Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی عصمتی پور روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در این طرح برخی محلات عشایری استان خراسان جنوبی به مکان‌هایی برای گردشگری تبدیل خواهد شد.

وی با تاکید بر استفاده اقتصادی از فراورده‌های دامی عشایر استان افزود: پیرو سفر استاندار به تهران و دیدار با رییس سازمان امور عشایر ایران همچنین جلسه شورای عشایری استان که در بهمن ماه گذشته برگزار شد، موضوع روغن‌گیری از پشم (روغن لانولین) مصوب شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل امور عشایر خراسان جنوبی گفت: در این خصوص با حضور مسوولان استانی، مدیرعامل و اعضای هیات مدیره اتحادیه عشایر کشور این طرح مورد بررسی مجدد قرار گرفت.

وی عنوان کرد: مقرر شد ۱۰ میلیون تومان وام قرض‌الحسنه ۲ درصد برای ۲۰۰ نفر از بانوان حوزه عشایر استان به منظور خرید دستگاه‌های حلاجی و ریسندگی پشم پرداخت شود.

عصمتی پور گفت: در حوزه گیاهان دارویی نیز درصدد هستیم با برندسازی و پرداخت تسهیلات شرایط را برای ورود عشایر به این عرصه مهیا کنیم.

وی با بیان اینکه ۲۵ درصد صنایع دستی استان توسط زنان عشایری خراسان جنوبی تولید می‌شود گفت: تولیدات عشایر خراسان جنوبی به استان‌های تهران، خراسان رضوی و اصفهان صادر می‌شود.

مدیرکل امور عشایر خراسان جنوبی افزود: در حال حاضر ۸۰ درصد عشایر استان در نوار مرزی شهرستان‌های زیرکوه، درمیان، سربیشه و نهبندان ساکن هستند.

۱۵ هزار و ۶۷۶ خانوار عشایر خراسان جنوبی با در اختیار داشتن بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار رأس دام سبک، ۳۴ درصد فراورده‌های دامی استان را تولید می‌کنند.

خراسان جنوبی با ۱۱ شهرستان و جمعیت ۸۰۰ هزار نفر، چهارمین استان عشایری کشور است.

برچسب‌ها گردشگری توسعه ایران نهبندان جامعه عشایری سربیشه سازمان امور عشایر ایران خراسان جنوبی پروندهٔ خبری خدمات ماندگار و گام های توسعه در خراسان جنوبی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گردشگری توسعه ایران نهبندان گردشگری توسعه ایران نهبندان جامعه عشایری سربیشه سازمان امور عشایر ایران خراسان جنوبی اخبار کنکور عشایر خراسان جنوبی امور عشایر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۲۱۸۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست بهسازی و مرمت راه عشایری قره داغ اهر ارسباران


به گزارش شهروند خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، کوچ عشایر قره داغ از قشلاق‌های دشت مغان شروع میشود و به ارتفاعات شهرستان‌های اهر، هریس، ورزقان، سراب وکلیبر ختم می شود و به تعلیف جمعیت دامی خود می‌پردازند. هر ساله پس از ارائه درخواست عشایر، کارشناسان استانی از محل بازدید کرده و در صورتی که تعداد خانوار‌های مستقر در منطقه بیش از ۲۰ خانوار باشند راه قبل از کوچ قشلاقی عشایر، برای عبور وسائط نقلیه برطبق مشخصات استانداراد بهسازی و مرمت می‌شود. 

متن پیام شهروند خبرنگار ما:
درخواست اصلاح راه عشایران زحمت کش قره داغ اهر ارسباران
با خطر مواجه ایم. خیلی خطرناک‌ است، لطفاً پیگیری کنید.
با تشکر از مسئولین محترم شهروندخبرنگار جمهوری اسلامی ایران
اهر ییلاق روستای کقالق بطرف کمربندی اهر تبریز

دیگر خبرها

  • مناطق ییلاقی و قشلاقی مستعد لرستان شناسایی شده است
  • کولیدر منطقه‌ای بکر برای توجه به مسئله گردشگری عشایر است
  • هنرنمایی زنان عشایر در ۳۰ رشته صنایع دستی
  • خسارت بیش از ۲ میلیارد تومانی سیل به زیر ساخت‌های عشایری سربیشه
  • درخواست بهسازی و مرمت راه عشایری قره داغ اهر ارسباران
  • سرآغاز کوچ عشایر قشقایی از قشلاق به ییلاق
  • مشارکت عشایر برای افزایش تولید/ پیش بینی تولید ۷ هزار تن گوشت قرمز در خراسان شمالی
  • ۱۸ درصد جمعیت جامعه عشایری ایلام در شهرستان آبدانان زندگی می‌کنند
  • ضعف ادارات کرمانشاه در پرداخت سهم اعتباری عشایر
  • اصلاح و بهسازی محور‌های عشایری آبدانان