Web Analytics Made Easy - Statcounter

عظیمی‌پناه گفت: ظرفیت‌های متنوع گردشگری آذربایجان شرقی سبب گردشگری معکوس از کشورهایی همچون ترکیه و جمهوری آذربایجان به این منطقه شده است.

به گزارش مشرق، محمد عظیمی‌پناه سرپرست دفتر امور مجلس و هماهنگی استان‌های وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در دیدار با مدیرکل میراث فرهنگی استان آذربایجان‌شرقی دار با بیان اینکه آذربایجان شرقی جز ۵ استان برتر کشور به لحاظ عملکرد و اقدامات مؤثر در سه حوزه تخصصی وزارت مربوطه است، اظهار داشت: به دنبال اقدامات و برنامه‌های مدون اداره کل میراث فرهنگی آذربایجان شرقی در حوزه تبلیغات و بازاریابی شاهد رشد قابل ملاحظه در شاخص‌های گردشگری و همچنین معرفی بیش از پیش این استان در میان گردشگران هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید: توضیحات وزیر گردشگری در خصوص سفرهای نوروز ۱۴۰۰

او در ادامه مجاورت آذربایجان شرقی با کشورهای غربی را ظرفیتی مطلوب در توسعه گردشگری این استان و همچنین شمال غرب کشور دانست و گفت: ظرفیت‌های متنوع گردشگری آذربایجان شرقی سبب گردشگری معکوس از کشورهایی همچون ترکیه و جمهوری آذربایجان به این منطقه شده است که باید با تقویت زیرساخت‌ها این روند را تداوم بخشیم.

عظیمی پناه در ادامه عملکرد مطلوب استان‌ها را در جذب اعتبار و بودجه مؤثر دانست و جذب اعتبار قابل‌توجه برای آذربایجان شرقی را به دنبال عملکرد شاخص آن میان ۳۱ استان امری ضروری دانست.

سرپرست دفتر امور مجلس و هماهنگی استان‌های وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی تبلیغات و بازاریابی را عامل موثر در رشد و توسعه گردشگری آذربایجان شرقی دانست.

منبع: باشگاه خبرنگاران

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا جمهوری آذربایجان وزارت میراث فرهنگی ترکیه ایران آذربایجان شرقی مشرق آذربایجان شرقی میراث فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۳۴۱۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همایش بین‌المللی معماری دست‌کند کشور در لرستان برگزار می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، عطا حسن‌پور امروز چهارشنبه در گفت‌وگو با رسانه‌ها با اشاره به برگزاری چهارمین همایش بین‌المللی معماری دست‌کند کشور در لرستان، اظهار داشت: این همایش بین‌المللی با موضوع تاب‌آوری در برابر مخاطرات، تغییرات اقلیمی و بلایا در آبان‌ماه سال جاری با حضور مهمانان و پژوهشگران داخلی و خارجی در خرم‌آباد برگزار خواهد شد.

وی اضافه کرد: این همایش بین‌المللی با همکاری پژوهشگاه میراث‌فرهنگی و گردشگری و اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی لرستان برگزار می‌شود.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی لرستان، تصریح کرد: همایش یاد شده در محورهای مفاهیم و مبانی نظری، بستر فرهنگی و میراث ناملموس، بستر طبیعی در معماری دست‌کند، تجارب و حفاظت از معماری دست‌کند برگزار خواهد شد.

حسن‌پور، افزود: پژوهشگران، اساتید دانشگاه و علاقه‌مندان می‌توانند چکیده مقالات خود را دراین‌خصوص تا ۳۰ اردیبهشت به دبیرخانه این همایش بین‌المللی ارسال کنند.

کد خبر 6093859

دیگر خبرها

  • دانشگاهیان، پیشرفت‌های کشور را روایت کنند
  • همایش بین‌المللی معماری دست‌کند کشور در لرستان برگزار می‌شود
  • افتتاح هتل و آغاز اجرای تله کابین خوشاکو در ارومیه
  • مجمع جهانی گفت‌وگوی فرهنگ‌ها فرصتی برای بیان مواضع ایران به نخبگان
  • انعقاد تفاهم‌نامه مشترک حوزه گردشگری با ۶ استان در نمایشگاه ایران اکسپو
  • معاون امور مجلس وزارت میراث‌فرهنگی از خانه انصاری ارومیه بازدید کرد
  • توجه به بسته‌بندی صنایع‌دستی در اولویت قرار بگیرد
  • بازدید معاون امور مجلس وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی از قلعه بدلبو ارومیه
  • ادای احترام معاون وزیر میراث‌فرهنگی به مقام شامخ شهدای هشت سال دفاع مقدس
  • آغاز پیگیری‌ها برای راه اندازی رشته گردشگری و میراث فرهنگی در دانشگاه رازی