Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-05-04@03:12:56 GMT

شناسایی پیکر یک خلبان ارتش

تاریخ انتشار: ۷ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۱۳۳۸۵۷

سرتیپ پاسدار محمد باقرزاده فرمانده کمیته جستجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح در مراسمی که سرتیپ خلبان عزیز نصیرزاده فرمانده نیروی هوایی ارتش، و تعدادی از مسوولان و پیشکسوتان این نیرو در منزل شهید «بیرجند بیک محمدی» حضور داشتند، طی یک مکالمه تلفنی، خبر کشف پیکر مطهر این شهید سرافراز را به خانواده معظم ایشان، اطلاع داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مراسم حجت‌الاسلام سید احمد قاضی رییس اداره عقیدتی سیاسی نیروی هوایی ارتش و سرتیپ خلبان بقایی فرمانده اسبق نهاجا حضور داشتند.

خلبان شهید بیرجند بیک محمدی در ۱۵ اسفندماه سال ۱۳۲۶ در تهران متولد شد، وی پس از گذراندن تحصیلات ابتدایی، متوسطه و اخذ دیپلم طبیعی در تهران در تاریخ یکم آبان ۱۳۴۸ به استخدام آموزشگاه همافری نیروی هوایی درآمد.

این شهید والامقام دوره‌های تخصصی وسایل زمینی هواپیمای اف ۴ را در ایران و آمریکا گذراند و از آنجا که علاقه وافری به خلبانی داشت تغییر رشته داده و پس از موفقیت در آزمون‌های مربوطه، به استخدام دانشکده خلبانی نیروی هوایی درآمد.

آموزش مقدماتی پرواز را در ایران گذراند و برای تکمیل دوره خلبانی به آمریکا اعزام شد و پس از ۳۵۰ ساعت پرواز با هواپیمای اف ۳۳، تی ۴۱، تی ۳۷ و تی ۳۸ به ایران بازگشت و به جمع خلبان هواپیمای اف ۵ در پایگاه چهارم شکاری پیوست.

با پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران و آغاز جنگ تحمیلی، وی به عنوان خلبان اف ۵ در پایگاه وحدتی دزفول برای دفاع از ایران اسلامی در عملیات‌های مختلف حضور داشت.

سرانجام این خلبان شجاع در ۶ خردادماه سال ۶۷ در ماموریت پشتیبانی سطحی از نیروهای زمینی و انهدام اهداف از پیش تعیین شده، بر فراز دریاچه ماهی مورد هدف موشک قرار گرفت و از آن تاریخ هیچ اطلاعی از وضعیت خلبان بیک محمدی به دست نیامد و به عنوان جاویدالاثر در لیست شهدای خلبان قرار گرفت.

  فرمانده «نهاجا» با خانواده شهید بیک محمدی دیدار کرد

امیر سرتیپ خلبان عزیز نصیرزاده فرمانده نیروی هوایی ارتش در دیدار با خانواده شهید خلبان بیرجند بیک محمدی ضمن تبریک ولادت باسعادت حضرت علی (ع) و تبریک، تسلیت و آرزوی صبر، بردباری برای خانواده این شهید والامقام، گفت: شما خانواده شهدا بر گردن همه ما حق دارید و ما همه مدیون خانواده شهدای بزرگوار هستیم و زبان ما قاصر از قدردانی شما خانواده شهدا است. ملتمس دعای شما هستیم که فرزندان خودتان در نیرو های مسلح به ویژه نیروی هوایی ارتش  دعا بفرماید که پروازهای ایمنی داشته باشند.

وی اضافه کرد: شهدای دیگری از نیروی هوایی ارتش در مناطق عملیاتی وجود دارند که کشف و شناسایی نشده اند که با همت برادران عزیزمان در کمیته تفحص در دست اقدام است.

فرمانده نیروی هوایی ارتش خاطرنشان کرد: مراسم تشییع و تدفین این شهید والامقام ۲۵ رجب مصادف با ۱۹ اسفند همزمان با سالروز شهادت امام موسی کاظم (ع) و در آستانه ولادت این شهید بزرگوار با رعایت تمام شیوه نامه های بهداشتی در تهران برگزار خواهد شد.

در ادامه امیر نصیرزاده در گفتگوی تلفنی با سردار باقرزاده از تلاش ‌های تمام عوامل گروه تفحص که در یک منطقه غیر قابل دسترسی، کار شناسایی و تفحص را انجام دادند تقدیر و  تشکر کرد و گفت: این بهترین عیدی در این روز فرخنده و بزرگ برای خانواده نیروی هوایی ارتش و خانواده معظم شهید بیک محمدی  بود.

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: عزیز نصیرزاده انقلاب اسلامی ایران ایران عراق نیروی هوایی ارتش بیک محمدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۳۳۸۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در ساخت زیردریایی و شناورهای زیرسطحی به بومی‌سازی رسیدیم

فرمانده آماد و پشتیبانی نیروی دریایی ارتش گفت: در حوزه ساخت زیردریایی و شناورهای زیرسطحی به بومی‌سازی رسیدیم و امروز سه کلاس زیردریایی سبک، نیمه‌سنگین و سنگین را تولید می‌کنیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، امیر دریادار علیرضا محمدی عصر امروز _چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت_ در مراسم گرامیداشت روز ملی خلیج فارس که توسط انجمن ایران‌شناسی دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ٰره) برگزار شد، اظهار کرد: به‌عنوان نیروی دریایی هر جا صحبت از دریاست، هر جایی که برای دریا تصمیم می‌گیرند و هر جا روایتی برای دریا می‌شود، حضور داریم و خواهیم داشت.

وی با بیان اینکه نیروی دریایی ارتش نیروی تجهیزات‌محور است، افزود: نیروی دریایی در چهار بعد زیرسطحی، روی سطح و بالای سطح آب و همچنین تکاوری آمادگی دفاع از مرزهای آبی ایران را دارد و به همین خاطر می‌گوئیم هر جا صحبت از دریا است، ما هم هستیم.

فرمانده آماد و پشتیبانی نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران ادامه داد: پایه تجهیزات پیشرفته نیروی دریایی ما دانشگاه‌ها هستند که علم و فناوری ساختن این تجهیزات را تولید می‌کنند و بنابراین دانشگاه رکن اساسی نیروی دریایی است و نیروی دریایی بدون علم و دانش وجود نخواهد داشت و قادر به تحرک نخواهد بود.

امیردریادار محمدی یادآور شد: برای حفظ و توسعه نیروی دریایی به علم و فن‌آوری نیاز داریم و به همین خاطر نیروی دریایی با دانشگاه‌ها عجین شده است، البته نیروی دریایی در گذشته تجهیزاتی داشت، اما این داشتن تجهیزات صرف بازدارندگی و قدرت نمی‌آورد بلکه استفاده درست از تجهیزات در زمان، مکان و به نحو درست در جهت مؤثر می‌تواند کارساز باشد.

وی افزود: در دوران دفاع مقدس سه فرآیند تاریخ‌سازی، تاریخ‌نگاری و روایتگری درست صورت گرفت که نام بلند خلیج فارس زنده ماند و زنده هم خواهد ماند. بعد از اتمام دفاع مقدس مجبور بودیم تجهیزات پیشرفته نیروی دریایی که شامل انبوهی از تجهیزات، قطعات، دستگاه‌ها و فناوری هستند را بسازیم.

فرمانده آماد و پشتیبانی نیروی دریایی ارتش با بیان اینکه قطعه‌سازی و بومی‌سازی تجهیزات نیروی دریایی بعد از جنگ تحمیلی شروع شد، گفت: در نتیجه این اقدام بود که برای نخستین‌بار در تاریخ ایران موفق به ساخت زیردریایی شدیم.

امیردریادار محمدی ادامه داد: ساخت زیردریایی را با ساخت زیردریایی سبک غدیر آغاز کردیم و بعد سراغ ساخت زیردریایی نیمه‌سنگین فاتح رفتیم و در حوزه ساخت شناورهای زیرسطحی به بومی‌سازی رسیدیم و امروز سه کلاس زیردریایی را تولید می‌کنیم.

وی تصریح کرد: بعد از جنگ ناوچه همیشه‌قهرمان پیکان را دوباره بازسازی کرده و به صورت تولید انبوه و در تعداد دلخواه نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ساختیم و بعد هم سراغ ساخت ناوشکن سهند در کلاس ناوشکن‌های سنگین رفتیم.

فرمانده آماد و پشتیبانی نیروی دریایی ارتش از ساخت پنجمین نسل ناوشکن پیشرفته کلاس سهند و موج خبر داد و گفت: این ناوشکن در دیلمان آب‌اندازی شد و در این حوزه از دانشگاه‌ها و صنعت کمک گرفتیم.

امیردریادار محمدی اضافه کرد: ناوهای تمام‌ایرانی دنا و مکران با طرح و دانش ایرانی و نیروی انسانی در طول ۸ ماه ۶۵ هزار کیلومتر کره زمین را دور زدند و به سلامت برگشتند و حضور ما در خلیج عدن موجب ایجاد امنیت اقتصادی برای شناورهای ما شده است.

کد خبر 749849

دیگر خبرها

  • ارتش به خودکفایی در ساخت تجهیزات و ادوات رسیده است
  • شناسایی پیکر مطهر شهید دفاع مقدس پس از ۴۲ سال
  • در ساخت زیردریایی و شناورهای زیرسطحی به بومی‌سازی رسیدیم
  • کشف پیکر مطهر یک شهید پس از ۴۰ سال
  • شناسایی پیکر یک شهید پس از ۴۰ سال
  • پیکر شهید عباس رمضانی پس از ۳۸ سال شناسایی شد
  • شناسایی، پایش و رصد تهدیدات موجود و پیش بینی تمهیدات مناسب
  • دیدار فرمانده گروه ۹۹ پدافند هوایی نیروی زمینی ارتش با خانواده جانباز متوفی اکبری خندابی
  • نیروی هوایی ارتش به علت مسائل آموزشی هیچ وقت زمین‌گیر نشد
  • رژیم صهیونیستی استفاده از سامانه «پاتریوت» آمریکا را کنار می‌گذارد