Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-30@17:51:06 GMT

کنترل ورودی‌های پلدختر از سمت خوزستان تشدید شود

تاریخ انتشار: ۶ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۱۲۷۷۴۵

کنترل ورودی‌های پلدختر از سمت خوزستان تشدید شود

علی صفدر سیاووشی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: پس از گذشت یک سال از حضور ناخوانده کرونا در کشور، نگرانی از همه گیری نوع جهش یافته کرونای انگلیسی با نزدیک شدن به بهار ۱۴۰۰ و افزایش سفرها  بیشتر شده است.

وی با بیان اینکه سرعت انتشار ویروس کرونای انگلیسی چندین برابر ویروس قبلی است افزود: ویروس جهش یافته نوع جدید بیشتر کودکان و سنین پایین تر از ۲۰ سال را درگیر می کند و این نشان می دهد که  مقابله با کرونا باید شدت بیشتری بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس شبکه بهداشت و درمان پلدختر گفت: ۲ مورد فوت اطفال براثر کرونای انگلیسی در استان خوزستان گزارش شده است و برای جلوگیری از شیوع این ویروس در پلدختر تنها راه، تشدید ممنوعیت ورود خودروهای غیر بومی از مناطق جنوبی قبل از روستای پا علم در محل آزاد راه پل زال به شهرستان است.

سیاووشی افزود: چنانچه ورود خودروهای غیربومی را در مدخل ورودی شهر پلدختر ممنوع کنیم تاثیری نخواهد داشت و روستاهای واقع در مسیر به خطر می افتند بنابراین باید از ورود خودروهای پلاک خوزستان از محل آزاد راه پل زال جلوگیری شود.

وی یادآور شد: در موج سوم کرونا و تکمیل ظرفیت تختهای بیمارستانی، خدمات دهی به بیماران عادی در بیمارستان امکان پذیر نبود و کادر درمان مجبور به حمل اکسیژن از مرکز استان به شهرستان بودند.

وی افزود: اکنون با پیگیری مسئولان و نصب یک دستگاه اکسیژن ساز وضعیت تجهیزات نسبت به گذشته تغییر کرده اما این دلیل بر عادی انگاری شیوع کرونا نیست.

رییس شبکه بهداشت و درمان پلدختر گفت: تب سنجی در شرایط شیوع ویروس کرونای انگلیسی ارزشی ندارد و تنها اتلاف وقت و خودفریبی است بنابراین تنها راه مقابله با آن جدیت در اجرای ممنوعیت ورود خودروها به پلدختر است.

سیاووشی با بیان اینکه بهترین راه قطع زنجیره انتقال کرونا رعایت پروتکل های بهداشتی است یادآور شد: همچنان استفاده از ماسک، رعایت فاصله‌ فیزیکی، شستن دست‌ها و حضور نیافتن در اجتماعات تنها راه جلوگیری از شیوع بیشتر بیماری است.

برچسب‌ها ویروس کرونا پلدختر بهداشت و سلامت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا پلدختر بهداشت و سلامت ویروس کرونا پلدختر بهداشت و سلامت اخبار کنکور کرونای انگلیسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۲۷۷۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایندپندنت، واکسن کوویدشیلد توسط شرکت انگلیسی-سوئدی آسترازنکا با همکاری دانشگاه آکسفورد توسعه یافته و توسط انستیتو سرم هند تولید شد. این واکسن به طور گسترده در 150 کشور جهان از جمله انگلیس و هند توزیع شد.

برخی مطالعات طی دوران همه گیری کرونا نشان داد این واکسن 60 تا 80 درصد در حفاظت از افراد در برابر ویروس کرونا تاثیرگذار است اما از آن زمان تاکنون تحقیقات بیشتر حاکی از آن بوده که کووید شیلد ممکن است به ایجاد لخته خون در بدن برخی افراد منجر شود که ممکن است مرگبار باشد.

در همین راستا یک شکایت دسته جمعی از سوی حدود 50 قربانی در انگلیس ثبت و در آن ادعا شد واکسن به مرگ و جراحت شدید افراد منجر شده و شاکیان خواستار 100 میلیون پوند غرامت شدند.

یکی از شاکیان مدعی شده بود پس از دریافت واکسن و ایجاد لخته خونی به جراحت مغزی دائمی مبتلا شده و وی نمی تواند کار کند.

هرچند آسترازنکا در مقابل این ادعا از خود دفاع کرد اما برای نخستین بار در یکی از اسناد دادگاه اعتراف کرد این واکسن در مواردی بسیار نادر به TTS یا ترومبوز همراه با سندرم ترومبوسیتوپنی منجر می شود که مشخصه آن ایجاد لخته خون و کاهش تعداد پلاکت های خون در افراد است.

این اعتراف آسترازنکا با تاکید شرکت در 2023 میلادی مبنی بر این است که قبول نمی کندTTS به طور عمومی در نتیجه تزریق واکسن ایجاد شود، تضاد دارد. از سوی دیگر سازمان جهانی بهداشت نیز تایید کرده بود کووید شیلد ممکن است عوارض جانبی مرگبار داشته باشد.

کد خبر 6093330

دیگر خبرها

  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • ورود سامانه بارشی فعال به خوزستان
  • تورم بیشتر برای انگلیسی‌ها در سایه کنترل‌های جدید برگزیتی
  • ۲۳ کیلومتر شبکه فیبر نوری منازل در پلدختر اجرا شد
  • یک نشانه مهم زوال عقل
  • توصیه‌هایی درباره تب کریمه کنگو که باید جدی گرفته شود
  • از فیلمسازی بدون دیالوگ تا خندیدن به قضاوت
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • کشف جسد جوان ۲۸ ساله پلدختری در دره‌شهر