Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر آموزش و پرورش در بیستمین گفت و گوی تخصصی تعلیم و تربیت با مدیران کل نوسازی استان‌ها ، یکی از شاخص‌های مهم مدیران را توانایی بسط دادن و پیوند با دیگران برشمرد.

به گزارش ایسنا به نقل از مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، محسن حاجی میرزایی، در بیستمین گفت و گوی تخصصی تعلیم و تربیت با مدیران کل نوسازی استان‌ها  با بیان این که موضوع جلسه امروز جز مهم ترین موضوعات مورد توجه و در زمره دغدغه‌های روزانه من است، اظهار کرد: یکی از مهم ترین مهارت‌های کلیدی و راهبردی مدیران، توانایی برقراری ارتباط است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در این زمینه با کاستی روبرو هستیم و باید قدرت ترکیب شوندگی‌ را افزایش دهیم؛ باید بتوانیم به صورت هم افزا کار کنیم. باید مراقبت کنیم در تفکیک وظایف ساختارها به تجزیه امور منجر نشود. برای تحقق امور باید توانایی کارکردن با یکدیگر را مد نظر قرار دهیم.

حاجی میرزایی در ادامه یکی از شاخص‌های مهم مدیران را توانایی بسط دادن و پیوند با دیگران قلمداد کرد و افزود: شاخص مهم این است که ارتباط عمیق و همکاری داشته باشیم؛ این یک مهارت مهم و کلیدی است.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به این که افراد باید بتوانند ارتباطات شبکه ای را مدیریت کنند، از مدیران کل نوسازی استان‌ها خواست تا این موضوع را به عنوان یک هدف مهم تلقی کنند.

وی در پایان درباره طرح آجر به آجر افزود: درخواست دارم برای اجرای این‌ پویش،‌ مشارکت عمومی را برانگیزیم تا شوق توجه به مدرسه و تمرین جلب همکاری عمومی را افزایش و انسان‌ها را به این کار عادت دهیم.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آموزش و پرورش طرح آجر به آجر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۳۰۹۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری ۴۳ دوره آموزشی صنایع‌دستی در گلستان

مریم حاجی‌ابراهیمی گفت: از این تعداد دوره آموزشی، ۲۸ دوره در حوزه آموزش شاغلان صنایع‌دستی برای ۶۱۰ هنرمند از جمله رنگرزی سنتی، رودوزی‌های سنتی، زنجیره ارزش خرد، توانمندسازی فعالان صنایع‌دستی، آسیب‌شناسی صنایع‌دستی، بازاریابی دیجیتال، بازرگانی و صادرات، استانداردسازی، طراحی ظروف موزه‌ای رشته سفال و فلز، جایگاه سفالینه‌های منقوش جرجان در دوران معاصر، طراحی محصول سوزن‌دوزی ترکمن برگزار شد.

او افزود: همچنین ۱۵ دوره آموزشی عمومی صنایع‌دستی هم برای ۲۲۹ علاقه‌مند به صنایع‌دستی در رشته‌های رودوزی‌های سنتی، سفال و سرامیک، نساجی سنتی، چرم و تولیدات چرمی دست‌دوز، خراطی چوب، ابریشم‌بافی، نساجی سنتی در رده‌های مقدماتی و پیشرفته اجرایی شد.

حاجی‌ابراهیمی گفت: در سال ۱۴۰۲ هنرمندان شاخص و توانمند استان در راستای توسعه و ترویج این هنر صنعت به آموزش صنایع‌دستی به‌صورت مجازی هم پرداختند.

او افزود: امسال اجرای دوره‌های آموزشی در رشته‌های اولویت‌دار و سایر رشته‌های صنایع‌دستی استان بر اساس ظرفیت‌سنجی به ترتیب اولویت در شهر‌ها و روستا‌های استان، خصوصاً شهر و روستا‌های ملی به‌منظور برندسازی جغرافیایی و مکانی موردتوجه قرار می‌گیرد.

باشگاه خبرنگاران جوان گلستان گرگان

دیگر خبرها

  • افزایش و نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی احترام به شهروندان است
  • لزوم بازنگری مدیران استان قزوین در رفتار و عملکرد خود
  • لزوم جذب مشارکت بخش خصوصی برای اتمام طرح‌های نیمه تمام استان
  • لزوم ایجاد فضای مناسب برای مشارکت مردم در تحقق شعار سال
  • رتبه برتر معاونت مشارکت های مردمی اداره کل نوسازی مدارس خوزستان در کشور
  • برگزاری ۴۳ دوره آموزشی صنایع‌دستی در گلستان
  • لزوم ارائه برنامه از سمت شرکت‌های تعاونی روستایی برای تحقق شعار سال
  • لزوم پیوست رسانه‌ای پروژه‌ها در شهر/ محتوای رسانه‌ها باید مورد سنجش قرار گیرد
  • از تسریع در روند نوسازی تا هوشمندسازی ناوگان اتوبوس‌های شهری
  • 43 دوره آموزشی صنایع‌دستی در گلستان برگزار شد