Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون حقوقی مجلس گفت: خاصیت بخش خصوص این است که با کمترین نیرو بیشترین کار را ارائه کند، کاملا برخلاف دستگاه‌های دولتی که، چون پول از بیت المال می‌رود حساسیت روی بهره وری نیست و اصطلاحا شرکت‌های دولتی بریز و بپاش دارند. گروه اقتصاد کلان بازارنیوز - سیدسهند شریف زاده؛ کاظم دلخوش، عضو کمیسیون قضایی مجلس، پیرامون اشتغال ۱۴۸۰ نفر با احیا شرکت‌های ورشکسته توسط اداره تصفیه امور ورشکستگان دادگستری تهران، در گفتگو با رادیو اقتصاد، گفت: بعد از انقلاب اسلامی و در مقاطع مختلف به دلیل سلیقه‌های متفاوت دولت‌های وقت، نوسانات اقتصاد در بخش تولید و ارز، فرسودگی دستگاه‌ها در واحد‌های تولیدی و ضرورت جایگزینی آن‌ها و همچنین تراکم جمعیت در کشور تعداد زیادی شرکت‌ها ورشکسته شده و یا توسط سازمان خصوصی سازی واگذار شدند که همین اتفاق باعث بیکار شدن تعداد زیادی از جوانان و هموطنان شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به عنوان نمونه در سال ۶۲ دولت استان‌های شمالی را زیرمجموعه بخش کشاورزی قرار داد و این استان‌ها را از بخش صنعت خارج کرد که همین امر باعث شد بعضی از واحد‌های صنعتی منحل شوند و بعضی هم به بخش خصوصی بدون اهلیت واگذار شد که در نتیجه تعداد زیادی از شاغلان بیکار شدند.  

نقش اداره تصفیه ورشکستگان چیست؟

وی با تشریح وظایف اداره تصفیه گفت: در راستای واگذاری‌های غلط به علت تخلفات احتمالی در واگذاری‌ها به بخش خصوصی، هیئت تصفیه دادگستری‌ها وارد عمل شد و پس از آن قوه قضاییه این موضوع را به طور جدی پیگیری کرد که در نتیجه آن طی سال‌های اخیر بخشی از این واحد‌ها بعد از ورشکستگی احیا شدند یا به دولت یا صاحبان اصلی دارای اهلیت برگشتند. تعداد زیادی از این شرکت‌ها بعد از انقلاب اسلامی یا مشکل نبود مدیریت یا مدیر فاقد اهلیت داشتند که بعد از تصدی دولت بر این واحد‌ها بعضا متاسفانه به سمت بدهکاری و ورشکستگی کشانده شدند که الان ستاد تصفیه تلاش کرده بخشی از این شرکت‌ها را با تغییر مدیریت احیا کند.

شرکت‌های ورشکسته واگذار می‌شود

این نماینده مجلس با اشاره به واگذاری شرکت‌های ورشکسته گفت: روند واگذاری شرکت‌ها به گونه‌ای است که در قوه قضاییه به افراد داوطلب که شرایط لازم برای سرپرستی داشته باشند شرکت‌ها واگذار می‌شود و اهلیت آن‌ها توسط قوه بررسی می‌شود. از سال ۸۱ به این سمت سیاست ستاد تصفیه احیا شرکت‌ها و نه فروش آن هاست. اگر سه قوه به صورت صددرصد از ظرفیت نیرو‌های انسانی استفاده کنند و ظرفیت و امکانات و منابع به خوبی و درست استفاده شود مشکلی از بابت واحد‌های صنعتی و تولیدی نخواهیم داشت.

دلخوش در پایان بر اهمیت نظم مالی در شرکت‌های دولتی تاکید کرد و گفت: خاصیت بخش خصوص این است که با کمترین نیرو بیشترین کار را ارائه کند، کاملا برخلاف دستگاه‌های دولتی که، چون پول از بیت المال می‌رود حساسیت روی بهره وری نیست و اصطلاحا ارگان‌های دولتی بریز و بپاش دارند. برچسب ها: قوه قضاییه ، ورشکستگی ، اداره تصفیه ، مجلس ، کمیسیون حقوقی لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000MtC

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: قوه قضاییه ورشکستگی اداره تصفیه مجلس کمیسیون حقوقی تعداد زیادی اداره تصفیه شرکت ها واحد ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۳۰۸۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین تکلیف پساب تصفیه خانه یزد

 به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، جلال علمدار در این نشست که با حضور مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان و نماینده یزد، اشکذر و زارچ در مجلس شورای اسلامی برگزار شد، گفت: در حال حاضر در حدود ۳۱ درصد از مجموعه شهری یزد (شهر‌های یزد و حمیدیا) تحت پوشش شبکه فاضلاب شهری قرار دارد و شرکت آب و فاضلاب به صورت میانگین در هر روز ۲۹ هزار و ۷۰۰ مترمکعب در شبانه روز فاضلاب را جمع آوری و تصفیه می‌کند. 
 جوکار نماینده یزد، اشکذر و زارچ در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست با تأکید بر لزوم انتقال این پساب به شرکت‌های تخصیص یافته (معدنی، صنعتی، فضای سبز یا دولتی)، گفت: ۲۵۰ لیتر بر ثانیه از این پساب تخصیص یافته که بخشی از آن انتقال داده می‌شود و مقرر شد پیگیری‌های لازم از سوی شرکت آب منطقه‌ای یزد به منظور انتقال کامل پساب تخصیص یافته انجام و قسمتی از پساب نیز برای تعادل بخشی به سفره‌های آب زیرزمینی شهر یزد استفاده شود.

دیگر خبرها

  • تعیین تکلیف پساب تصفیه خانه یزد
  • بازدید مدیرکل صمت خراسان رضوی از مجتمع کشت و صنعت جوین
  • دولتی یا خصوصی بودن ناشران ملاک واگذاری غرفه در نمایشگاه کتاب نیست + فیلم
  • احیا ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل
  • معرفی شرکت احیا استیل فولاد بافت
  • ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل احیا شد
  • جاماندگان سهام عدالت بخوانند
  • امکان اعتراض برای دریافت سهام عدالت جاماندگان به وزارت رفاه
  • اشتغال ۷۰۰ نفر در کارخانه‌های سیمان خراسان جنوبی
  • امکان اعتراض برای دریافت سهام عدالت جاماندگان