Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت توسعه فراگیر سناباد (سیمیدکو) سنگان واقع در شهرستان مرزی خواف در جنوب شرق خراسان رضوی گفت: طرح فیلتراسیون آب این شرکت به عنوان یکی بزرگترین طرحهای زیست محیطی حوزه گندله‌سازی فولاد کشور با ۹۷ درصد پیشرفت اجرا آخرین مراحل ساخت را سپری می‌کند.

به گزارش قدس آنلاین،  محمد مدنی‌فر هدف از اجرای این طرح حافظ محیط زیست را تصفیه آب استفاده شده در مراحل مختلف گندله‌سازی و بازگرداندن آن به چرخه تولید صنعتی اعلام و بیان کرد: این فیلتراسیون موجب تصفیه و بازگشت روزانه ۸۵ درصد آب باطله به چرخه تولید صنعتی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: بهره‌برداری از این طرح که با تکیه بر توان داخلی در حال اجراست علاوه بر نتایج مثبت زیست محیطی تاثیر شایانی بر صرفه‌جویی در مصرف آب با بازگرداندن آن به چرخه تولید صنعتی دارد.  

مدیرعامل سیمیدکو به نیاز سه میلیون مترمکعبی این کارخانه به آب برای تولید کنسانتره و گندله اشاره و بیان کرد: چرخه تولید کنسانتره و گندله در هر ساعت موجب تولید ۴۳۰ تن آب باطله می‌شود که تصفیه صنعتی و بازگرداندن آن به چرخه تولید روشی مناسب و موثر در رفع محدودیت منابع آبی و مشکلات ناشی از آن است.  

مدنی فر افزود: برای اجرای این طرح در ابتدا با یک شرکت ایتالیایی مذاکره شد که آن شرکت مبلغ اجرای مناقصه را در بخش ارزی  ۱۱/۵ میلیون یورو اعلام کرد و با اعمال تحریم های ظالمانه علیه کشورمان از اجرای طرح انصراف داد.

وی اضافه کرد: بعد از انصراف شرکت اروپایی مقرر شد که این طرح در سه بخش مهندسی، خرید و بازرگانی و اجرا توسط یک گروه از شرکت مهندسان مشاور ایرانی به همراه مهندسان دفتر فنی شرکت توسعه فراگیر سناباد با اتکا به توان داخلی اجرا شود.

مدیرعامل سیمیدکو گفت: شرکت اروپایی مدت زمان اجرای طرح فیلتراسیون را ۲۴ ماه و زمان راه اندازی را ۶ ماه اعلام کرده بود که در مجموع ۳۰ ماه زمان می برد اما شرکت ایرانی زمان آن را به ۱۶ ماه کاهش داد.

مدنی فر افزود: همچنین با اتکا به توان متخصصان داخلی هزینه اجرای این طرح از ۱۱.۵ میلیون یورو به ۵.۵ میلیون یورو کاهش یافت و در واقع ۶ میلیون یورو صرفه جویی هزینه صورت گرفت.

وی ادامه داد: طرح بزرگ فیلتراسیون آب گندله‌سازی فولاد شرکت توسعه فراگیر سناباد سنگان خواف در آینده نزدیک به بهره برداری می رسد.

سیمیدکو به عنوان یکی از شرکتهای تابعه شرکت فولاد خوزستان با هدف اشتغال‌زایی، توسعه متوازن منطقه‌ای و تامین نیاز مواد اولیه واسطه‌ای صنایع تولید فولاد خام کشور با ظرفیت تولید سالیانه ۲.۵ میلیون تن کنسانتره و گندله سال ۱۳۹۲ در منطقه سنگان شهرستان خواف واقع در فاصله ۳۰۰ کیلومتری جنوب شرقی مشهد فعالیت خود را آغاز کرد.

مجتمع سنگ‌آهن سنگان با ذخیره یک میلیارد تن یکی از ۱۰ معدن بزرگ سنگ‌آهن جهان و تامین‌کننده خوراک اولیه تولید ۱۷.۵ میلیون تن کنسانتره، ۱۵ میلیون تن گندله و پنج میلیون تن سنگ‌آهن در ایران است.

مجموعه کانسارهای سنگان در وسعتی به طول تقریبی ۲۲ کیلومتر و عرض ۱۰ کیلومتر در فاصله ۳۰۰ کیلومتری جنوب شرقی مشهد قرار دارند.  

مرکز شهرستان ۱۵۰ هزار نفری خواف در فاصله ۲۶۷ کیلومتری جنوب شرقی مشهد واقع است و ۱۲۳ کیلومتر مرز مشترک با کشور افغانستان دارد.  

منبع: ایرنا

انتهای خبر/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: چرخه تولید میلیون یورو گندله سازی میلیون تن ۵ میلیون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۳۰۶۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکمیل راه آهن خواف هرات

امیر حمزه مدیر اجرایی شرکت روسی «افغان گاما» از آغاز کار ساخت بخش دوم قطعه چهارم راه آهن خواف-هرات خبر داد و تصریح کرد: این پروژه بخش نهایی این خط ریلی است که از رباط پریان شروع و تا شهرک صنعتی و فرودگاه هرات امتداد می‌یابد.

قرارداد 53 میلیون دلاری ساخت قطعه چهارم راه آهن خواف-هرات با حضور «ملابرادر» معاون اقتصادی نخست وزیر و برخی مقامات حکومت طالبان و همچنین «ایالیا کازاکوف» معاون راه آهن روسیه ماه گذشته امضا شد.

راه‌ آهن هرات- خواف چهار بخش دارد که تاکنون سه بخش آن تکمیل شده و قطعه چهارم آن که از راه آهن خواف-هرات 47 کیلومتر طول دارد به عنوان بخش نهایی از این پروژه، افغانستان و ایران را به بازار‌های بین‌المللی متصل می‌کند.

گفته می‌شود با تکمیل خط آهن خواف-هرات، افغانستان به بنادر دریایی ایران و از طریق آن به ترکیه و از آنجا به اروپا وصل می‌شود و این ترانزیت از طریق افغانستان باعث تقویت روابط تجاری بین آسیای مرکزی و جنوبی خواهد شد.

این مسیر ریلی بخشی از مسیر راه‌ گذر بین‌المللی شرق به غرب است و تعاملات اقتصادی میان پنج کشور از منتهی الیه شرق آسیا تا غرب این قاره را سرعت می‌بخشد.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • بهره برداری ساختمان شرکت فولاد در سایت سنگان + عکس
  • افزایش ۱۰۰ درصدی اکتشاف سنگ آهن در معادن سنگان خواف
  • سیلاب وارد بخش سنگان شهرستان خواف شد
  • نقش کلیدی کارگران در رونق اقتصادی
  • یادواره شهدای کارگری استان همدان در فولاد ویان
  • رونمایی نخستین «موتور ۶ سیلندر بنزینی» ایران‌ساخت
  • واحدهای تولید فولاد در هرمزگان ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته‌اند
  • تکمیل راه آهن خواف هرات
  • آغاز ساخت قطعه چهارم راه آهن خواف-هرات توسط شرکت روسی
  • ساخت ۳۰ دستگاه برج و قطعات فنی توربین بادی در ماشین‌سازی اراک