Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم،محسن محرری عضو شورای اسلامی شهر قم، با اشاره به آخرین وضعیت طرح‌های معطل‌مانده به دلیل تعیین محدوده تاریخی ۳۱۵ هکتاری شهر قم و به تبع آن تغییر طرح تفصیلی این محدوده گفت: یکی از این معابری که طرح آن تغییر کرده و مردم و ساکنین منطقه را با مشکلات زیادی مواجه کرده خیابان ۱۶ متری استاد فقیهی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو شورای اسلامی شهر قم با تاکید بر اینکه اعضای شورا نسبت به این مساله معترض بوده و هستند تصریح کرد: مجددا امسال هم در کمیسیون شهرسازی از دست‌اندرکاران این امر دعوت کردیم و گزارش خواستیم و عنوان شد که مانع همچنان وجود دارد.

محرری با بیان اینکه علاوه بر مشکلات ساکنین این منطقه دو پروژه سرمایه‌گذاری هم در محدوده این خیابان بلاتکلیف دچار معضل دسترسی شده‌اند یادآورشد: کمیسیون ماده ۵ و طرح تفصیلی این محدوده حدفاصل عماریاسر تا خیابان ۱۹ دی را به دلیل اینکه میراث فرهنگی آن را محدوده تاریخی اعلام کرده حذف کرد.

عضو شورای اسلامی شهر قم با به اینکه این خیابان جزو رینگ اول هسته مرکزی شهر است و تردد‌های این محدوده را مختل کرده است تصریح کرد: شورا و شهرداری به اجرای این پروژه اعتقاد دارند، ولی حل این مشکل در اختیار ما نیست.

محرری با بیان اینکه شورای شهر در صدد رفع مشکل موردی پروژه‌های محدوده این خیابان است افزود: از دو پروژه‌ای که در این محدوده دچار مشکل شده‌اند بازدید کردیم؛ مثلا پروژه «بازار سلام» درورودی پارکینگ مشکل دارند و تلاش داریم تملک پلاک مقابل آن صورت گرفته تا پارکینگ مورد استفاده قرار گیرد.

عضو شورای اسلامی شهر قم با تاکید بر اینکه محدوده بافت تاریخی قم فرآیند کارشناسی را طی نکرده و اگر دقت شده بود امروز مشکل نداشتیم تصریح کرد: اصلا این محدوده بافت تاریخی نیست و اینقدر طی سال‌های اخیر در آن‌ها ساخت و ساز شده و شوارع بهم خورده که محدوده تاریخی باقی نمانده است و شرایط بافت تاریخی را ندارد.

انتهای پیام/ح

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بافت تاریخی شورای شهر عضو شورای اسلامی شهر قم بافت تاریخی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۲۱۸۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراض نمایندگان تهران به وحیدی درباره تغییرات ری

به گزارش گروه سیاسی ایسکانیوز، سید علی یزدی‌خواه نماینده مردم، تهران، ری، اسلامشهر و شمیرانات در مجلس شورای اسلامی از تدوین نامه‌ای خطاب به وزیر کشور خبر داد که در آن به تصمیمات برای تقسیمات جدید کشوری و تعرض به یکپارچگی شهرستان ری اعتراض شده است.

بیشتر بخوانید
وحیدی: توجه ویژه به مسایل امنیت داخلی یکی از مهمترین وظایف وزارت کشور است

متن این نامه که به امضای جمعی از نمایندگان تهران رسیده به شرح ذیل است:
جناب آقای دکتر وحیدی
وزیر محترم کشور

سلام علیکم؛
با صلوات بر محمد(ص) و آل محمد(ص)؛ همانگونه که استحضار دارید، ملک ری یکی از کهن ترین شهرهای جهان با قدمت بیش از 8 هزار سال بوده و شیخ البلاد و عروس جهان اسلام با هویت تاریخی، تمدنی و مذهبی خود با تعبیر زیبای رهبر فرزانه انقلاب به عنوان قبله تهران معرفی گردیده است.

پیرو اخبار واصله در خصوص طرح تشکیل استانهای تهران غربی و شرقی، تاکید می گردد طرح مذکور به هیچ وجه نباید منجر به جابجایی محدوده جغرافیایی فعلی شهرستان ری و بخش‌های پنجگانه مرکزی، کهریزک، فشافویه، قلعه نو، خاوران، محدوده فرودگاهی حضرت مام(ره) و منطقه ویژه اقتصادی ری گردد.

هرگونه تغییر و جابجایی در محدوده سیاسی کنونی، علاوه بر صدمه به هویت و تاریخ این شهرستان، خسارات جبران ناپذیری بر سرمایه های مادی و معنوی مردم ولایت مدار شهرستان ری وارد و موجبات اعتراض شدید اهالی و ساکنین را فراهم می آورد.

لذا تقاضامند است دستور فرمائید از هرگونه تغییر و جابجایی در محدوده جغرافیایی شهرستان ری احتراز و قبله تهران بدون کوچکترین خدشه و به صورت یکپارچه در حریم حرم حضرت عبدالعظیم (ع) حفظ گردد و جزیی از استان تهران مرکزی باقی بماند.

بدیهی است با توجه به مطالبات مردمی جهت تحقق این مهم، از همه اختیارات و ظرفیت های قانونی مجمع نمایندگان تهران در مجلس شورای اسلامی استفاده خواهد گردید.

اخیرا معاون سیاسی وزیر کشور از ادامه روند تشکیل استان تهران شرقی خبر داد و گفته بود این تقسیمات فرآیندی دارد که در حال پیگیری است و تاکنون در کمیسیون سیاسی دولت مصوب شده و بر اساس قانون باید در دولت و مجلس بررسی شود.

انتهای پیام/

کد خبر: 1228587 برچسب‌ها تهران

دیگر خبرها

  • تلاش برای اتمام خط ۲ مترو شیراز تا ۲ سال آینده / مشکل اصلی، کمبود واگن است
  • اعتراض نمایندگان تهران به وحیدی درباره تغییرات ری
  • اعتراض نمایندگان به وحیدی درباره تغییرات شهرستان ری
  • بافت تاریخی کرمان سرمایه مادی و معنوی است
  • تصویب محدوده و ضوابط بافت تاریخی شهر لاهیجان
  • اردبیل آماده‌ی ساماندهی حوزه ساخت‌وساز شد
  • تصویب طرح تفصیلی شهر اردبیل
  • استقرار شهرداری ویژه بافت تاریخی بوشهر در حال پیگیری است
  • اجرای ۱۸ پروژه شاخص بافت تاریخی قم در سال گذشته
  • طرح تفصیلی شهر اردبیل به تصویب رسید