Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس انجمن پرورش دهندگان قارچ خوراکی ایران مدعی شد از یک ماه گذشت هر روز تولیدکنندگان حدود 1.5 میلیارد تومان زیان دیده‌اند.

محمدحسن افشار در گفت‌وگو با ایلنا با تاکید بر اینکه در یک‌ماه اخیر تولیدکنندگان قارچ در زیان بوده‌اند، افزود: بازار قارچ به شدت نابسامان است، این نابسامانی زیان انباشته تولیدکنندگان را به دنبال داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: دو دلیل عمده برای نابسامانی تولید و بازار قارچ وجود دارد که یکی از آن‌ها کاهش مصرف در سبد خانوار و رستوران‌ها و فست فودی‌ها است و دیگری مربوط به هزینه تولید می‌شود.

به گفته افشار؛ قبل از شیوه ویروس کرونا 20 تا 30 درصد قارچ تولیدی کشور در فست فودی‌ها مصرف می‌شد اما اکنون به 5 تا 6 درصد رسیده است.

وی تصریح کرد: شرایط بد اقتصادی و همچنین محدودیت‌های کرونایی موجب شده میزان مصرف قارچ کاهش قابل توجهی داشته باشد.

افشار با بیان اینکه به دلیل مشکلات عنوان شده تولیدکنندگان در هر کیلوگرم قارچ 10 هزار تومان زیان می‌کنند، افزود: قیمتی که انجمن با توجه به هزینه تمام شده تولید برای هر کیلوگرم قارچ تعیین کرده بود، 27 هزار تومان است اما محصول 17 هزار تومان به فروش رفت.

وی افزود: با توجه به عرضه 400 تنی روازنه قارچ در کشور می توان گفت تنها در روزجاری 1.6 میلیارد تومان  زیان دیدند.

افشار یادآور شد: قبل از کاهش مصرف، میزان تولید روزانه قارچ در کشور 500 تا 600 تن بود.

افشار در پاسخ به این پرسش که با توجه به کاهش قیمت خرید در یک ماهه اخیر چرا قیمت‌ها کاهش محسوسی نداشته است، گفت: دلالان با سوءاستفاده از شرایطی که پیش آمده حاشیه سود خود را بالا می‌برند به این ترتیب مصرف کننده نهایی از افت قیمت سود نمی‌برد.

رئیس انجمن پرورش دهندگان قارچ خوراکی ایران از بانک‌ها و سازمان بیمه تامین اجتماعی و سایر دستگاه‌های مربوطه که تولیدکنندگان به آن‌ها مقرض هستند خواست شرایط را درک و برای گذر از مشکلات به آن‌ها تنفس دهند.

لینک کوتاه: asriran.com/003Evy

منبع: عصر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۱۸۹۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین آمار از میزان بارش‌ها در کشور / ایران از خشکسالی دور شد؟

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، فیروز قاسم‌زاده کاهش میزان بارندگی کشور نسبت به شرایط نرمال را ۷ درصد اعلام و اظهار کرد: با وجود این اینکه بارش کشور به شرایط نرمال نزدیک شده است، اما آثار خشکسالی سال‌های گذشته در رواناب‌ها و جریان رودخانه‌ها محسوس بوده و با کاهش در آورد رودخانه‌ها روبرو هستیم.

بیشتر بخوانید: کاهش ۷۰ درصدی تولید گندم باتوجه به خشکسالی‌ها

وی با اشاره به کاهش جدی بارش در استان‌های بوشهر، فارس، خراسان رضوی، قزوین و تهران و تأثیر آن بر حجم مخازن سدهای موجود در این استان‌ها، درصد پرشدگی سدهای تأمین‌کننده آب شرب پایتخت را ۲۴ درصد عنوان و خاطرنشان کرد: حجم مخازن سدهای تهران تا ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ با کاهش ۱۰ درصدی نسبت سال آبی گذشته روبرو بوده است که نشانگر ضرورت جدی گرفتن مدیریت مصرف است.

قاسم‌زاده توجه به مدیریت مصرف از سوی همه بخش‌ها را ضروری دانست و تأکید کرد: هرچند که در انتظار بارش‌های خوب دیگری در هفته جاری در برخی نقاط کشور هستیم اما با توجه به جدی بودن تبعات تغییرات اقلیم که گرم شدن هوا را شدت بخشیده و می‌تواند تهدیدی برای منابع آبی باشد، لازم است هموطنان عزیز در کشورِ خشک و نیمه خشک ایران، همواره توجه ویژه‌ای به مدیریت مصرف آب داشته باشند تا فصل گرم سال را با اطمینان خاطر پشت سر بگذاریم.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229022 برچسب‌ها قحطی و خشکسالی

دیگر خبرها

  • سرمایه‌گذاران این بازار بیشترین زیان را دیدند/ دلار به کانال ۵۰ هزار تومان باز می‌گردد؟
  • فواید باور نکردنی مصرف روزانه پیاز
  • مراقب «کلاهک‌های مرگ» باشید
  • بزرگترین خدمت به عرصه تولید مدیریت مصرف انرژی است
  • نخستین واحد پرورش قارچ صنعتی در جوین خراسان رضوی افتتاح شد
  • کاهش ۱۰۰ بشکه ای تولید روزانه نفت اوپک
  • توزیع تخم نوغان یارانه‌ای بین پرورش دهندگان کرم ابریشم
  • مراقب این قارچ‌ها باشید!
  • آخرین آمار از میزان بارش‌ها در کشور / ایران از خشکسالی دور شد؟
  • تعهد تولیدکنندگان داخل بر تامین ۴۰ درصد مودم‌های فیبر نوری