Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-05-01@12:27:12 GMT

درمان جدید آسیب نخاعی با سلول‌های بنیادی

تاریخ انتشار: ۸ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۱۳۸۳۷۴

به گزارش صدا و سیما، تجزیه و تحلیل دقیق ۱۳ فرد مبتلا به آسیب نخاعی نشان داده است که تزریق وریدی سلول‌های بنیادی منجر به بهبود عملکرد حرکتی قابل توجهی در این بیماران که از ضایعه نخاعی رنج می‌برند، می‌شود. این تحقیق همچنین نشان می‌دهد که این درمان جدید ایمن و بدون هیچ عارضه جانبی جدی است، اما برای تأیید بیشتر کارآیی به آزمایش‌های بالینی بزرگتری نیاز دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در سال‌های اخیر تعدادی از روش‌های درمانی مختلف با سلول‌های بنیادی با هدف درمان آسیب‌های نخاعی ایجاد شده است. بسیاری از آزمایشات حیوانی نشان داده‌اند که این روش‌های درمانی می‌توانند به ترمیم نخاع آسیب دیده کمک کنند، با این حال هنوز روزهای اولیه آزمایش ایمنی و اثربخشی آن در انسان است.
"سلول‌های بنیادی مزانشیمی"(MSC) مشتق شده از مغز استخوان نتایج امیدوارکننده‌ای را در آزمایشات اولیه انسانی نشان داده‌اند. مطالعات قبلی MSCها با تزریق تهاجمی مستقیم به نخاع انجام شده است، اما این تحقیق جدید بررسی کرده است که درمان کمتر تهاجمی وریدی چقدر ایمن و مؤثر است.
این مطالعه که در مجله Clinical Neurology and Neurosurgery منتشر شده است، ۱۳ مورد را در سال ۲۰۱۹ در ژاپن آزمود.
این درمان با سلول‌های بنیادی در ژاپن که "استمیراک"(Stemirac) نام دارد، وقتی در سال ۲۰۱۴ معرفی شد مورد انتقاد متخصصان بین المللی قرار گرفت. اما اکنون این مطالعه جدید اولین داده‌های بالینی را ارائه داده است که حاکی از مؤثر بودن این درمان ژاپنی است و نشانه‌های امیدوارکننده‌ای در مورد درمان سلول‌های بنیادی در ترمیم آسیب‌های نخاعی ارائه می‌دهد. با این حال هنوز نیازمند آزمایشات بالینی بزرگتر است.
بیش از نیمی از ۱۳ بیماری که در این مطالعه تحت درمان قرار گرفتند، بهبود عملکردی سریع و قابل توجهی در عملکرد حرکتی داشتند و هیچ عوارض جانبی قابل توجهی در هیچ یک از موارد مشاهده نشد.
"جفری کوکسیس" از محققان این مطالعه می‌گوید: نتایج درمان با سلول‌های بنیادی در بیماران، اعتماد به نفس ما را نسبت به این که این روش از نظر بالینی ممکن است مفید باشد، افزایش داده است.
"استفان وکسمن"، همکار این مطالعه نظر "کوکسیس" را که به کار بسیار بیشتری نیاز است تا درک کنیم که این روش درمانی واقعاً در بیماران انسانی چگونه عمل می کند، تایید می‌کند. هر دوی آنها خوشبین هستند، اما اذعان دارند که ممکن است سال‌ها طول بکشد تا این روش درمانی در سایر کشورها تأیید شود.
"وکسمن" می‌گوید: این ایده که ممکن است پس از آسیب به مغز و نخاع با استفاده از سلول‌های بنیادی خود بیمار بتوانیم عملکرد وی را بازیابی کنیم، سال‌ها ما را شیفته خود کرده است. اکنون ما آن را روی انسان آزمایش کرده‌ایم.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: سلول های بنیادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۳۸۳۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بنیادی فر داور فینال جام ملت های آسیا زیر ۲۳ سال شد

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، مسابقه فینال جام ملت های زیر ۲۳ سال آسیا روز جمعه ۱۴ اردیبهشت ماه ساعت ۱۸:۳۰ به وقت محلی در دوحه قطر در حالی برگزار می شود که با اعلام کنفدراسیون فوتبال آسیا موعود بنیادی فرد به عنوان داور، سعید قاسمی و علیرضا ایلدروم به عنوان کمک های وی قضاوت این بازی را برعهده دارند.

داور چهارم از کشور قطر و ناظر داوری از کشور عربستان برای این دیدار انتخاب شده است.

کد خبر 6094069

دیگر خبرها

  • بنیادی فر داور فینال جام ملت های آسیا زیر ۲۳ سال شد
  • کشف تکنیکی جدید برای تغییر گروه خونی اهدایی
  • یافته‌های پژوهشگران برای افزایش ظرفیت دیالیز برای بیماران
  • ضایعه نخاعی به متابولیسم بدن آسیب می رساند
  • مطالعه استفاده از نانوذرات در درمان سرطان ریه در مرکز لیزر و پلاسمای اهواز
  • ساخت نخستین سلول مغزی مصنوعی با آب و نمک 
  • تنهایی می‌تواند زندگی بازماندگان سرطان را کوتاه کند
  • با این فناوری انقلابی می‌توان درون سلول‌های سرطانی را مشاهده کرد!
  • روش های موثر برای از بین بردن آسیب‌های ناشی از بدخوابی
  • گیاه جوانی در طب سنتی هند