی دنبال و اجرایی شود و هر خانه به یک پایگاه سلامت و هر مغازه به یک مرکز بهداشت تبدیل شود.

وی افزود: طبق اعلام بنیاد برکت اواخر اردیبهشت ماه سال آینده واکسن ایرانی مقابله با کرونا وارد بازار می شود و انتظار می رود با ورود و تزریق این واکسن بتوانیم تا شهریور ماه سال آینده این بیماری را مهار و کنترل کنیم اما تا آن زمان همچنان به همراهی و رعایت دستورالعمل های بهداشتی از سوی مردم تاکید داریم. تلاش ما در جهت کاهش مرگ و میر و بستریهای ناشی از بیماری کووید ۱۹ است و از آنجائیکه ویروس جهش یافته ی جدید انگلیسی از سرعت انتقال و سرایت بالایی برخوردار است لذا در صورت ابتلای یک فرد، تمام افراد مرتبط با آن اعم از همکاران، خانواده و اطرافیان که طی ۵ روز قبل با وی در ارتباط بودند نیز وضعیت شان مورد بررسی قرار می گیرد.

نماینده وزیر بهداشت در موضوع کرونا در استانهای جنوبی کشور در بخش دیگری از سخنان خود اظهار کرد: در استانهای بوشهر و هرمزگان نیز ضمن برنامه ریزی کارهای مقابله ای با این ویروس در حال انجام است و تنها نگرانی ما در بندرعباس آن هم به جهت حضور مردم در مراسم های عزاداری، عروسی و تردد مسافران به آنجا است که البته اقدامات برای جلوگیری از ورود مسافران به آنجا آغاز شده است.

مطلق، با اشاره به اینکه در استان بوشهر بر روی ارتقاء سطح سواد سلامت مردم به خوبی کار شده و مردم نیز در این باره همکاری خوبی دارند، تصریح کرد: امیدوارم که وضعیت کنونی خوزستان به لحاظ گسترش کرونا ویروس مهار شود و شرایط بهتری حاکم شود، امروز در استان خوزستان ۱۰ هزار تست کرونا گرفته شد که با این سرعت عمل می توان راه مهار این ویروس را در استان هموار کرد.

وی یادآور شد: به طور قطع ستاد ملی مبارزه با کرونا برای ایام نوروز نیز برنامه‌های ویژه در دستور کار خود دارد اما ما پیشنهاد مان اینست که خوزستان برای مدت ۲ هفته قرنطینه شود که این درخواست را به وزارت بهداشت ارائه دادیم که با موافقت وزیر بهداشت و استاندار خوزستان نیز مواجه شده است.

46

کد خبر 1489591

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: بیماری کووید ۱۹ مقابله با کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۱۸۵۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیماری پارکینسون را سه سوته تشخیص دهید

آفتاب‌‌نیوز :

این آزمایش را می‌توان در کمتر از ۳ دقیقه پس از گرفتن سواب پوست انجام داد. این سواب تغییرات در ترکیب شیمیایی سبوم که توسط پوست تولید شده و با پارکینسون مرتبط است را تجزیه و تحلیل می‌کند.

به گفته پزشکان، در حال حاضر هیچ آزمایش قطعی برای بیماری پارکینسون وجود ندارد و متخصصان به علائم، سابقه پزشکی، نتایج یک معاینه فیزیکی طولانی و در برخی موارد، اسکن مغز برای تشخیص این بیماری رجوع می‌کنند.

مونتی سیلوردیل (Monty Silverdale) متخصص مغز و اعصاب از دانشگاه منچستر در بریتانیا و پژوهشگر این مطالعات می‌گوید: این آزمایش پتانسیل بهبود گسترده تشخیص و مدیریت افراد مبتلا به بیماری پارکینسون را دارد. آزمایش جدید بر اساس سیستم غدد درون ریز کار می‌کند که پوست را مرطوب نگه می‌دارند. محققان متوجه شدند که چگونه ترکیب شیمیایی سبوم در یک فرد پس از وجود بیماری پارکینسون تغییر می‌کند.

سیلوردیل اضافه می‌کند: اکنون ما آزمایشی بر اساس آن تغییر در نشانگر‌های زیستی داریم. سواب‌های گرفته شده در یک کلینیک به آزمایشگاه فرستاده شده و در آنجا تحت آنالیز طیف سنجی جرمی قرار می‌گیرند تا ترکیب مولکولی آن‌ها بررسی شوند. برای اهداف مطالعه حاضر، نمونه‌هایی از ۷۹ فرد مبتلا به پارکینسون با نمونه‌هایی از ۷۱ فرد بدون این بیماری مقایسه شد.

دپانجان سارکار (Depanjan Sarkar) شیمیدان دانشگاه منچستر و یکی دیگر از پژوهشگران این مطالعه می‌گوید: وقتی این آزمایش را انجام می‌دهیم، بیش از ۴ هزار ترکیب منحصر به فرد پیدا می‌کنیم که ۵۰۰ مورد از آن‌ها بین افراد مبتلا به بیماری پارکینسون در مقایسه با سایر شرکت کنندگان کنترل متفاوت است.

به گفته محققان، اینکه این آزمایش غیر تهاجمی و از نظر تولید نتایج سریع است، نشانه مثبتی تلقی می‌شود، اگرچه دانشمندان هنوز باید نشان دهند که می‌توانند این روش را مقیاس پذیر کرده و آن را خارج از شرایط آزمایشگاهی امتحان کنند.

علاوه بر این، محققان می‌گویند:بیماری‌ها و شرایط دیگر را می‌توان از طریق تجزیه و تحلیل سبوم تشخیص داد، اگرچه هنوز کاملاً مشخص نیست که چرا شروع پارکینسون باید این تغییرات را در مایع ترشح شده در بدن تولید و ایجاد کند.

پارکینسون در حال حاضر سریعترین بیماری عصبی در حال رشد است و این رشد همچنان ادامه خواهد داشت. در حالی که دانشمندان سخت در تلاش برای یافتن درمانی برای آن هستند، راه‌هایی برای کاهش سرعت و مدیریت آن وجود دارد و اینجاست که تشخیص زودهنگام می‌تواند بسیار مهم باشد.

منبع: سیناپرس

دیگر خبرها

  • مورایس: مراقبت ایرانی‌ها از جنبه‌های اخلاقی را تحسین می‌کنم
  • بیماری پارکینسون را سه سوته تشخیص دهید
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • آینده بورس در چند پرده
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد
  • انسان نخستین بار کی سرما خورد؟
  • ورود موج‌ های رگباری شدید به کشور از هفته آینده
  • ورود موج‌های رگباری شدید به کشور از هفته آینده
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • بیماری مخفی هیتلر / لحظه انفجار تنها نبردناو انگلیسی در جنگ جهانی / خاکسپاری امیلیانو زاپاتا قهرمان مکزیک / تصاویری از زندگی و اعدام موسولینی