Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها: در استان بوشهر چند ماهی است که بازار سیمان با تلاطم زیادی روبرو بوده است و علاوه بر گرانی این کالا در سطح بازار، شاهد کم‌یاب شدن آن در روزهای اخیر هستیم.

نیاز روزانه استان بوشهر حدود چهار تا پنج هزار تن سیمان است ولی میزان تولیدی کارخانجات سیمان استان از ۱۳ هزار تن در روز نیز فراتر می‌رود و می‌طلبد که تأمین نیازهای استان بوشهر در اولویت این کارخانه‌ها باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کمبود سیمان باعث شده تا شاهد افزایش قیمت آن در سطح بازار باشیم برخی افراد مدعی شده‌اند که سیمان را به قیمت هر پاکت بالای ۳۵ هزار تومان نیز خریده‌اند و این قیمت‌ها نوعی ظلم در حق مردم است.

سیمان به عنوان یکی از مواد اصلی برای ساخت و سازها محسوب می‌شود و عدم تأمین سیمان در بازار باعث تعطیلی بسیاری از کسب و کارها می‌شود و همچنین بخش زیادی از کارگران را بیکار خواهد کرد.

تولید سیمان استان خیلی بیشتر از مصرف است

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: تولید سیمان در کارخانه‌های استان بیشتر از میزان مصرف استان است که بخشی از تولیدات صادر می‌شود.

سید حسین حسینی اضافه کرد: ظرفیت تولید روزانه سیمان در استان بوشهر ۱۳ هزار تن است که سهم کارخانجات سیمان دشتستان و دشتی سه هزار و ۵۰۰ تن و سهم واحد کنگان روزانه شش هزار تن تولید است.

تأمین نیاز استان در اولویت باشد

نماینده مردم دشتستان در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: علی‌رغم ظرفیت‌های بسیار خوبی که استان بوشهر برای تولید سیمان دارد و سه کارخانه بزرگ در استان فعال است، مردم این استان برای تأمین نیازهای خود با مشکلاتی روبرو هستند.

ابراهیم رضایی اضافه کرد: در این شرایط شاهد ارسال بخشی از سیمان‌های تولیدی استان به دیگر استان‌ها و صادرات بخش زیادی از سیمان‌های تولیدی هستیم که برای مردم استان مشکل‌آفرین شده است.

رضایی تصریح کرد: از مسئولان مربوطه انتظار می‌رود که ضمن نظارت جدی بر روند تولید و توزیع سیمان، این کارخانجات را موظف به تأمین نیازهای استان کرده و سپس مجوز صادرات و ارسال به دیگر نقاط را بدهند.

تذکر نمایندگان استان به وزیر صمت

به‌دنبال گرانی و کمبود سیمان در استان بوشهر، عبدالکریم جمیری نماینده بوشهر، گناوه و دیلم، ابراهیم رضایی نماینده دشتستان، و غلامحسین کرمی نماینده دشتی و تنگستان نسبت به این وضعیت و تأثیر آن بر نارضایتی مردم و رکود پروژه‌های استان علیرغم وجود سه کارخانه بزرگ سیمان دشتستان، مُند و ساروج به وزیر صنعت، معدن و تجارت تذکر دادند.

در این تذکر به وزیر صمت آمده است: با وجودی که سه کارخانه بزرگ سیمان دشتستان، مند و ساروج با ظرفیت روزانه بیش از ۱۰ هزار تن سیمان در استان بوشهر فعالیت می‌کنند طی هفته‌های اخیر شاهد کمبود سیمان در استان و گرانی شدید آن بوده‌ایم.

این نمایندگان تاکید کردند: تا جایی که موجب تعطیلی بسیاری از پروژه‌ها در بخش‌های دولتی و خصوصی شده است. لازم است که با نظارت دقیق جلوی این معضل که باعث نارضایتی عموم مردم استان شده گرفته شود.

علی‌رغم ظرفیت‌های بسیار خوبی که استان بوشهر برای تولید سیمان دارد و سه کارخانه بزرگ در استان فعال است، مردم این استان برای تأمین نیازهای خود با مشکلاتی روبرو هستند.

می‌طلبد که ابتدا نیازهای مردم استان تأمین شود و سپس شاهد صادرات سیمان از کارخانه‌های تولیدی استان باشیم.

کد خبر 5155014

منبع: مهر

کلیدواژه: سازمان صنعت معدن و تجارت استان بوشهر غلامحسین کرمی ابراهیم رضایی سید حسین حسینی بوشهر دشتستان نماینده دشتستان در مجلس نماینده بوشهر گناوه و دیلم در مجلس نماینده دشتی و تنگستان در مجلس سیمان کارخانه سیمان قیمت سیمان ویروس کرونا کرمانشاه بوشهر شیوع کرونا زلزله آمار کرونا خطبه های نماز جمعه شیراز سی سخت کرونای انگلیسی شهرستان کرج مشهد شهرکرد گرگان سه کارخانه بزرگ استان بوشهر سیمان در استان تأمین نیازهای تولید سیمان مردم استان کارخانه ها هزار تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۲۱۶۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شورای ملی تامین مالی به ریاست وزیر اقتصاد تشکیل شد

به گزارش خبرگزاری مهر، قانون تأمین مالی تولید و زیرساخت‌ها که هفته گذشته به تأیید شورای نگهبان رسیده بود، برای اجرا به دولت ابلاغ شد.

این قانون مشتمل بر ۶ فصل تعاریف‌، توسعه نظام مالی و سنجش اعتبار و ضمانت‌، تسهیل تأمین مالی از طریق مؤسسات اعتباری، تسهیل تأمین مالی از طریق بازار سرمایه، تسهیل تأمین مالی خارجی و صدور بسته‌های سرمایه گذاری بدون نام و تأمین مالی از طریق مشارکت و مولد سازی دارایی است.

بر اساس این قانون به منظور توسعه و ترویج الگوهای تأمین مالی، هم‌افزایی نهاده‌ها و روش‌های تأمین مالی، تقویت نظارت یکپارچه در تأمین مالی، توسعه دامنه وثایق و تضامین و تقویت نظام سنجش اعتبار «شورای ملی تأمین مالی» به ریاست وزیر امور اقتصادی و دارایی تشکیل می‌شود.

وزیر صنعت، معدن و تجارت، رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، رئیس کل بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار، رئیس هیأت عامل صندوق توسعه ملی و یک نفر از بین اعضای کمیسیون اقتصادی و یک نفر از بین اعضای کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات به انتخاب مجلس شورای اسلامی به عنوان ناظر دیگر اعضای این شورا هستند.

کد خبر 6096166 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • عرضه به هنگام زمین و تأمین اعتبارات برای خرید مصالح از ضروریات ساخت مسکن توسط مردم است
  • قانون تامین مالی تولید و زیرساخت‌ها ابلاغ شد
  • شورای ملی تامین مالی به ریاست وزیر اقتصاد تشکیل شد
  • توضیحات فولاد ازنا در مورد یک خبر
  • اشتغال ۷۰۰ نفر در کارخانه‌های سیمان خراسان جنوبی
  • افزایش هفت درصدی تولید سیمان در خراسان جنوبی
  • افزایش ۷ درصدی تولید سیمان در خراسان جنوبی
  • میامی نیازمند ایجاد کارخانه‌های فرآوری/ مسئولان به فکر باشند
  • تصویری از آلودگی کارخانه سیمان در دورود
  • نیروگاه خورشیدی ویژه شرکت سیمان دشتستان احداث می‌شود