Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، آژانس فضایی اروپا، تقاضایی را در ماه مارس مطرح می‌کند و طبق این درخواست می‌خواهد چهار تا شش جای خالی در گروه نجوم خود را پر کند، اما می‌خواهد این روند نام نویسی تا حد ممکن فراگیر باشد و همه مردم بتوانند در آن شرکت کنند.

دعوت از معلولین برای شرکت در ماموریت فضایی

دکتر دیوید پارکر، مدیر برنامه رباتیک و پرواز فضایی انسانی Esa، گفت: "برای اینکه کاملاً واضح باشد، ما به دنبال استخدام جهانگردان فضایی هستیم که اتفاقاً دارای معلولیت باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این افراد هم یک مأموریت فضایی را انجام می‌دهند؛ بنابراین، باید دانش خود را افزایش داده و باید در تمامی عملیات‌های عادی ایستگاه فضایی بین المللی (ISS) شرکت کنند. "

وی ادامه داد: "ما باید بتوانیم برای همه افرادی که بودجه ما را تأمین می‌کنند که افراد معلول هم بین آن‌ها هستند، توجیه کنیم که کاری که ما انجام می‌دهیم به نوعی برای همه معنا دارد. به همه افرادی که دارای معلولیت هستند و شرایطشان در گذشته مانعی برای حضورشان در این ماموریت‌ها بود توصیه می‌شود که نام نویسی کنند. "

بیشتر بخوانید

۱۰ ماموریت بزرگ علمی ناسا + اینفوگرافیک پارا فضانوردان در راه فضا

بعد از مرحله نام نویسی، فرد انتخاب شده بخشی از یک پروژه امکان سنجی برای درک نیاز‌ها مانند امنیت و پشتیبانی فنی خواهد بود. اما هدف این است که «پارا فضانوردان» در آینده به واقعیت تبدیل می‌شوند، حتی اگر این کار کمی زمان ببرد. این آژانس فضایی حتی بحث جنسیت را هم بی معنا دانسته و از فضانوردان زن در ماموریت هایش استفاده می‌کند.

زنان فضانورد در راه هستند

در حال حاضر فقط یکی از فضانوردان به نام سامانتا کریستوفورتی زن است. به همین ترتیب یکی از مدیران ارشد Esa نیز یک زن است و در سمت‌های پیشرو و در ماموریت‌های فضایی رباتیک، دانشمند پروژه و مدیر پروژه؛ اکثریت قریب به اتفاق هنوز مرد هستند. فقط ۱۶ درصد از متقاضیان آخرین ماموریت فضایی Esa در سال ۲۰۰۸ زن بودند. این آژانس می‌خواهد این بار شاهد افزایش چشمگیر تعداد زنان باشد.

شرایط نام نویسی

برنامه‌ها از ۳۱ مارس تا ۲۸ مه شروع می‌شوند. برای احراز شرایط، داوطلبان باید دارای مدرک کارشناسی ارشد (یا بالاتر) در علوم طبیعی، پزشکی، مهندسی، ریاضیات یا علوم رایانه داشته باشند و یا به عنوان خلبان آزمایشی واجد شرایط باشند.

لوسی ون در تاس، رئیس استعدادیابی Esa، گفت: "آن‌ها باید به انگلیسی تسلط داشته و دانش کافی از زبان دوم را داشته باشند. مهم نیست که این زبان دوم چیست، اما باید زبان دومی را بلد باشند. "

توانایی صحبت کردن به زبان روسی - زبان دیگر مورد استفاده در ایستگاه فضایی - بخشی از این برنامه آموزشی خواهد بود. روند استخدام به این صورت است که حداقل چهار نفر مستقیماً به سپاه فضانورد Esa می‌روند، ۲۰ نامزد دیگر بعدی وارد لیست ذخیره‌ها می‌شوند. یا به دلیل بازنشستگی در میان فضانوردان حاضر یا به دلیل اینکه هر یک از اعضای عضو Esa می‌خواهند یک مأموریت ملی را در ISS انجام دهند، با کسانی که در لیست ذخیره هستند، قرارداد بسته می‌شود. داوطلب موفق که دارای معلولیت باشد نیز به لیست ذخیره خواهد رفت. سپس Esa با شرکای خود در ISS کار خواهد کرد تا بهترین راه پرواز با یک فضانورد را پیدا کند.

سامانتا کریستوفورتی گفت: "ما برای رفتن به فضا تکامل نیافته ایم، بنابراین وقتی صحبت از سفر به فضا می‌شود، همه ما معلول هستیم. آنچه باعث می‌شود ما نتوانیم به فضا برویم یا بتوانیم به فضا برویم فقط فناوری است. این یک مطالعه امکان سنجی است و ما قصد داریم بررسی کنیم که دقیقاً چه چیزی لازم است، هزینه اش چقدر است. "

آخرین فراخوان نام نویسی در سال ۲۰۰۹ بود

آخرین فرآیند انتخاب فضانورد با انتخاب توماس پسکه فرانسوی، سامانتا کریستوفورتی ایتالیایی و لوکا پارمیتانو؛ الکساندر گرست از آلمان، آندریاس موگنسن دانمارکی و تیم پیک انگلستان در سال ۲۰۰۹ انجام گرفت. انتخاب تیم پیک در آن زمان شبهه‌هایی را ایجاد کرد، زیرا انگلستان در آن زمان کمکی به برنامه پرواز فضایی انسانی Esa نکرد. اما آژانس تأکید دارد که بدون توجه به تصمیمات ملی مربوط به بودجه، درخواست‌ها از همه کشور‌های عضو در این آژانس پذیرفته می‌شود.

تیم پیک اخیرا گفت: "ما درگیر برنامه آرتمیس هستیم که انسان را به سطح ماه باز می‌گرداند، و این دروازه‌ای رو به مریخ است و برای اولین بار است که اروپایی‌هایی پا به مریخ خواهند گذاشت. "

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ایستگاه فضایی بین المللی ماموریت فضایی فضانورد ناسا آژانس فضایی نام نویسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۳۵۱۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقال پیام صوتی به قمر مشتری به شکل موج‌های بصری

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از اسپیس، ماموریت کاوشگر ناسا به قمر پوشیده از یخ سیاره مشتری قرار است حاوی پیام منحصربفردی باشد. 

دانشمندان سازمان آمریکایی «متی اینترنشنال» (METI International) نیز در همین راستا تاکید کرده‌اند که کاوشگر جست‌و‌جوی حیات در قمر یخی مشتری اهداف تعریف شده‌ای دارد که در یک قدمی دستیابی به آنها است. این سازمان نیز به انتقال پیام‌های رادیویی قدرتمند به حیات فرازمینی اختصاص دارد.

فضاپیمای اروپا کلیپر ناسا که در اکتبر ۲۰۲۴ (شش ماه دیگر) به قمر پوشیده از یخ مشتری می‌رسد، حامل پیامی حکاکی شده با لیزر است که ارتباط بشریت با قمر یخی را جشن می‌گیرد و ادای احترامی به ماموریت‌های گذشته این سازمان است که همگی به دنبال حیات در سیاره‌های فرازمینی بودند.

پژوهشگران اطمینان دارند اقیانوس عظیمی از آب شور کیلومتر‌ها زیر سطح پوشیده از یخ اروپا وجود دارد که این قمر را به نامزد اصلی میزبانی از حیات فرازمینی در منظومه شمسی تبدیل می‌کند. با این حال تعیین اینکه آیا این اقیانوس پنهان دارای عناصر شیمیایی مناسب برای حمایت از حیات است یا نه، دشوار بوده است.

دانشمندان سازمان آمریکایی «متی اینترنشنال» اظهار کرده‌اند، ما صدا‌های ضبط شده را به ۱۰۳ زبان جمع آوری کردیم و تصمیم گرفتیم آنها را به شکل موج‌هایی تبدیل کنیم که این صدا‌ها را به صورت بصری نشان می‌دهد. 

همکاران ناسا این شکل از موج‌ها را در صفحه فلزی حک کردند که از الکترونیک حساس فضاپیما در برابر تشعشعات شدید سیاره مشتری محافظت می‌کند. از آنجا که آب برای برقراری حیات اولویت اصلی کاوش‌های سازمان هوانوردی و فضای ایالات متحده آمریکا است، بخش دیگری از پیام نیز به طوری طراحی شده که طول موج‌های اجزای آب را به صورت بصری به تصویر می‌کشد.

حک کردن پیام‌ها در فضاپیما روش جدیدی نیست و پیام کلیپر پیروی از سنتی است که قدمت به آن چند دهه می‌رسد.

این ماموریت هدف اصلی خود را بررسی و تحقیق درباره قمر یخی و جستجوی اطلاعات در مورد وجود حیات در آن قرار داده است. یکی از جوانب این ماموریت، ارسال یک پیام میان دو سیاره آبی است که به زبان‌های مختلف و شکل‌های مختلف ارسال می‌شود و به عنوان نمونه تلاشی برای حضور انسان در فضا و کشف اسرار آن به جا می‌ماند.

ماموریت ناسا اطلاعاتی ارزشمند از این قمر را در اختیار می‌گذارد و شاید ادله‌ای برای وجود زندگی در فضا را ارائه دهد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۳ فضانورد چینی به زمین بازگشتند
  • فضانوردان چین به زمین بازگشتند
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • چین خاک سرخ مریخ را به زمین می‌آورد!
  • انتقال پیام صوتی به قمر مشتری به شکل موج‌های بصری
  • «کامیون زباله فضایی» به یک موشک پیر نزدیک شد
  • استارلاینر بوئینگ قرار است در 6 می به فضا پرتاب شود
  • دراگون از ایستگاه فضایی جدا می‌شود
  • چین اولین کشوری خواهد بود که خاک مریخ را به زمین می‌آورد
  • رصد عنکبوت در سیاره سرخ