Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زنجان گفت: مردان پیشتاز و پیشگام در انقلاب اسلامی و دوران دفاع مقدس در سنگر جهاد و شهادت، تربیت‌یافته در دامن مادرانی بودند که خود، تربیت‌یافته مکتب قرآن و عصمت هستند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از موج رسا; آیت‌اله علی خاتمی امروز در مراسم افتتاح موسسه آموزش عالی حوزوی نورالزهرا(س) خواهران زنجان اظهار داشت: یکی از برکات انقلاب اسلامی، توجه بنیادین و اساسی به نیمی از جمعیت کشور یعنی زنان بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: هرچند این امر در روزهای اول، بسیار سخت و دشوار بود اما خوشبختانه کلمه طیبه‌ای بود که آثار و برکات فراوانی را تا امروز مشاهده کرده‌ایم.

آیت‌اله خاتمی با بیان اینکه حضور بانوان در حوزه‌های علمیه، برکات فراوانی دارد، گفت: اولین برکت برای خود فرد است زیرا حضور فرد در حوزه علمیه از مصادیق روشن شناخت و عمل به اسلام و تربیت دینی و قرآنی است.

وی اظهار داشت: برکت بعدی از مصادیق روشن تحقق آیه نَفر (سوره توبه - آیه 122) است که آثار آن را نیز در سطح این استان بسیار دیده‌ایم.

آیت‌اله خاتمی خاطرنشان کرد: برکت بعدی برای خانواده است زیرا مادر، مربی اصلی جامعه و خانواده و مدیر اصلی کانون خانواده است.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زنجان با اشاره به فرمایش معمار کبیر انقلاب، حضرت امام خمینی(ره) مبنی بر اینکه از دامن زن، مرد به معراج می‌رسد، افزود: این تعبیر، ابعاد وسیع و گسترده‌ای دارد زیرا بیشترین ارتباط در خانواده، دامن و آغوش مادر برای تربیت فرزندان است.

وی ادامه داد: مردان بزرگی در دامن پُرمهر مادران دیندار، متدین و متعهد، تربیت یافته و توانسته‌اند مسیر تاریخ را عوض کرده و نقاط عطفی در حیات سیاسی، فرهنگی و نظامی ایجاد کنند.

آیت‌اله خاتمی تصریح کرد: مردان پیشتاز و پیشگام در انقلاب اسلامی و دوران دافاع مقدس در سنگر جهاد و شهادت، تربیت‌یافته در دامن مادرانی بوده که خود، تربیت‌یافته مکتب قرآن و عصمت بودند و امروز نیز گرداننده اصلی چرخ سیاست، اقتصاد، مدیریت، علم، پیشرفت و تعالی به برکت وجود مادران است.

امام جمعه زنجان گفت: برکت بعدی برای خانه و خانواده است زیرا کسی که با قرآن و اهل بیت(ع) آشناست، نگاهش متفاوت خواهد بود.

وی با بیان اینکه کارهای بزرگی در محیط‌های آموزشی انجام شده است، اظهار داشت: جلسات خانگی بانوان در قبل از انقلاب، آثار و برکات ماندگار اجتماعی نداشته و گاهی با خرافات نیز همراه بود اما امروز به برکت فارغ‌التحصیلان حوزه‌های علمیه خواهران، جلسه‌ای نیست که به شکل سابق اداره شود از طرفی نیز وجود طلاب، اساتید و دانشمندان علاوه بر مدارس و دانشگاه‌ها در محیط‌های اجتماعی نیز تاثیرگذار بوده است.

آیت‌اله خاتمی با اشاره به جنگ نرم و نفوذ دشمن خاطرنشان کرد: دشمن به این نتیجه رسید که با نیروی نظامی نمی‌تواند شیعه را از بین ببرد و قدم اول برای پیروزی و از بین بردن شیعیان این است که بتواند با جنگ نرم، پرچمی که در کشورهای شیعه برافراشته شده (یعنی چادر) را از سر زنان پایین بیاورد چرا که به تربیت فرزندان در خانواده‌ها اثر می‌گذارد و مدخل ورود و نفوذ این جنگ نیز مادر آن خانه است.

وی با بیان اینکه افتخار می‌کنیم که شیعه حضرت علی(ع) هستیم، گفت: اینکه قلباً بگوییم علی(ع) را دوست داریم، خوب است اما کافی نیست و باید شباهت‌هایی با رفتار و عمل ایشان نیز داشته باشیم تا به بهره دنیوی و شفاعت اخروی از ایشان، امیدوار شویم.

آیت‌اله خاتمی با اشاره به نامه 45 نهج‌البلاغه افزود: حضرت علی(ع) در این نامه می‌فرمایند شما نمی‌توانید مانند من بشوید اما در 4 محور می‌توانید به من کمک کنید.

وی اظهار داشت: این محورها شامل اجتناب از محرمات، انجام واجبات، عفت و مقاومت و ایستادگی است.

امام جمعه زنجان با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب اسلامی در چند وقت اخیر گفت: یکی از مهمترین بخش‌های فرمایشات ایشان این بوده که یک صدا باید از ایران شنیده شود و حرف‌های خانوادگی نباید به بیرون درز کند.

آیت‌اله خاتمی ابراز کرد: مردم در مشقت بوده و سختی می‌کشند و این سختی را تحمل نیز می‌کنند امامردم نمی‌توانند بی‌عدالتی، رانت‌خواری، ایجاد فاصله‌های طبقاتی و شکاف اجتماعی را تحمل کنند.

به گزارش موج رسا؛ این مراسم با ذکر دعا توسط آیت‌اله سیدمحمد حسینی، مرجع عالی‌قدر تشیع و مداحی حاج سیدیوسف شبیری به پایان رسید و همچنین از تعدادی از خیران مجموعه نیز قدردانی شد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: امام جمعه زنجان انقلاب اسلامی آیت اله خاتمی تربیت یافته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۳۳۰۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب ۳۰ هزار دانشجو‌معلم در سال ۱۴۰۳

مشاور وزیر آموزش و پرورش در امور شاهد و ایثارگران گفت: سال گذشته با تخصیص ۷۲ هزار نیروی انسانی و در سال جاری با تخصیص ۱۰۵ هزار نیرو به آموزش و پرورش ؛ جذب ۱۹ هزار مربی پرورشی، تربیت بدنی و مشاور داشتیم تا هر مدرسه یک مشاور و مربی داشته باشد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم  از مشهد، زهرا مظفر در آیین تجلیل از معلمان نمونه کشوری و استانی خراسان رضوی در مشهد با بیان اینکه معلمی شغل انبیا است، اظهارداشت: در واقع معلمان همان پیامبران معاصرند و مانند آنان که حامل پیام حق الهی به آدمیان بودند، معلمان نیز هدف مشابه و مقدسی را دنبال می‌کنند و با هدایت دانش‌آموزان و آموزش علم و معرفت به آنان، مسیرهای خطیری چون خودشناسی و خداشناسی را آموزش می‌دهند.

وی ادامه داد: کار و نقش معلمی در جامعه تراز اول است و معلم با آموختن به یک انسان کلید بهره‌برداری از گنجینه تمام نشدنی را به او می‌دهد و معلمان همان راهنمای عملی زندگی دانش‌آموزان هستند؛ بنابراین معلم با طراحی فرآیند یاددهی و یادگیری فعال به دنبال این است که فرآیند یادگیری در آموزش مؤثر باشد، چنانچه رهبر معظم انقلاب فرمودند؛ معلم شاگردانش را به مثابه فرزند خود تلقی کند و هر آرزویی برای آینده فرزندش دارد، در دانش‌آموزان خود متبلور سازد.

مظفر با بیان این مطلب که زندگی بخشیدن به فرد وجامعه ،تعلیم وتربیت است گفت: معلم باید طوری طبیب و طاهر باشد که شاگردانش بتوانند به قیام و قعود او اقتدا کنند. وجود او سراسر نور باشد و این طیب و طاهر بودن معلم تعلیم را به تربیت برمی‌گرداند، لذا معلمان باید در سطح خود امام شوند، چرا که در منطق اسلام، تعلیم و تربیت به معنای زندگی بخشیدن به فرد و جامعه است.

مشاور وزیر آموزش و پرورش در امور شاهد و ایثارگران خاطر نشان کرد: رسالت معلمان، تربیت نسل دارای هویت اسلامی ایرانی، مقاوم، آگاه برای تحقق تمدن نوین اسلامی است لذا یک معلم باید دارای ویژگی‌های خاصی باشد.

وی تاکیدکرد: مهم‌ترین شرط یک معلم خوب، داشتن سعه صدر است که با استقامت و سخت‌کوشی استعدادهای دانش‌آموزان را شکوفا کند. یک معلم خوب باید مؤمن، باتقوا، با احساس، متخصص، متعهد و دارای وجدان اخلاقی باشد، چراکه معلمی با این ویژگی‌ها می‌تواند یک نسل را در برابر سعادت قرار دهد و همان ایمان است که یک معلم را به پیامبری می‌رساند و عملش تنها برای رضا و خشنودی خداست بنابراین آنچه خود معلم است از آنچه درس می‌‎دهد، مهم‌تر است.

مظفر افزود: دشمنان با تمام توان به دنبال ایجاد یأس و ناامیدی در میان جامعه به‌ویژه نسل جوان و نوجوان هستند؛ از مسئولیت‌های خطیر ما جامعه فرهنگیان این است که واقعیت را به‌خوبی تبیین کنیم. جهاد تبیین به منزله جهاد در راه خداست، چرا که گاهی جهاد معلمان حضور در سنگرهای دفاع مقدس و حفظ خاک و اسلام در برابر دشمنان بوده است و اکنون جهاد تبیین برای حفظ آرمان‌ها و ارزش‌های مقدس نظام جمهوری اسلامی است که به برکت خون صدها هزار شهید به دست آمده است.

مشاور وزیر آموزش و پرورش در امور شاهد و ایثارگران با اشاره به جذب بیش از 30 هزار دانشجو معلم تصریح کرد: فرآیند جذب معلم از طریق دانشگاه فرهنگیان نیز یکی دیگر از اتفاقات مهم است؛ وظیفه ما معلمان در جهاد فرهنگی این است که به بیان دستاوردهای جوانان نخبه کشور بپردازیم، چنانکه در این دولت احیای باشگاه دانش‌پژوهان جوان و حمایت از دانش‌آموزان نخبه اتفاق افتاده است.

وی بیان کرد: برای اولین بار توسعه و تقویت چندبرابری بودجه در امر مدرسه‌سازی و تقویت مدارس دولتی براساس نقشه راه سند تحول بنیادین اتفاق افتاده است. توجه به فعالیت‌های پرورشی و فرهنگی، اوقات فراغت، اردوی راهیان نور و اردوی راهیان پیشرفت و فعالیت‌های قرآنی که بیش از 10 میلیون دانش‌آموز در آن فعالیت داشتند، از اقدامات مهم دیگر است؛ در واقع اجرای سند تحول بنیادین و تدوین و تصویب الگوی مدرسه‌ای آن در حال اجراست.

مظفر خاطرنشان کرد: باتوجه به اینکه اقدامات بسیار مهمی در دولت سیزدهم انجام شده، مانند اجرای رتبه‌بندی پس از سه دهه و رفع مشکلات کسری بودجه آن؛ سران سه قوا کنار هم آمدند تا بودجه کافی به این امر تخصیص یابد و این درحالی است که سال گذشته با تخصیص بیش از 72 هزار نیروی انسانی به آموزش و پرورش و در سال جاری با تخصیص 105 هزار نیرو به آموزش و پرورش و برای اولین بار جذب 19 هزار مربی پرورشی، تربیت بدنی و مشاور به طوری هر مدرسه یک مشاور و مربی داشته باشد.

انتهای پیام/282/.

دیگر خبرها

  • قانون حمایت از خانواده و جوانی در محیط زیست گیلان اجرا می‌شود
  • نقش ماماها در حفظ و ارتقای سلامت خانواده / فعالیت بیش از ۲۰ هزار ماما در کشور
  • جذب ۳۰ هزار دانشجو‌معلم در سال ۱۴۰۳
  • روایت پری خانه ما از راز مادران چند شهید
  • بانوی با فضیلت / بتول نوقانی، فعال انقلابی و مفسر قرآن و نهج البلاغه
  • موفقیت معلمان در تربیت جوانانی در تراز انقلاب اسلامی است
  • نقش ماما در برنامه سلامت خانواده تعریف شده است
  •  ۷۰۰ خانواده دارای فرزندان چند قلو تحت پوشش بهزیستی زنجان هستند
  • فعالیت۷۰ مهد قرآنی در مساجد آذربایجان غربی با هدف حمایت از مادران
  • تقدیر از مفاخر قرآنی و مفسر کتاب وحی در اردبیل