Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-01@23:35:14 GMT

مدارس علمیه از مراکز موثر برای فرهنگ و تقوا هستند

تاریخ انتشار: ۷ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۱۳۳۰۹۸

مدارس علمیه از مراکز موثر برای فرهنگ و تقوا هستند

ساختمان موسسه آموزش عالی حوزوی نورالزهرا(س) خواهران زنجان، ظهار امروز (پنجشنبه 7 اسفندماه) همزمان با سالروز ولادت حضرت علی(ع) با حضور آیت‌اله سیدمحمد حسینی (مرجع عالی‌قدر تشیع)، آیت‌اله خاتمی (نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زنجان) و سایر مسئولان حوزوی افتتاح شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از موج رسا; زهرا علمی‌فرد، مدیر موسسه آموزش عالی حوزوی نورالزهرا(س) خواهران زنجان در این مراسم گفت: آموزش زنان از امور موکد، محسوب شده و زنان، جایگاه استقلالی در اجتماع داشته و در مقام تربیت مردان نیز می‌باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به تعبیر حضرت امام خمینی(ره) مبنی بر اینکه اسلام می‌خواهد زن و مرد، رشد داشته باشند و اسلام، خدمتی کرده که چنین سابقه‌ای در تاریخ وجود ندارد، اظهار داشت: طبیعی است که باید اهتمام بیشتری به تعلیم و تربیت مربی ورزید تا بنیان جامعه، راسخ شود.

علمی‌فرد خاطرنشان کرد: از مهمترین اکرام و احسان به زن این است که زمینه دریافت بزرگترین تحیت و کرامت یعنی علم برای وی فراهم آورده شود که زمینه فراگیری علوم دینی برای بانوان از دیرباز فراهم بوده است.

مدیر موسسه آموزش عالی حوزوی نورالزهرا(س) خواهران زنجان گفت: سیر تعلیم و تعلم خواهران در این مکتب تا پیروزی انقلاب اسلامی به رهبری امام خمینی(ع) ادامه پیدا کرد اما نیاز به وجود مدارس علمیه خواهران بیش از این احساس شد تا اینکه شورای عالی حوزه علمیه قم در 10 اسفندماه 1375 مرکز مدیریت حوزه علمیه خواهران را تاسیس کرد.

وی اظهار داشت: موسسه آموزش عالی حوزوی نورالزهرا(س) زنجان با مجوز 2 رشته در سال 1390 فعالیت خود را آغاز کرد و در سال جاری، امکان پذیرش در رشته تفسیر و علوم قرآنی نیز فراهم شد.

علمی‌فرد با بیان اینکه این موسسه در قالب 4 معاونت فعالیت دارد، خاطرنشان کرد: این موسسه تاکنون مبلّغه‌های زیادی به عنوان کارشناس در بخش‌های مختلف پاسخگویی به احکام، فضای مجازی و مشاور کودک و خانواده، تربیت کرده است.

مدیر موسسه آموزش عالی حوزوی نورالزهرا(س) خواهران زنجان گفت: هم‌اکنون 92 طلبه در 3 رشته در این موسسه در حال تحصیل بوده که 25 نفر از آن‌ها در حال تدوین پایان‌نامه هستند و 20 نفر نیز تاکنون از این موسسه فارغ‌التحصیل شده‌اند.

وی افزود: 6 طلبه نیز تاکنون حائز رتبه‌های برتر استانی و کشوری در مجامع علمی شده‌اند.

حجت‌الاسلام رسول تقی‌لو، عضو هیات‌امنای موسسه آموزش عالی حوزوی نورالزهرا(س) خواهران زنجان نیز در خصوص روند احداث این مجموعه گفت: زمین این مجموعه توسط 2 نفر خانم به نام‌های قدیمی و عسلی، اهدا شده و به دستور حضرت آیت‌اله سیدمحمد حسینی، کلنگ‌زنی شده است.

وی با بیان اینکه احداث ساختمان این موسسه در سال 1395 با مشارکت خیرین در 6 طبقه به مساحت 2840 مترمربع آغاز شد، اظهار داشت: سفت‌کاری مجموعه تا اواخر سال 1397 به اتمام رسید.

حجت‌الاسلام تقی‌لو خاطرنشان کرد: از اواسط سال 1398 با مشارکت مرکز مدیریت حوزه علمیه قم و با تخصیص اعتبارات استانی و خیرین، نازک‌کاری‌ها آغاز شد و تاکنون ادامه دارد.

عضو هیات‌امنای موسسه آموزش عالی حوزوی نورالزهرا(س) خواهران زنجان گفت: یک میلیارد و 400 میلیون تومان برآورد مالی شده و ادامه کار با دریافت 2 میلیارد و 400 میلیون تومان از مرکز مدیریت حوزه علمیه قم آغاز شده و 500 میلیون تومان نیز خیرین برای احداث مجموعه کمک کرده‌اند.

وی ابراز کرد: هم‌اکنون موسسه، یک میلیارد و 100 میلیون تومان بدهی دارد و 400 میلیون تومان نیز برای تامین آسانسور و تجهیزات و وسایل جانبی نیاز است.

حجت‌الاسلام تقی‌لو خاطرنشان کرد: اکنون مجموعه به مرحله‌ای رسیده که قابل بهره‌برداری است اما باز هم نیاز به حمایت خیرین دارد زیرا حمایت خیرین به بهتر شدن خدمت‌رسانی کمک می‌کند.

وی تصریح کرد: مدارس عملیه، یکی از مراکز موثر برای ارتقای فرهنگ، علم و تقوا در جامعه هستند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: خواهران زنجان میلیون تومان حوزه علمیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۳۳۰۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدارس کانکسی در زنجان به حداقل ممکن رسیده است

مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان گفت: هم‌اکنون مدارس کانکسی بالای ۱۰ دانش‌آموز در استان وجود ندارد و در واقع می‌توان گفت که تعداد این مدارس به حداقل ممکن رسیده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از زنجان، علی اسماعیلی، امروز_ سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت- در نشست خبری با خبرنگاران با بیان اینکه در سال تحصیلی جاری ۲۲۷ هزار و ۳۴۵ دانش‌آموز از پیش‌دبستانی تا پایه دوازدهم مشغول به تحصیل هستند، اظهار کرد: ۱۴ هزار و ۵۹۵ همکار در زمینه تعلیم و تربیت استان مشارکت می‌کنند.

وی همچنین از برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش خبر داد و گفت: در سال‌جاری از طریق آزمون‌های استخدامی تعداد یک هزار و ۴۰۰ معلم جذب آموزش و پرورش استان می‌شوند که این تعداد استخدام در تاریخ آموزش و پرورش بی‌سابقه است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان در ادامه با اشاره به نامناسب بودن برخی مدارس استان گفت: این موضوع دلایل خاص خود را دارد، درحالی‌که در سال‌های گذشته اعتبارات خوبی برای تخریب مدارس نامناسب و بازسازی و بهینه‌سازی فضای آنها اختصاص پیدا کرد اما در عمل این اعتبارات محقق نشد.

وی با بیان اینکه اداره کل تجهیز و نوسازی مدارس استان سال گذشته ۲۱۸ کلاس درس را به آموزش و پروش استان تحویل داد، اظهار داشت: هم اکنون هیچ مدرسه‌ای به حال خود رها نشده است و بروز یک مشکل در مدرسه ای را نباید به همه مدارس تعمیم داد.

اسماعیلی با بیان اینکه با بیان اینکه پس از مدت‌ها مشکل تامین نیروی انسانی در رشته‌های فنی‌وحرفه ای استان رفع شد، افزود: برای سال تحصیلی جدید تامین ۱۴۰ نیروی انسانی در دستور کار قرار دارد.

وی با بیان اینکه با توجه به اجرای طرح رتبه‌بندی معلمان، تعداد متقاضیان برای ورود به آموزش‌وپرورش از دستگاه‌های دیگر افزایش پیدا کرده است، اظهار داشت: تعداد ۱۰۰ نفر تقاضای خود را در این زمینه اعلام کردند که البته بر اساس مدرک تحصیلی و جدول شغلی بررسی می‌شود.

مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان در خصوص مدارس کانکسی در استان، گفت:هم‌اکنون مدارس کانکسی بالای ۱۰ دانش‌آموز در استان وجود ندارد و در واقع می‌توان گفت که تعداد این مدارس به حداقل ممکن رسیده است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان همچنین در رابطه با پرداخت حق سرویس دانش‌آموزان مناطق محروم نیز افزود: طبق قانون ۵۰ درصد حق سرویس دانش‌آموزان مناطق محروم به عهده آموزش و پرورش است، اما در سال‌جاری بیشتر از این مقدار پرداخت می‌شود.

کد خبر 749408

دیگر خبرها

  • تفاهم‌نامه همکاری حوزه علمیه خواهران و اوقاف یزد
  • حوزه علمیه خواهران الزهراء (ع) بندرعباس طلبه می‌پذیرد
  • رتبه اول زنجان در جذب دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل
  • مدارس کانکسی در زنجان به حداقل ممکن رسیده است
  • غزه امروز دایره المعارف پرآوازه بی‌اخلاقی‌های غرب است
  • ۱۴۰ نیروی فنی جذب هنرستان‌های زنجان می‌شوند
  • پذیرش طلبه در حوزه علمیه خواهران الزهراء (ع) بندرعباس
  • اطلاعیه پذیرش طلبه در حوزه علمیه خواهران الزهراء (ع) بندرعباس
  • اجرای اندیشه های شهیدمطهری فرهنگ کشور رادربرابرتهاجمات حفظ می کند
  • بودجه نهادهای حوزوی چقدر افزایش یافت؟