Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-04-29@12:53:23 GMT

نتفلیکس سراغ سامورایی معروف ژاپن رفت

تاریخ انتشار: ۸ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۱۳۶۲۷۶

نتفلیکس سراغ سامورایی معروف ژاپن رفت

به گزارش الجزیره، شبکه نتفلیکس از سریال درام ـ مستند جدید خود با نام «عصر سامورایی: نبرد ژاپن» رونمایی کرده است.

این سریال بر اساس تحقیقات پژوهشگران و اسناد تاریخ‌دانان قرون وسطی در ژاپن ساخته شده و درباره جنگ‌ یک سامورایی به نام ماسامونه برای آزادسازی منطقه شمال ژاپن در اواخر قرن ۱۳ و اوایل قرن ۱۴ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سریال «عصر سامورایی: نبرد ژاپن» به مرحله‌ای از تاریخ فئودالی در ژاپن می‌پردازد و بر اساس واقعیات تاریخی ژاپن بر زندگی شخصیتی به نام ماسامیونی معروف به اژدهای یک چشم تمرکز دارد.

ماسامیونی یکی از معروف ترین شخصیت‌های اسطوره‌ای در ژاپن و جزو چهار جنگجویی است که برای متحد و یک‌پارچه کردن ژاپن تمام تلاش خود را کردند. ژنرال جوان برای این‌که در ژاپن فئودال به رأس قدرت برسد، تمام تلاش خود را کرد و برادرش را هم از سر راه برداشت تا از موروثی بودن حکومت میان فرزندان خودش مطمئن شود. او زمانی که تنها ۱۷ سال داشت رهبری قبیله پدرش را بر عهده گرفت و با تسخیر قبایل مجاور قصد داشت تا شمال ژاپن را متحد کند. این سامورایی پس از ابتلا به آبله و از دست دادن یک چشم، به اژدهای یک چشم مشهور شد.

کلاه جنگی این شخصیت تاریخی در سریال جدید نتفلیکس از شخصیت دارث ویدر، در سری فیلم‌های معروف «جنگ ستارگان» (جورج لوکاس) الهام گرفته شده است.

سریال جدید نتفلیکس برهه‌ای خونین از تاریخ ژاپن درباره جنگ قبایل مختلف و خانواده‌ها را روایت می‌کند.

نتفلیکس در سال گذشته سه سریال مستند با موضوع تاریخ امپراطوری‌ها از جمله درباره امپراطوری عثمانی ساخته است.

الجزیره نوشته است: «هر چند سریال‌های تاریخی نتفلیکس را نمی‌توان به عنوان منبعی موثق برای پی بردن به حقایق تاریخی به حساب آورد اما قطعا با تماشای آن‌ها می‌توان به سرنخ‌هایی از حقایقی در دل تاریخ کشورها و امپراطوری‌ها دست پیدا کرد.»

۵۷۵۷

کد خبر 1490181

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: نتفلیکس سریال خارجی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۳۶۲۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معضل بیکاری به سراغ اقتصاد آلمان آمد

«موسسه اقتصادی آلمان» از رشد بیکاری در این کشور به بالاترین رقم در یک دهه اخیر خبر داد.

به گزارش مشرق، ضعف اقتصادی آلمان بالاخره به بازار کار این کشور آسیب زد به‌طوریکه پیش‌بینی می‌شود تعداد کارگران بیکار به بالاترین رقم در حدود یک دهه گذشته برسد؛ این را مطالعات «موسسه اقتصادی آلمان» اعلام کرده است.

بر اساس این مطالعاتی که امروز منتشر می‌شود، بیکاری در این کشور به طور متوسط به کمی کمتر از ۲.۸ میلیون نفر افزایش خواهد یافت که بالاترین رقم از سال ۲۰۱۵ به شمار می‌رود.

کارشناس بازار کار موسسه اقتصادی آلمان، هالگر شیفر می‌گوید، با وجود رکود پارسال، بازار کار آلمان تقریبا ثبات داشت اما امسال برلین دارد پی‌آمدهای بحران اقتصادی را با قوت بیشتری احساس می‌کند.

در سال ۲۰۰۵ هم بیکاری در آلمان به ۴.۹ میلیون نفر رسیده بود که به آلمان «مرد بیمار اروپا» می‌گفتند.

بر اساس پیش‌بینی این موسسه، نرخ بیکاری آلمان در سال جاری میلادی به ۶ درصد افزایش می‌یابد.

منبع: فارس

دیگر خبرها

  • شروع ساخت «نارنیا» گرتا گرویگ در آگوست/ فیلمبرداری ۷ ماهه!
  • با قدم زدن در خانه تاریخی زینت الملک قوامی به تاریخ سفر کنید + فیلم
  • خوشحالی عبدی یک مخاطب خاص داشت (عکس)
  • مسوولان برای درمان سراغ پزشکان معروف می روند
  • ترورهای حسن صباح و پیروانش هدفمند بود / سریال حشاشین با واقعیت بیگانه است
  • آواز قوی ژان لوک گدار و هفتاد سالگی «هفت سامورایی» در کن کلاسیک
  • چرا نباید سراغ «پیکرتراشی» بروید؟
  • آرزوهای شیرین برای محله‌ای در دروازه تاریخ / «دروازه ری» در انتظار لباس نو
  • عهد کردیم خودسانسوری نکنیم
  • معضل بیکاری به سراغ اقتصاد آلمان آمد