Web Analytics Made Easy - Statcounter

شماری از علمای شیعه و سنی سیستان و بلوچستان با تاکید بر اینکه اهل بیت علیهم السلام بهترین الگوی زندگی بشر به شمار می روند، گفتند: نظام جمهوری اسلامی ایران تنها حکومت برگرفته از فقه اهل بیت (ع) در اداره امور جامعه است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصرهامون، در سیزدهم رجب سال 30 عام الفیل، حادثه بس عجیبی رخ داد که هرگز در تاریخ بشریت سابقه نداشته و بعد از آن نیز تکرار نشده است، در این روز حضرت علی (ع) در خانه‌ خدا متولد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در همین راستا شماری از علمای شیعه و سنی سیستان و بلوچستان با تاکید بر اینکه اهل بیت علیهم السلام بهترین الگوی زندگی بشر به شمار می روند، گفتند: امام علی (ع) نخستین مرد ایمان آورنده به پیامبر است که انتخاب او به عنوان برادر پیامبر در جریان پیمان برادری، رسیدن به مقام همسری فاطمه (س) و دامادی پیامبر از دیگر فضیلت های ایشان است.
 
روش و منش امیرالمومنین(ع) بهترین الگوی سبک زندگی

حجت الاسلام علیرضا اصغری حسامیه، کارشناس مذهبی در گفت و گو با خبرنگار ما بیان کرد: خداوند متعال برای نشان دادن مسیر رشد و تعالی به انسان ها، ذات مقدس ائمه معصومین را بی عیب و نقص خلق کرد تا با نگاه به آنها، مسیر کمال را طی کنیم.

وی افزود: تمام شرایط و اوصافی که برای رسیدن به سعات و کمال مورد نیاز انسان است در زندگی اهل بیت قابل مشاهده بوده و می توان از آنها در زندگی فردی، اجتماعی و در زمینه های مختلف اقتصادی و سیاسی و دینی استفاده کرد.

وی خاطرنشان کرد: برپایی جشن های میلاد ائمه معصومین فرصتی برای مطالعه در زندگی اهل بیت است و این مناسبت ها بهترین فرصت برای کسب معارف این بزرگان است،ارزش این است که افق زندگی آنان در پیش روی ما باشد و مردم و مسئولان در امورات مختلف عدالت اجتماعی و اقتصادی و غیره به این سمت و سو بروند و اعمال و رفتارهای خود را به عدالت امیرالمومنین نزدیک کنند.

اصغری حسامیه تاکید کرد: ما برای اینکه بتوانیم مسیر کمال را در پیش بگیریم باید اعمال و رفتار ما شبیه به اهل بیت (ع) شود و تنها با ادعای شیعه بودن این میسر نمی شود و به فرموده امام صادق(ع) باید ببینیم حضرت علی (ع) با چه کارهایی به این درجه رسید و شما هم این کارها را انجام دهید و  باید در عمل خود را به ذوات مقدس معصومین نزدیک کنیم.

وی با بیان اصول حاکم بر زندگی اهل بیت(ع) ادامه داد: الگو گرفتن از ساده زیستی و سبک زندگی اهل بیت(ع) به این معناست که اصول حاکم بر زندگی آنان را فرا بگیریم و به کار ببندیم ، چرا که فردای قیامت کسانی با اهل بیت محشور خواهند شد که در عمل خود را به آنها نزدیک کرده اند.

این کارشناس مذهبی عنوان کرد: توجه به این مظاهر ارزشمند است اما نکته اصلی این است که از این جشن ها رنگ و بوی امیرالمومنین و اهل بیت(ع) را بگیریم چرا که اگر در عمل شبیه به اهل بیت نباشیم از شفاعت آنان در قیامت بهره مند نخواهیم شد، امام صادق فرمودند دروغ در زندگی امیرالمومنین جایی نداشت پس کسی که دروغ بگوید فردای قیامت شیعه علی نیست.

وی افزود: برخی افراد شیعه نیستند اما عمل خود را به امیرالمومنین نزدیک می کنند مانند جردان مسیحی که حضرت علی(ع) را پیشوا و الگوی خود معرفی می کند، بنابراین باید اعمال ما رنگ اهل بیت را به خود بگیرد و در فضای رفتاری آنها قرار بگیریم.

اصغری حسامیه اذعان کرد: نظام جمهوری اسلامی ایران تنها حکومت برگرفته از فقه اهل بیت (ع) در اداره امور جامعه است و به گفته مقام معظم رهبری باید گله مندی ها مردم از برخی امورات را حل و فصل کنیم و در عمل شبیه به حضرت علی (ع) باشیم.
 
حضرت علی(ع) عالم ترین یار و یاور پیامبر(ص)

مولوی عبداله حسن زهی، امام جمعه اهل سنت شهرستان هامون در گفت وگو با خبرنگار ما با اشاره به جایگاه والای حضرت علی علیه السلام، بیان کرد: فاتح خیبر، عدالت در قضاوت، پسرعموی پیامبر(ص) و داماد دخت نبی مکرم اسلام حضرت زهرا(س) از ویژگی های بارز ایشان است.

وی گفت: حضرت علی(ع) یکی از جانشینان و فرستادگان ویژه پیامبر(ص) بود به گونه ای که بارها پیامبر از وی به عنوان عالم ترین یار و یاور سخن به میان آورده است، حضرت علی(ع) هنگامی که قریش قصد کشتن پیامبررا داشتند، در بستر ایشان خوابید تا پیامبر(ص) بتواند مخفیانه به مدینه هجرت کند. 

این خطیب جمعه اذعان کرد: از آنجایی که برقراری عدالت یکی از ویژگی های مهم در قضات است و هر قاضی باید در اسلام عادل باشد، پیامبر مکرم اسلام(ص) قضاوت را علی(ع) داد و فرمود "عادل ترین و قاضی ترین شما حضرت علی(ع) است"، در روایتی آمده که ایشان فرموده است من شهر علم و علی دروازه آن است و اینها نشان از جایگاه والای یار باوفای پیامبر دارد.

 وی افزود: محبت نسبت به اهل بیت علیهم‌السلام یک اصل ثابت شده است و برای اثبات این مدعا نیازی به سند و مدرک نیست.
 
مولود کعبه مظهر عدالت است

حجت الاسلام و المسلمین حاتم بامری، کارشناس مسائل مذهبی در گفت وگو با خبرنگار ما با اشاره به اینکه امام علی (ع) در سایه تربیت، همراهی و هم نفسی با رسول خدا (ص) رشد کرد و به کمال رسید، بیان کرد: این رشد و بالندگی معنوی و اخلاقی، پس از بعثت پیامبر نیز ادامه داشت. 

وی افزود: امام علی (ع) امام اول شیعیان است که ولادت با سعادت ایشان که به مولود کعبه نیز شهره دارد در تقویم جمهوری اسلامی ایران به عنوان روز پدر نامگذاری شده است.

این کارشناس مسائل مذهبی با اشاره به اینکه امام علی (ع) را می توان مظهر عدالت دانست، ادامه داد:حضرت امیرالمومنین علی علیه السلام در هیچ جنگ و جهادی شرکت نکرد مگر این که پیروز برگشت تا جایی که حضرت محمد (ص) فرموند"علی، شمشیر خدا است که بر روی دشمنان خدا کشیده می شود".

حجت الاسلام و المسلمین بامری با بیان اینکه ماجرای لیله المبیت بیانگر یکی از فضیلت های امام علی (ع) است که در آن، علی (ع) با ایثار جان خویش، در بستر پیامبر خوابید تا قبایلی که قصد قتل پیامبر را داشتند، به هدف خود نرسند، گفت: امام علی (ع) نخستین مرد ایمان آورنده به پیامبر است که انتخاب او به عنوان برادر پیامبر در جریان پیمان برادری، رسیدن به مقام همسری فاطمه (س) و دامادی پیامبر از دیگر فضیلت های ایشان است.

وی با توجه به اینکه سرلوحه کارنامه مومنان، دوستی با امام علی (ع) است، ادامه داد: حضرت محمد (ص) فرموده اند که هر که می‌خواهد دانش آدم، بینش نوح، بردباری ابراهیم و پارسایی، یحیی بن زکریا، خشم موسی بن عمران را ببیند، به علی بن ابی طالب (ع) بنگرد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: اهل بیت علیهم السلام زندگی اهل بیت بهترین الگوی حضرت علی ع اهل بیت ع پیامبر ص امام علی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۲۹۳۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

الگوی مکتب دانشگاهی انقلاب اسلامی را استخراج کردیم

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدرضا حسنی آهنگر در نشست با رئیس و اعضای هیئت‌رئیسه دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ره) اظهار کرد: هدف ما دستیابی به مکتب دانشگاهی تراز انقلاب اسلامی بوده که مبتنی بر اندیشه امامین انقلاب که همان قرائت اسلام ناب است.

وی با بیان اینکه ۱۵ سالی است در این حوزه را کار کردیم، گفت: الگوی مکتب دانشگاهی انقلاب اسلامی را استخراج کردیم و در دو برنامه پنج‌ساله این الگو را پیاده‌سازی کردیم که مورد توجه ریاست‌جمهور قرار گرفت. بعد از گزارش‌های وزیر علوم و معاون اول ریاست‌جمهوری ایشان متقاعد شدند که بیایند دانشگاه را از نزدیک ببینند.

رئیس دانشگاه جامع امام‌حسین (ع) با اشاره به ضرورت نگاه راهبردی به شهر، استان، منطقه و جهان گفت: تمدن‌سازی اسلامی بر دو محور تربیت انسان‌های تراز تمدنی و تولید علم، فناوری و محصولات فن‌آورانه مبتنی بر نظریه‌پردازی شکل می‌گیرد که هر دو امر یادشده محصول و خروجی دانشگاه‌ها است.

حسنی‌آهنگر با بیان اینکه دانشگاه‌های ما در حوزه امنیتی-دفاعی فوق‌العاده درخشیدند، گفت: وعده صادق اتفاق خیلی‌بزرگی بود، چرا که به ۴ کشور صاحب سلاح اتمی شامل آمریکا، انگلیس، فرانسه و رژیم صهیونیستی حمله کردیم و فقط رژیم اسرائیل را نزدیم.

وی اضافه کرد: از جایی که نخستین پهپاد ما بلند شد، بیش از ۱۰۰ هواپیمای مختلف از جمله F-15، F-16 و F-35 در آسمان سوریه، عراق، اردن تا رژیم صهیونیستی بالای سر این پهپادها بودند. ناوهای جنگی در مسیر خلیج فارس، دریای عمان تا دریای سرخ بودند و سامانه‌های پدافندی فعال داشتند و با وجود اینکه آماده بودند، این عملیات صورت گرفت.

رئیس دانشگاه امام‌حسین (ع) جرئت اقدام و حمله به آمریکا را از ویژگی‌های انحصاری عملیات وعده صادق دانست و گفت: روس‌ها در ادوار مختلف جنگ سرد هیچ‌گاه جرئت حمله به آمریکا نداشتند و خود این اتفاق خیلی‌بزرگی است. به این ترتیب عملیات وعده صادق نقطه عطف ما برای تبدیل شدن به یک قدرت بین‌المللی و جهانی بود.

حسنی‌آهنگر افزود: در نتیجه این عملیات جهان ما را به عنوان قدرت برتر پذیرفت و پیام‌های بعد از این عملیات و اتفاقات بعد از آن نشانگر همین موضوع است. سایر ابرقدرت‌ها این نقاط عطف را مانند ما طی کرده بودند و وعده صادق ما را به مرز قدرت بین‌المللی رساند.

وی ادامه داد: بخش عمده‌ای از این قدرت کار فارغ‌التحصیل دانشگاه‌ها بوده که پیشتر زیر نظر سردار حسن تهرانی‌مقدم و امروز زیر نظر سردار حاجی‌زاده فعالیت می‌کنند. البته بر اساس داشتن کرسی‌های نخبگی می‌خواهیم به قدرت بین‌المللی برسیم و دنبال کشورگشایی نیستیم.

رئیس دانشگاه امام‌حسین (ع) گفت: نظام رتبه‌بندی دانشگاهی جهانی را آمریکایی‌ها طراحی کردند، برای هدایت مدیریت دانش در جهان است که نظام سلطه طراحی کرده و برای خودشان نظام فاخری است تا بتوانند با منطق خودشان بر جهان تسلط پیدا کنند.

حسنی آهنگر اضافه کرد: در دانشگاه امام حسین (ع) تلاش کردیم از این فضا خارج شویم و آینده جدیدی را خودمان کشف و ترسیم کنیم که مطالبه مقام معظم رهبری است. می‌کوشیم نظام مسائل انقلاب اسلامی و سپاه پاسداران را در حراست از انقلاب اسلامی استخراج کنیم.

کد خبر 6092331

دیگر خبرها

  • لزوم توسعه زیرساخت‌های اقامت و حمل و نقل در خراسان رضوی
  • دهه کرامت فرصتی مناسب برای تببین جایگاه اهل بیت علیهم السلام
  • حرکت دسته عزاداری در روز شهادت امام جعفر صادق (ع) در تهران برگزار می شود
  • تقویم نجومی امروز سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ / تقویم همسران امروز سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • اجرای ۳۵۰ برنامه توسط آستان قدس رضوی در ایام دهه کرامت
  • الگوی مکتب دانشگاهی انقلاب اسلامی را استخراج کردیم
  • تاریخ شهادت امام جعفر صادق(ع) ۱۴۰۳ + زندگینامه و احادیث
  • نحوه انتخاب چوب ترموود
  • پیامبر منطقه محروم بشاگرد کیست؟! + فیلم
  • مهم‌ترین مانع اجرای عدالت، دنیاطلبی و دنیاگرایی است