Web Analytics Made Easy - Statcounter

کمیته بین‌المللی المپیک در نامه‌ای به کشورهای مختلف دلایلی برای تهدید به حذف رشته وزنه‌برداری از این بازی‌ها مطرح شده است.

 پس از تخلفات گسترده در فدراسیون بین‌المللی و سایه دوپینگ بر سر وزنه‌برداری برخی از کارشناسان از احتمال حذف این رشته از المپیک در ادوار آینده خبر داده و کمیته بین‌المللی این رشته نیز بارها به صورت غیر مستقیم آن را بیان کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با بالا گرفتن شمار دوپینگ در وزنه‌برداری و تحولات مدیریتی فدراسیون بین‌المللی، کمیته بین‌المللی المپیک در نامه‌ای به «مایک ایرانی» سرپرست فدراسیون بین‌المللی قاطعانه دلایل خود را برای کنار گذاشتن وزنه‌برداری از المپیک بیان کرد.

این نامه برای ۱۹۲ کشور عضو IWF و کمیته‌های ملی المپیک آنها ارسال و در آن دلایل تهدید این رشته بیان شده است. در متن نامه آمده است فدراسیون بین‌المللی وزنه‌برداری به دلیل نادیده گرفتن مکرر توصیه‌های مستقل از IOC و عدم تغییر فرهنگ و رهبری، مورد سرزنش قرار می‌گیرد. همچنین هیات اجرایی فدراسیون بین‌المللی وزنه‌برداری IWF برخلاف توصیه کمیته بین‌المللی المپیک IOC برای تصویب قانون اساسی جدید قبل از برگزاری انتخابات خود که قرار است در تاریخ ۲۶ و ۲۷ مارس (۶ و ۷ فروردین) برگزار شود، مخالفت کرد.

برگزاری انتخابات قبل از تصویب اساسنامه جدید فدراسیون جهانی در چند وقت پیش مورد اعتراض برخی از اعضا قرار گرفت. «علی مرادی» رییس فدراسیون وزنه‌برداری ایران در اعتراض به این کار به خبرنگار ایرنا گفته بود که فدراسیون بین‌المللی بر محور سیاست‌های قدیم در گردش است و کسانی که اساسنامه و قوانین را نوشتند خود مدعی حضور در انتخابات هستند.

 

 ایرنا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: کمیته بین المللی المپیک فدراسیون بین المللی وزنه برداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۳۷۵۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حسن یزدانی کجاست؟

 حسن یزدانی بعد از بازگشت از بازی‌های آسیایی هانگژو کتفش را جراحی کرد و سال ۲۰۲۳ را با نقره مسابقات جهانی و کسب سهمیه المپیک و همچنین طلای بازی‌های آسیایی به پایان رساند.

با وجودی که تا امروز همه مدعیان دوبنده تیم ملی در چرخه حضور داشته و در مسابقات مختلف شرکت کرده‌اند، قهرمان المپیک ۲۰۱۶ ریو به دلیل شرایط ویژه‌اش هنوز وارد چرخه نشده و به او این فرصت داده شده است که با حضور در تورنمنت رنکینگ‌دار مجارستان که ۱۷ تا ۲۰ خرداد در بوداپست برگزار می‌شود، بتواند در صورت آمادگی بدنی و شرایط مناسب کتفش؛ حضور در سومین المپیک متوالی را تثبیت کند.

او پیش از این قرار بود از اردوی جاری تیم ملی کشتی آزاد، بعد از ماه‌ها دوری از جمع اردونشینان، به اردو ملحق شده و تمریناتش را زیر نظر کادر فنی تیم ملی دنبال کند، اما طبق هماهنگی با فدراسیون، ترجیح داد این اردو را هم نیاید و کار‌های درمانی و تمرینی‌اش را در شهر و سالن خودش پیگیری کند.

بعد از آن جلسه دو ساعته‌ای که بین حسن یزدانی و رئیس فدراسیون و سرمربی تیم ملی در محل فدراسیون برگزار شد، چرخه وزن ۸۶ کیلوگرم رسانه‌ای شد. بر این اساس حسن یزدانی قرار است در تورنمنت رنکینگ‌دار مجارستان کشتی بگیرد و حالا این سؤال مطرح است که آیا با توجه به موضوع مهم انتخاب ملی‌پوش ۸۶ کیلوگرم بعد از مسابقات بوداپست، یزدانی در اردوی بعدی حاضر خواهد شد یا خیر؟

فدراسیون کشتی برای حسن یزدانی به‌عنوان قهرمان ۹ مداله کشتی ایران احترام زیادی قائل است، به همین دلیل این احتمال وجود دارد که اگر حسن یزدانی ترجیح بدهد تمریناتش را همچنان تا پیش از اعزام به مجارستان، در جویبار دنبال کند، با درخواست او موافقت شده و او از اردوی بعدی هم به خانه کشتی نیاید.

چیزی که اکنون اهمیت دارد، وضعیت جسمانی حسن یزدانی است و اینکه بتواند قابلیت‌های فنی خود را بعد از عمل جراحی کتف نیز در مسابقات به نمایش بگذارد.

نماینده وزن ۸۶ کیلوگرم ایران اعزامی به المپیک پاریس، بعد از بررسی وضعیت حسن یزدانی در تورنمنت مجارستان انتخاب خواهد شد.

حسن یزدانی در دو المپیک ریو و توکیو حضور داشته است و دو نشان طلا و نقره از المپیک و هفت مدال جهانی در کارنامه دارد.

دیگر خبرها

  • یک طلا و یک نقره وزنه برداری نوجوانان کشور، سهم دختران استان همدان
  • یک طلا و یک نقره وزنه برداری نوجوانان کشور برای دختران همدان
  • دختر مازندرانی ستاره روز نخست مسابقات وزنه‌برداری کشور
  • ٧ طلا، سهم دختران وزنه‌بردار کرمانی در مسابقات وزنه‌برداری قهرمانی کشور
  • بانوان کردستانی به یک نشان سیمین نقره دست یافتند
  • درخشش دختران کرمانی در چهار وزن نخست وزنه برداری نوجوانان ایران
  • دختر وزنه‌بردار ایرانی با تیم پناهندگان در المپیک پاریس!
  • مسابقات وزنه‌برداری قهرمانی دختران کشور در همدان
  • حسن یزدانی کجاست؟
  • تمام رشته‌های المپیکی باید مورد حمایت قرار گیرند