Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-27@04:04:40 GMT

نظر محسن رضایی در مورد اهمیت پول ملی

تاریخ انتشار: ۷ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۱۳۴۲۶۱

نظر محسن رضایی در مورد اهمیت پول ملی

به گزارش جماران؛ دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: نماینده کارآفرینان جامعه باید مطالبه‌گری کنند و اگر مجموعه اعضای اتاق بازرگانی کشور به موقع و صریح مطالبه‌گری نکنند مشکلات زیادی در حوزه اقتصادی ایجاد خواهد شد.

محسن رضایی پنجشنبه در جلسه هم اندیشی و تدوین سیاست‌های کلی برنامه هفتم توسعه کشور که به میزبانی اتاق بازرگانی استان فارس در شیراز برگزار شد افزود: در حال حاضر اقتصاد کشور به سیاست یارانه می دهد در صورتی که نباید اینگونه باشد و باید اداره کشور بر پایه اقتصاد باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رضایی اضافه کرد: بسیاری از کارشناسان و نخبگان کشور بعد از اتمام جنگ تحمیلی احساس کردند که دشمنان، ایران را در حوزه اقتصاد با مشکلات زیادی مواجه خواهند کرد که اکنون نیز اینگونه شده است.

وی اظهار داشت: دادن اختیار امور به مدیران ایالت‌های اقتصادی راه حل برون رفت از این وضعیت است.

به اعتقاد وی، ایجاد ایالت‌های اقتصادی و تمرکززدایی از قدرت اقتصادی در پایتخت نه تنها قدرت امنیتی کشور را تضعیف نخواهد کرد بلکه تقویت نیز می‌کند. 

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: اهالی استان فارس مبالغ زیادی از نقدینگی را در بانک ها سپرده گذاری می کنند و این استان مقام سوم کشور را از این نظر دارد اما ۶۰ درصد این پول ها از فارس خارج می شود و صرف توسعه استان نمی‌شود به گونه ای که حتی برای تامین اعتبار اتمام طرح های نیمه تمام از جمله پروژه های شاخص مثل آزادراه شیراز-اصفهان و یا ‌ راه آهن بوشهر شیراز تخصیص نمی یابد.

وی با پیش بینی احتمال خطر امنیتی به دلیل عملکرد اقتصادی گفت: این احتمال وجود دارد که میراث شهدا نیز به دلیل عملکرد نامناسب در حوزه اقتصاد از بین برود.

رضایی بیان کرد:ریل اقتصاد کشور از دهه ۵۰ از مسیر اصلی خارج شده و باید به مسیر درست بازگردانده شود.

وی ادامه داد: فعالیت دولت مرکزی باید به سیاست ، دفاع ،امنیت و نظارت محدود و اقتصاد باید بصورت مردمی و به شکل ایالتی اداره شود و دولت مرکزی تنها بر اجرای سیاست های کلی نظارت کند.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه سیاست و امنیت باید دست دولت اما اقتصاد دست بخش خصوصی باشد،گفت: ایالت های اقتصادی باید ایجاد و فعالیت ها بر چارچوب گسترش محیط کسب و کار دنبال شود تا شهرها نیز دوباره هویت پیدا کنند.

او با بیان این مطلب که وقتی ایالت اقتصادی ایجاد می‌شود کشاورزی ،صنعت و سایر بخش های اقتصادی راه خود را به درستی پیدا خواهند کرد،افزود: فارس ظرفیت بزرگ حوزه کشاورزی کشور است اما تاکنون این بخش با صنعت گره نخورده است.

محسن رضایی گفت: باید سیاست با مدلی علمی از اقتصاد جدا شود که این الگو از نظر من ایجاد ایالت های اقتصادی است و دولت مرکزی نیز باید تیم اقتصادی داشته باشد که فهم علمی و درستی از این حوزه داشته باشند.

پول ملی آبروی کشور است 

محسن رضایی همچنین پنجشنبه در دیدار با تشکل‌های کارگری استان فارس و پیشکسوتان ایثارگر این استان گفت: پول ملی کشور حیثیت و اعتبار ما است و فقر و فساد و تحریم هیچ ربطی به وضعیت اقتصادی فعلی ندارد.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام عنوان کرد: اکنون سیاست‌های کلی تامین اجتماعی کشور در حال تدوین در مجمع تشخیص مصلحت است که با صرفه و صلاح قشر کارگر این کار انجام می گیرد و بعد از تصویب به سه قوه ابلاغ خواهد شد.

وی اعلام کرد: مردم سالاری سیاسی به تنهایی کافی نیست و کشور ما مردم سالاری اقتصادی می‌خواهد بنحوی که در یک بخش مانند تامین اجتماعی خود کارگران و بازنشستگان بر این سازمان مدیریت کنند.

منبع: جماران

کلیدواژه: جشنواره فیلم فجر سهام عدالت انتخابات 1400 ویروس کرونا لایحه بودجه 1400 لیگ برتر 99 مجمع تشخیص مصلحت نظام محسن رضایی پول ملی ارزش پول ملی جشنواره فیلم فجر سهام عدالت انتخابات 1400 ویروس کرونا لایحه بودجه 1400 لیگ برتر 99 دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام ایالت های اقتصادی محسن رضایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۳۴۲۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

‌اقتصاد کشور را نباید دولتی مدیریت کرد

ایسنا/هرمزگان عضو مجمع نمایندگان استان هرمزگان گفت: وقتی اقتصاد کشور دولتی مدیریت می‌شود یعنی آمار و ارقام در حوزه‌های نرخ بیکاری و اشتغال و در شاخص‌های اقتصادی نیز توسط خود دولت ارائه می‌شود.

احمد مرادی در حاشیه یازدهمین کنفرانس ملی ماهی شناسی‌ایران در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به اهمیت و جایگاه استان هرمزگان در اقتصاد دریامحور، اظهار کرد: استان هرمزگان پایه اقتصاد دریامحور محسوب می‌شود و بیش از ۶۰ درصد از فعالیت‌های مرتبط با اقتصاد دریا محور در استان هرمزگان شکل می‌گیرد. به همین جهت باید با یک نگاه ویژه به این فرصت‌ها برای توسعه متوازن اقدام شود.

وی، با اشاره به ارزش افزوده عظیم فعالیت‌های اقتصادی دریا از جمله صید و صیادی، گردشگری، حمل ونقل و ...، عنوان کرد: تنها نباید مسائل امنیتی و استراتژیک دریا را در نظر داشته باشیم بلکه می‌توان بهره‌های عظیم اقتصادی از آن برد.

عضو مجمع نمایندگان استان هرمزگان، بیان کرد: در اغلب برنامه‌های توسعه، درآمدهای حاصل از فعالیت‌های دریایی پیش‌بینی شده است که اگر بتوانیم آن را محقق کنیم، به راحتی می‌توان برای ایجاد پالایشگاه‌های مختلف در راستای جبران ناترازی انرژی در کشور گام برداشت که اقدامی بسیار مهم و توسعه‌ای محسوب می‌شود.

مرادی خاطرنشان کرد: مجلس به دولت تکلیف کرده بود که ۲۰۰ هزار تن ماهی در قفس پرورش داده شود. با بررسی‌های بنده در بهترین حال ۲۰ هزار تن حاصل شد که نشان دهنده فاصله عظیم و گسترده عمل تا هدفگذاری است. وقتی این موضوع از وزیر جهاد کشاورزی سوال شد، مسائلی مانند وابستگی صنعت شیلاتی کشور از جمله قفس، تور و بچه‌ماهی به کشورهای خارجی را از جمله این مطرح شد.اعلام کردم که شرکت‌های دانش‌بنیان و شرکت‌های جوان کشور توانایی ساخت قفس و تور را در داخل کشور را دارند که مورد توجه قرار نمی‌گیرند.

وی، با ذکر این نکته که نباید اقتصاد کشور را دولتی مدیریت کرد، گفت: دلیل بروز این چالش‌ها، مدیریت دولتی اقتصاد است. مقام معظم رهبری در شعار سال به جلب مشارکت مردم در فعالیت‌های اقتصادی اشاره کردند و اگر می‌خواهیم این چالش‌ها در حوزه اقتصاد برطرف شود باید با عمل فرمایشات مقام معظم رهبری، دولت‌ها از تصدی‌گری در اقتصاد فاصله بگیرند.

عضو مجمع نمایندگان استان هرمزگان بیان کرد: وقتی اقتصاد کشور دولتی مدیریت می‌شود یعنی آمار و ارقام در حوزه‌های نرخ بیکاری واشتغال و در شاخص‌های اقتصادی نیز توسط خود دولت ارائه می‌شود. در چندین برنامه توسعه‌ای، رشد اقتصادی ۸ درصد هدفگذاری شد که این رشد اقتصادی صرفا با برگزاری جلسه و کنفرانس محقق نمی‌شود بلکه باید این باور را در سطوح مختلف جامعه بگسترانیم.

انتهای پیام
 

دیگر خبرها

  • افغانستان در اقتصاد و سیاست رو به پیشرفت است
  • محسن رضایی: غرب دست از حماقت بردارد
  • هشدار درباره آینده اقتصاد ایران
  • محسن رضایی:باید از ظرفیت فرماندهان ارشد جنگ برای تربیت راویان جوان بهره برد
  • نامه سرگشاده محسن رضایی خطاب به محمد خاتمی/ بیانیه فلاحیان در مورد ارتکاب به قتل فرزندش
  • ‌اقتصاد کشور را نباید دولتی مدیریت کرد
  • حضور ایران در میدان رقابت قدرت های جهان در شبه‌ قاره | مزیت ویژه‌ای که سریلانکا برای ایران دارد
  • دیپلماسی فعال انرژی بسترساز بهبود شرایط اقتصادی است/ صدور خدمات فنی و مهندسی به دیگر کشور‌ها اهمیت دارد
  • (عکس) محسن رضایی در جمع اعضای شریان
  • عکسی عجیب از محسن رضایی در جمع اعضای شریان /راه او از قالیباف و حدادعادل جدا شد؟