Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اردبیل رئیس اتاق اصناف اردبیل گفت: اصنافی که موازین بهداشتی را رعایت نکنند 20 تا 100 هزار تومان جریمه خواهند شد.

مهدی اشجع در نشست اتحادیه‌ها و اصناف اظهار کرد: با توجه به روزهای پایانی سال و ایام شلوغ فعالیت اصناف و کسبه، تمام تلاش ما بر این است تا از تعطیلی واحدهای صنفی جلوگیری شده و با رعایت پروتکل‌های بهداشتی امکان فعالیت اصناف تا ساعت 9 شب فراهم آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به بازدیدهای سرزده از سطح بازار با هدف تذکر و توجه به رعایت موازین بهداشتی از سوی بازاریان اشاره کرد و گفت: با هدف جلب رضایت عمومی و اشرافیت بیشتر به روند توزیع کالا، بازدیدهای سرزده از سطح بازار را با همکاری بازرسان اتاق اصناف و رؤسای اتحادیه‌ها به جد دنبال می‌کنیم.

رئیس اتاق اصناف اردبیل با قدردانی از همکاری مرکز بهداشت و اداره نظارت بر اماکن عمومی در جریان این بازرسی‌ها تصریح کرد: در مرحله اول رعایت دقیق پروتکل‌های بهداشتی مورد تاکید است و در کنار آن با واحدهای صنفی فاقد پروانه کسب و واحدهایی که نسبت به درج قیمت کالا و خدمات اقدام نکنند، برخورد قانونی می‌شود.

اشجع به بازدید از یک‌هزار و 800 واحد صنفی در روزهای گذشته اشاره کرد و افزود: بیش از 260 واحد صنفی در این بازدیدها اخطار و تذکر گرفته و یا مشمول جریمه شدند.

وی در ادامه سخنان خود خاطر نشان کرد: باید واحدهای صنفی به این موضوع واقف باشند که هر مغازه باید یک پایگاه سلامت تلقی شده و خود صاحبان واحدهای صنفی از مراجعین بخواهند تا ماسک زده و موازین بهداشتی را رعایت کنند.

اشجع اضافه کرد:‌ برای تشدید روند نظارت‌ها هیئت‌ امنای پاساژها ملزم شدند تا در ورودی پاساژها افراد ناظری را برای استفاده از ماسک و رعایت بهداشتی فردی به کارگیری کنند تا در صورت رعایت نشدن این نکات بهداشتی، امر تذکر در دستور کار قرار گیرد.

وی بیان کرد: تمام تلاش ما بر این است تا بازاریان که در یک سال اخیر از کرونا آسیب دیدند، بیش از این به خاطر تعطیلی واحدهای صنفی متضرر نشده و با صبر و حوصله و رعایت اخلاق با مشتریان برخورد کرده و به نوعی فعالیتشان را در این ایام ادامه دهند.

اشجع مطالبات بازاریان را نیز یادآور شد و ادامه داد: بزرگترین دغدغه بازاریان در این شرایط سخت اقتصادی تسهیل در امور مالیاتی و کاهش فرآیندهای سخت در این زمینه است که به نظر می‌رسد اداره کل مالیات و بیمه تأمین اجتماعی باید حال اصناف را مراعات کرده و به نوعی ارائه تخفیف را در نظر بگیرند.

وی از جریمه واحدهای صنفی متخلف تا 100 هزار تومان خبر داد و اظهار کرد: اداره بهداشت شهرستان قانونی را به اجرا گذاشته که واحدهای صنفی را ملزم به پرداخت جرایم از 20 تا 100 هزار تومان می‌کند که در این آشفته بازار مشکلات، معلوم نیست چرا این قانون در مرحله اول در استان اردبیل اجرا می‌شود.

اشجع در مورد برخورد با قلیان‌سراها و جمع‌آوری آنها تصریح کرد: اقدام برای جمع‌آوری این صنوف هر چند الزام بهداشتی است اما باید توجه کنیم در این فرآیند بیش از یک‌هزار نفر به جمع بیکاران استان اضافه می‌شود که پیشنهاد ماست با تسریع در روند اجرای مصوبه کشوری مبنی بر اعطای حق اجرای موسیقی زنده توسط گروه‌های مجاز، ادامه فعالیت این واحدها را با پوشش فرهنگی شاهد باشیم.

رئیس اتاق اصناف اردبیل افزود: فعالیت اصناف، بازاریان و مجموعه‌های صنفی با رویکرد اقتصادی است و به هیچ وجه این صنوف وارد فعالیت‌های سیاسی و تحرکات انتخاباتی نشده و امیدواریم در این زمینه نیز مسئولان یاریگر ما باشند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: اتاق اصناف اردبيل استانی اقتصادی بازار تا 100 هزار تومان واحدهای صنفی اتاق اصناف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۲۲۱۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آجیل فروش متخلف در زنجان جریمه شد

رضا مظفری گفت: با گزارش گشت مشترک تعزیرات حکومتی، پرونده گرانفروشی واحد آجیل فروشی در شهر زنجان به شعبه چهارم تعزیرات حکومتی زنجان ارسال شد.

مظفری گفت: پرونده این واحد صنفی آجیل و خشکبار با ارزش ۸۳ میلیون ریال در شعبه چهارم بدوی تعزیرات حکومتی زنجان رسیدگی شد.

وی اضافه کرد: شعبه با توجه به مدارک موجود در پرونده و نظریه کارشناسی، تخلف را محرز دانست و متهم را به پرداخت ۸۳۰ میلیون ریال جریمه نقدی معادل ۱۰ برابر ارزش تخلف محکوم کرد.

مظفری، از تسریع در رسیدگی به پرونده های گرانفروشی در سطح استان خبر داد و گفت: میانگین زمان رسیدگی به پرونده‌ های حوزه کالا و خدمات در سطح کشوری ۱۱ روز و در استان زنجان ۷.۵ روز است.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان زنجان خاطر نشان کرد: علت طولانی شدن روند بررسی برخی پرونده‌ها زمان‌بر بودن تحقیقات مربوط به نوع تخلف و استعلامات مربوط است.

باشگاه خبرنگاران جوان زنجان زنجان

دیگر خبرها

  • مهر و موم واحد‌های صنفی متخلف در رودسر
  • جریمه میلیونی شرکت خدماتی حمل کالا در قزوین 
  • پلمب ۴۸ واحد صنفی متخلف در مرند
  • جریمه یک واحد صنفی قصابی به دلیل گرانفروشی
  • مشارکت بازاریان سراسر کشور در برپایی جشن‌های دهه کرامت
  • لزوم تسریع در استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی
  • سه واحدصنفی متخلف تعزیراتی شدند
  • جریمه میلیاردی برای پزشک متخلف در اردبیل صادر شد
  • پلمب یک واحد قصابی به دلیل عدم رعایت ضوابط بهداشتی در رامهرمز
  • آجیل فروش متخلف در زنجان جریمه شد