Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهردار ناحیه ۷ منطقه ۱۸ می‌گوید: «این باغ رستوران با مساحت هزار و ۸۰۰‌مترمربع در زمینی که کاربری کشاورزی داشت، ساخته شده بود سال‌ها غیرقانونی فعالیت می‌کرد. شهرداری منطقه ۱۸ با توجه به حساسیت موضوع و نگرانی از افزایش ساخت‌وسازهای غیرقانونی وارد میدان شد و طی مراحل مختلف توانست با همکاری دادگاه اسلامشهر و دیوان عدالت مجوز تخریب این باغ‌رستوران را کسب و در نخستین فرصت با هماهنگی ضابطان قضایی و مأموران نیروی انتظامی و عوامل حریم‌بان شهرداری منطقه ۱۸ نسبت به تخریب بناهای موجود در این محل اقدام کند و زمین را به حالت سابق برگرداند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

«امیر محمدی» با بیان اینکه برای احقاق حقوق شهروندان ذره‌ای کوتاه نمی‌آییم می‌افزاید: «افرادی که به هر طریقی اراضی کشاورزی را به‌صورت غیرقانونی تبدیل به سفره‌خانه، رستوران و... کرده‌اند دیگر نباید خواب و خیال راحت داشته باشند، چراکه شهرداری منطقه ۱۸ با جدیت پرونده‌های ابنای غیرقانونی را از طریق مراجع ذی‌صلاح دنبال و با کسب دستور مقام قضایی و مجوز مربوط، رستوران‌ها و سفره‌خانه‌های سنتی غیرمجاز را یکی یکی تخریب می‌کند و به نفع شهروندان به بافت کشاورزی تبدیل خواهد کرد.»

هرگونه جواز ساخت‌وساز بی‌ارزش است

صدور هرگونه جواز ساخت‌وساز در اراضی کشاورزی مغایر با قانون شهرداری و بی‌ارزش است. شهردار ناحیه ۷ منطقه ۱۸، با بیان این موضوع ادامه می‌دهد: «متأسفانه افراد سودجو زمین‌های کشاورزی چندین هکتاری را قطعه‌بندی و با قیمت‌های بالا به افراد مختلف می‌فروشند با این‌ترفند که می‌توانند برای این اراضی جواز ساخت‌وساز بگیرند.

در صورتی که هر نوع تغییر کاربری در اراضی کشاورزی در حریم تهران ممنوع است و اگر کسی با صرف هزینه اقدام به ساخت بنا کند جز ضرر و زیان هیچ عایدی برایش ندارد، چراکه شهرداری منطقه ۱۸ می‌تواند با دستور قضایی و با اجرای رأی ماده ۱۰۰ اقدام به تخریب این بناهای غیرمجاز کند.» «امیر محمدی» توضیح می‌دهد که در هفته‌های اخیر با دستور قضایی دادگاه بخش چهاردانگه رفع خلاف ۲ سوله غیرمجاز با کاربری صنعتی اجرایی شده که با تخریب این سوله‌ها که سالیان سال فعالیت داشتند، شهرداری منطقه ۱۸ نشان داد که در راه صیانت از اراضی کشاورزی ذره‌ای کوتاه نمی‌آید و نمی‌گذارد که زمین‌های کشاورزی نابود شود.» 
 

کد خبر 586812 برچسب‌ها قیمت مسکن و زمین همشهری محله شهردار کشاورزی منطقه ۱۸

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: قیمت مسکن و زمین همشهری محله شهردار کشاورزی منطقه ۱۸ شهرداری منطقه ۱۸ اراضی کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۲۰۲۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای مدیریت تلفیقی در ۳۰۰۰ هکتار زمین کشاورزی مازندران

سرپرست مدیریت حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی مازندران از اجرای طرح مدیریت تلفیقی (ICM) در سه هزار هکتار شالیزار مازندران به منظور تولید برنج سالم خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، فرید بیگی، امروز _دوشنبه دهم اردیبهشت_ در جلسه ستاد گیاه پزشکی استان مازندران در ساری از اجرای روش مدیریت تلفیقی (ICM) در اراضی کشاورزی مازندران خبر داد و اظهار کرد: این روش با اهداف حاصل‌خیزی خاک، مدیریت آفات و بیماری‌ها، مدیریت آب، تناوب زراعی، کنترل علف‌های هرز و استفاده بهینه از نهاده‌های کشاورزی است.

وی افزود: برای تولید محصول سالم برنج به روش مدیریت تلفیقی (ICM)، مصرف بهینه کود، استفاده از تله‌نوری و مبارزه مکانیکی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

سرپرست مدیریت حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی مازندران از اجرای این طرح در سه هزار هکتار اراضی شالیزاری استان به‌منظور تولید برنج سالم خبر داد و گفت: این برنامه سال گذشته در ۱۴۰ هکتار اراضی شالیزاری مازندران اجرا شد.

بیگی با اشاره به اینکه بیماری زنگ زرد از جمله بیماری‌های مهم مزارع گندم است، تصریح کرد: تاکنون با بیماری زنگ زرد در ۱۹ هزار هکتار مزارع گندم استان مبارزه شیمیایی شد.

وی با تاکید بر اهمیت مبارزه با آفت شپشک توت روی کیوی یادآور شد: به لزوم مبارزه با این آفت و دریافت گواهی ارتقای سلامت کیوی (کد QR) دستور کار قرار گرفت که وجود این آفت مانع صادرات کیوی به خارج از کشور می‌شود.

این مسئول با بیان اینکه با توجه به شرایط مناسب آب و هوایی سال گذشته برای فعالیت آفت مگس مدیترانه‌ای و شکار آفت در سال قبل و ادامه این شرایط مطلوب در سال جاری، مبارزه با مگس میوه با اولویت کانون‌کوبی مورد تاکید است، عنوان کرد: سال گذشته مبارزه شیمیایی با مگس میوه در ۵۰ هزار هکتار و مبارزه غیرشیمیایی با این آفت نیز در ۱۰۱ هزار هکتار از باغ‌های استان انجام و ۱۳۷ هزار مگس به‌وسیله تله‌های فرمونی و جلب‌شونده در ایستگاه‌های پیش‌آگاهی استان شکار شد.

کد خبر 749095

دیگر خبرها

  • ساخت پارکینگ‌های محلی منطقه‌ای و ارتقاء ایمنی شهروندان در دستور کار شهرداری منطقه۱۶ باشد
  • ۷۳ هکتار از اراضی کشاورزی و باغی ساوجبلاغ آزادسازی شد
  • تخریب ساخت و ساز غیر مجاز در اراضی کشاورزی بویراحمد
  • از تخریب ساخت و سازهای غیرمجاز در اراضی کشاورزی تا توزیع کالای اساسی طرح تنظیم بازار در فارس
  • جلوگیری از تضییع حقوق شهرداری تهران در پرونده ۷۷ میلیاردی
  • مصوب نشدن بودجه شهرداری موجب اخلال در ارائه خدمات به شهروندان می‌شود
  • برچیده شدن بزرگترین مرکز تجمع معتادان در منطقه ۷ تهران
  • اجرای مدیریت تلفیقی در ۳۰۰۰ هکتار زمین کشاورزی مازندران
  • در برنامه رادیویی «بی‌واسطه با مردم» سال ۱۴۰۲ چه گذشت؟
  • واگذاری ۱۹ هزار هکتار از اراضی ملی برای اجرای طرح‌های کشاورزی