Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-02@03:34:42 GMT

مجوز سی ان جی راز و جرگلان سوخت می‌شود؟

تاریخ انتشار: ۷ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۱۳۲۹۵۸

مجوز سی ان جی راز و جرگلان سوخت می‌شود؟

به گزارش ایرنا این خطه مرزی روزانه محل تردد شمار زیادی از مسافران، معلمان و بسیاری از کارمندان غیربومی دستگاه های اداری است که با استفاده از خودرو عمومی و شخصی به این شهرستان تردد می کنند ولی نزدیکترین جایگاه سوخت سی ان جی با این شهرستان بیش از ۱۰۰ کیلومتر فاصله دارد.

اگرچه دور از انصاف است که به تدابیر دولت در برچیده شدن بساط مدارس خشتی و گلی، جمع شدن شدن بخاری های نفتی از مدارس استان و برخورداری تمامی روستاهای بالای ۲۰ خانوار خراسان شمالی از نعمت گاز طبیعی اشاره ای نشود ولی این شهرستان مرزی همچنان فاقد یک جایگاه سی ان جی برای سوختگیری خودروهاست و تاکنون هیچ اقدامی موثری برای رفع این مشکل انجام نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در واقع تا قبل از افزایش قیمت بنزین توجیه اقتصادی و یا اراده ای جدی برای سرمایه گذاری و ایجاد جایگاه سوخت سی ان جی در این شهرستان مرزی وجود نداشت اما بعد از افزایش قیمت بنزین، اقبال اهالی این شهرستان مرزی همانند دیگر نقاط کشور به استفاده از این سوخت و دوگانه سوز کردن خودروها دوچندان شد و متقاضیانی نیز متمایل به سرمایه گذاری در این بخش شدند.

در این میان انگار پیچ و خم های بوروکراسی اداری و به گفته مسوولان عدم پیگیری های سرمایه گذار، منجر به صدور مجوزی برای ایجاد جایگاه سوخت گاز سی ان جی نشده است، تا جایی که به دلیل افزایش قیمت قطعات و تجهیزات مربوط به جایگاه سی ان جی، دیگر سرمایه گذار نه اشتیاقی و نه تمایلی به سرمایه گذاری در این شهرستان مرزی دارد.

فاصله ۱۳۰ کیلومتری اهالی جرگلان با نزدیکترین جایگاه سی ان جی

یکی از رانندگان جرگلانی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: اگرچه رانندگان برون شهری تا حدودی سوخت گاز سی ان جی خود را از شهر «پیش قلعه» در شهرستان مانه و سملقان، که ۱۳۰ کیلومتر با این منطقه فاصله دارد، تامین می کنند اما تکلیف رانندگان درون شهری و افرادی که در داخل این شهرستان تردد می کنند و ماهانه تنها ۳۰ لیتر بنزین دریافت می‌کنند، چه می شود؟

کریم یزدانی افزود: باور کنید اگر جایگاه سوخت سی ان جی در این شهرستان ایجاد شود، به لحاظ اقتصادی هم به نفع رانندگان و هم به نفع مسافرانی است که بیشتر از قشر کشاورز و ضعیف جامعه هستند زیرا دیگر شاهد افزایش کرایه ها نخواهیم بود.

راننده دیگری گفت: نبود جایگاه سی ان جی در این شهرستان مرزی باعث شده است تا برخی از رانندگان به علت کمبود سهمیه بنزین به سوی استفاده از گاز ال پی جی روی بیاورند که اقدامی بسیار غیراصولی و خطرناک است.

واحد آذری افزود: در واقع ایجاد جایگاه سی ان جی و استفاده از این سوخت موجب استفاده از سی ان جی و ایمن سازی بسیاری از خودروها خواهد شد.

محمد بایرامی از اهالی مرزنشین این شهرستان نیز اظهار داشت: بسیاری از رانندگان به منظور کاهش مصرف بنزین و به امید راه‌اندازی جایگاه سی ان جی اقدام به دوگانه‌سوز کردن خودروهای خود کرده‌اند ولی تاکنون اقدامی برای راه‌اندازی این جایگاه در منطقه انجام نشده است.

بی میلی سرمایه گذاران به ایجاد جایگاه عرضه سی ان جی در جرگلان

بخشدار جرگلان در این شهرستان مرزی نیز با اشاره به اینکه تاکنون هیچ سرمایه گذاری متمایل به ایجاد جایگاه سی ان جی در این بخش مرزی نبوده است، گفت: وجود جایگاه عرضه سوخت سی ان جی در شهر پیش قلعه در شهرستان مانه و سملقان، که ۱۳۰ کیلومتر با این بخش فاصله دارد تا حدودی نیاز رانندگان برون شهری را تامین پاسخ می دهد.

پولاد نجاهی افزود: در حقیقت رانندگان درون شهری بخش جرگلان با مشکل تامین سوخت ارزان مواجه هستند و بارها تقاضای خود را در این خصوص اعلام کرده اند.

وی تصریح کرد: هم اکنون ایجاد دو جایگاه عرضه سوخت سی ان جی، نیازمند ۶۰ تا ۷۰ میلیارد ریال سرمایه است که با افزایش قیمت تجهیزات سی ان جی، تاکنون متقاضی برای سرمایه گذاری در این بخش پیدا نشده است.

مجوزی که قرار بود ۴۰ روزه صادر شود 

یک سرمایه گذار که زمانی قصد ایجاد جایگاه سی ان جی در این شهرستان مرزی داشته است، گفت: قرار بود ۴۰ روزه مجوز ایجاد مجتمع خدماتی، رفاهی بین راهی در راز و جرگلان را دریافت کنم ولی هم اکنون بیش از ۴۰۰ روز است که از آن موعد گذشته و هنوز نتوانسته ام، مجوزی دریافت کنم.

وی که خواستار عدم درج نامش شد، با اشاره به کاغذ بازی های ادارات و کشتن انگیزه افراد برای سرمایه گذاری در این منطقه، یادآور شد: بنده از آذرماه پارسال که پیگیر مجوز و استعلامات احداث جایگاه سی ان جی بود، تنها توانسته ام نامه ای بگیرم که در آن واگذاری هر گونه زمین برای ایجاد مجتمع خدماتی رفاهی و برخورداری از آب بلامانع  عنوان شده است.

این سرمایه گذار با اشاره به افزایش قیمت قطعات و تجهیزات جایگاه سوخت سی ان جی و وارداتی بودن آن افزود: تمامی اقدامات لازم برای وارد کردن تجهیزات سی ان جی از کشورهای سوئد و چین انجام شده بود به گونه ای که اگر در صدور مجوز  وقفه ای روی نمی داد، می توانستم تمامی این قطعات را با ۲۵ میلیارد ریال وارد کنم ولی اکنون قیمت تمام شده این تجهیزات سر به ۷۰ میلیارد ریال کشیده است.

اخطار به سرمایه گذار سی ان جی در راز و جرگلان

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه خراسان شمالی گفت: به سرمایه گذاری که از پارسال پیگیر احداث مجتمع خدماتی رفاهی بین راهی در رازو جرگلان بوده است اخطار داده شده است که اگر توان سرمایه گذاری ندارد و یا خواهان سرمایه گذاری نیست، کار به متقاضی دیگری سپرده می شود.

مجتبی شکوری افزود: در حقیقت بسیاری از استعلامات اداری دریافت شده است و اخد مجوز نهایی به همت سرمایه گذار برمی گردد.

وی با بیان اینکه معمولا برای ایجاد جایگاه های سی ان جی، تسهیلات دولتی تعلق نمی گیرد، خاطرنشان کرد: واقعیت امر این است تجهیزات و هزینه های ایجاد جایگاه سوخت گاز سی ان جی بسیار گران است به گونه ای که اگر توجیه اقتصادی کافی وجود نداشته باشد هیچ سرمایه گذاری تمایل به سرمایه گذاری در این بخش نخواهند داشت.

شکوری با اشاره به اینکه ۴۹ جایگاه عرضه سوخت در استان فعال است، اظهار داشت: از این تعداد ۲۹ جایگاه مربوط به عرضه سوخت سی ان جی است.

صدور مجوز جایگاه سی ان جی راز و جرگلان در مرحله موافتنامه اصولی 

بخشدار مرکزی شهرستان مرزی راز و جرگلان با بیان اینکه صدور مجوز جایگاه سی ان جی در مرحله صدور موافقت نامه اصولی است، اظهار داشت: سرمایه گذار مجتمع خدماتی و رفاهی واقع در مسیر اصلی شهرستان و نزدیک روستای «قوش تپه» استعلامات اولیه برای برخورداری از امتیاز آب و واگذاری زمین را از دستگاه های اجرایی گرفته است.

علی مقیمی با بیان اینکه اهالی بخش مرکزی این شهرستان نیز با نزدیکترین جایگاه سی ان جی، ۶۰ کیلومتر فاصله دارند، یادآور شد: با افزایش قیمت بنزین از پارسال چندین نفر برای ایجاد جایگاه سی ان جی در این منطقه تقاضا داده اند که پس از مذاکرات صورت گرفته و برشمردن شرایط، یکی از آنان حاضر به سرمایه گذاری در این حوزه شد.

وی افزود: نشستی که اخیرا با سرمایه گذار این حوزه داشتیم، مشکلات وی بررسی و قرار شد تا مدارک و استعلامات اولیه اخذ شده را به اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان شمالی ارائه دهد و مجوز نهایی را دریافت کند.

شهرستان مرزی ۷۰ هزار نفری راز و جرگلان که در فاصله ۱۲۰ کیلومتری شمال بجنورد واقع است، سه بخش و ۶ دهستان دارد و ۸۵ درصد جمعیت این منطقه روستایی هستند.

این منطقه، بخشی در تابعیت شهرستان بجنورد بود که در اسفندماه سال ۱۳۹۲ به شهرستان ارتقا پیدا کرد و ۷۵  درصد از جمعیت این شهرستان ترکمنان اهل سنت هستند.

برچسب‌ها ترکمن راز و جرگلان مرزنشینان خراسان شمالی گاز حمل و نقل عمومی کم فروشی جایگاه های سوخت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ترکمن راز و جرگلان مرزنشینان ترکمن راز و جرگلان مرزنشینان خراسان شمالی گاز حمل و نقل عمومی کم فروشی جایگاه های سوخت اخبار کنکور جایگاه سی ان جی ایجاد جایگاه سی ان جی جایگاه سوخت سی ان جی سرمایه گذاری شهرستان مرزی سرمایه گذار خراسان شمالی راز و جرگلان جایگاه عرضه افزایش قیمت سی ان جی برای ایجاد عرضه سوخت صدور مجوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۳۲۹۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۴۱ درصدی صدور مجوز صندوق‌های سرمایه‌گذاری در سال گذشته

افزایش صدور مجوز صندوق‌های سرمایه‌گذاری در سال گذشته بیشترین سهم در میان مجوزهای سازمان بورس داشته است و با رشد ۴۱.۷ درصد در بین نهادهای مالی، تعداد آنها به ۴۵۲ صندوق رسیده است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، سازمان بورس با انتشار گزارشی اعلام کرد: تعداد نهادهای مالی طی سال گذشته از 947 به 1085 رسید که گویای رشد 14.5 درصدی نسبت به مدت مشابه قبل است.

در این بین، صندوق‌های سرمایه‌گذاری بیشترین سهم را با 41.7 درصد در بین نهادهای مالی دارا هستند و تعداد آنها به 452 صندوق رسید. رشد 18درصدی تعداد صندوق‌های سرمایه‌گذاری و شرکت‌های سبدگردان نشان می‌دهد توجه خاصی به سرمایه‌گذاری غیرمستقیم شده و با تنوع ابزارها، اقدامات مهمی در راستای هدایت مردم به سمت سرمایه‌گذاری غیرمستقیم صورت گرفته است.

بعد از ریزش بورس در سال 99، توجه مستمر به فرهنگ سازی در حوزه سرمایه‌گذاری غیرمستقیم در صدر توجهات قرار گرفت و در راستای تحقق این هدف، نوع جدیدی از صندوق‌های سرمایه‌گذاری نیز در بازار پذیره‌نویسی شدند. صندوق‌های اهرمی و بخشی دو مورد از جدیدترین ها هستند که در راستای پوشش ذائقه سرمایه‌گذاران مختلف ایجاد شدند. صندوق‌های اهرمی که از سال 1401 پذیره‌نویسی شدند، تبدیل به یکی از مهم‌ترین صندوق‌ها شده‌اند و نقش مهمی در جهت‌دادن به کلیت بازار دارند.

در دو سال اخیر، تعداد صندوق‌های طلا نیز افزایش قابل‌توجهی داشت و 13 صندوق طلا در بورس کالا فعالیت می‌کند که تعدد این صندوق‌ها، منجر به رقابتی‌شدن عرصه فعالیت این صندوق‌ها شده و نهایتا منجر به تلاش بیشتر این صندوق‌ها برای کسب بازدهی بیشتر برای سرمایه‌گذاران می‌شود.

تولد 12 شرکت‌ سرمایه‌گذاری جدید

فعالیت اصلی شرکت‌های سرمایه‌گذاری خرید و فروش سهام شرکت‌های بورسی و غیربورسی در بهترین زمان است. پایان سال گذشته، 161 شرکت سرمایه‌گذاری وجود داشت که نسبت به مدت مشابه قبل، 12 شرکت سرمایه‌گذاری جدید به نهادهای مالی اضافه شد. این‌ شرکت‌ها سهم 14.8درصدی از نهادهای مالی را دارا هستند.

سهم 12.8 درصدی کارگزاری‌ها در بازار مالی

تعداد کارگزاری‌ها نیز به 118 رسید که بیانگر شروع فعالیت 4 کارگزاری جدید در سال گذشته است. کارگزاری‌ها سهم 12.8درصدی از نهادهای مالی را به خود اختصاص داده‌اند.

شرکت‌های مادر (هلدینگ)

تعداد هلدینگ ها در پایان سال 1402 به 139 رسید که طی سال 17 شرکت به تعداد آنها افزوده شد. این شرکت‌ها نیز سهم 10.9 درصدی از نهادهای مالی را دارا هستند.

سایر نهادها

تعداد نهادهای واسط هم به 84 رسید که گویای سهم 7.7 درصدی این نهادها در بین نهادهای مالی است. سبدگردان‌ها نیز افزایش قابل‌توجهی داشته‌اند و تعداد آنها از 69 به 85 شرکت رسید. تعداد شرکت‌های مشاور سرمایه‌گذاری نیز به 24 رسید که بیانگر سهم 2.2 درصدی در نهادهای مالی است.

تعداد شرکت‌های تامین سرمایه تغییر خاصی نداشت و 12 شرکت تامین سرمایه در نهادهای مالی مشغول به فعالیت هستند. شرکت‌های پردازش اطلاعات مالی از 5 به 7 شرکت افزایش پیدا کردند. تعداد موسسات رتبه‌بندی هم تغییر خاصی نداشت و 3 شرکت در این حوزه مشغول به فعالیت هستند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مهم‌ترین مسئله حفظ حرمت معلمان در جامعه است/ ثبات در آموزش و پرورش را ایجاد کنیم
  • ایجاد دهکده لجستیکی مرزی سرخس
  • آتش سوزی خودروی پراید در جایگاه سوخت آستارا
  • آتش سوزی خودروی پراید حین سوخت گیری در آستارا/ حریق مهار شد
  • آتش سوزی در جایگاه سوخت سی ان جی آستارا
  • ابتکار عمل یزدی‌ها برای معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری تقدیر شد
  • مرزی‌ترین نقطه خراسان شمالی سینما خواهد داشت
  • صدور ۱۶۵ میلیون دلار مجوز سرمایه گذاری خارجی در مازندران
  • رشد ۴۱ درصدی صدور مجوز صندوق‌های سرمایه‌گذاری در سال گذشته
  • اولین جایگاه سوخت هیدروژن برای کامیون ها افتتاح شد