Web Analytics Made Easy - Statcounter

 دادگاهی در پکن در یک پرونده طلاق، مردی را موظف کرد در ازای انجام "کارهای خانه" به همسرش دستمزد پرداخت کند. بسیاری این حکم را یک "نقطه عطف و تاریخی" خوانده‌اند که موضوع "کار خانگی" بدون دستمزد را برجسته می‌کند.

این حکم پس از تصویب قانون جدید مدنی مربوط به ازدواج صادر شده و می‌تواند به رویه‌ حقوقی بدیعی تبدیل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اکنون این مرد باید در ازای پنج سال انجام کارهای خانه، معادل هفت هزار و هفتصد دلار پرداخت کند.

این پرونده در شبکه‌های اجتماعی بحث قابل توجهی در مورد ارزش کار خانه ایجاد کرده است. هشتگ مرتبط به این موضوع در یکی از شبکه های اجتماعی چین بیش از ۵۷۰  میلیون بار مشاهده شده است.

بسیاری از کارشناسان تاکنون استدلال کرده‌اند که میزان جبران خسارت بسیار کم بوده زیرا تقریبا استخدام پرستار کودک در یک سال نزدیک به هفت هزار و هفتصد دلار هزینه دارد.

این مرد که نام او "چن" است سال گذشته درخواست طلاق داده بود. این زوج در سال ۲۰۱۵ ازدواج کرده بودند. همسر سابق این مرد که "وانگ" نام دارد ابتدا تمایلی به جدایی نداشت اما بعدتر درخواست جبران خسارت مالی کرد با این استدلال که شوهرش در این چند سال زندگی، هیچ مسئولیتی در انجام کارهای خانه و مراقبت از فرزندان بر عهده نگرفته بود.

پیش از تصویب قانون جدید تنها در صورت توافق قبل از ازدواج، فرد می‌توانست برای پرداخت کار خانه درخواست غرامت کند.

رئیس دادگاه روز دوشنبه به خبرنگاران گفت که تقسیم املاک مشترک یک زن و شوهر پس از ازدواج معمولاً منجر به تقسیم اموال مشهود می شود اما کارهای خانه ارزش نامشهود دارد. بحث امور خانه و ارزش آن در سال‌های اخیر بیش از پیش در کانون توجه فعالان زنان و متفکران حوزه جنسیت قرار گرفته است.

به گزارش ایسنا به نقل از شبکه خبری بی بی سی، برآورد می‌شود زنان چینی روزانه نزدیک به چهار ساعت برای انجام کارهای خانه بدون مزد وقت صرف می‌کنند.

منبع: ایسنا

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۲۳۶۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نماینده مجلس: پرداخت وام در کشور به کلی تعطیل شده

آفتاب‌‌نیوز :

جلال محمودزاده، نماینده مهاباد در مجلس با اشاره به تعیین تکلیف وضعیت تسهیلات در سال جدید و اینکه آیا با وجود عدم تصویب بودجه و نهایی شدن برنامه هفتم افزایش‌ها در آن اعمال می‌شود، به ایلنا گفت: در این مساله سردرگمی در بحث وام ازدواج و فرزندآوری وجود دارد، البته افزایش آن تصویب شد، اما معمولا در ابتدای سال بانک‌ها اعتبارات لازم برای پرداخت آن را دریافت نکرده‌اند و در نتیجه از پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج استنکاف می‌ورزند.

وی ادامه داد: البته این موضوع شامل انواع دیگر تسهیلات بانکی هم می‌شود و به کلی پرداخت وام در کشور تعطیل شده است، برای بخش تولید مشاهده می‌کنید که نرخ سود تسهیلات از ۱۸ درصد به ۲۳% رسید و ۵% افزایش پیدا کرد. از سوی دیگر مردم برای تامین هزینه‌های اولیه زندگی مانند رهن منزل استیجاری نیاز به حمایت و دریافت وام دارند که در حال حاضر بانک‌ها حاضر به همکاری نیستند و باید هرچه زودتر برای این وضعیت چاره‌اندیشی شود.

منبع: خبرگزاری ایلنا

دیگر خبرها

  • جلوگیری از تضییع حقوق شهرداری تهران در پرونده ۷۷ میلیاردی
  • پرداخت ۵.۶ همت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری
  • انجام کارهای بی‌منت در گرو داشتن تفکر بسیجی است
  • بانک‌ها بیش از ۵.۶ همت وام ازدواج و فرزند پرداخت کردند
  • عروس و داماد درچه‌ای راهی خانه بخت شدند
  • اعطای بیش از 21 هزار فقره تسهیلات قرض الحسنه بانک ملی ایران به متقاضیان
  • نماینده مجلس: پرداخت وام در کشور به کلی تعطیل شده
  • اعطای ۲۱ هزار فقره وام قرض الحسنه بانک ملی ایران در ۱ ماه
  • ضرورت انجام کارهای فرهنگی در حوزه دانش آموزی
  • جزییات افزایش وام بازنشستگان و مبلغ اقساط