Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-02@12:53:13 GMT

توسعه انرژی‌های تجدید پذیردر مرزهای شرقی

تاریخ انتشار: ۶ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۱۲۶۸۷۵

توسعه انرژی‌های تجدید پذیردر مرزهای شرقی

به‌گزارش روز چهارشنبه ایرنا از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو، نشست سه‌جانبه ایران، آلمان و افغانستان برای بررسی راهکارهای توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر، بویژه در مناطق مرزی ایران و افغانستان روز سه‌شنبه به صورت ویدئوکنفرانسی با حضور وزیر نیروی جمهوری اسلامی ایران، معاون وزیر و رئیس سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌­وری انرژی برق (ساتبا)، سفیر آلمان در ایران، مدیران ذیربط دولت جمهوری فدرال آلمان، رئیس شرکت برق افغانستان(برشنا) و نمایندگان شرکت زیمنس برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

" رضا اردکانیان"  وزیر نیرو در این نشست، با اشاره به سابقه مناسبات و همچنین مشترکات متعدد بین دو کشور افغانستان و ایران، ظرفیت‌های زیادی را برای مراودههای مختلف بین دو کشور متصور دانست.

وی، کشور آلمان را جزو کشورهای همراه جمهوری اسلامی ایران بویژه در حوزه‌های تخصصی و فنی دانست که سعی کرده ارتباطات خود با ایران را در شرایط مختلف ادامه دهد.
وزیر نیروی، با اشاره به مرز مشترک بین ایران و افغانستان و وجود منابع انرژی تجدیدپذیر مناسب در نقاط مشترک مرزی در دو سوی مرز، به تمرکز ایران برای «شناسایی فرصت‌ها و نیازمندی‌ها در این مناطق»، «پتانسیل‌سنجی منابع انرژی تجدیدپذیر» و «توسعه خطوط انتقال برق» اشاره کرد.

وی با ابراز خرسندی از توافق‌های بین آلمان و افغانستان در زمینه بهره‌برداری از منابع انرژی‌های تجدیدپذیر در افغانستان، تمایل ایران را به در اختیار گذاشتن ظرفیت‌های کشورش از قبیل «توان تخصصی و پشتیبانی فنی»، «امکان پتانسیل‌سنجی منابع انرژی تجدیدپذیر»، «شبکه قدرتمند برق ایران برای جابجایی برق» و دیگر موارد مرتبط برای کمک به تحقق این همکاری ابراز کرد و از مدیران ذیربط در هر سه کشور خواست تا پیگیری موضوع های این توافق ها را در اولویت ویژه‌ای قرار دهند و نتایج این همکاری‌ها در اهداف کمیسیون‌های مشترک ایران و آلمان و نیز ایران و افغانستان، دیده و متجلی شود.

وی در عین حال با توجه به رضایت طرفین از این همکاری‌ها، بر شتاب‌بخشی در تشکیل کارگروه‌های مشترک بین ۳ کشور تاکید کرد.

در ادامه، گفتگوهایی در خصوص همکاری مشترک در زمینه توسعه نیروگاه‌های تجدیدپذیر در غرب افغانستان انجام شد.

در این گفتگوها، "هانس موزل" سفیر آلمان در ایران، ضمن استقبال از ایجاد و توسعه همکاری‌های مشترک در زمینه‌های فنی از جمله توسعه نیروگاه‌های تجدیدپذیر در منطقه، بر تشکیل کارگروه‌های مشترک بین ۳ کشور تاکید کرد.

شرکت زیمنس نیز با ارایه نقشه راه ۴ ساله توسعه انرژی­‌های تجدیدپذیر در افغانستان و با اشاره به ویژگی­‌های فنی و ساختاری ایران در صنعت برق، حضور ایران در پیشبرد اهداف تعیین‌شده برای توسعه صنعت برق در افغانستان را اساسی دانست.

نماینده دولت افغانستان هم ضمن ابراز رضایت از برگزاری نشست مشترک، بر نیاز به تامین پایدار انرژی برق در کشور متبوعش تاکید و از همکاری ایران و آلمان در این حوزه استقبال کرد.

در پایان نشست، با موافقت طرف‌های حاضر، مقرر شد مطابق با پیشنهاد ایران با برگزاری نشست‌های آتی و تشکیل کارگروه‌های مشترک با حضور نمایندگان طرف‌ها، نقشه‌راه توسعه انرژی­‌های تجدیدپذیر، به‌ویژه توسعه انرژِی بادی در غرب افغانستان ترسیم شود.

برچسب‌ها جمهوری اسلامی ایران افغانستان انرژی برق آلمان رضا اردکانیان وزارت نیرو

منبع: ایرنا

کلیدواژه: جمهوری اسلامی ایران افغانستان انرژی برق جمهوری اسلامی ایران افغانستان انرژی برق آلمان رضا اردکانیان وزارت نیرو اخبار کنکور توسعه انرژی منابع انرژی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۲۶۸۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز طرح انسداد مرزهای شرقی کشور

 فرمانده آماد و پشتیبانی منطقه شمال شرق نیروی زمینی ارتش در مراسم نامگذاری اماکن و تاسیسات مجموعه شرکت آب و فاضلاب مشهد به نام شهید «ولی الله فلاحی» گفت: طبق اعلام وزیر کشور مبلغ سه میلیارد دلار اعتبار برای اجرای طرح انسداد مرز شرقی (مرز با افغانستان) اختصاص یافته است.

 سرتیپ دوم ستاد حسن مکفی افزود : اجرای دیوار بتنی چهار متری، سیم خاردار، فنس و جاده اصولی از مواردی است که در بازه زمانی سه ساله اجرا می شود.

وی بیان کرد: منطقه شمال شرق استانهای مازندران، گلستان، خراسان رضوی، خراسان شمالی، خراسان جنوبی و سمنان را دربرمی گیرد که عملیات و لجستیک را باید در این استانها اداره کنیم.

مکفی گفت: مرز افغانستان نیز از مهر ۱۳۹۷ به ارتش واگذار شد و در مرز مستقر هستیم.

 استان خراسان رضوی از شمال و شمال شرق ۵۳۱ کیلومتر مرز مشترک با کشور ترکمنستان و از شرق حدود ۳۰۲ کیلومتر مرز مشترک با کشور افغانستان دارد.

مکفی ادامه داد: سیاستمداران وقتی در عرصه دیپلماسی کم می آورند، ارتش و نیروهای مسلح وارد عمل می شوند.

وی اضافه کرد: نیروهای ارتشی در زمان انقلاب در روز ۲۲ بهمن در حمایت از مردم ارتش اعلام بی طرفی کرد و پیروزی انقلاب رقم زده شد، بعد از جنگ نیز ارتش در تثبیت انقلاب نقش مهمی ایفا کرد.

وی ادامه داد: سرلشکر فلاحی نیز بعد از پیروزی انقلاب نقش مهمی در ارتش و ساماندهی نیروها ایفا کرد.

تاسیسات شرکت آبفا مشهد به نام شهید فلاحی نام گذاری شد

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب مشهد نیز اظهار کرد: ارتش بعد از انقلاب بیشترین خدمات را انجام داده و بزرگترین عملیات نظیر عملیات بیت المقدس در دوران جنگ تحمیلی توسط نیروهای ارتشی انجام شد.

حسین اسماعیلیان افزود: شهید فلاحی نیز از نیروهای ارتشی بازنشسته بود که بعد از پیروزی انقلاب فراخوان شده و به ارتش جمهوری اسلامی پیوسته بود.

وی ادامه داد: امروز نیز به مناسبت سالروز تولد شهید فلاحی و همچنین آغاز عملیات بیت المقدس، تاسیسات این شرکت به نام این شهید ارزشمند نام‌گذاری شد تا یاد و خاطره این شهدای بزرگ همیشه همراه ما باشد.

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب مشهد افزود: اینک ارتش مقتدری داریم که قابل مقایسه با ارتش زمان پهلوی نیست و از لحاظ ظرفیت انسانی، تجهیزات و قدرت در جایگاه مقتدری ایستاده است.

همزمان با دهم اردیبهشت ماه زادروز تولد شهید «ولی الله فلاحی» ، اداره کنترل و بهره برداری تاسیسات آب شرب به نام این شهید والا مقام مزین گردید.

ولی‌الله فلاحی نظامی ارشد ایرانی، سرتیپ نیروی زمینی ارتش و رئیس ستاد مشترک ارتش جمهوری اسلامی از ۲۹ خرداد ۱۳۵۹ تا هقتم مهر ۱۳۶۰ و همچنین اولین فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران بود.

او پس از پیروزی انقلاب ۱۳۵۷ ایران به سمت فرماندهی نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران منصوب شد و از آغاز جنگ ایران و عراق در جبهه‌ها حضور دائم داشت. فلاحی در تاریخ ۲۹ خرداد ۱۳۵۹ به سمت کفیل ریاست ستاد مشترک ارتش جمهوری اسلامی برگزیده شد.

ولی‌الله فلاحی در سانحهٔ سقوط هواپیمای سی-۱۳۰ در هفتم مهر ۱۳۶۰ شهید شد.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • خراسان شمالی آماده سرمایه‌گذاری در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر است
  • ارائه تسهیلات در مرزهای گمرکی/ روان سازی امور گمرکی زائران اربعین حسینی
  • آیا مالاریا از مرزهای شرقی وارد کشور شده است؟
  • طرح انسداد مرزهای شرقی افغانستان آغاز شد
  • مرزهای جغرافیایی صادرات فرش باید توسعه پیدا کند
  • طرح یک شرکت آمریکایی برای نصب آینه در فضا برای تولید انرژی خورشیدی
  • سه میلیارد دلار اعتبار برای اجرای طرح انسداد مرزهای شرقی
  • توسعه شرق کشور در گرو حل مسائل مشترک استان های شرقی
  • آغاز طرح انسداد مرزهای شرقی کشور
  • طرح انسداد مرزهای شرقی کشور آغاز شد