Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از کرمانشاه، بهروز رستمی امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه به مناسبت بزرگداشت روز وکیل و شصت و هشتمین جشن استقلال کانون وکلا با تبریک روز وکیل و میلاد امام علی (ع) و همچنین گرامیداشت یاد شهیدان راه عدالت و آزادی و ایثارگران عرصه خدمت به مردم، جشن استقلال کانون وکلای دادگستری را فرصت مناسبی برای توجه به میراث پیشینیان و ترسیم چشم‌انداز امیدوارانه  فردا دانست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: ایران فردا چشم بر تضمین حق دفاع به مثابه ابزاری برای تثبیت حقوق و آزادی‌های شهروندان، خواهد دوخت. حقوق و آزادی‌هایی که هر کدام از ما سهمی در شکوفایی آن در این راه خطیر بر دوش خواهیم داشت.

رئیس کانون وکلای دادگستری کرمانشاه افزود: سامانه قانون‌گذاری نهاد وکالت در ایران یک سده را با فراز و فرودهای فراوان و انبانی از  تلخی ها و شیرینی ها پشت سر گذاشته است، اکنون از آنچه ره سپرده‌ایم توشه گرانب‌هایی بر گرفته‌ایم که چراغ راه آینده ما است.

وی یادآور شد: به یاد داریم که درست در سال 1300 شمسی نخستین مجمع وکلای رسمی به شکل قانونمند پای به صحنه قانونگذاری ایران گذاشت. همگام با شکل‌گیری دولت مدرن و حکومت قانون، تأسیس و تثبیت عدلیه، همزاد با وکالت مستقل، شکلی هنجارین یافت و توسط حقوقدانان پیشرو و آزاده، مطالبه شد.

رئیس کانون وکلای دادگستری کرمانشاه  ادامه داد: خاستگاه لایحه قانونی استقلال کانون وکلای دادگستری از یک سو توسعه نظام حقوقی در مقیاس جهانی، همگام با ارتقای استانداردهای بین‌المللی بود و از سوی دیگر چشم بر تنظیم اراده سیاسی نهاد حکمرانی در راه تضمین حقوق بنیادین مردم نهاده بود.واضعان لایحه می خواستند، کانون وکلا، مستقل، مدنی، خودانتظام و متکی به دادگاه‌های انتظامی خود، باقی بماند تا وکیل آزاده تاب مواجهه با هر سطح تضییع حق را فارغ از ترس ابطال پروانه و تعقیب انتظامی توسط مراجع غیروکالتی داشته باشد.

رستمی در ادامه این بخش از سخنانش در انتقاد از لوایح مطروحه در مجلس که عامل تضعیف نهاد وکالت می‌شود، گفت: از دیگر لوایح آسیب‌پذیر نهاد وکالت، لایحه نحوه اداره و بهره‌برداری آپارتمان است که زندگی مسالمت‌آمیز وکلای دادگستری با مردم را در طول یکصد سال گذشته به مخاطره می‌اندازد. همچنین هجمه‌های اعتبارسوز رسانه‌ای که با تعمیم فساد و قیاس‌های ناروا مترصد تخدیش چهره شریف جامعه وکالت است و بسیاری از مواردی دیگری که همه آن‌ها فهرستی اجمالی از بی‌مهری‌ها، نسبت به نهاد کهن وکالت دادگستری در کشور محسوب می‌شود و مخرج مشترک همه آن‌ها، نه تحکیم استقلال و کیفیت نهاد وکالت بلکه تخدیش چهره مقدس آن بر سبیل تضعیف استقلال این دیرینه نهاد مدنی و موجودیت آن است.

رستمی همچنین با تأکید بر ظرفیت وکلای جوان برای تحقق اهداف نهاد وکالت، گفت: نگاه ما به بدنه خردمند جامعه حقوقی کشور اعم از قضات، وکلا و حقوقدانانی است که در بزنگاه‌های تهدید عدالت و هجمه بر کیفیت نظام دادگستری، قلم و خرد را بذل حمایت از حقوق شهروندان می‌کنند.

وی در پایان از وجود ۷۰۰ وکیل فعال در کانون وکلای کرمانشاه خبر داد و گفت: امسال در کانون وکلای دادگستری کرمانشاه حدود ۵ هزار مشاوره رایگان ارائه شده است.

گفتنی است، در پایان این مراسم از خبرنگاران عرصه اطلاع‌رسانی تقدیر شد.

انتهای پیام/پ

منبع: فارس

کلیدواژه: کرمانشاه وکالت استقلال وکیل کانون وکلای دادگستری نهاد وکالت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۳۲۱۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشارکت بیش از ۳۰۰ سازمان مردم نهاد در طرح ملی مشارکت اجتماعی

حمید خسروی، مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری کرمانشاه گفت : در طرح نهضت ملی مشارکت اجتماعی قرار است، از طرفیت عظیم اجتماعی گروه‌های همچون هیأت مذهبی، گروه‌های جهادی، کانون‌های فرهنگی و تبلیغی استفاده شود.

وی هدف از این طرح را ارتقاء نشاط سرمایه اجتماعی و توسعه مشارکت‌های مردمی عنوان کرد و افزود: این طرح با هدف نقش‌آفرینی گروه‌های مردمی در شناسایی و حل مسائل، مشکلات شهر و محله اجرا می‌شود.

مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری کرمانشاه ادامه داد: در این طرح هیچ الزامی برای داشتن مجوز سازمان‌ها و گروه‌های مردمی ثبت‌نام‌کننده، نیست، همین نیرو‌های فعال در محلات هم می‌توانند در این طرح شرکت کنند.

وی در توضیح مراحل ثبت‌نام در طرح ملی مشارکت اجتماعی، اضافه کرد: بعد از ثبت‌نام اولیه، طی یک فرآیند ارزیابی‌هایی از سوی ارزیابانی که از سازمان‌های مردم نهاد استان هستند انجام و بعد از گزینش و پالایش، به کشور معرفی می‌شود.

وی با بیان اینکه در استان تاکنون بیش از ۳۰۰ سازمان مردم نهاد در طرح ملی مشارکت اجتماعی ثبت‌نام کرده‌اند، اضافه کرد: ۲۲ مردادماه در سالروز تشکیل روز سازمان‌های مردم نهاد، با حضور رئیس جمهور در وزارت کشور استارت این طرح با هدف نقش‌آفرینی گروه‌های مردمی در حل مسائل و مشکلات شهر و محله زده خواهد شد .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • اعلام حمایت قاطع دستگاه قضایی استان کرمانشاه از طرح نور فراجا
  • تلخی‌های عدم تحقق اهداف برنامه ششم توسعه در کشور
  • تلخی‌های عدم تحقق اهداف برنامه ششم توسعه در کشور حس می‌شود
  • تأکید بر ارتقای فعالیت‌های فرهنگی در حوزه زنان و رسانه
  • مشارکت بیش از ۳۰۰ سازمان مردم نهاد در طرح ملی مشارکت اجتماعی
  • نگرانی از فعال شدن کانون گردوغبار در مرکز ایران
  • تحقق ۱۰۰ درصدی اهداف سال ۱۴۰۲ راه و شهرسازی شمال سیستان و بلوچستان در ساخت بزرگراه
  • مشارکت فعال کانون‌های مساجد در رویداد ملی جوانی جمعیت
  • تحقق ۱۰۰ درصدی اهداف ساخت بزرگراه در سیستان و بلوچستان
  • حفظ ثبات و امنیت پایدار ، لازمه تحقق اهداف اقتصادی