Web Analytics Made Easy - Statcounter

این روزها کمبود سیمان، ساخت و سازها و عملیات‌های عمرانی را در سمنان با چالش مواجهه کرده و به گفته‌ پیمانکاران ساختمان، افزایش قیمت سیمان بر روی دیگر مصالح ساختمانی نیز تاثیر گذاشته است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مرآت، در پی کمبود سیمان در سمنان که موجب بالا رفتن قیمت این کالای کاربردی در صنعت ساختمان می شود و شکایت مردمی و فعالین صنف ساخت مسکن و فعالیت های عمرانی به علت عدم دسترسی به این کالای پرمصرف و تاثیرگذار در صنعت ساختمان به فروشندگان مصالح مراجعه کردیم، فروشندگان مصالح ساختمانی دلیل این کمبود و افزایش قیمت را عدم دسترسی به سیمان و مشکل حمل و نقل سیمان از کارخانه به سمنان عنوان کرده  و از این شرایط اعلام نارضایتی کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این در حال است که  این روزها کمبود سیمان، ساخت و سازها و عملیات‌های عمرانی را در سمنان با چالش مواجهه کرده و به گفته‌ پیمانکاران ساختمان، افزایش قیمت سیمان بر روی دیگر مصالح ساختمانی نیز تاثیر گذاشته است.

عدم همکاری راننده‌ها دلیل بالا رفتن قیمت سیمان 

علیرضا صندوقدار معاون اتحادیه مصالح فروشان در گفتگویی با خبرنگار مرآت ضمن بیان اینکه این موضوع تاثیر منفی زیادی در قیمت مسکن و روند ساخت و ساز در سمنان خواهد داشت گفت: این اتحادیه طی نامه ای به اداره بازرسی، اتاق اصناف، بازرسی نظارت استان و اداره پایانه ها خواهان حل این مشکل شده است، اما هیچ کدام جواب مشخصی به این اتحادیه نداده اند.

صندوقدار در ادامه دلیل این کمبود و گرانی را عدم همکاری راننده های شهرستان شاهرود دانسته و افزود: راننده های شهرستان شاهرود اعلام کرده اند که کرایه ای که بابت حمل سیمان به سمنان دریافت می کنند کم بوده و کرایه های حمل سیمان به استان گلستان و تهران به صرفه تر است و در برخی موارد خواهان کرایه ای مضاعف بر کرایه قانونی در بارنامه هستند.

معاون اتحادیه مصالح فروشان تصریح کرد که باقی کارخانه های سیمان مثل کارخانه سیمان فیروزکوه سیمان خود را به دست دلالان سپرده اند و دلالان نیز در هرتن مبلغ ۴۰ تا ۵۰ هزار تومان بیشتر از نرخ مصوب طلب می کنند و این مطالبه بیشتر از نرخ مصوب موجب این می شود که سیمان به نرخ پاکتی ۴۰ تا ۵۰ هزار تومان در سمنان به دست مصرف کننده برسد.

برای تامین وسیله حمل و نقل سیمان مشکلی نداریم!

غلامرضا طحان معاون اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان سمنان با تاکید بر اینکه سیستم حمل و نقل جاده ای برای تامین وسیله حمل سیمان هیچ مشکلی ندارد، گفت: دلیل وقوع این مسائل کاهش تولید باقی کارخانه های سیمان به دلیل کمبود سوخت و درخواست های زیاد استان های دیگر از شاهرود است.

طحان افزود: سیستم حمل و نقل با تمام ظرفیت حمل و نقل سیمان شاهرود را پوشش می دهد و روزانه ۲۰۰ تا ۲۴۰ بارگیری از این کارخانه صورت می گیرد که یک رکورد است.

وی با بیان اینکه مساله عرضه و تقاضا باعث کمبود سیمان شده و تقاضا بسیار بیشتر از ظرفیت کارخانه شاهرود است، اظهار کرد: از لحاظ حمل و نقل و مسائل مربوط به آن هیچ مشکلی نداریم.

معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای ضمن بیان اینکه راننده های کامیون می بایست طبق نرخ بارنامه حق الزحمه دریافت کنند، تاکید کرد: عزیزان صنف یا هرگونه مشتری حمل و نقل در مواجهه با تخلف تقاضای دریافت وجه بیش از مبلغ بارنامه حتما مراتب این تخلفات را با مدارک مستدل به این اداره گزارش کنند تا اسرع وقت با رانندگان خاطی برخورد صورت پذیرد.

مقتضی است مسئولین مربوطه در استان و شهرستان هرچه سریع‌تر مشکلات مربوط به این موضوع را مرتفع کنند تا بازار افسارگسیخته مسکن که به دلیل تحولات اقتصادی کشور شاهد انفجار قیمت در مسکن بوده است باری دیگر بهانه‌ای برای جهش قیمت پیدا نکرده تا رویای خانه‌دار شدن را بیش‌ از پیش برای مردم دست نیافتی تر نشود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: حمل و نقل سیمان کمبود سیمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۲۱۸۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جابه جایی بیش از ۳ میلیون و ۶۰۰ هزار تن کالا در سیستان و بلوچستان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای سیستان و بلوچستان، تیمورباقری افزود: در سال گذشته سه میلیون و ۶۶۷ هزار و۵۵۷ تن کالا با ۲۴۵ هزار و ۳۴۴ سفر باری از مبدأ شهرستان‌های استان جابه جا شده است.

وی اضافه کرد: عمده کالاهای حمل شده طی این مدت از استان، سیمان، فرآورده‌های نفتی و آرد بوده است.

معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای سیستان و بلوچستان، تصریح کرد: از این میزان حجم کالای جابه جا شده، دو میلیون و ۹۵۸ هزار ۷۶۹ تن درون استانی و ۷۰۸ هزار و ۷۸۸ تن کالا به مقصد برون استانی بوده است.

باقری خاطرنشان کرد: در حال حاضر سه پایانه بار ،۷۶ شرکت حمل و نقل کالا، بیش از ۱۰ هزار راننده باری و بیش از نه هزار ناوگان باری در حوزه تحت پوشش این اداره کل در حال فعالیت هستند.

وی با بیان اینکه در قالب کمیسیون ماده ۱۲ نظارت ویژه بر عملکرد شرکت‌های حمل و نقل انجام می‌شود، از مردم، رانندگان و صاحبان کالا خواست هرگونه شکایات خود را از طریق سامانه ۱۴۱ برای رسیدگی به این اداره‌کل اطلاع دهند.

کد خبر 6090595

دیگر خبرها

  • طرح مراقبت‌های روانی اجتماعی دانش‌آموزان در سمنان اجرا شد
  • جابه جایی بیش از ۳ میلیون و ۶۰۰ هزار تن کالا در سیستان و بلوچستان
  • بنگاه‌های اقتصادی موظف به بکارگیری نیروهای بومی رزن هستند
  • ارتباط مشکل مسکن با کمبود پرستار در شهر‌ها/ تعرفه ترجیحی پاسخگوی نیاز پرستاران نیست
  • تلاش برای اتمام خط ۲ مترو شیراز تا ۲ سال آینده / مشکل اصلی، کمبود واگن است
  • ورود صندوق ملی مسکن به بازار خرید سیمان از طریق بورس
  • ورود صندوق ملی مسکن به خرید سیمان/ واسطه‌ها حذف می‌شوند
  • قیمت روز خودرو صفر داخلی در کارخانه و بازار آزاد(۸ اردیبهشت ۱۴۰۳)+جدول
  • قیمت کارخانه‌ای خودرو ۸۰ درصد زیر نرخ بازار است
  • ریشه‌یابی علل کمبود مدافعان چپ ممتاز در فوتبال مدرن