Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک کارشناس علوم قرآنی گفت: بانوان جامعه امروز نیازمند الگوگیری از حضرت «زینب کبری(س)» هستند، صبر و توکل و به کار بردن آن در زندگی قطعاً رویکردی ارزشمند است و می‌تواند بسیاری از چالش ها و مشکلات اجتماعی و خانوادگی را حل کند، سبک زندگی ایشان همواره درس بوده و ضرورت بکارگيرى آن امری مهم و قابل تامل است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مرتضی محمدی در گفت‌وگو با خبرگزاری میزان پیرامون سیره علمى و اخلاقى حضرت «زینب کبری(س)» گفت: حضرت «زینب کبری(س)» سیره اى ارزشمند داشتند ایشان علاوه بر سخنوری عبادی از نظر علمی نیز سرآمد زنان دوره خود بودند.

***صبر و استقامت حضرت «زینب کبری(س)»

وی پيرامون صبر و استقامت حضرت «زینب کبری(س)» تاکید و بیان کرد: حضرت «زینب کبری(س)» در پنجم جمادی الاول در شهر مدینه به دنیا آمدند ایشان فرزند «امیرالمومنین(ع)» و حضرت «فاطمه زهرا(س)» هستند لذا باید بر این مهم تاکید داشت که حضرت «زینب کبری(س)» پرورش یافته دامن «اهل بیت(ع)» هستند.

محمدی به کلام «امام سجاد(ع)» در معرفی حضرت «زینب کبری(س)» اشاره و ابراز کرد: جایگاه و بزرگی حضرت «زینب کبری(س)» به حدی بود که «امام سجاد(ع)» در معرفی این بانوى بزرگوار اسلام فرمودند: الحمدلله تو دانشمند و عالمه ای بدون معلم و بانوی خردمندی بدون استاد هستی، این سخن «امام سجاد(ع)» نشان دهنده علم لدنی این بانوی بزرگوار است، همچنین این کلام بسیار زیبا و در عین حال پر معنا است زیرا یک امام معصوم به توصیف این بانوی بزرگوار پرداخته و ابعاد مختلف شخصیت و ویژگی ها و سیره حضرت «زینب کبری(س)» را برای همگان معرفی کردند.

بیشتر بخوانید: برای مطالعه آخرین مطالب و گفت‌وگوهای مذهبی اینجا کلیک کنید

***سیره اجتماعی حضرت «زینب کبری(س)»

وی سیره اجتماعی حضرت «زینب کبری(س)» را مورد بررسی قرار داد و افزود: حضرت «زینب کبری(س)» در شهر مدینه به بانوان آموزش تعالیم دینی می‌دادند ایشان خود پرورش دهنده و آموزش دهنده بانوان در زمان خود بودند درعین حال توزیع و گسترش گستره تعالیم دین اسلام که همان دین پدر بزرگوارشان «پیامبراکرم(ص)» بود همت گماشته بودند.

این کارشناس علوم قرآنی به سخنوری حضرت «زینب کبری(س)» اشاره و تاکید کرد: علاوه بر صبر و بردباری تکیه به خانواده و سخنوری ایشان یکی از سیره های ارزشمند و ارزنده این بانوی بزرگوار اسلام است، حضرت «زینب کبری(س)» هنگامی که در مجلس کوفه و در مقابل ابن زیاد حاضر شدند با چنان صلابت و استقلالی و با تکیه بر آیات قرآن كريم به بیان حقیقت نیرنگ بنی امیه پرداختند و توانستند تمام افرادی را که در مجلس حضور داشتند تحت تاثیر قرار دهند.حضرت «زینب کبری(س)» همواره با قرآن محشور بودند و استدلال ها و کلام ایشان نیز با آیات نورانی قرآن كريم متبرک بود.

وی به ابعاد مختلف سیره حضرت «زینب کبری(س)» اشاره و ابراز کرد: حضرت «زینب کبری(س)» بانویى عابد و همچنین در ارتباط با خداوند بسیار مراقب بودند لذا به رشد و کمال فراوانی دست یافته و همواره با خانواده، همسایه و حتی حیوانات با احترام برخورد می‌کردند این موضوعاتی است که در دین اسلام همواره به آنان تاکید شده است.

***نماز حضرت «زینب کبری(س)»

این کارشناس علوم قرآنی پیرامون نماز حضرت «زینب کبری(س)» ابراز کرد: «امام حسین(ع)» در روز عاشورا به حضرت «زینب کبری(س)» تاکید کردند که او را در نماز شب دعا کنند این گفته «امام حسین(ع)» نشان می‌دهد ایشان تا چه حد توانسته بودند با خواندن نماز شب خودسازی كنند و به رشد و تعالی روحی دست یابند.

محمدی رویکرد حضرت «زینب کبری(س)» را در واقعه عاشورا مورد بررسی قرار داد و بیان کرد: در واقعه عاشورا حضرت «زینب کبری(س)» شاهد شهادت یکى از عزیزترین نزدیکان خود یعنی «امام حسین(ع)» برادر بزرگوارشان بودند، ایشان همچنین شاهد شهادت برادرشان حضرت «ابوالفضل العباس(ع)» و فرزندانشان و شهادت تک تک جوانان بنی هاشم در واقعه كربلا بودند، اما هنگامی که در کاخ یزید و یا در کاخ ابن زیاد حاضر شدند هرگز خم به ابرو نیاوردند، نگاه با بصیرت ایشان به تمام رخدادها و وقايع واقعه عاشورا بسیار جذاب است، ایشان در پاسخ به دشمن تاکید کردند که چیزی جز زیبایی ندیدم، این سخن ابعاد ویژه و گسترده ای دارد و نشان از رشد و تعالی روحی این بانوی بزرگوار را نشان مى دهد، این کلام حضرت «زینب کبری(س)» با هیچگونه عقل و علوم امروزی قابل توصیف و بیان نیست اما آنچه مسلم است کلام ایشان مصداق بارز بصیرت است.

***سبک زندگی حضرت «زینب کبری(س)»

وی به سبک زندگی حضرت «زینب کبری(س)» اشاره و اظهار کرد: بانوان جامعه امروز نیازمند الگوگیری از حضرت «زینب کبری(س)» هستند، صبر و توکل و به کار بردن آن در زندگی قطعاً رویکردی ارزشمند است و می‌تواند بسیاری از چالش ها و مشکلات اجتماعی و خانوادگی را حل کند سبک زندگی ایشان همواره درس بوده و ضرورت بکارگیری آن امری مهم و قابل تامل است.

این کارشناس علوم قرآنی به تاکید خداوند متعال بر بندگان در مورد صبر در سوره فجر اشاره و تصریح کرد: خداوند متعال در آیه ۱۵ و ۱۶ سوره فجر بار دیگر به انسان یادآور شده است که باید صبر پیشه کند و در مقابله با امتحاناتی که خداوند در زندگی از انسانها می گیرد استقامت داشته باشد این نکته ارزنده است که نشان می دهد قرآن كريم تا چه حد ریزبینانه مسائل زندگی انسان را به او یاد آوری کرده و راه درست زندگی و مسیر آرامش را به او نشان داده است.

***صبر حضرت «زینب کبری(س)» در برابر مصیبت‌ها

وی به سخن دیگری از حضرت «زینب کبری(س)» اشاره و بیان کرد: در واقعه عاشورا هنگامی که تمام اطرافیان حضرت «زینب کبری(س)» به شهادت رسیده بودند ایشان به خداوند عرضه داشتند که پروردگارا این قربانیان و کشتگان در راه خودت را از «اهل بیت «رسول اکرم(ص)» بپذير، ايشان با تحمل مصیبت ها پرداختند و راضی و صبور بودن خود را در برابر امر پروردگار متعال نشان دادند.

***نامگذاری روز ولادت حضرت «زینب کبری(س)» به عنوان روز پرستار

محمدی به نامگذاری روز ولادت حضرت «زینب کبری(س)» به عنوان روز پرستار اشاره و خاطرنشان کرد: اگر روز ولادت حضرت «زینب کبری(س)» روز پرستار نامگذاری شده به خاطر تلاش بی وقفه پرستاران، این فداکاران عرصه سلامت بوده، اکنون که با وجود بیماری کرونا مشکلات فراوانی برای جامعه ایجاد شده پرستاران با صبوری در سخت ترین شرایط همراه جبهه سلامت تلاش دارند سلامتی را به جامعه باز گردانند این امر نیازمند توجه و همکاری همه اقشار برای کاهش میزان سرانه بیماری کرونا دارد تا آنان نیز بتوانند برای مدتی به استراحت بپردازند.

انتهای پیام/

برچسب ها: اخبار مذهبى حضرت زينب س

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: حضرت زينب س کارشناس علوم قرآنی بانوی بزرگوار واقعه عاشورا زینب کبری س سبک زندگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۳۸۶۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش صریح درویش به شایعه تغییر نام پرسپولیس

به گزارش "ورزش سه"، چند روز پس از انتشار اخبار پیرامون تغییر نام باشگاه استقلال از «استقلال ایران» به «استقلال خلیج فارس» شایعاتی نیز پیرامون تغییر نام پرسپولیس و اضافه شدن پسوند نام مالکان جدید به این تیم وجود داشت که حالا با واکنش مدیرعامل این باشگاه همراه شده است.

رضا درویش در این خصوص گفت: این هم از آن شایعات دروغ است، پرسپولیس همیشه پرسپولیس بوده و خواهد ماند.

به این ترتیب پرسپولیس برخلاف همتای آبی‌پوش خود باوجود تغییر مالکیت فعلا تغییر نام نخواهد داشت.

باشگاه پرسپولیس که حدود 34 سال با نام دیگری در فضای رسمی فوتبال ایران شناخته می‌شد، در سال 1391 موفق شد نام اصلی خود را دوباره به عرصه رسمی تحمیل کند.

دیگر خبرها

  • واکنش صریح درویش به شایعه تغییر نام پرسپولیس
  • شهید مطهری جوابگوی مسائل و نیاز‌های جامعه بود/ سیره شهید مطهری در برنامه‌های هفته معلم بازگو شود
  • ببینید | تصاویری دیدنی از قلدربازی میمون برای ۲ مار کبری
  • این ۴ نکته عمرتان را ۶ سال افزایش می‌دهد
  • در حوزه تئاتر رضوی باید از کلیشه پرهیز کرد/ اهمیت اجرای عمومی
  • گفتگوی رهبران قطر و مصر پیرامون شرایط غزه
  • پاسخ آیت‌الله فیاضی به سؤالی پیرامون رفع اضطراب
  • دغدغه رهبر انقلاب پیرامون فرزندآوری و ازدواج مجرّدان
  • ماجرای علاقه زیاد سردار سلیمانی به نوه اش، عسل /زینب گفت ببین یه ذره بچه داره من رو تهدید می‌کنه!
  • اسامی ۵۳ نوجوان راه‌یافته به باشگاه قاف اعلام شد