Web Analytics Made Easy - Statcounter

با وجود این که اکوسیستم تجارت آنلاین از انواع وبسایت‌های همکاری در فروش، بازارگاه‌ها و سامانه‌های فروشگاه ساز اشباع شده، اما هنوز بسیاری از چالش‌های خریداران و فروشندگان آنلاین بدون پاسخ باقی مانده‌اند. چالش‌هایی که باعث شده‌اند 70 درصد صاحبین کسب و کار کشورمان هنوز فرصت ورود به فضای اینترنت را نداشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حتی برای برخی از کسب و کارها، گسترده‌تر شدن امکان حضور در فضاهای آنلاین باعث افزایش این زحمت‌ها و چالش‌ها هم شده است. به این معنا که برای ثبت محصولات در وبسایت‌های بیشتر، لازم است که کسب و کارها محتوای بیشتری تولید کنند و برای به‌روزرسانی قیمت‌ها و موجودی کالا نیز زمان بیشتری را اختصاص دهند.

البته چالش‌هایی که خریداران و فروشندگان در فضای اینترنت با آن مواجه هستند به این موارد محدود نمی‌شود و مسائلی از قبیل کوتاهترین زمان تحویل، پیدا کردن کالا در نزدیکترین محل به خریدار و یا پرسیدن سوالات تکمیلی از فروشنده هم از جمله نیازهای برآورده نشده در فروشگاه‌های آنلاین محسوب می‌شوند.


آسیب‌های تجارت آنلاین و راه حل تجارپ

بنیانگذاران تجارپ، آقای مهندس امین علی‌بلندی و همکار و همسر ایشان خانم مهندس ثریا محمدعلیزاده، با همکاری چند تن از دوستان خود، از ابتدای سال ۱۳۹۸ برای پیدا کردن راه حل این مشکلات دست به کار شدند. این فعالیت با آسیب شناسی فرآیندهای تجارت الکترونیک آغاز گردید تا این که فهرستی از مشکلات و دغدغه‌های خریداران و فروشندگان آنلاین تهیه شد. در این تحقیق مشخص شد که آنچه بیشتر از همه خریداران اینترنتی را آزار می‌دهد، عدم اطمینان از دریافت کالا و خدمات از منبع اصلی آن و با قیمت مناسب است. بیشتر مصرف کنندگان معتقدند که کالاهایی که از اینترنت خریداری می‌کنند، با قیمت بالاتری نسبت به بازار حقیقی و کیفیتی پایین تر از تصاویر مندرج در فروشگاه های اینترنتی به دست آنها می‌رسد. به نظر می‌رسد که قویترین انگیزه آنها برای خرید آنلاین، صرفا محدودیت زمان برای مراجعه به بازار است؛ بنابراین، خرید آنلاین برای آنها بیشتر از سر اجبار بوده و برخی مواقع چندان فرآیند لذت بخشی به حساب نمی‌آید.

فروشندگان آنلاین هم عمدتا فرآیند تجارت الکترونیک را زمان‌بر و پر هزینه‌ می‌دانند و این فعالیت را بیشتر به این دلیل انجام می‌دهند که از قافله عقب نمانند. از طرفی بیشتر فروشندگان هنوز نتوانسته‌اند به چالش‌ها و مهارت‌های تجارت آنلاین ارتباط برقرار کنند و همچنان ترجیح می‌دهند به روش سنتی تجارت کنند.

شناختن این آسیب‌ها و تلاش برای برطرف کردن آنها پس از 1 سال در مهر ماه ۱۳۹۹ به نتیجه‌ای کارآمد و نوآورانه منجر شد. می‌توان گفت که سامانه تجارپ نوع متفاوتی از یک بازارگاه (به انگلیسی: marketplace) آنلاین است که فروشندگان کالا و ارائه دهندگان خدمات را از انجام بسیاری از فعالیت‌های متداول تولید محتوا، به‌روزرسانی قیمت و موجودی کالا و همچنین مدیریت فروشگاه آنلاین بی نیاز کرده است. علاوه بر این، خریداران آنلاین می‌توانند در این فضا نزدیکترین و ارزانترین فروشندگان کالاها و ارائه دهندگان خدمات مورد نیاز خود را پیدا کنند. می‌توان گفت تجارپ تجربه خرید و فروش واقعی را در فضای آنلاین برقرار کرده است. چرا که تجارپ می‌تواند در کوتاهترین زمان شما را به مناسبترین تامین کننده کالای مورد نیازتان وصل کند.

این سامانه، پس از ثبت به عنوان ایده تجاری، در بهمن ماه سال 1399 و در استان تهران فعالیت خود را شروع کرده است. مدیر عامل این استارتاپ امیدوار است که در پایان سال ۱۴۰1، تجارپ بتواند راهکارهای خرید و فروش کالا و خدمات خود را در همه نقاط کشور برقرار کند.

این ایده نوآورانه که لقب نسل جدید پلتفرم‌های تجارت الکترونیک را به خود اختصاص داده است، موفق شد در اولین ماه فعالیتش ۵۰۰ کسب و کار کوچک و متوسط را در بستر خود فعال کند. در میان کسب و کارهای ثبت شده، بانوان خلاق و توانمند بیشترین آمار را دارند.

تجارپ با دو هدف راهبردی وارد اکوسیستم کسب و کارهای آنلاین شده است. اولین هدف این است که ورود به حیطه تجارت الکترونیک را برای همه امکان پذیر کند. دومین هدف تجارپ این است که خرید و فروش آنلاین را به تجربه‌ای آسان، سریع و بدون پیچیدگی تبدیل کند. در ادامه مهمترین مزیت‌های نام نویسی در تجارپ برای خریداران و همچنین فروشندگان اینترنتی بیان شده است.

مهمترین مزیت‌های تجارپ برای خریداران اینترنتی: دریافت قیمت کالا یا خدمت به صورت درلحظه و به محض تقاضا (on-demand)، یافتن کالا در اطراف خود و در نزدیک ترین نقطه، عدم مواجهه با عنوان عدم موجودی کالا (که در اکثر فروشگاه های اینترنتی مشاهده می شود)، سرعت بالا در ارسال کالا و ارائه خدمات پرسش و پاسخ مستقیم بین خریدار و فروشنده و خدمات دهنده مهمترین مزیت‌های نام نویسی در تجارپ برای فروشندگان اینترنتی: عدم نیاز به درج کالا و مشخصات آن در سایت عدم نیاز به درج قیمت و بروزرسانی مداوم در سایت سادگی فعالیت در سامانه تجارپ بستر مناسب برای آنلاین نمودن کسب و کارها استفاده از روش­ های متفاوت تبلیغات از طریق سامانه لینک کوتاه: asriran.com/003EwO

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: تجارت الکترونیک چالش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۲۱۶۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت طلا امروز ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳

قیمت امروز طلا توسط اتحادیه صنف فروشندگان و سازندگان طلا، جواهر، نقره و سکه تهران، اعلام شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، اتحادیه صنف فروشندگان و سازندگان طلا، جواهر، نقره و سکه تهران، قیمت طلا را به شرح زیر اعلام کرد:

قیمت آنلاین طلا را در نشانی زیر مشاهده کنید:

https://www.estjt.ir/

کد خبر 746317

دیگر خبرها

  • قیمت سکه امروز ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت طلا امروز ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • «جعبه سیاه» آدم‌ها رو می‌شود/ چالش‌هایی که گاهی از دست مهمان برنامه در می‌رود
  • رشد ۷۰ درصدی کشور در تجارت الکترونیک طی سال گذشته
  • قیمت سکه امروز ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • تحریم‌های اروپا علیه روسیه به نفع فروشندگان گاز
  • قیمت طلا امروز ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • بانک تجارت اولین برات الکترونیک سپامی را صادر کرد
  • دولت رئیسی با ۸ پاسخ عجیب به ضرب‌الاجل اقتصادی قالیباف واکنش نشان داد / دعوای مجلس و دولت شدت گرفت
  • پاسخ معاون رئیسی به انتقادات ارزی قالیباف