Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

محسن رضایی در نشست تحول حکمرانی در گام دوم انقلاب که با حضور جمعی از اساتید دانشگاه‌های استان فارس در شیراز برگزار شد، اظهار کرد: حقیقتاً هر بار که هموطنی، با سند و مدرک، با اشک و آه، با اعتراض و انتقاد که حق اوست، با زبان کنایه و طعنه، از بی کفایتی ها، از فشارها، از جدا شدن سفره مردم و دولت، از ناتوانی در تامین معاش و خواسته‌های کودکان دانش آموزش، از نبودن کار برای جوان تحصیلکرده اش، از نداشتن مسکن و جان‌پناه حرف می‌زند، احساس میکنم ما چقدر بدهکار مردم و شرمنده مردم هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قرار ما با شهدا این نبود.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: قرار نبود که خدشه دار شدن عزت مردان و زنان سرپرست خانوار را تماشا کنیم. قرار نبود که مسئولی در جای گرم بنشیند و بگوید جوری قیمت‌ها را افزایش دادیم که هیچ کس متوجه نشد. این حرف یعنی آن مقام از مردم جدا شده و درد‌های مردم را نمی‌داند. قرار بود مرحمی به زخم مردم باشیم. ریشخند به زخم مردم چه معنی دارد؟ مردمی که در ظرف چهار سال، سرمایه شان به خاطر سقوط ارزش پول ملی کشورمان، هفت هشت برابر کمتر شده است.

رضایی افزود: متاسفانه در چند سال اخیر با افت ارزش پول ملی، وضعیت به گونه‌ای شده که کارگران ما پایین‌ترین دستمزد را در کشور‌های منطقه دریافت می‌کنند و درآمدشان حتی نیمی از سبد هزینه را کفاف نمی‌دهد. کارگرانی که ماه ها، حقوق خود را به خاطر اجرای اشتباه قانون خصوصی سازی دریافت نکرده اند. کارگرانی که هر سال باید چشمشان به اخبار روزنامه‌ها باشد که حداقل دستمزد چقدر تعیین می‌شود. با این روش نمی‌شود اقتصاد را، فرهنگ را و جامعه را اداره کرد. با این روش نمی‌توانیم به عهدمان با شهدا وفا کنیم.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: آقای رئیس جمهور به میان مردم بیا، آقای استاندار به حاشیه شهر‌هایی که در آن مسئولی بیا و ببین که مردم چگونه زندگی می‌کنند. به قول شهید باکری، نمی‌گویم برو، میگویم بیا. از حرفِ حق مردم نترسید، از اینکه اشکالات کار را به روی شما بیاورند نترسید. اگر کفایت داری، اگر برنامه داری، اگر توانایی داری، اگر می‌توانی سفره مردم را در این تنگنای کرونا به اندازه قبل برگردانی، از همین چهارماه فرصت باقیمانده استفاده کنید و خدمت کنید. اگر هم نمی‌توانید خدمتی کنید، لااقل به میان مردم بیایید و در غم آن‌ها شریک شوید.

وی با اشاره به دستاورد‌های ایران در ساخت موشک، پهپاد، ماهواره و استقرار نظام جمهوری اسلامی گفت: سربلندی ما فقط در مساله دفاع و امنیت و سیاست کافی نیست. باید هر چه زودتر کاری کرد. مردم از دولت، مجلس و قوه قضاییه انتظار تحول دارند، همانطور که رهبر فرزانه انقلاب از ما چنین تحولی را خواستار شده اند.

وی افزود: بیایید دست به دست هم دهیم، وحدت پیدا کنیم، اقتصاد ایران را قوی کنیم تا هیچ پدر زحمتکشی شرمنده خانواده اش نباشد.

رضایی در پایان تصریح کرد: مردم، خانواده مسئولان هستند. ما مسئولان باید از شرمندگی مردم، خجالت بکشیم. عده‌ای نگویند تورم نیست و یا عده‌ای نگویند هیچکس افزایش قیمت‌ها را نفهمید. مردم می‌فهمند و انتظار فهم و حرکت از مسئولان دارند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: محسن رضایی رئیس جمهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۳۳۷۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دشمن غدار جمهوری اسلامی، فقر است؛ مسئولان مراقب باشند

غلامرضا بنی‌اسدی روزنامه‌نگار در یادداشتی برای روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: مسئولانِ محترم باید همه همت خود را بگذارند برای ارتقای معیشت مردم. همانی را که در دولتِ سابق، خود به مطالبه آن قلم و حتی "قدم" می‌زدند. اولویت نخست را هم به این کار بدهند که بدانند سفره کوچک، پدر خانواده را کوچک می‌کند. این دولت و آن دولت هم ندارد. پدر که کوچک شد نمی‌تواند برای بزرگی و بزرگواری اهل خانه و خانواده‌اش کاری بکند چه رسد برای خانه بزرگتر که اسمش کشور است.

این هم با تغییر رئیس جمهور، تغییر نسبت نمی‌پذیرد. فقر، توفنده‌ترین دشمن زندگی و ایمان است باز هم این جناح حاکم باشد یا آن جناح فرق نمی‌کند. اتفاقا کسانی که خود را نماد دین معرفی می‌کنند اگر کم بگذارند و یا حتی به‌رغم همه توان نتوانند کار را پیش ببرند، ایمان مردم بیشتر آسیب می‌بیند.

پس به صدای بلند باید هشدار داد مسئولان محترم دولت را که حواس‌شان را جمع و تلاش‌شان را افزون‌تر کنند در برابر دشمن غدار که فقر اسم دیگر آن است. بشنوند سخنِ حضرتِ آیت‌الله جوادی آملی را در دیدار مدیرعامل بانک ملی ایران و هیئت همراه را می‌خوانیم که به کلامِ نورانی امام علی (ع) هشدار می‌دهند: "مَا ضَرَبَ الله الْعُبَاد بِسُوطٍ اَوْجَعُ مِنَ الْفَقْرِ؛ هیچ تازیانه‌ای بدتر از فقر نیست. " این اصل اول؛ اصل دوم آن است که اگر کسی این تازیانه را خورد، از این طرف تازیانه به دوشش می‌خورد، از آن طرف دین از عقلش رخت برمی بندد. "

ایشان هشدار می‌دهند که، "حواستان جمع باشد. اگر کسی با دست خالی به منزل برود از خدای سبحان همان لحظه، تقاضای مرگ می‌کند؛ آبروریزی پیش زن و بچه قابل تحمل نیست. " ایشان حتی پاسخ آنانی که مدام "شعبِ‌ابی‌طالب" را به رخ می‌کشند تا به زعم خود مردم را به ضرورت مقاومت همیشگی توجه دهند را هم می‌دهند: در جریان شعب‌ابی‌طالب که مسلمانان، سه سال در محاصره بودند، پیغمبر امتحانش را پس داد، فرمود: "اللَّهُمَّ بَارِکْ لَنَا فِی الْخُبْزِ وَ لَا تُفَرِّقْ بَینَنَا وَ بَینَهُ فَلَوْ لَا الْخُبْزُ مَا صُمْنَا وَ لَا صَلَّینَا وَ لَا اَدَّینَا فَرَائِضَ رَبِّنَا عَزَّ وَ جَل؛ خدایا، بین ما و نان ما جدایی نیانداز! " دلیلش را هم کلام نبوی می‌دانند که اگر نان مردم قطع بشود و مردم در اقتصاد آسیب ببینند، سخن از دینداری باقی نخواهد ماند.

این مرجع حکیم، بر کار علمی و درس گرفتن از تجربه دیگران هم تاکید دارند که "چگونه می‌شود که قیمت یک نان را در چندین سال یک جا نگهداشت؟ " ایشان بر اختلاس و ربا هم می‌خروشند و متولیان امر را به ضرورت راه بستن بر این مفاسد می‌خوانند. حضرت آیت‌الله جوادی آملی، اساس و وظیفه همه مسئولین را حفظِ آبروی مملکت می‌دانند. این هم زمانی اتفاق می‌افتد که "کسی با دست خالی به خانه‌اش نرود. " وجود شرایطی چنین هم "به تولید وابسته است.

تولید هم سفارشی نیست. تولید نصیحت نیست، تولید خواهش نیست، تولید علم است و علم است و علم است و علم. " این مرجع تقلید، آنچه "شرطِ بلاغ" است را با مسئولان گفت. حالا این حضرات هستند که از این سخن باید "پند" گیرند. اصلا هم حق ندارند "ملال" گیرند. کسی چنین اختیاری به آنان نداده است. هرچه تا کنون ملال گرفتند و گرفتند و باعث افزایش ملال و تلخ کامی مردم شدند کافی است. باید پند گیرند و به کار بندند تا امور به سامان برسد.

دیگر خبرها

  • انتقاد دبیر کل حزب مجمع ایثارگران از حذف اندیشه و تصاویر امام
  • فیلمی از سورپرایز جالب مردم در کنسرت توسط گرشا رضایی
  • محسن رضایی:باید از ظرفیت فرماندهان ارشد جنگ برای تربیت راویان جوان بهره برد
  • نامه سرگشاده محسن رضایی خطاب به محمد خاتمی/ بیانیه فلاحیان در مورد ارتکاب به قتل فرزندش
  • پیشنهاد پزشکیان به مسئولان بعد از فعال شدن گشت ارشاد
  • (عکس) محسن رضایی در جمع اعضای شریان
  • عکسی عجیب از محسن رضایی در جمع اعضای شریان /راه او از قالیباف و حدادعادل جدا شد؟
  • مسئولان فرصت خدمت به مردم را قدر بدانند
  • دشمن غدار جمهوری اسلامی، فقر است؛ مسئولان مراقب باشند
  • انتقاد کوبا از گزارش ۲۰۲۳ آمریکا درباره حقوق بشر کشورها