Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیاوش مسلمی از برخورد قاطع سپاه با محتکران خبر داد و گفت: یکی از چالش های اساسی کشور عدم توجه به اقتصاد است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سردار سیاوش مسلمی در گفتگو با خبرنگار بلاغ اظهار کرد: به واسطه اهمیت اقتصاد مقاومتی سالهاست مقام معظم رهبری تاکید زیادی دارند و در چند سال اخیر نامگذاری سال را در این حوزه گذاشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه عمده کارشناسان در حوزه اقتصادی به ایجاد زیرساخت ها براساس زیست بوم تاکید دارند، عنوان کرد: با برنامه ریزی، نگاه بیرون از وابستگی کم می شود و می توان اینده خوبی را انتظار داشت، انچه در پیام و رهنمودهای مقام معظم رهبری است، شاخصه های اقتصاد مقاومتی، توجه مدیران و تقویت زیرساخت ها با عنوان ظرفیت کشور تاکید باید کرد و انتظار می رود مدیران این حوزه با توجه به تولیدات داخل استقلال کشور را حفظ کنند.

فرمانده سپاه کربلای مازندران یکی از چالش های اساسی کشور را عدم توجه به اقتصاد خواند و افزود: متاسفانه انچه که باید به حوزه اقتصاد توجه نشده است، برخی با زمین زدن مراکز تولیدی و کشاورزی وابستگی کشور را بیشتر می کنند که باید نوع نگاه مدیران به توانمندی و ظرفیت های داخلی بیشتر باشد.

وی  مازندران را یکی از قطب های ارزشمند اقتصادی دانست و اظهار کرد: اگر ، مدیران کشوری و شهرستانی به آن توجه کنند، می توان در نهادهای دامی، میوه جات و .. حتی صنعتی کشور را بی نیاز کرد.

مسلمی با بهره گیری از قانون و پشتوانه قانونی و سلامت مدیریت برای ضربه نخوردن به اقتصاد ضروری خواند و خاطرنشان کرد: نهادهای دامی، شرکت گاز و.. با برخی از مفسدان اقتصادی برخورد کردیم، عزم و جدیت سپاه بر این است و نظام مدیریتی استان با نهایت صبر و حوصله کار خود را انجام می دهند تا بخشی از مشکلاتی که گریبانگیر مردم است با تمام توان در خدمت مدیران و سلامت کار کنند.

وی تصریح کرد: در حوزه کرونا و برخورد با محتکرین قررگاه 17 ربیع در همه استان ها شکل گرفت، جهاد کشاورزی، اداره صمت و..به منظور رصد کالاهای اساسی و مورد نیازمردم است؛ بعنوان مثال در نهادهای دامی سه هزار و 500 تن کشف داشتیم و در روغن نباتی سبد معیشتی مردم تلقی می شود، سه تن کشف شد، همینطور در لاستیک خودروهای سنگین، شکر و دیگر محصولات به همین منوال است.

فرمانده سپاه کربلای مازندران ادامه داد: در  تولید برق دچار که با نیروگاه نکا دچار مشکل شده بودیم، با ورود جدی و پیگیری مشکل حل شد و همینطور در کارخانه جات سعی کردیم با تسهیل گری مشکلات جهش تولید را بخشی از ان را حل کنیم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۳۱۰۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردمی‌سازی منابع طبیعی با توجه به طبیعت، اقتصاد و امور اجتماعی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ عباسعلی نوبخت در نشست سراسری - وبیناری ارائه نظامنامه مردمی‌سازی و رویکرد‌های معاونت آبخیزداری، امور مراتع و بیابان؛ به طرح و بررسی رویکرد‌های این معاونت در راستای شیوه‌های نوین حکمرانی و مدیریت مشارکتی و ایفای نقش آگاهانه و مسوولانه مردم بویژه ذی‌نفعان عرصه‌های منابع طبیعی بخصوص مراتع کشور و احاله مدیریت طرح‌های منابع طبیعی به مردم در قالب ظرفیت‌های قانونی موجود پرداخت.     وی به وسعت نزدیک به ۸۳ میلیون هکتاری مراتع کشور و ظرفیت‌های آشکار و نهان آن اشاره و اظهار کرد: باید به طور دقیق مشخص شود که مراتع چه توانمندی‌هایی در زمینه حفظ ذخایر ژنتیکی، تولید علوفه و تولید گوشت قرمز و دیگر اثربخشی‌ها دارند.   نوبخت ادامه داد: با تشکیل و توسعه تعاونی‌های مرتعداری، امر مدیریت و بهره‌برداری مراتع در قالب طرح‌های مرتعداری به ذی‌نفعان حقیقی (دامداران، ساکنان و بومیان) احاله می‌شود و در این صورت است که خود مردم با انجام بذرکاری، اقدامات بیومکانیکی و بخصوص بیولوژیک، شروع به غنی‌سازی و تقویت ظرفیت مراتع می‌کنند.   وی خاطرنشان کرد: دفتر آموزش و ترویج باید با برگزاری کارگاه‌های آموزشی برای مرتعداران و روستاییان فعالیت خود را از جنبه تسهیلگری افزایش دهد، همچنین دفتر روابط عمومی نیز با اطلاع‌رسانی و فرهنگ‌سازی بیشتر در زمینه توانمندسازی جوامع بهره‌بردار و زمینه‌سازی اجرای شیوه‌نامه‌ها نقش‌آفرینی کنند.   رئیس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور، مدیریت درست عرصه‌های منابع طبیعی را مدیریت از پایین به بالا در هرم مدیریت برشمرد و با تاکید بر اجرای منطقه‌ای شیوه‌نامه‌ها و شرح خدمات طرح‌های منابع طبیعی بخصوص مرتعداری افزود: برای مردمی‌سازی درست، ما ناگزیریم برای شیوه‌نامه‌ها و شرح خدمات طرح‌ها به صورت منطقه‌ای عمل کنیم یعنی این انتظار نیست که مثلا در کل سطوح مرتع کشور به یکباره اجرا شود.   به گفته وی، امسال نیز که سال مشارکت مردم است، اگر در هر استان یک پایلوت ایجاد شود با افزایش ظرفیتی که در مراتع وجود دارد، مرتعداران تبدیل به تسهیلگر خواهند شد، بستر‌های همکاری و مشارکت‌دهی مردم در نظامنامه‌های مردمی‌سازی، لحاظ شده و فقط نیازمند عزمی جدی برای عملیاتی شدن است.   نوبخت با اشاره به عنوان "دستیار مردمی‌سازی" در سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری اضافه کرد: برای مردمی‌سازی و راهبری این جلسات، ۵ کارگروه شامل کارگروه‌های آموزش و ترویج، علوم آبخیز، مالی، اطلاع‌رسانی و کارگروه اجرایی باید تشکیل شود.   وی تصریح کرد: برای مشارکت موفق مردم در بهره‌برداری و حفاظت از منابع طبیعی، توجه توأمان به سه مؤلفه طبیعت، اقتصاد و امور اجتماعی ضروری است و یک نگاه همه‌جانبه می‌تواند جوابگوی این مهم باشد چرا که این سه مؤلفه، لازم و ملزوم یکدیگرند و به صورت توأمان می‌توانند موفقیت در مردمی‌سازی منابع طبیعی را تضمین کنند.   بنابر این گزارش، تا انتهای سال ۱۴۰۲ و در راستای مردمی‌سازی طرح‌های منابع طبیعی در سطح کشور، ۲۰ صندوق ملی منابع طبیعی، ۱۲۰ اتحادیه استانی و ۴۲۵ تعاونی فراگیر در ۴۰۰ سامانه عرفی تشکیل شده که حدود ۱۰۰ هزار خانوار بهره‌بردار را تحت پوشش قرار می‌دهند.   گفتنی است؛ چهارمین جلسه سراسری – وبیناری تبیین سیاست‌ها، برنامه‌ها، اقدامات و عملکرد معاونت آبخیزداری، امور مراتع و بیابان با دستور کار ارائه نظامنامه مردمی‌سازی و رویکرد‌های این معاونت درخصوص جلب مشارکت مردمی و جذب سرمایه‌گذاری بخش غیردولتی برگزار شد.

دیگر خبرها

  • غیربومی بودن مدیران یکی از اساسی ترین مشکلات البرز است
  • مردمی‌سازی منابع طبیعی با توجه به طبیعت، اقتصاد و امور اجتماعی
  • سرگرمی جدید خودرویی
  • توجه به اقتصاد خلاق یکی از راه‌های جهش تولید است
  • اختلاف نرخ ارز، زخمی کهنه بر پیکر اقتصاد ایران؛ ضرورت تصمیم قاطع دولت برای تک نرخی کردن دلار
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان زمینه‌ساز تقویت چرخه تولید و اقتصاد کشور است
  • انتقاد یک نماینده مجلس از ناکارآمدی وزرای رئیسی /جا داشت وزرای بیشتری استیضاح می شدند / در مجلس با دولت رودربایستی‌هایی داشتیم
  • برخورد قاطع با تورهای گردشگری غیرمجاز در استان مرکزی
  • برخورد قاطع با عرضه خارج از شبکه لاستیک خودروی یارانه‌ای
  • برخورد قاطع با عرضه خارج از شبکه لاستیک