Web Analytics Made Easy - Statcounter

بررسی‌های شرکت آی بی ام نشان می‌دهد حملات سایبری به بیمارستان‌ها و مراکز درمانی از زمان شیوع ویروس کرونا به بعد دوبرابر شده است.

بر اساس گزارش سالانه آی بی ام در مورد تهدیدات اطلاعاتی سالانه فضای مجازی، در یک سال اخیر شاهد دو برابر شدن تهدیدات بدافزاری در اینترنت بوده‌ایم.

یافته‌های محققان آی بی ام نشان می‌دهد حملات سایبری به طور ویژه سازمان‌هایی را هدف گرفته‌اند که در مورد شناسایی و درمان ویروس کرونا تحقیق می‌کنند و به دنبال ابداع روش‌های درمانی و واکسن برای مقابله با آن هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیمارستان‌ها، شرکت‌های دارویی، مجموعه‌های خدمات پزشکی و شرکت‌های حوزه انرژی از جمله نهادهایی هستند که حملات سایبری به آنها به همین علت دو برابر شده است.

آی بی ام بر این باور است علت افزایش حملات به این سازمان‌ها آن است که آنها نمی‌توانند هیچ اختلالی در فعالیت‌های خود را به علت ضروری بودن مقابله سریع با ویروس کرونا تحمل کنند و لذا در صورت هک شدن، سرقت اطلاعات یا حملات باج افزاری به سرعت انعطاف نشان می‌دهند و تلاش می‌کنند با باج دادن به هکرها به روند عادی فعالیت‌های خود بازگردند.

آی بی ام بر این باور است که حملات سایبری به مؤسسات پزشکی و درمانی و همین طور بخش انرژی در سال ۲۰۲۱ نسبت به سال ۲۰۲۰ حداقل ۵۰ درصد افزایش داشته و لذا باید هشیاری این سازمان‌ها برای مقابله با حملات مذکور افزایش یابد.

بعد از مجموعه‌های پزشکی و درمانی و بخش انرژی، خرده فروشی‌های آنلاین، شرکت‌های خدماتی حرفه‌ای، سازمان‌های دولتی، رسانه‌ها، بخش حمل و نقل و بخش آموزش در رتبه‌های بعدی جذابیت برای هکرها قرار دارند./مهر

آخرین اخبار مربوط به کرونا در ایران و جهان را اینجا بخوانید

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: حملات سایبری سازمان ها آی بی ام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۲۱۵۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زیرساخت‌های درمانی مرکز استان سمنان نیازمند توسعه

به گزارش خبرگزاری مهر، عباس گلرو نماینده مردم شهرستانهای سمنان، مهدیشهر و سرخه در مجلس شورای اسلامی و منتخب مردم در مجلس دوازدهم، طی نامه ای به رئیس جمهور و مذاکره با وزیر بهداشت، با اشاره به کمبود زیرساخت درمانی در مرکز استان، خواستار توسعه بیمارستان کوثر از ۳۰۰ تخت به ۸۰۰ تخت شد.

گلرو از تلاش های دولت رئیسی در ایجاد زیرساخت های درمانی از جمله سوانح سوختگی، اورژانس کوثر، مرکز جامع تشخیص و درمان سرطان کوثر، تامین دستگاه فوق پیشرفته رادیوتراپی برای درمان سرطان، توسعه بیمارستان امیرالمومنین بعنوان بیمارستان دوم مرکز استان تقدیر کرد.

این عضو خانه ملت با اشاره به تردد میلیونی زائران امام رضا (ع) از سمنان و خدمات ملی مراکز درمانی سمنان، زیرساخت های موجود را کافی ندانست و بر ضرورت توجه جدی وزارت بهداشت به تامین زیرساخت درمانی حوزه انتخابیه تاکید کرد.

کد خبر 6092893

دیگر خبرها

  • کمبودهای درمانی استان بوشهر رفع شود
  • مردی با جیب پر از چک‌پول توسط برادرش به قتل رسید
  • تجهیزات بیمارستان گچساران خریداری شد
  • زیرساخت‌های درمانی مرکز استان سمنان نیازمند توسعه
  • ۷۱ طرح بهداشتی و درمانی در لرستان بهره برداری شد
  • اتمام پروژه‌های عمرانی حوزه درمان، اولویت‌ مهم سازمان تأمین‌اجتماعی در سال جدید
  • فناوری‌هایی که استاندارد امنیتی ضعیف دارند ممنوع می‌شوند
  • اتمام پروژه‌های عمرانی اولویت‌ سازمان تأمین‌اجتماعی در سال جاری
  • راه اندازی دستگاه CT اسکن در بیمارستان ۱۷ شهریور رشت
  • «پلن بی» آمریکا در برابر انصارالله چیست؟