Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-09@17:05:17 GMT

تشخیص ویروس کووید ۱۹ در کمتر از ۱۰ دقیقه

تاریخ انتشار: ۷ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۱۳۲۱۶۹

تشخیص ویروس کووید ۱۹ در کمتر از ۱۰ دقیقه

به گزارش حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از گاردین، محققان فرانسوی  نوعی تست کرونا ویروس را ابداع کرده اند که به گفته آن‌ها نتایج سه برابر سریع تر از آزمایش آنتی ژن جریان جانبی، تقریباً با همان اطمینان آزمایش‌های PCR، اما بسیار سریع تر ارائه می‌دهد.

آزمایش الکتروشیمیایی که از نانو آنتی بادی‌های گرفته شده از شتر استفاده می‌کند، در عرض ۱۰ دقیقه نتیجه را به دست می‌آورد و در آزمایش اولیه ۳۰۰ نمونه، ۹۰ درصد دقیق‌تر از آزمایش PCR است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این آزمایش توسط دانشمندان دانشگاه‌های لیل و مارسی و از مرکز تحقیقات علمی ملی CNRS فرانسه در حال توسعه است.

دیوید دیووس، استاد داروسازی در دانشگاه لیل گفت: «این محصول می‌تواند خیلی سریع تولید انبوه شود و در بیمارستان‌ها و فرودگاه‌ها بلکه برای پزشکان خانواده و داروسازان نیز کاربرد قابل توجهی دارد.»

او افزود: آزمایش‌های واکنش زنجیره‌ای PCR یا پلیمراز بسیار حساس، قابل اعتمادترین روش برای شناسایی Covid-۱۹ است، اما انجام آن‌ها هزینه بالایی دارد و از آنجا که باید در شرایط آزمایشگاهی پردازش شوند، بیماران اغلب می‌توانند تا ۴۸ ساعت منتظر بمانند.

او ادامه داد: آزمایش‌های آنتی ژن جریان جانبی سریع (lateral flow antigen test)، که سواب بینی یا گلو را با مایع روی یک نوار کاغذی مخلوط می‌کند، به طور معمول در عرض نیم ساعت نتیجه می‌دهد، اما موضوع بحث علمی داغ است، زیرا آن‌ها فقط بار‌های ویروسی زیادی را تشخیص می‌دهند، بنابراین بسیاری از افراد با سطح پایین تری از ویروس نتایج قابل اطمینانی به دست نمی‌آورند.

استاد داروسازی در دانشگاه لیل  اظهار کرد: این آزمایش که CorDial-۱ نامیده می‌شود، از یک فناوری کاملاً متفاوت استفاده می‌کند. Sabine Szunerits، استاد دانشگاه لیل و متخصص طب نانو و متخصص حسگر بیوسنس گفت: ذرات ریز آنتی بادی، معروف به نانوذرات، روی الکترود قرار می‌گیرند تا به «حسگر زیستی الکتروشیمیایی» تبدیل شوند.

او گفت: مرحله بعدی این آزمایش سه ماهه روی ۱۰۰۰ نفر انجام و از نانو بدن‌های گرفته شده از گروه حیوانات شتر – که شامل شتر، لاما و آلپاکاس که پایدارتر از آنتی بادی‌های حیوانات دیگر است – استفاده می‌شود.

او بیان کرد: نانو بدن‌ها پروتئین سنبله ویروس Covid-۱۹ را در یک نمونه بیولوژیکی شناسایی کرده و واکنش نشان می‌دهند بر این اساس جریان الکتریکی موجود در الکترود تغییر می‌کند. این تغییر توسط دستگاهی به اندازه یک فلش USB اندازه گیری می‌شود و در زمان واقعی روی صفحه نمایش تلفن همراه هوشمند متصل به صورت سیگنال روی نمودار نمایش داده می‌شود.

او افزود: ارتفاع سیگنال مثبت یا منفی بودن نمونه را نشان می‌دهدکه با اصلاح بیشتر این روش، باید بار ویروسی را اندازه گیری کنیم تا حتی ویروس‌های جهش یافته را تشخیص دهیم.

بیشتربخوانید

لزوم رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی با دقت بیشتر

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ویروس کرونا تست کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۳۲۱۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسب تروجان

ویروس رایانه‌ای به نام استاکس‌نت محصول مشترک آژانس امنیت ملی آمریکا و یگان ۰۰۸۲ رژیم صهیونیستی است که هدف از ساخت این ویروس آلوده کردن رایانه‌های مراکز مهم ایران می‌باشد.

     

به اشتراک بگذارید: https://tn.ai/3081670 درباره ما ارتباط با ما آرشیو اخبار ؛ جدیدترین اخبار لحظه به لحظه امروز پیوندها بازار پربیننده‌ترین اخبار قیمت ارز و طلا لیگ ایران و جهان ما را دنبال کنید: RSS تلگرام اینستاگرام توییتر   آپارات   سروش   آی‌گپ   گپ   بله   روبیکا   ایتا
All Content by Tasnim News Agency is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.

دیگر خبرها

  • جمع‌آوری واکسن آسترازنکا از سراسر جهان
  • ضرورت بهره‌گیری از هوش مصنوعی و نانو فناوری در حوزه پزشکی
  • آسترازنکا واکسن کرونای خود را از بازار جمع می‌کند
  • طرز تهیه نودل متفاوت و لذیذ در کمتر از ۱۰ دقیقه (فیلم)
  • ساخت گونه ای جدید و بسیار خطرناک از ویروس ابولا توسط دانشمندان چینی
  • تشخیص بیماری‌های خودایمنی با ۴ کیت دانش‌بنیان ایرانی
  • تشخیص بیماری‌های خودایمنی با ۴ کیت ساخته شده در یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی
  • ایجاد شکل خاصی از گرافن برای بهبود باتری سدیم یون
  • اسب تروجان
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!