Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران؛ به نقل از ایرنا، سرپرست فرمانداری سراوان در جنوب شرق سیستان و بلوچستان گفت: هم‌اینک در این شهرستان اوضاع و شرایط عادی است و هیچگونه مشکلی وجود ندارد.

سعید تجلیلی روز چهارشنبه با بیان اینکه سراوان از ظهر دیروز به بعد شرایط عادی و خوبی دارد اظهارداشت: بعد از واقعه ای که در شمسر اتفاق افتاد یک عده مقابل فرمانداری این شهرستان تجمع کرده و تعدادی را برای گفت‌وگو به داخل این مجموعه فراخواندند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: با توجه به موج‌سواری تعدای از عناصر معاند و بدخواهان نظام جمهوری اسلامی ایران پس از ورود این افراد به مجموعه فرمانداری سراوان در ابتدا شروع به تحریک و سپس تخریب و وارد کردن خسارت‌هایی به این مجموعه شدند.

 سرپرست فرمانداری سراوان بیان کرد: با اقداماتی که از سوی نیروی انتظامی انجام شد بدون تیراندازی و اینکه خونی از دماغ کسی برزمین ریزد افراد وارد شده به مجموعه فرمانداری این شهرستان به بیرون هدایت شدند.

وی تصریح کرد: معتمدان، ریش‌سفیدان و  اعضای شورای تامین سیستان و بلوچستان بعد از این اتفاق همه پای کار آمدند و مشکل خاصی در این زمینه بوجود نیامده است.

 

 

نمایندگان مجلس برای دلجویی از مردم به سراوان می‌روند/ دلیل اصلی حادثه عدم مدیریت در مرز بود/ 12 کشته و مجروح در حادثه روز دوشنبه

به گزارش جماران؛ به نقل از ایلنا، نماینده مردم سراوان در مجلس درباره آمار کشته‌شدگان حادثه سراوان گفت: آنچه که به صورت مستند به ما اعلام شده، یک نفر فوتی در آن سوی مرز اتفاق افتاده و یک نفر فوتی در محل حادثه و تعداد 10 نفر مجروح بودند که در هنگام انتقال به بیمارستان سراوان یکی از آنها به دلیل خونریزی فوت کرده است. افردی که به عنوان مجروح به بیمارستان منتقل شدند خوشبختانه هیچ کدام فوت نکرده اند.

ملک فاضلی در خصوص حوادث رخ داده در سراوان اظهار داشت: حادثه درگیری سراوان از سوی نمایندگان مجلس در حال پیگیری است و اعضای کمیسیون‌های مختلف مجلس روز شنبه به مدت دو تا سه روز به این شهرستان سفر خواهند کرد تا در کنار دلجویی از مردم، مشکلات و مواردی را که پیش آمده با دقت مورد بررسی قرار دهند.

وی اظهار امیدواری کرد که با این سفر، گام مثبتی در جهت آرامش و رفاه مردم در منطقه برداشته شود.

وی گفت: به عنوان نماینده مردم، آمار افراد کشته شده و مجروحین را در روز حادثه لحظه به لحظه از طریق بیمارستان شهرستان سروان دنبال می‌کردم که طبق اطلاعاتی که داده‌اند 3 نفر کشته و 9 نفر مجروح شده‌اند.

فاضلی ادامه داد:  در فضای مجازی نیز صحبت‌های مختلفی درباره آمار کشته شدگان و مجروحین مطرح شده است. اما آنچه که به صورت مستند به ما اعلام شده، یک نفر فوتی در آن سوی مرز اتفاق افتاده و یک نفر فوتی در محل حادثه و تعداد 10 نفر مجروح بودند که در هنگام انتقال به بیمارستان سراوان یکی از آنها به دلیل خونریزی فوت کرده است. افردی که به عنوان مجروح به بیمارستان منتقل شدند خوشبختانه هیچ کدام فوت نکرده اند.

وی گفت: برای بررسی‌های بیشتر این حادثه ما به سراوان سفر خواهیم کرد و تمام ابعاد حادثه را مورد بررسی قرار خواهیم داد و و به زودی آمار دقیق را اعلام خواهیم کرد.

نماینده مردم سراوان در مجلس عنوان کرد: آمار کشته شدگان در فضایی مجازی صحیح نیست. به طور مثال وقتی شخصی فوت می‌کند برای دفن وی نیاز به جواز دارند مگر اینکه، متوفی را به صورت گمنام در جایی دیگر به خاک بسپارند. یا در خاک پاکستان به خاک سپرده شده باشد که طبعا نمی‌تواند ایرانی باشد و حتی اگر ایرانی بوده باشد، در سفری که به سروان داریم حتما پیگیری می‌کنیم.

وی گفت: دلیل اصلی حادثه عدم مدیریت در مرز بود. در مرزهای هر دو کشور ایران و پاکستان که مبادلات مرزی شکل می‌گیرد قطعا نیاز به راه‌اندازی گمرک رسمی و بازارچه رسمی مدیریت شده است که این مدیریت می‌تواند یک تعهد دوجانبه برای هر دو کشور به وجود بیاورد که دیگر شاهد اتفاقات این چنینی نباشیم. راه اندازی گمرک مرزی در دست پیگیری است که امیدوارم به زودی راه اندازی شود.

نماینده مردم سراوان در مجلس تصریح کرد: عدم شغل در سراوان باعث مشکلات فراوانی شده است. برای برطرف کردن این مشکلات 2 راه بیشتر نداریم تولید و تجارت؛ که مورد اول نیاز به پروسه زمانی بیشتری دارد اما تجارت برای مردم منطقه روش مناسب‌تری است.

فاضلی ادامه داد: تجارت مرزی از قدیم شغل اجدادی ما مردم سراوان بوده است که با استفاده از روش‌های قانونی و فراگیر می‌توان از آن به صورت مطلوب استفاده کرد. ما یکی از بهترین خرماهای دنیا را داریم، تولیدات کشاورزی مثل خرما که میزان تولید بالایی نیز در این شهرستان دارد، می‌تواند گزینه مناسبی برای تجارت مرزی باشد که متاسفانه به دلیل کمبود آب سفره‌های زیر زمینی به مشکل برخورده است.

وی ادامه داد: با تغییر نحوه  آبیاری‌ و پیدا کردن منابع آبی جدید می‌توان تا حدودی مشکلات کشاورزی را در این منطقه برطرف کرد.

وی با اشاره به اینکه یکی دیگر از مشکلات در این شهرستان نبود کارخانه برای بسته‌بندی و نگهداری خرما است، گفت: همچنین سراوان دارای معادن فراوانی است که برای راه‌اندازی آنها نیاز به وجود سرمایه‌گذارانی است که از این بخش حمایت کنند. برای راه اندازی این معادن نیاز به رفع مشکلات در زیر ساخت‌های جاده‌ای داریم.

منبع: جماران

کلیدواژه: جشنواره فیلم فجر سهام عدالت انتخابات 1400 ویروس کرونا لایحه بودجه 1400 لیگ برتر 99 سراوان درگیری در سراوان درگیری سراوان جشنواره فیلم فجر سهام عدالت انتخابات 1400 ویروس کرونا لایحه بودجه 1400 لیگ برتر 99 یک نفر فوتی نماینده مردم مردم سراوان راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۲۶۷۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایزدخواه نماینده مجلس : جراحی در سفره مردم هنر نیست / نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم و یا نرخ ارز را آزاد کنیم

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه جراحی اقتصادی باید در ساختارهای غلط و پوسیده کشور انجام شود، گفت: «انتظار ما از دولت و مجلس انقلابی این است که دست به تغییرات ساختاری در اقتصاد بزنند در غیر اینصورت ادامه وضع موجود بی تدبیری و بی خردی است و نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم و یا نرخ ارز را آزاد کنیم.»
 
به گزارش شفقنا؛ روح الله ایزدخواه در خصوص وضعیت ارائه تسهیلات به مردم، اظهار کرد: یکی از انتقادات به این دولت مدل ارائه تسهیلات بانکی است؛ متاسفانه عملکرد مناسبی در حوزه تسهیلات ازدواج و اشتغال دیده نمی‌شود و بانک ها به اسم کنترل نقدینگی، تسهیلات تکلیفی را در عمل محدود کردند که منجر به رکود شد یعنی سرمایه در گردش و تسهیلات تولید، به مشکل برخورد و به مساله اول صنعت ما تبدیل شده است.
 
به اسم کنترل «تورم» تسهیلات بانکی را محدود کردند
 
وی در ادامه افزود: سال گذشته به اسم کنترل تورم، تسهیلات بانکی را محدود کردند که باعث ایجاد رکود تورمی شد. این سیاست غلط است و بارها هم گفتیم یک طرفه نمی توان به مسایل اقتصادی نگاه کرد و بدون توجه به تولید اگر بخواهیم تورم را مهار کنیم، منجر به رکود می شود.
 
برخورد این دولت با بانک ها برخورد جدی و سازنده ای نبوده است
 
آقای ایزدخواه با انتقاد از اینکه بخش زیاد از منابع مالی بانک‌ها خرج بنگاهداری بانک ها می شود، ادامه داد:  بخش‌های دیگری از این منابع را هم به عنوان وام به پرسنل خود می دهند و حتی بعضا این تسهیلات به دانه درشت ها داده می شود؛ بنابراین در شرایطی که منابع بانکی بیشتر شده است سوال ما از بانک ها این است این منابع در کجا خرج می شود!. ما ایراد اساسی به نظام بانکی داریم که از گذشته بوده و در این دولت تشدید شده است؛ برخورد این دولت هم با بانک ها مطلقا برخورد جدی و سازنده ای نبوده است؛ اقای خاندوزی بارها در جلسات نظارتی ما به صراحت گفتند که «زور من به بانک ها نمی رسد». اقای رئیسی علی رغم شعار ی که در ایام تبلیغات ریاست جمهوری گفتند که «بانک ها را به خط خواهم کرد» اما در عمل نشانه ای از این مساله نمی بینیم.
 
وی افزود: عده ای از نمایندگان مجلس هم دائما با شعار کنترل نقدینگی، فضا را تشدید می کنند که قطعا به ضرر تولید و به نفع سوداگری و بنگاهداری بانک ها است. مجلس جدید به دلیل اینکه مجلس یکدستی به لحاظ سیاسی نیست و نیروهای مستقل بیشتری دارد، امیدواریم بتواند با جدیت و الگوی منطقی درست بانک ها را وارد کار کند.
 
نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم
 
وی در خصوص عدم اخذ تضامین از مردم برای ارائه وام های خرد، گفت: بانک ها اصلا عمل نمی کنند و این حرفی که وزیر اقتصاد گفتند توسط بانک ها رعایت نشد و مراجعینی که برای دریافت وام های معیشتی خرد به مردم معرفی می‌کنیم، یا توسط بانک ها رد می شود و یا چند ضامن از مردم می خواهند. لذا ما نیاز به جراحی واقعی داریم چراکه جراحی در سفره مردم هنر نیست بلکه در ساختارهای غلط و پوسیده کشور باید انجام شود. جراحی در ساختار الیگارشی بانکی باید انجام شود و انتظار ما از دولت و مجلس انقلابی این است که دست به تغییرات ساختاری در اقتصاد بزنند در غیر اینصورت ادامه وضع موجود بی تدبیری و بی خردی است و نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم و یا نرخ ارز را آزاد کنیم!.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • مهم‌ترین چالش کلانشهر اراک جذب و انتقال سرمایه است
  • چرایی اهمیت مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم 
  • ایزدخواه نماینده مجلس : جراحی در سفره مردم هنر نیست / نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم و یا نرخ ارز را آزاد کنیم
  • نماینده مجلس: نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم
  • درخواست انتخاباتی یک نماینده مجلس از مردم
  • روش‌های عجیب برخی کاندیداها برای رأی آوردن
  • درگیری مسلحانه در زاهدان یک کشته و سه مجروح برجا گذاشت
  • ویژگی‌های یک نماینده شایسته در مجلس چیست؟
  • ۱۰۹ کشته و ۳۵۰۰ مجروح فقط در ۳ روز تعطیلی گذشته
  • ۴ کشته و زخمی طی تیراندازی در شمال شرق پاریس