Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون سازمان تعزیرات حکومتی و مدیرکل تعزیرات استان تهران کمبود عرضه مرغ را علت گرانی و گرانفروشی دانست و گفت: نظارت بر بازار چند وجهی است که اکنون در وهله نخست تامین کالا دچار مشکل شده و تا زمانی که این مشکل حل نشود با کمبود و گرانی در بازار مواجه هستیم.

محمدعلی اسفنانی با تاکید بر اینکه تعزیرات سازمان شبه قضایی است که فقط به تخلفات رسیدگی می کند، افزود: وقتی کالایی مانند مرغ در بازار کم عرضه می شود، شاهد گرانی و گرانفروشی هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: به عنوان نمونه میزان مصرف مرغ تهران در هر روز بین هزار تا هزار و ۱۰۰ تن در شرایط عادی است و وقتی گاهی فقط ۲۷۰ تن در بازار عرضه می شود، طبیعتا کفاف مصرف تهران را نمی‌دهد.

اسفنانی اظهارداشت: اکنون علاوه بر گرانفروشی مرغ کامل، مصداق دیگر مرغ‌های بسته‌بندی است که فوق‌العاده گران فروخته می‌شود و تعزیرات در این زمینه ورود کرده اما اشکال جدی این است که مراکز بسته‌بندی عمدتا در شهرستان‌ها و اطراف تهران مستقر هستند که مجبور به ارجاع پرونده تخلف به اداره کل تعزیرات شهرستان‌ها و نیابت رسیدگی هستیم.

وی تصریح کرد: وظیفه قانونی تعزیرات برخورد در چارچوب ضوابط است ولی منوط به این است که کالا به حد کافی در بازار تامین شود هرچند اکنون هم عده‌ای متخلف طبق روال معمول که زیاده طلب هستند، قیمت را بالاتر از نرخ مصوب عرضه می‌کنند و تعزیرات در این زمینه قاطع برخورد می‌کند.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان تهران گفت: در مورد مرغ و تخم مرغ، تعزیرات مرجع تامین کالا نیست و طبیعتا نقش آفرین هم نیست البته در زمینه احتکار، تقلب و عمدتا گرانفروشی ورود مستقیم دارد و پرونده‌های این تخلفات در جریان رسیدگی و صدور حکم است.

اسفنانی اضافه کرد: در مورد برخی کالاها از جمله آرد و سوخت که طبق قانون، شبکه خاص توزیع دارد، اگر در توزیع آنها تخلفی رخ دهد تعزیرات با عنوان تخلف «عرضه خارج از شبکه کالا» برخورد می‌کند.

معاون سازمان تعزیرات حکومتی خاطرنشان کرد: شب عید نزدیک است و برخی مردم مرغ و گوشت شب عید خود را اکنون خریداری می‌کنند بنابراین در این زمان تقاضا بیشتر از عرضه است و ضرورت دارد در این ایام بیش از روزهای عادی عرضه کالاها در بازار صورت گیرد.

 ۳۰ مهر سال جاری براساس تصمیم کارگروه تنظیم بازار نرخ مصوب هر کیلوگرم مرغ زنده ۱۴ هزارو ۴۰۰ تومان و حداکثر قیمت مرغ گرم برای مصرف کنندگان ۲۰ هزارو ۴۰۰ تومان تعیین شد اما اکنون قیمت هر کیلو مرغ در بازار بالاتر از نرخ مصوب به دست مصرف کننده نهایی می‌رسد.

/ایرنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۳۰۷۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو اثر مهم عرضه در بورس کالا برای طلای سرخ

مهدی بیات‌منش اظهار داشت: با عرضه زعفران در بورس کالا به سبب قاعده‌های پذیرش این محصول به شکل مستقیم به افزایش کیفیت این محصول کمک می‌شود.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، وی افزود: عرضه زعفران در بورس کالا دارای مزیت‌های مختلفی است که این مزیت‌ها از چندین جهت به سود مصرف کننده نهایی و تولید کننده خواهد بود.

این کارشناس حوزه بورس کالا گفت: اولین مزیت عرضه زعفران در بورس کالا بحث شفافیت است به سبب ساختار داده‌محوری بورس کالا تمام اطلاعات در یک بستر شفاف وجود دارد مورد بعدی حذف واسطه هاست همواره بسیاری از کشاورزان از وجود دلالان بر سر زمین ناراضی بودند، اما بستری هم برای عرضه وجود نداشت با فراهم شدن امکان عرضه در بورس کالا حالا کشاورزان می‌توانند بدون هیچ واسطه‌ای به شکل مستقیم محصول خود را به تمام دنیا بدون هیچ گونه محدودیت جغرافیایی به دست مصرف‌کننده و متقاضیان برسانند.

او همچنین می‌گوید: موضوع دیگر بحث کشف نرخ در بورس کالا است بر اساس عرضه و تقاضا این کشف نرخ شکل می‌گیرد که این هم به شکل شفاف و بدون هیچگونه رقابت ناسالم است و همین روند هم اطمینان خاطر مناسبی را برای کشاورزان فراهم می‌کند. همچنین با عرضه زعفران دیگر امنیت فیزیکی هم تامین خواهد شد و کشاورزان مجبور به نگهداری محصول خود در خانه یا سردخانه‌های غیر استاندارد نخواهند بود.

بیات‌منش در ادامه اظهار کرد: اما بورس کالا چگونه به افزایش کیفیت کمک خواهد کرد؟ انبار‌های بورس کالا هر نوع کیفیت زعفرانی را پذیرش نمی‌کنند و تمام محصولات قبل از پذیرش کیفیت سنجی می‌شوند حالا کشاورزان برای این که محصول خود در بورس کالا پذیرش شود مجبور است کیفیت محصول خود ارتقاء و با کیفیت بورس کالا تطبیق دهد که این در مجموع کمک به افزایش کیفیت نهایی خواهد کرد.

دیگر خبرها

  • جریمه نمایندگی فروش خودرو به دلیل گرانفروشی
  • جریمه برای گرانفروشی خودرو
  • هرگونه افزایش قیمت در حوزه کالا‌های اساسی گرانفروشی است
  • جریمه قاچاقچی نوشابه های انرژی خارجی در خواف
  • عرضه قارچ بالاتر از کیلویی ۱۰۰ هزارتومان گرانفروشی است
  • رسیدگی به هزار و ۳۵۸ پرونده تخلف در تعزیرات کهگیلویه و بویراحمد
  • میزان جریمه‌های تعزیرات کهگیلویه و بویراحمد در فروردین اعلام شد
  • دو اثر مهم عرضه در بورس کالا برای طلای سرخ
  • ورود بیش از ۱۳۰۰ پرونده تخلفاتی به تعزیرات حکومتی کهگیلویه و بویراحمد
  • پیاز ارزان می شود | اعلام زمان عرضه گسترده نوبرانه ها در بازار | جدیدترین قیمت ملون، طالبی، توت‌ فرنگی، سیب و موز را ببینید