Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-06@13:21:28 GMT

نگاهی بر روند تزریق واکسن کرونا در کشورها

تاریخ انتشار: ۶ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۱۲۶۲۸۶

نگاهی بر روند تزریق واکسن کرونا در کشورها

به گزارش روز چهارشنبه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به نقل از نیویورک تایمز، تا کنون واکسن فایزر-بیون تک در ۶۵ کشور، واکسن آکسفورد-آسترازنکا در ۴۶ کشور، واکسن مدرنا در ۲۷ کشور، واکسن سینوفارم-پکن در ۱۱ کشور، واکسن گامالیا (اسپوتنیک وی) در۱۰ کشور، واکسن سینوواک در۶ کشور، واکسن سینوفارم-ووهان در ۲ کشور، واکسن بهارات بیوتک (کواکسین) در یک کشور و واکسن جانسون و جانسون نیز در یک کشور استفاده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اکنون بین برنامه‌های واکسیناسیون در کشورهای مختلف فاصله زیادی وجود دارد که هنوز بسیاری از آنها یک دوز را نیز گزارش نکرده‌اند.

داده‌ها از منبع‌های دولتی توسط «پروژه دنیای ما در داده‌ها» (Our World in Data) در دانشگاه آکسفورد گردآوری شده است. فرد واکسینه‌شده به شخصی گفته می‌شود که حداقل یک دوز واکسن دریافت کرده باشد و یک فرد کامل واکسینه‌شده تمام دوزهای لازم واکسن را دریافت کرده است. برای واکسن فایزر-بیون‌تک، فردی که کاملا واکسینه شده است دو دوز دریافت کرده است.

در حالی که دوزهای واکسن در سطح جهانی تقریبا کم است، اکثر کشورها اقدام‌های ابتدایی واکسیناسیون خود را بر روی گروه‌های دارای اولویت مانند افراد آسیب‌پذیر از نظر بالینی متمرکز کرده‌اند. افراد در سنین ۶۰، ۷۰ و بالاتر و کارکنان خط مقدم، مانند پزشکان و پرستاران.

همچنین اختلاف چشمگیری بین قاره‌ها وجود دارد. کشورهای کمتر ثروتمند به یک توافقنامه واکسن به نام Covaxتکیه می‌کنند که هدف آن تامین دو میلیارد دوز تا پایان سال است.

بر اساس پروژه دنیای ما در داده‌ها، ۹ واکسن مختلف سراسر جهان در حال تزریق شدن هستند.

واکسن فایزر-بیون‌تک، که مشخص شد ۹۵درصد در کاهش عفونت‌های ویروس کرونا کارایی داشته باشد، اکنون در ۶۵ کشور استفاده شده است.

چند کشور برخی واکسن‌ها را تایید کرده‌اند، اما هنوز واکسیناسیون را آغاز نکرده‌اند.

همه‌ واکسن‌هایی که اکنون در حال استفاده هستند، نیاز به دو دوز دارند تا یک بیمار کاملا واکسینه شود.

آمریکای شمالی ۱۱,۲، اروپا ۶.۴، آمریکای جنوبی ۲.۵، آسیا ۱.۷، آفریقا ۰.۲ و اقیانوسیه کمتر از ۰.۱ دوز واکسن به ازای هر ۱۰۰ نفر تزریق کرده اند.  

برچسب‌ها نیویورک تایمز دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی واکسیناسیون واکسن کرونا پروندهٔ خبری واکسن کرونا، از نظریه تا عمل

منبع: ایرنا

کلیدواژه: نیویورک تایمز دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی واکسیناسیون نیویورک تایمز دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی واکسیناسیون واکسن کرونا اخبار کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۲۶۲۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدام کشورها بیشترین تعداد میلیاردرهای جهان را دارند؟ + اینفوگرافیک

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، از امپراتوران روم گرفته تا جان دی. راکفلر که به اولین میلیاردر جهان تبدیل شد، دنیا شاهد زندگی ثروتمندان بسیاری بوده است. اما ثروتمندترین افراد حال حاضر جهان کجا زندگی می کنند؟ اینفوگرافیک زیر، کشورهایی را که بیشترین تعداد میلیاردرها را در سال ۲۰۲۴ در خود جای داده اند را نشان می دهد.

کشورهای دارای بیشترین میلیاردرها در سال ۲۰۲۴

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از روزیاتو، طبق فهرست ثروتمندان جهان Hurun در سال ۲۰۲۴، چین ۸۱۴ میلیاردر دارد که بیشترین تعداد میلیاردرها در جهان است. چین علیرغم حفظ رتبه اول، طی یک سال ۱۵۵ میلیاردر را از دست داد، در حالی که ایالات متحده ۱۰۹ میلیاردر به دست آورد. شکاف بین دو کشور اکنون به ۱۴ میلیاردر کاهش یافته است.

ایالات متحده و چین با هم نزدیک به نیمی از ۳,۲۷۹ میلیاردر جهان را در خود جای داده اند. پس از آنها هند با ۲۷۱ میلیاردر و بریتانیا با ۱۴۶ میلیاردر قرار دارند.

با این حال، در مجموع، کشورهای اروپایی شش کشور از ۱۰ کشور برتر و هشت کشور از ۲۰ کشور برتر با بیشترین تعداد میلیاردرها هستند.

به طور طبیعی، بزرگترین اقتصادهای جهان در تعداد میلیاردرها بیش از حد حضور دارند، زیرا فرصت های بیشتری برای تولید ثروت فراهم می کنند.

سوئیس، سنگاپور و سوئد از این نظر با دیگر کشورها فرق می کنند و تنها یکی از آنها در بین ۲۰ اقتصاد برتر از نظر تولید ناخالص داخلی قرار دارند. تصور می‌شود که هر سه کشور دارای نرخ‌های مالیاتی بالایی هستند که معمولاً برای ثروت اندوزی مفید نیستند. اما برداشت ها می تواند گمراه کننده باشد. به عنوان مثال، سوئد مالیات بر ارث، نرخ ثابت بر عایدی سرمایه و نرخ مالیات شرکتی ۲۱ درصدی ندارد.

۲۲۳۲۲۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902620

دیگر خبرها

  • سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته
  • واکسن ها در ۵۰ سال گذشته جان ۱۵۴ میلیون نفر را نجات داده اند
  • هزار حجاج استان سمنان برابر مننژیت واکسینه می‌شوند
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • نگاهی به مسایل اقتصادی کشور، در برنامه گفتگوی اقتصادی
  • اگر واکسن آسترازنکا زده‌اید، بخوانید
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد
  • جلوگیری از واردات واکسن‌های دامی دارای مشابه داخلی
  • کدام کشورها بیشترین تعداد میلیاردرهای جهان را دارند؟ + اینفوگرافیک
  • یک هزار حجاج استان سمنان برابر مننژیت واکسینه می‌شوند