Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو شورای شهربا بیان اینکه امیدوارم کارکنان سازمان بهشت زهرا حرف وزیر بهداشت را به حساب خستگی و پاسخگویی بدون اینکه اختیار کامل داشته باشد، بگذارند، گفت: تا زمانی که واکسیناسیون انجام نشود، ما موفق به مهار ویروس کرونا در کشور نمی‌شویم.

قدس آنلاین: ناهید خداکرمی، عضو شورای شهر تهران با اشاره به بیان چند روز گذشته وزیر بهداشت در انتقاد از بی توجهی برخی افراد در مواجه با کرونا و دلخوری کارکنان بهشت زهرا از وی، اظهار داشت: وضعیت مدیریت نظام سلامت در شرایط فعلی کار بسیار مشکلی است؛ چراکه از یک طرف با مسؤولیت‌هایی مواجه است که ذاتی بوده و باید انجام شود؛ مانند امور دانشگاه‌ها، بیمارستان‌ها،‌ دارو و غذا.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش فارس وی ادامه داد: در این شرایط موضوع اپیدمی کرونا نیز اضافه شده؛ آن هم در شرایطی که ما تحریم هستیم و سایر نهادها نیز متوجه نیستند که مرگ ۶۰ هزار نفر یعنی چه؟ در تهران مرگ نزدیک به ۲۹ هزار نفر چه معنایی دارد؛ یعنی تیمی که هر روز خدمات می‌دهد با هر مرگی یک درجه از امید و تلاش خود را از دست داده و ناامید می‌شود؛همچنین فرسودگی شغلی که در اثر چنین شرایطی، یکسری از انسان‌ها در زیردست شما پرپر می‌شوند و این موضوع نه تنها در ایران بلکه در همه دنیا همین طور است.

عضو شورای شهر تهران خاطرنشان کرد: امروز بعد از گذشت یک سال همه دنیا به این نتیجه رسیده که ما به جز استفاده از ماسک هیچ ابزاری در دست نداریم؛ مگر واکسیناسیون انجام شود؛ یعنی تا زمانی که واکسیناسیون انجام نشود، ما موفق به مهار ویروس کرونا در کشور نمی‌شویم.

خداکرمی اضافه کرد: حالا در چنین شرایطی یک وزیر بهداشتی که نه اختیار انتخاب نوع واکسن را دارد و نه اختیار کشور محل خرید واکسن؛ نه می‌تواند بر اساس پروتکل‌هایی که دنیا تنظیم می‌کند در این حوزه عمل کرده و همه مداخله می‌کنند؛ در نتیجه معلوم است بعضی وقت‌ها این فشار باعث می‌شود که ما به بار سنگین کلمات خیلی توجه نکنیم.

وی تصریح کرد: بنده هم قبول دارم که وی می‌توانست از جملات و کلمات بهتری برای نشان دادن این فشار و نشان دادن این که وی نمی‌تواند مدیریت نظام سلامت را بدون ابزارهایی که لازم است، داشته باشد.

عضو شورای شهر تهران متذکر شد: وی می‌توانست کلمات دیگری استفاده کند، اما همه ما  درک می‌کنیم که سازمان بهشت زهرا بهترین عملکرد را داشته و کمتر از کادر درمان تلاش نکرده است؛ آن هم در بدترین شرایط؛ آنها علاوه بر ۱۸۰ مرگی که روزانه و  به صورت عادی در تهران  اتفاق می‌افتد و آنها را تغسیل می‌کنند، روزی وجود داشته که ۲۰۰ مرگ نیز به این تعداد اضافه شده و بین ۳۵۰ تا ۳۸۰ نفر در روز تغسیل می‌کردند؛ این کار بزرگی بوده است.

خداکرمی ابراز داشت: بنده به عنوان یک عضو جامعه پزشکی دست این افراد را می‌بوسم و واقعا از طرف خودم از این افراد عذرخواهی می‌کنم، اما باید نظام سلامت را درک کنیم. کسی که فرماندهی و مدیریت نظام سلامت را برعهده دارد، ساده‌ترین ابزار، منابع، بودجه و منابع ارزی در دسترس ندارد و از طرف دیگر اختیار این موضوع که به سرعت واکسن خریداری کرده و وارد کند را ندارد.

وی یادآور شد: فرسودگی ناشی از مدیریت در بحران است؛ آن هم بحرانی که بسیار حاشیه دارد و همه در حال دخالت هستند، اما کمتر نهادی این موضوع را درک می‌کند که ما چه وضعیتی داریم. اگر واکسن نرسد یعنی چه؟ اگر با پیک دیگری مواجه شویم یعنی مرگ و میر افزایش پیدا می‌کند.

عضو شورای شهر تهران اظهار داشت:از نزدیک شاهد هستم همکاران ما اعم از پرستار، خدمه، بهیاران، پزشکان و مدیران همگی خسته و فرسوده‌اند. بیش از ۳۰۰ پزشک، ماما و فیزیوتراپ را در کشور از دست داده‌ایم و همه اینها به کادر درمان فشار می‌آورند.

خداکرمی بیان داشت:وقتی وزیر نظام سلامت مورد سؤال مردم، مسؤولان جهانی و همکاران خود است؛‌ بعضی اوقات برای یک تصمیم مجبور است با چند حوزه سروکله زده که گاهی مشکل است تا بتواند کلمات را بیان کند و اینها می‌تواند ناشی از خستگی باشد.

وی گفت: با شناختی که بنده از وزیر بهداشت دارم، وی فردی ادیب و خوش‌صحبت هستند؛ البته کلماتی که به کار بردند مقداری سنگین بود؛ اما به هر حال امیدوارم کارکنان سازمان بهشت زهرا این را به حساب خستگی، فرسودگی و پاسخگویی بدون این که اختیار کامل داشته باشد، بگذارند.

زالی: منشأ صحبت‌های دکتر نمکی هیجانات طبیعی است

در همین حال فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران ضمن ارایه توضیحاتی درباره سخنان اخیر وزیر بهداشت درباره کارکنان بهشت زهرا توضیحاتی ارائه کرد.

دکترعلیرضا زالی امروز با تاکید بر اینکه سخنان اخیر وزیر بهداشت درباره کارکنان بهشت زهرا(س) بی احترامی به این عزیزان نبود، اظهار کرد: با توجه به اینکه وی از سوابق فراوانی در عرصه آموزشی و بهداشتی برخوردار است و در سازمان برنامه و بودجه نیز نقش چشمگیری در زمینه توزیع بودجه اجتماعی داشته است، از روزهای آغازین شیوع ویروس کرونا تاکنون به تمامی گروه‌های اجتماعی که در عرصه مقابله با این ویروس حضور داشتند با یک نگاه احترام آمیز می‌نگرند.

وی ادامه داد: دکتر نمکی از روزهای آغازین شروع ویروس کرونا در تهران چندین بار به بنده درباره سلامت کارکنان بهشت زهرا به ویژه کسانی که در بخش تطهیر این سازمان مشغول به کار هستند، تاکید کرده اند. از همین رو من نیز به نیابت وی و تیم سلامت توفیق حضور در جمع این عزیزان را داشتم تا مراتب تشکر و قدردانی تیم سلامت و نظام پزشکی کشور را به آنان برسانم.

فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران با اشاره به مدیریت خوب مجموعه آرامستان‌های تهران از جمله بهشت زهرا و رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی و دقت نظر آنان یادآور شد: در بحران کرونا حضور گروه های جهادی در کنار این عزیزان یک کار ارزنده مردمی به جای گذاشت.

زالی با اشاره به اینکه دکتر نمکی بالاترین اشراف را به مسائل بهداشتی در کشور دارد و از این رو نگرانی وی نگرانی زائد الوصفی است، اظهارکرد: علت نگرانی وی بروز طغیان های ویروس کرونا است که خدای نکرده جان بسیاری از شهروندان تهرانی را می گیرد بنابراین این فرمایش نشان‌دهنده نگرانی عمیق وی و طبیعتاً منشأ صحبت‌های دکتر نمکی هیجانات طبیعی است و این نگرانی ها در سخنان وی موج می زند.

وی افزود: مشی اجرایی دکتر نمکی از روزهای آغازین شیوع ویروس کرونا این است که به سلامت تمامی گروه هایی که در عرصه سلامت به کمک مدافعان سلامت آمده‌اند از جمله کسانی که در بخش های مختلف خدمات شهری خدمات اجتماعی و در بخش مهم مجموعه آرامستان ها کار می کنند، تاکید دارند.

زالی با بیان اینکه وزیر بهداشت چندین مرتبه در خصوص تامین سلامت عزیزانی که در بخش مهم مجموعه آرامستان ها کار می کنند به وی تاکید کرده است، گفت: از همین رو من نیز به نیابت از دکتر نمکی و تیم سلامت توفیق حضور در مجموعه همکاران پرتلاش بهشت زهرا را داشته ام.

وی تاکید کرد: به نظر می‌رسد این روزها باید با وحدت کلام تلاش ها به سمت همگرایی باشد تا بتوانیم تلاش کنیم در شهری همانند شهر تهران که کارهای اجتماعی سخت‌تر از مابقی استان ها صورت می گیرد، دست به دست هم دهیم.

سعید نمکی وزیر بهداشت چند روز پیش گفته بود: «ما داریم فریاد می‌زنیم که اپیدمی گرفتارمان می‌کند، چرا گوش نمی‌کنید؟ اینطور که نمی‌شود مملکت اداره کرد. چقدر باید فریاد بزنم و بگویم. خدا شاهد است که داغ این شهدای سلامت دارد مرا نابود می‌کند. ناب‌ترین بچه‌های نظام سلامت را از دست دادم. داغی برای هیچ فرماندهی بالاتر از این نیست که افسران ارشد و سربازانش را ازدست بدهد آن هم به دلیل ندانم کاری و سهل انگاری دیگران. من وزیر خبر ندارم چه کسی می‌آید و بیرون می‌رود. فقط شدم ته رودخانه، زخمی و جنازه جمع کن. بجای وزیر بهداشت بگوئید مدیرکل مرده‌شورخانه. این درد بزرگی است.»

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: علیرضا زالی ناهید خداکرمی سعید نمکی بهشت زهرا س عضو شورای شهر تهران کارکنان بهشت زهرا سازمان بهشت زهرا نظام سلامت وزیر بهداشت ویروس کرونا دکتر نمکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۲۶۸۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پاسخ سفیر ایران به ادعای نخست‌وزیر دانمارک/ به نسل‌کشی واکنش نشان دهید

به گزارش خبرآنلاین به نقل از ایسنا نامه سرگشاده افسانه نادی پور به مته فردریکسن نخست وزیر پادشاهی دانمارک منتشر شد که به شرح زیر است:

فرصت را غنیمت شمرده به اظهارات منتسب به سرکار عالی مبنی بر «ایستادن ایران در سمت اشتباه تاریخ» پس از پاسخ تلافی‌جویانه مشروع ۲۵ فروردین ۱۴۰۳ ( ۱۳ آوریل ۲۰۲۴) نیروهای مسلح ایران به حمله اسرائیل به سفارت ایران در سوریه پاسخ می‌دهم. 

احتراما، یادآور می‌شوم که روز دوشنبه ۱۳ فروردین ۱۴۰۳ (اول آوریل ۲۰۲۴) در حمله اسرائیل به اماکن دیپلماتیک ایران در دمشق تعداد زیادی، از جمله هفت مستشار ارشد نظامی ایرانی که برای مشاوره به دولت سوریه در مبارزه با گروه تروریستی داعش در این کشور حضور داشتند، کشته شدند.

با توجه به مصونیت اماکن دیپلماتیک بر اساس قوانین بین‌المللی و کنوانسیون‌های دیپلماتیک، ایران انتظار داشت که حمله اسرائیل به اماکن دیپلماتیک از سوی همه کشورها، بویژه آنهائی که در ارتباط با احترام به حقوق بین‌الملل خود را پیشتاز می‌پندارند، و مهمتر از همه توسط شورای امنیت سازمان ملل متحد، محکوم شود. 

مایه تاسف است که برخی از کشورها، اگرچه به طور مستمر خواستار خویشتنداری و کاهش تنش «برای جلوگیری از گسترش درگیری» بوده اند، اما حمله اسرائیل که دقیقاً مغایر با فراخوانها برای خویشتنداری، و تعمدا به قصد فراگیر کردن جنگ در منطقه با کشاندن ایران به جنگ با متحدان اسرائیل، بخصوص ایالات متحده آمریکا، به منظور منحرف کردن توجه از جنایات جاری اسرائیل در غزه بود، را محکوم نکردند. 

ایران با قصد پرهیز از افتادن در این تله اسرائیل، در حالی که با سازمان ملل و سایرین در حال گفتگو و تعامل بود، بمدت ده روز حداکثر خویشتنداری را از خود نشان داد. در نهایت، و در پی عدم واکنش از سوی شورای امنیت سازمان ملل به دلیل مخالفت برخی از اعضای دائم این شورا، برای کشور من هیچ گزینه ای جز اعمال حق ذاتی دفاع از خود، براساس ماده ۵۱ منشور ملل متحد، در مقابل نقض حاکمیت آن توسط اسرائیل باقی نمانده بود. 

همچنین باید در نظر داشت که پاسخ ایران سنجیده، محدود، با اجتناب عمدی از اهداف غیرنظامی یا اقتصادی بود و تنها دو پایگاه هوایی را که در حمله به بخش کنسولی سفارت در دمشق شرکت داشتند را هدف قرار داد. 

با توجه به موضعگیری‌های مثبت مقامات دانمارکی، از جمله سرکار عالی، در مورد نیاز مبرم برای رعایت حقوق بشر، انتظار می رفت که واکنشی نسبت به جنایات جنگی، جنایات علیه بشریت و نسل کشی در غزه و سایر نقاط فلسطین اشغالی صورت گیرد. تصاویر زنده از غزه که نشان دهنده فجیع‌ترین ظلم - مرگ، ویرانی، گرسنگی و انسانیت زدائی – بویژه علیه زنان و کودکان، که وجدان جهان را به لرزه درآورده است، نه تنها شایسته محکومیت، بلکه سزاوار فریاد و نهیب اعتراضی است. متأسفانه، از هیچ یک از کسانی که خود را در سمت درست تاریخ می‌پندارند، چنین موضعگیری دیده نشده است. 

بر اساس آمار روزآمد، در حملات اسرائیل به غزه از ۷ اکتبر، حداقل ۳۵۰۰۰ فلسطینی، دو سوم آنها زن و کودک، کشته و ۷۸۰۰۰ نفر زخمی‌شده اند. هزاران نفر مفقود هستند که گمان می رود زیر آوار مدفون شده اند، نزدیک به ۳۰۰۰۰ کودک، تعداد زیادی از آنها با جراحات ماندگار و ابدی، یتیم شده اند و بسیاری از آنها بستگانی هم برای مراقبت از خود را ندارند. ۳۸۰۰۰۰ واحد مسکونی، ۴۱۲ مدرسه و دانشگاه، ۵۵۶ مسجد، سه کلیسا و ۲۰۶ اماکن باستانی و میراث فرهنگی، و همچنین ۳۲ بیمارستان و ۵۳ مرکز بهداشتی تخریب شده اند، اما، دریغ از یک کلمه محکومیت از جانب کسانی که "در سمت درست تاریخ ایستاده اند"!

این یک واقعیت زندگی است که کشتار و ویرانی برای هیچ یک یا هیچ ملتی صلح و امنیت به ارمغان نخواهد آورد. بر اساس گزارش سازمان ملل، تنها در غزه، ۱۹۰۰۰ کودک یتیم شده اند که بستگانی هم برای مراقبت از خود ندارند. آنها چه نقشی در درگیری‌های چند دهه گذشته داشته اند؟ اگر این بچه‌ها از ادامه کشتار در غزه جان سالم بدر برند، چه انتظاری باید از آنها داشت؟ از دیگرمردم آنجا، پیر و جوان، که در تمام طول عمرشان جز اشغال، سرکوب و تسخیر و مقهورسازی چیزی ندیده اند، چه انتظاری باید داشت؟

خانم نخست وزیر!

اغلب گفته می‌شود که "حقیقت اولین قربانی جنگ است". اولاً، این یک جنگ نیست، یک حمله وحشیانه یک طرفه به جامعه‌ای محصور شده و بی دفاع، عمدتا زنان و کودکان، به قصد ریشه‌ کن کردن آنهاست. ثانیاً، اینجا نه که حقیقت، بلکه انسانیت است که قربانی شده است. حقیقت آشکار، و همان چیزی است که جهان با وحشت شاهد آن است و آن چیزی نیست جز جنایات علیه بشریت، بی سابقه در عصر حاضر و گذشته، که به طرز بی‌رحمانه‌ای علیه غیرنظامیان بی‌گناه در حال وقوع است.

درخواست آتش ‌بس، اما عمل نکردن به آن، دادن کمک‌های غذایی، اما مخالفت نکردن با تحویل سلاح به اسرائیل برای بمباران کامیون‌های مواد غذایی، نهایت تناقض اخلاقی است. عدم محکومیت این جنایات، از جمله، به اسرائیلی‌ها کارت سفید و اختیار تام می‌دهد تا به کارزار نسل ‌کشی و پاکسازی قومی غزه ادامه دهند.

بیم آن می رود که ادامه بی رویه این نسل کشی عواقب گسترده ای را نه تنها برای مردم باقی مانده غزه، بلکه برای منطقه و به تبع آن برای کل جهان در پی داشته باشد. بنابراین، بر همه دولت‌ها، سیاستمداران، افراد صاحب نفوذ و مردم واجب است که برای توقف این قتل عام به شدت، معنادار و مؤثر تلاش کنند. چه تعداد بیشتر باید کشته شوند و چه میزان ویرانی بیشتر باید به بار آید تا متحدان اسرائیل در سمت درست تاریخ بایستند و پایان دادن به مرگ و ویرانی در غزه را خواستار شوند؟

نخست وزیر در مصاحبه‌ای تلویزیونی گفته بود که ایران درباره پاسخ به رژیم صهیونیستی، طرف اشتباه تاریخ ایستاده است و نقش مخرب در خاورمیانه دارد.

311311

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901536

دیگر خبرها

  • واکنش وزیر کشور به گزارش ادعایی درباره مرگ نیکا شاکرمی
  • فوق العاده خاص کارکنان حوزه سلامت به زودی پرداخت می‌شود
  • سالانه ۲ میلیارد آزمایش پزشکی در کشور انجام می شود
  • ببینید | بی اعتنایی وزیر ابراهیم رئیسی به سخنان استاندار تبریز در جلسه رسمی
  • انجام سالانه ۲ میلیارد آزمایش پزشکی با حداقل خطا در کشور
  •  واکنش اصلاح‌طلبان به سخنان نصیری درباره اتحاد شاهزاده و تاجزاده؛ تکرار یک شوخی بی‌مزه است | ارتباطی به جریان اصلاحات ندارد | واقعا یک توهم است
  • پاسخ سفیر ایران به ادعای نخست‌وزیر دانمارک/ به نسل‌کشی واکنش نشان دهید
  • افزایش تعداد مددسراها و پایگاه‌های خدمات اجتماعی در پایتخت
  • شهرداری به دنبال کاهش آسیب‌های اجتماعی در بهشت زهرا
  • افزایش تعداد مددسرا‌ها و پایگاه‌های خدمات اجتماعی در پایتخت