Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام روحانی همه دستگاه‌های مسئول را موظف کرد تمام تلاش خود را برای کنترل زنجیره و مقابله با بیماری و جلوگیری از موج چهارم آن به کار گیرند.

به گزارش خبرگزاری شبستان، حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی رئیس جمهور در جلسه روسای کمیته‌های هشت گانه ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: باید با همکاری و همراهی مردم و تلاش و نظارت دقیق همه دستگاه‌های مسئول، اجازه داده نشود با شکل گیری خیز جدید بیماری، سلامت و معیشت مردم آن هم در آستانه عید تحت تاثیر قرار گرفته و یا آسیب ببیند و ناچار به تشدید محدودیت‌ها شویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مقابله با کرونا در این جلسه برنامه‌های تدوین شده برای مدیریت خیز احتمالی بیماری را ارائه کرد که در چارچوب آن، روند بیماریابی، جداسازی و حمایت از بیماران از سوی دستگاه‌های مختلف با جدیت بیشتری دنبال خواهد شد.

قرار شد این برنامه به صورت آزمایشی در استان خوزستان که هم اکنون برخی شهر‌های آن در وضعیت قرمز هستند، اجرا شود و پس از آسیب شناسی و بررسی میزان موفقیت آن، در سایر شهر‌ها نیز اجرا گردد.

همچنین در این جلسه وضعیت شهر‌های قرمز از جمله در خوزستان بررسی و مقرر شد کنترل و مدیریت مرز‌ها و جلوگیری از تردد مسافران از مرز با عراق تشدید شود و همزمان نظارت بر فعالیت اصناف و کنترل رفت و آمد‌های بین شهری در استان خوزستان افزایش یابد.

رئیس جمهور با تاکید بر اهمیت اقدامات انجام شده در استان خوزستان، به وزارت کشور و قرارگاه عملیاتی ماموریت داد گزارش‌های اقدامات انجام شده را به ستاد ملی برای همکاری سایر دستگاه‌ها ارائه کند و در صورت نیاز به استانداری و ستاد استانی کرونا در خوزستان اختیاراتی تفویض شود.

روحانی تاکید کرد: صرف نظر از نوع ویروس جهش یافته یا غیرجهش یافته باید نهایت دقت در رعایت پروتکل‌های بهداشتی را انجام داد و بیماریابی زودرس، افزایش تعداد تست‌ها و اطمینان از قرنطینه مبتلایان اصول اساسی در کنترل اپیدمی است.

همچنین در این جلسه با هدف ایجاد وحدت رویه در صدور مجوز تردد‌های ضروری بین شهری از سوی فرمانداری ها، مقرر شد قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مقابله با کرونا چارچوب واحدی را آماده و به فرمانداری‌ها ابلاغ کند.

ضرورت تدوین دستورالعمل اجرایی چگونگی کنترل مبادی و ورودی و خروجی کشور و کنترل بیماری از سوی وزارتخانه‌های راه و بهداشت و درمان و هلال احمر از دیگر موارد مطرح در این جلسه بود.

در این جلسه همچنین گزارش وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی درباره آغاز مرحله دوم واکسیناسیون طبق سند ملی ارائه شد و رئیس جمهور تاکید کرد که روند واکسیناسیون به رغم مشکلاتی که دشمنان در روند تهیه واکسن و تامین منابع مالی آن ایجاد کردند، باید با شتاب ادامه یابد و مردم مطمئن باشند که این روند تا تکمیل کامل واکسیناسیون، متوقف شدنی نیست.

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: حجت الاسلام روحانی حسن روحانی روحانی دستگاه ها ستاد ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۲۶۸۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک همه‌گیری دیگر در راه است!

آفتاب‌‌نیوز :

بحران شیوع آنفلوآنزای پرندگان- که به عنوان H۵N۱ شناخته می‌شود- در مزارع لبنی نشان از این واقعیت دارد که سازمان‌های سلامتی و بهداشت عمومی از همه‌گیری کرونا درس نگرفته‌اند- یا حداقل این که نتوانسته‌اند درس‌های کووید را جذب و هضم کنند.

شیوع آنفولانزای پرندگان در مزارع، مرغداری‌ها و گاوداری‌های ایالات متحده هم‌چنان با سرعت ادامه دارد و به گفته دانشمندانی که از سرعت و روند این شیوع شگفت‌زده شده‌اند، این روز‌ها این موضوع به مرحله هشداردهنده رسیده است.

هفته گذشته وزارت کشاورزی ایالات متحده آمریکا بالاخره تأیید کرد که H۵N۱ نه تنها از پرندگان به پرندگان یا از پرندگان به گله‌های دام سرایت می‌کند، بلکه در بین گاو‌ها نیز شروع به انتقال کرده است. این در حالی است که گزارش‌های رسانه‌ها حکایت از این می‌کند که در تعداد بسیاری از گاو‌ها انتقال و ابتلا به آنفلوآنزای پرندگان بدون علامت خاصی روی می‌دهد.

اگرچه هنوز خطر ابتلا به این بیماری برای انسان‌ها زیاد نیست، اما واضح است که برای این که مسیر و شیوه انتقال این ویروس کنترل شود، کار‌های بسیار بیشتری باید انجام گیرد.

این امر مستلزم آن است که سازمان غذا و داروی آمریکا و مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها از لاک خود بیرون آمده و مسیر درستی پیش بگیرند. در واقع این روز‌ها ناامیدی محسوسی در میان متخصصان بیماری‌های عفونی وجود دارد که آژانس‌های بهداشتی و سلامتی بیش از حد لازم از اطلاعات مهم محافظت می‌کنند و در نظارت بر ویروس و روش‌های انتقال آن بسیار محافظه‌کار و ترسو هستند. به عنوان مثال، تاکنون در زمینه مقابله با آنفلوآنزای پرندگان تعداد و روند آزمایش‌ها محدود بوده است و تا همین روز‌های اخیر به رغم شیوع محسوس بیماری در بین پرندگان و دام‌ها، اما، تنها تعداد انگشت‌شماری از توالی‌های ویروسی به صورت عمومی به اشتراک گذاشته شده بود- که می‌تواند رویکردی نگران‌کننده و هشدارآمیز به شمار آید.

منبع: شفقنا

دیگر خبرها

  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • آیا نانوذرات از طریق دستگاه گوارش به بافت مغز می‌رسند؟
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • دهن‌کجی نتانیاهو به احکام دادگاه لاهه/ تأثیری ندارد
  • آماده‌باش دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی برای خدمات‌رسانی به مردم
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • آماده‌باش کامل شهرداری کرمان در شرایط جوی ناپایدار
  • جهان در خطر: تنها راه جلوگیری از همه‌گیری‌های حیوانی چیست؟
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • این دو بیماری را به‌خاطر کلیه‌ها کنترل کنید