Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از پایگاه اطلاع‌رسانی جمعیت هلال‌احمر، فرید مرادیان با اعلام این مطلب افزود: کلینیک تخصصی کنترل و مراقبت پای دیابتی از ابتدای بهمن سال جاری در زیرمجموعه کلینیک تخصصی مرکز جامع توانبخشی هلال‌احمر راه‌اندازی شده است.

وی با اشاره به خدمات قابل ارائه در این مرکز گفت: کنترل قند خون و ویزیت دوره‌ای بیماران بر اساس استانداردهای بین المللی به منظور پیشگیری از عوارض آن (نارسایی کلیوی، اختلال بینایی، اختلال قلبی - عروقی و زخم پای دیابتیک)، ارزیابی زخم، پانسمان زخم، توانبخشی و اسکن پای بیمار به منظور تهیه کفی و کفش طبی و تهیه ارتز و پروتز در بیمارانی که دچار عوارض پای دیابتی شده اند و همچنین آموزش های لازم جهت کنترل قند خون و اقدامات خودمراقبتی، اصلاح شیوه زندگی، تغذیه و فعالیت‌های بدنی روزانه از جمله خدمات این کلینیک است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاونت بهداشت، درمان و توانبخشی جمعیت هلال احمر را می توان از نظر حجم، تنوع و اهمیت نوع ارائه خدمات به اقشار مختلف مردم و وسعت برنامه ها از مهمترین بخش ستادی و اجرایی جمعیت هلال احمر در راستای وظایف و مأموریت های این جمعیت در حوزه های مختلفی از جمله بهداشتی، درمانی و توانبخشی در شرایط عادی و اضطراری، ارائه خدمات پزشکی در داخل و خارج از کشور و همچنین ارائه خدمات دارویی از طریق واحدهای فعال بهداشتی، دارویی، درمانی و توانبخشی خدمات اثربخش قلمداد کرد.

جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران وظایف عمده‌ای را در سطح ملی و بین المللی برعهده دارد و می کوشد تا به اهدافی که در اساسنامه این جمعیت آمده است، جامه عمل بپوشاند.

این اهداف عبارت از تلاش برای تسکین آلام بشری، تأمین احترام انسان‌ها و کوشش در راستای برقراری دوستی و تفاهم و صلح پایدار میان ملت‌ها و حمایت از زندگی و سلامت انسان‌ها بدون درنظرگرفتن هرگونه تبعیض میان آنها است.

جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران با سابقه‌ای بیش از ۹۰ سال در خدمت رسانی به مردم ایران و جهان، از بدو تأسیس خود تا به حال در مسیر اهداف انسان دوستانه و اصول هفتگانه نهضت بین المللی صلیب سرخ و هلال احمر حرکت کرده است.

جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران، اکنون با دارا بودن ۲ بیمارستان و چندین پلی کلینیک، دی کلینیک و درمانگاه در ۱۴ مرکز درمانی هلال احمر در ۱۳ کشور آسیایی، آفریقایی و آمریکای لاتین به ارائه خدمات بشردوستانه درمانی، بهداشتی و امدادرسانی به مردم نیازمند مراجعه کننده به این مراکز می پردازند.

مراکز درمانی این جمعیت در ۱۳ کشور شامل آذربایجان (باکو)، افغانستان (زرنج و قندهار)، امارات متحد عربی (دبی)، بولیوی، ساحل عاج، ‌سیرالئون، غنا، کنگو، کنیا، لبنان، مالی، نیجر و اکوادور در حال ارائه خدمات عام المنفعه و بشردوستانه بهداشتی به افراد محروم و کم برخوردار قرار دارند.

برچسب‌ها قند خون معاونت بهداشت درمان و توانبخشی جمعیت هلال احمر دیابت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: قند خون معاونت بهداشت درمان و توانبخشی جمعیت هلال احمر دیابت قند خون معاونت بهداشت درمان و توانبخشی جمعیت هلال احمر دیابت اخبار کنکور جمعیت هلال احمر ارائه خدمات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۱۹۴۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای گام سوم طرح یاس در اردبیل

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل و به نقل از روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان اردبیل، سیدعلی حجتی اظهار کرد: طرح یاس بر اساس تفاهم‌نامه منعقد شده میان هلال احمر و کمیته امداد در این استان با هدف جذب، ساماندهی و آموزش، ارتقای سطح دانش و مهارت‌های مخاطبین در خصوص پذیرش مسئولیت اجتماعی و ترویج فرهنگ خودامدادی و دگر امدادی در بین مددجویان (دختران ۳۰ تا ۴۰ سال مجرد) زیر حمایت کمیته امداد اجرا می‌شود.
وی ادامه داد: در این طرح آموزش‌های مورد نیاز در خصوص شیوه‌های مواجهه با بحران و بلایای طبیعی توسط حوزه جوانان جمعیت هلال احمر خوزستان به شرکت‌کنندگان ارائه می‌شود.
معاون امور جوانان جمعیت هلال احمر استان اردبیل افزود: در این طرح افراد در خانه‌های هلال وارد چرخه و فرآیندی می‌شوند که در بروز بحران احتمالی می‌توانند در مرحله نخست خود، سپس خانواده و در مرحله سوم اعضای محله را از بحران نجات دهند.
استان اردبیل از جمله ۱۰ استان کشور در زمینه فراوانی وقوع حوادث طبیعی به شمار می‌رود و هر از گاهی بروز حادثه‌هایی مانند زمین لرزه، رانش زمین، سیل، خشکسالی، صاعقه، طوفان، سرمازدگی، برف سنگین، سرما و یخبندان شدید خسارت و تلفاتی برجای می‌گذارد.
این استان ۵۰ هزار امدادگر آموزش‌دیده برای بکارگیری در حوادث احتمالی غیرمترقبه دارد.

دیگر خبرها

  • اجرای گام سوم طرح یاس در اردبیل
  • ارائه خدمات درمانی به حجاج توسط تیم پزشکی هلال احمر / نسخه پزشکی خود را همراه داشته باشید
  • ۱۱۰ دندانپزشک آماده ارائه خدمات به نیازمندان زنجانی
  • ۱۱۰ دندانپزشک به نیازمندان زنجانی خدمات ارایه می دهند
  • ۱۱۰ دندانپزشک به نیازمندان زنجانی خدمات ارائه می دهند
  • ارتقای سطح سلامت روان اقشار کم‌برخوردار
  • راه اندازی دستگاه CT اسکن در بیمارستان ۱۷ شهریور رشت
  • امدادرسانی هلال‌احمر به ۱۳ استان در سیل و آب‌گرفتگی
  • بهره مندی بیش از ۴۸۰۰ نفر متأثر از سیل و آبگرفتگی از خدمات امدادی هلال احمر
  • ارایه خدمات درمانی به بیش از ۲۷۰۰ نفر در سطح استان