Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،  فعالان اقتصادی استان اصفهان امشب در گفتگو با رئیس دفتر و سرپرست نهاد ریاست جمهوری مشکلات خود را مطرح کردند.

مشکلات بانکی از جمله تخصیص تسهیلات و معضلات موضوعاتی بودند که فعالان اقتصادی مطرح کردند و رفع این موارد را خواستار شدند تا راه برای رونق تولید در اصفهان باز شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

واعظی  در این نشست با بیان اینکه شرایط جهانی برای صادرات به سرعت در حال تغییر است گفت: شرایط جهانی در مقایسه با قبل به سمت و سویی می‌رود که صادارت کشور روان‌تر شده است.

او  افزود: ما در سه سال گذشته با جنگ اقتصادی روبه رو بودیم و برای نگهداشت پایه‌های اقتصادی شرایط سختی را تجربه کردیم.

 واعظی  در ادامه با اشاره به نقش استان اصفهان در سطح تولیدات ملی گفت: اگر در اصفهان در زمینه اقتصادی تلاشی شود بقیه‌ کشور هم در حوزه ‌ اقتصادی حرکت می‌کند.

رئیس دفتر و سرپرست نهاد ریاست جمهوری با بیان اینکه در سال ۹۲، حدود ۵۶شرکت دانش بنیان فعال بودند افزود: اکنون ۵ هزار و ۷۰۰ شرکت دانش بنیان وجود که این نشان دهنده  مشارکت بیشتر جوان‌ها در حوزه  اقتصادی است.

او در زمینه خواسته فعالان اقتصادی در مورد  تفویض اختیار به استان‌ها هم گفت: مسئولان  در استان ها قطعا راجع به برخی مسائل بهتر تشخیص می‌دهند، به شرط اینکه مربوط به تصمیمات ملی نباشد.

استاندار اصفهان هم در این نشست با اشاره به اینکه این استان ۷۲ شهرک صنعتی دارد و در این زمینه رتبه نخست کشور است گفت: ۴۵ درصد فولاد و ۵۵ درصد مصنوعات طلای کشور در این استان تولید می‌شود و همچنین این استان ۱۲ درصد سهم بنگاه‌های اقتصادی و نیروی کار کشور را دارد.

عباس رضایی برای حل مشکلات فعالان اقتصادی تدوین برنامه جامع صادراتی کشور را پیشنهاد داد و افزود: به استان‌ها در خصوص موضوعات مربوط به تنظیم بازار، کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید، مسائل ارزی به فعالان اقتصادی تفویض اختیار داده شود.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اصفهان گفت: در این مراسم از ۲۵ صادر کننده نمونه استانی،۶ نمونه ملی و ۲۰ نمونه قابل تقدیر و یک نمونه ممتاز در بخش‌های خدمات، تولید و بازرگانی قدردانی شد.

ایرج موفق با اشاره به اینکه نرخ بیکاری استان از ۱۳ و ۹ دهم به ۱۰ و ۴ دهم رسیده افزود: بیش از ۸۷ درصد تعهدات ارزی استان برگشت پیدا کرده و اصفهان رتبه اول را در جذب تسهیلات رونق تولید داشته است.

او از رئیس دفتر و سرپرست نهاد ریاست جمهوری خواست در بخش صنوف با توجه به اینکه اصناف همکاری بسیار خوبی را با ستاد کرونا داشتند، تسهیلات بیشتری را در نظر بگیرید، چون تسهیلات داده شده پاسخگوی نیاز این قشر نبوده است

محمود واعظی رئیس دفتر و سرپرست نهاد ریاست جمهوری در نخسین روز سفر دو روزه خود با نماینده  ولی فقیه در استان و امام جمعه اصفهان دیدار کرد.

او  فردا ضمن ادای احترام به شهدای هشت سال دفاع مقدس در گلستان شهدای استان طرح‌های زیرساختی ارتباطات سیار و ثابت شرکت مخابرات استان را افتتاح می‌کند.

افتتاح پل آفتاب و ادامه جاده فرزانگان، آغاز عملیات اجرایی خط ۲ قطارشهری از سمت غرب شهر اصفهان، افتتاح مجموعه ورزشی ولایت دانشگاه اصفهان، افتتاح طرح شرکت قطورسازان اسپادان (تولید انواع لوله اسپیرال) و افتتاح طرح توسعه صنایع چینی زرین ایران از دیگر برنامه‌های سفر محمود واعظی به استان اصفهان است.

آخرین برنامه سفر رئیس دفتر و سرپرست نهاد ریاست جمهوری شرکت در جلسه شورای اداری استان اصفهان با حضور مسئولان استانی است.

استان اصفهان ۱۰ هزار واحد صنعتی مجوز دار دارد و بیش از ۵ هزار و ۲۰۰ طرح صنعتی در دست اجرا دارد.

 

انتهای پیام/ش

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اتاق بازرگانی صادرات و واردات رئیس دفتر و سرپرست نهاد ریاست جمهوری فعالان اقتصادی استان اصفهان استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۳۴۷۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۳ برابری تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان صنعتی در همدان

ایسنا/همدان مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان همدان از رشد سه برابری تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان صنعتی در این استان و قابلیت سرمایه‌گذاری بالای آن خبر داد.

احمد شانیان در دیدار با مدیران شرکت‌های وزارت دفاع در همدان، اظهار کرد: تویسرکان قطب تولید دارو در غرب کشور است و با توجه به ظرفیت استان در تولید گیاهان دارویی می‌توان برای توسعه این محصولات، پروژه‌ای را در عرصه دارو راه‌اندازی کرد.

وی با اشاره به مزایا و ظرفیت‌های استان در عرصه شرکت‌های دانش‌بنیان، تولید دارو و لاستیک، بیان کرد: با حمایت دولت و با تدابیر استاندار شاهد تحول و توسعه در بخش تولید و تجارت استان هستیم. اکنون صنعت استان همدان ۲۲ درصد رشد داشته است.

مدیرکل صمت استان همدان با اشاره به وضعیت ذخایر لیتیوم کشف‌شده در این منطقه، گفت: دو گواهی کشف در همدان صادر شده و صدور پروانه بهره‌برداری از آنها در حال پیگیری است.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی اداره‌ کل صمت استان، نیروگاه‌های خورشیدی و توسعه تولید انرژی‌های تجدیدپذیر، گیاهان دارویی و استخراج ماده مؤثره و تبدیل ظرفیت‌های شاخص معدنی و صنعتی استان به ثروت و سرمایه‌گذاری شرکت‌های زیرمجموعه وزارت دفاع در استان همدان از دیگر مواردی بود که در این‌ نشست مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • خودکفایی در تأمین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین
  • اجرای قانون جهش تولید دانش بنیان حرکت بزرگ اقتصادی را رقم می زند
  • رشد اقتصادی کشور با مشارکت مردم در گروی دانش بنیان شدن صنایع بزرگ است
  • مسیر تحقق واقعی مشارکت مهم ترین بخش مردمی اقتصاد در جهش تولید و صادرات کشور
  • فرصت‌ صادرات برق به اروپا در شرکت‌های دانش‌بنیان‌
  • رشد ۳ برابری تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان صنعتی در همدان
  • توافق‌نامه‌ای برای حمایت از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان
  • تولید انبوه محصولات دانش‌بنیانی مورد حمایت وزارتخانه‌ها قرار گیرد
  • بهینه‌سازی مسیرها برای شرکت‌های فعال ارسال مرسولات پستی در جایگاه نخست «ره‌آورد فناورانه»
  • تحقق شعار سال در دومین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان اصفهان