Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمان استاندار کرمان گفت: تنها راه مدیریت و تنظیم بازار در تفویض اختیار به استانداران است.

دکتر"علی زینی‌وند" عصر امروز ششم اسفندماه در ستاد تنظیم بازار استان کرمان و در ارتباط ویدئوکنفرانسی با وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: وزیر صمت تجربه استانداری در دو استان را دارد لذا کارهای موثرتری در تنظیم بازار در این دوره می‌تواند انجام گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: تنظیم بازار چیزی شبیه شورای برنامه‌ریزی و توسعه در بودجه است و ما احساس اختیار داریم اما استانداران هیچ اختیاری در تنظیم بازار ندارند. همچنین اگر کالای ذخیره‌ای در استان پیش بینی شود در ایام اضطراری نیاز به یک بروکراسی پیچیده برای دریافت مجوز از تهران دارد تا بتوانند 20 درصد از ذخایر را برای تنظیم بازار به بازار تزریق کنند.

استاندار کرمان با بیان این مطلب که قیمت گذاری در سطح ملی انجام می‌شود، اظهار کرد: عملا ما قیمت گذاری می‌کنیم اما در بازار یک اتفاق دیگر می‌افتد یعنی کارایی ستاد تنظیم بازار از لحاظ افکار عمومی عملا با چالش مواجه می‌شود و باید برای این موضوع تدبیری اتحاذ کنیم.

وی پیشنهاد کرد: برای منطقه‌بندی تنظیم بازار کار کارشناسی بیشتری انجام شود و اختیار به استان‌ها داده شود به‌طور مثال در حوزه مرغ که با چالش روبه رو هستیم می‌توانیم به راحتی از طریق روش منطقه‌بندی تنظیم بازار مسئله را حل کنیم. به‌طور مثال ما حدود 45 درصد مرغ کمبود داریم این درحالی است که استان‌های اطراف ما افزایش تولید دارند که می‌توانیم با این روش مشکل استان را رفع کنیم.

زینی‌وند با اشاره به وسعت استان کرمان عنوان کرد: در کل استان کرمان یک قیمت مصوب و مشخص نمی‌توانیم داشته باشیم زیرا فاصله بین شهرهای شمالی با جنوبی استان به اندازه سه استان است.

وی بر لزوم تفویض اختیار 15 درصد در افزایش یا کاهش قیمت‌ها به استانداران در راستای تنظیم بازار تاکید کرد و افزود: در سفر مسئولین وزارت صمت به استان کرمان چند مصوبه داشتیم که به صورت کامل اجرا نشده، به‌طوری‌که یک مصوبه درباره روغن خام داشتیم که روغن آفتابگردان آن هنوز به استان نرسیده و اکنون با مشکل مواجه هستیم و همچنین یک مصوبه درباره تخصیص 1000 تن مرغ منجمد به استان داشتیم که تاکنون 400 تن آن اختصاص داده شده و مابقی آن هنوز محقق نشده است.

استاندار کرمان در پایان خاطرنشان کرد: تنها راه تنظیم و مدیریت بازار تفویض اختیار به استانداران است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی جلسه ستاد تنظيم بازار اختیار به استان تفویض اختیار استان کرمان تنظیم بازار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۲۶۰۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آینده سرخابی‌ها با تعیین نحوه مدیریت ترسیم می‌شود

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، پس از مدت‌ها بحث و گفت‌وگو برای واگذاری سهام دو باشگاه ورزشی بزرگ تهران، اواخر فرودین امسال سازمان خصوصی‌سازی آگهی واگذاری سهام دو باشگاه پرسپولیس و استقلال را منتشر و قیمت پایه و شرایط عرضه سهام این باشگاه‌ها را اعلام کرد.

در همین راستا مزایده رسمی برای واگذاری ۸۵ درصد از سهام این دو باشگاه در فرابورس آغاز شد و در نهایت سهام سرخابی‌ها به فروش رفت؛ اگرچه واگذاری این باشگاه چندان به فرآیند واقعی خصوصی سازی شبیه نبود و بیشتر به نظر می رسید که آن‌ها صاحبان فرمایشی جدیدی یافته اند؛ اما به هر جهت در این مزایده هلدینگ بزرگ خلیج فارس ۸۵ درصد سهم باشگاه استقلال را خریداری کرد و کنسرسیوم بانکی، صاحب سهام پرسپولیس شد.

واگذاری سرخابی‌ها تأثیرات محسوسی در بازار سرمایه ندارد

برای بررسی تأثیر این واگذاری بر این دو باشگاه و بازار سرمایه، حمید میرمعینی، کارشناس بازار سرمایه درباره فروش دو باشگاه استقلال و پرسپولیس به صاحبان جدید آنها در بورس به خبرنگار آنا گفت: واگذاری سرخابی‌ها تاثیرات محسوسی در بازار سرمایه ندارد؛ اما خریداران آنها که از شرکت‌های بورسی می‌توانند دوران جدیدی از نظر شفافیت در پیش بگیرند.

وی ادامه داد: این باشگاه‌ها اگرچه بورسی هستند؛ اما شفافیت لازم و افشای اطلاعاتی که در مقررات بورسی هستند را رعایت نکرده اند. به همین دلیل اگر ساختار مدیریتی این باشگاه‌ها بتوانند دستخوش تغییرات مثبت شوند و بر اساس دستورالعمل‌های تیمداری اداره شوند و سیاسی‌کاری از آنها حذف شود، ممکن است که اتفاقات خوبی برای این دو باشگاه و مالکان جدید آنها رخ دهد.

این کارشناس بازار سرمایه تاکید کرد: از جمله مهترین تغییراتی که می‌تواند در روند این دو باشگاه تغییرات مثبتی را پدید آورد، این است که نسبت به دریافت حق پخش بازی‌های این دو تیم اقدام شود. همچنین لازم است که مدیران این تیم‌ها رایزنی‌های لازم برای دریافت حق اتخاذ مستقیم تصمیمات اقتصادی را پیگیری کنند.

مانور‌های مدیریتی دو باشگاه را از حالت زیان‌دهی خارج می‌کند

وی تصریح کرد: با انجام این نوع مانور‌های مدیریتی می‌توان این دو باشگاه را از حالت زیان‌دهی خارج کرد. شایان ذکر است که شرکت‌هایی که این دو باشگاه را خریداری کرده اند از نظر توانایی مالی و نیروی انسانی متخصص در شرایطی هستند که می‌توانند وضعیت تأمین سرمایه پولی و نیاز کادر مدیریتی ماهر در این مجموعه‌ها را برطرف کنند؛ از این رو تحول این دو باشگاه کاملاً در دسترس است.

میرمعینی گفت: باید دید که دست مدیران شرکت‌های جدیدی که صاحب این دو باشگاه شده اند تا چه حد در بنگاهداری باز است؛ در غیر این صورت تحول خاصی را در شرایط و درآمد و ارزش سهام این دو باشگاه نخواهیم دید؛ البته طبیعی است که از طرف مالکان جدید با توجه به این‌که بخشی از منابع آنها برای این خرید صرف شده، دخالت‌های ساختاری صورت گیرد.

وی ادامه داد: این دو باشگاه حالا مالکان پولداری دارند که اگر بتوانند مدیریت مناسبی را اعمال کنند، اتفاقات خوبی خواهد افتاد. حالا فقط می‌توان یک دوره منتظر ماند تا ببینیم مالکان جدید از نظر مدیریت باشگاه و مدیریت مالی چه می‌کنند. مدیر استراتژیک و مدیر مالی مناسب در بدنه مالکان این باشگاه‌ها هست، اما این‌که چقدر دست آنها برای ایجاد تغییر باز باشد، هنوز محل سؤال است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مدیریت سدهای مشترک با استان‌های همجوار، به اردبیل واگذار شود
  • آینده سرخابی‌ها با تعیین نحوه مدیریت ترسیم می‌شود
  • ترمیم راه‌های روستایی در کرمان با شروع بارش باران + فیلم
  • رقابت 21 هزار کرمانی در آزمون استخدامی آموزش و پرورش
  • زمینه جذب تسهیلات از بازار سرمایه باید فراهم شود
  • بازار سرمایه یکی از مصادیق دقیق مشارکت مردم در اقتصاد است
  • رقابت بیش از ۲۱ هزار کرمانی درآزمون آموزش و پرورش
  • افزایش ۴ درصدی ترددها در جاده های کرمان
  • توزیع 1.5 تن گوشت قرمز منجمد تنظیم بازاری در بهشهر
  • تجربه اخیر کاهش نرخ ارز در شرایط بحرانی بی‌سابقه بود