Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز پنج شنبه ایرنا به نقل از روزنامه ال پائیس، از آغاز طرح واکسیناسیون کووید-۱۹ در شیلی (سوم فوریه/ ۱۵ بهمن) کمتر از یک ماه (۲۳ روز) می‌گذرد، اما این کشور آمریکای لاتین در این بازه کوتاه زمانی توانسته ۱۶ درصد از جمعیت ۱۹ میلیون نفره خود را در برابر ویروس کرونا واکسینه کند.

به این ترتیب تا کنون بیش از سه میلیون نفر از شهروندان شیلی واکسن کرونا دریافت کرده و نام این کشور آمریکای جنوبی با حدود یکهزار و ۳۰۰ مرکز واکسیناسیون در سراسر کشور به نمونه‌ای جهانی و منطقه ای تبدیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به نوشته ال پائیس، این میزان از واکسیناسیون نه تنها از پیشتازی شیلی از همسایگانش خبر می‌دهد بلکه سرعت عمل این کشور از برخی کشورهای اروپایی از جمله اسپانیا (۹.۵۹ درصد) نیز فراتر رفته و به حجم دوزهای تزریق شده در آمریکا (۱۹.۴۴ درصد) بسیار نزدیک شده است.

در حال حاضر، در آرژانتین ۱.۶۵ درصد، برزیل ۳.۴۳ درصد و مکزیک ۱.۴ درصد از شهروندان واکسن کرونا دریافت کرده اند.

بر اساس اعلام وزارت امور خارجه شیلی، دولت‌های مکزیک، کلمبیا، پرو، اوروگوئه و پاراگوئه برای اجرای طرح‌های واکسیناسیون در کشورشان از مقام‌های شیلی درخواست کمک کرده اند.

دولت شیلی در نظر دارد با ادامه این روند تا پایان ماه ژوئن (تیر ۱۴۰۰) ۱۵ میلیون نفر از جمعیتش را در برابر ویروس کرونا واکسینه کند.   

«سباستین پینیرا» رئیس جمهوری شیلی، چندی پیش در یک مرکز بهداشتی واقع در جنوب این کشور واکسن ضد کرونا «سینواک» چین را تزریق کرد. وی با نشان دادن کارت خود، از شهروندان خواست دوز دوم واکسن را به موقع و با توجه به زمان مشخص شده روی کارت دریافت کنند.

شیلی به عنوان پیشتاز کشورهای آمریکای لاتین در برنامه واکسیناسیون تا کنون برای خرید ۶۰  میلیون دوز واکسن چینی کروناواک متعلق به شرکت سینوواک ثبت نام کرده است.

با این حال به رغم پیشتازی شیلی در نمودار دوزهای تزریق شده واکسن کووید-۱۹ در جهان، پس از پرو و آرژانتین، این کشور نیز شاهد بی نظمی‌هایی در روند توزیع واکسن بوده است. به این ترتیب به گزارش رسانه های محلی، ۳۷ هزار و ۳۰۶ نفر مقادیر واکسن را قبل از موعد برنامه ریزی شده در طرح واکسیناسیون این کشور دریافت کرده اند. این افراد که شامل گروه سنی ۱۸-۵۹ سال و بدون بیماری های مزمن بودند، خارج از گروه بندی اولویت های تعیین شده واکسن دریافت کرده اند.

بر اساس آمار تارنمای «وردو میترز» شیلی با ثبت بیش از ۷۰۸ هزار مورد ابتلا به ویروس کرونا در جایگاه پنجمین کشور درگیر در فهرست کشورهای آمریکای جنوبی قرار دارد. همچنین تا کنون بیش از ۲۰ هزار نفر در اثر ابتلا به بیماری همه‌گیر جان خود را از دست داده اند.

برچسب‌ها شیلی آمریکای لاتین واکسن کرونا پروندهٔ خبری واکسن کرونا، از نظریه تا عمل

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شیلی آمریکای لاتین واکسن کرونا شیلی آمریکای لاتین واکسن کرونا اخبار کنکور آمریکای لاتین دریافت کرده واکسن کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۳۰۰۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موفقیت واکسن‌های موسسه رازی در کنترل و پیشگیری بیماری آبله در گوسفند و بز در کشور

به گزارش جام جم آنلاین البرز،محمدحسن ابراهیمی جم در کارگاه علمی با موضوع «بیماری‌های آبله گوسفندی و آبله بزی؛ با تاکید بر روش‌های صحیح نمونه گیری، انتقال نمونه و تشخیص بیماری» که در بیست و یکمین کنگره دامپزشکی کشور برگزار شد، در ابتدا به بیماری، علائم بالینی، اهمیت بیماری و اینکه به چه علت آبله بزی و گوسفندی در زمره بیماری‌های اخطار کردنی سازمان جهانی بهداشت دام است، اشاره کرد.

وی چگونگی نحوه نمونه برداری صحیح، زمان درست نمونه برداری، نحوه انتقال به آزمایشگاه را موضوعاتی مهم عنوان کرد و افزود: زمان، تیپ و حجم نمونه مواردی است که باید به درستی رعایت شود تا نمونه سالم و با حفظ ویروس به آزمایشگاه منتقل و در شرایط صحیح در آنجا نگهداری شود.

رئیس آزمایشگاه رفرانس آبله بزی و آبله گوسفندی موسسه رازی با اشاره به تکنیک‌های تشخیصی، گفت: مدیریت نمونه برداری برای رسیدن به تشخیص درست، موضوعی است که باید توسط آزمایشگاه و تکنسین به آن توجه شود.

وی با تاکید بر اینکه تکنیک‌های تشخیصی در آزمایشگاه‌های رفرانس کاملا تخصصی و متفاوت است، تصریح کرد: در آزمایشگاه‌های رفرانس از روش‌هایی تشخیصی ویژه‌ای استفاده می‌شود که دیگر آزمایشگاه‌ها قادر به انجام آن‌ها نیستند و در همین راستا، این آزمایشگاه موظف به ارائه سیاست کنترل بیماری است.

وی با تاکید بر اینکه موسسه رازی به عنوان دارنده آزمایشگاه مرجع باید در این زمینه ورود پیدا کند گفت: رازی همکار سازمان دامپزشکی به عنوان نماینده WOAH است و می‌تواند در تعیین سیاست‌های کنترل بیماری به سازمان دامپزشکی کشور کمک کند.

عضو هیئت علمی موسسه رازی جهت دهی برای تعیین استراتژی‌ها را از دیگر اهداف این مجموعه عنوان کرد.

وی همچنین به نحوه مدیریت بیماری در گله توسط کلینیسین‌ها اشاره کرد و افزود: واکسن و واکسیناسیون در استراتژی‌های کنترل، نقش بسیار مهمی دارد و واکسن‌های تولید شده در موسسه رازی نشان دهنده موفقیت در این حوزه است چراکه بر اساس مستندات در چهار سال اخیر شاهد هیچ‌گونه مشکلی در زمینه کارآیی واکسن وجود نداشت.

ابراهیمی جم ادامه داد: این نشان دهنده نقش تاثیرگذار و مهم واکسن رازی است، چرا که تنها واکسنی که برای کنترل و پیشگیری از این بیماری در کشور مورد استفاده قرار می‌گیرد، واکسن موسسه رازی است و با وجود واکسیناسیون موفق، نیازی به واردات واکسن وجود ندارد.

رئیس آزمایشگاه رفرانس آبله بزی و آبله گوسفندی موسسه رازی با اشاره به ضرورت بررسی موضوع سیاست‌های کنترل بیماری، تصریح کرد: لازم است علاوه بر واکسیناسیون منطقه و گله، از سایر روش‌های جهت پیشگیری و کنترل بیماری استفاده شود.

دیگر خبرها

  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • عجیب‌ترین حیوانات آمریکای جنوبی + فیلم
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • پیش‌بینی رشد اقتصادی جهان در سال ۲۰۲۴
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • موفقیت واکسن‌های موسسه رازی در کنترل و پیشگیری بیماری آبله در گوسفند و بز در کشور
  • فقیرترین کشورهای جهان در سال ۲۰۲۴
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • تکمیل مرحله اول واکسیناسیون اتباع خارجی در کردستان
  • هشدار افزایش ابتلا به سرخک در رفسنجان