Web Analytics Made Easy - Statcounter

ژاپن برای جلوگیری از پیامد‌های مخرب ناشی از همه گیری کرونا و تاثیر آن بر افزایش آمار خودکشی وزارتخانه مبارزه با تنهایی را تاسیس کرد.   خبرگزاری میزان _ ایسنا نوشت: پیش از این تحقیقات نشان داده بود که این کشور دارای سطح بالایی از انزوای اجتماعی است که احتمالا معلول فرهنگ این کشور در صرف کردن ساعات طولانی سر کار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  این مشکل به واسطه همه‌گیری کرونا به ویژه در میان افرادی که تنها زندگی می‌کنند، افزایش یافته است.   ژاپن تایمز در همین رابطه گزارش داد که "یوشیهیده سوگا"، نخست وزیر این کشور در پاسخ به درخواست‌ها برای اقدام دولت به منظور مقابله با انزوای اجتماعی و جلوگیری از افزایش نرخ خودکشی، "تتسوشی ساکاموتو" را به سرپرستی وزارتخانه تخصصی برای این موضوع گمارده است.   آمار‌ها حاکی از افزایش خودکشی‌ها در ژاپن طی سال ۲۰۲۰ میلادی است. به گزارش اداره پلیس ملی ژاپن در سال ۲۰۲۰ در مجموع ۲۰ هزار و ۹۱۹ نفر در ژاپن با خودکشی جان خود را از دست دادند. این رقم ۷۵۰ مورد در مقایسه با ۲۰۱۹ افزایش نشان می‌دهد. این اولین بار طی ۱۱ سال گذشته است که میزان خودکشی افزایش یافته است.   این افزایش تا حد زیادی به افزایش خودکشی در زنان و جوانان مرتبط است. با این حال سوگا تاکید کرد که انزوا، انواع مختلفی دارد که باید همگی مورد توجه قرار گیرد. همچنین اشاره شده است افراد مسنی که در خانه سالمندان زندگی می‌کنند به واسطه کرونا دچار انزوای بیشتر شده‌اند.   دولت ژاپن همچنین کارگروه ویژه‌ای را تشکیل داده که قرار است کار وزارتخانه‌های مختلف را برای مبارزه با تنهایی هماهنگ کند.   ژاپن تقریبا همیشه در مطالعات انزوای اجتماعی رتبه ضعیفی داشته است. در سال ۲۰۱۵، یک مطالعه جهانی که توسط دفتر کابینه این کشور انجام شد، نشان داد که ۱۶.۱ درصد از افراد بالای ۶۰ سال ژاپنی هیچ کسی را ندارند که برای کمک به او مراجعه کنند و این بالاترین رقم در جهان است. پس از ژاپن، آمریکا (۱۳ درصد) و سوئد (۱۰.۸ درصد) در جایگاه دوم و سوم جهان هستند.   به گزارش روزنامه ایندیپندنت، به نظر می‌رسد که این روز‌ها دیگر کشور‌ها نیز به خاطر بحران کرونا با این مشکل دست به گریبان هستند و محدود شدن کار‌ها به دورکاری و قرنطینه‌ها به شدت فشار تنهایی را افزایش داده است. بیشتر بخوانید: پول جریمه متخلفان کرونا کجا می‌رود؟ انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود. برچسب ها: سلامت بحران کرونا

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: سلامت بحران کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۳۸۹۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارت کار: تورم و حقوق کارگران به یک اندازه افزایش یافته است

به گزارش همشهری آنلاین، در مورد حقوق کارگران، سرانجام اینکه حسین علی رعیتی فرد، معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفته است: جمع افزایش تورم در سه سال گذشته ۱۲۶ درصد بوده اما در همین مدت مجموع افزایش دستمزد کارگران به عدد ۱۱۹.۴ درصد رسیده است و تقریبا این ۲ عدد در کنار هم افزایش یافته اند و رویکرد دولت نیز از بین بردن شکاف بین دستمزد و تورم بوده است.

اما داستان تجارت و روابط تجاری و اقتصادی ایران با دنیای خارج، این روزها متفاوت از گذشته شده تا جایی که مهدی ضیغمی، رئیس سازمان توسعه تجارت ایران از ایجاد یک خط کشتیرانی منظم به غرب آفریقا و افزایش رایزنان بازرگانی در این قاره خبر داده و گفته می‌خواهیم تعداد رایزنها را از ۳ نفر به ۱۴ نفر افزایش دهیم.

محمد صادق قنادزاده معاون این سازمان هم در اظهارنظری با بیان اینکه گوشت گرم از کنیا، آفریقای جنوبی و تانزانیا به ایران وارد می‌شود، گفت: در رابطه با تجارت آزاد با پاکستان منتظر پاسخ طرف پاکستانی هستیم.

اوتصریح کرد: اگر تجارت غیررسمی به تجارت رسمی تبدیل شود، می‌توان گفت همین الان هم تجارت ۵ میلیارد دلاری بین دو کشور محقق شده است.

همزمان داوود منظور رئیس سازمان برنامه و بودجه که به بانکوک پایتخت تایلند رفته در دیدار با معاون دبیر کل سازمان ملل گفته که با وجود تحریم‌های ظالمانه، آمادگی تأمین انرژی پایدار مورد نیاز کشورهای منطقه از جمله کشورهای ترکیه، پاکستان و هند و همچنین گاز مورد نیاز کشورهای اروپایی را داریم البته او این را هم اضافه کرده که ما آماده همکاری در زمینه مدیریت منابع آب با سازمان ملل متحد هستیم.

با نزدیک شدن به روزهای گرم سال، علی اکبر محرابیان وزیر نیرو با اینکه برنامه تعمیرات اغلب نیروگاه‌های کشور به پایان رسیده است، افزود: تا نیمه اردیبهشت‌ماه با اتمام فعالیت‌های پیش‌بینی شده در این بخش، تمامی نیروگاه‌های کشور با حداکثر ظرفیت به استقبال روزهای اوج مصرف برق تابستان خواهند رفت. او افزود: با توجه به شروع فصل گرم سال در حال آماده‌سازی نیروگاه‌های کشور برای تولید برق پایدار و مطمئن در سراسر کشور هستیم.

کد خبر 847319 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها اقتصاد - تورم کارگران حقوق و دستمزد تجارت خارجی

دیگر خبرها

  • ارمنستان : اقدامات مقدماتی برای تاسیس سرکنسولگری در تبریز در حال انجام است
  • ویدیو/ ۵۰ هزار خودکشی در یک سال!
  • افزایش ۷۰ هزار تنی تولید کلزا در کشور
  • تدوین آئین‌نامه تاسیس و اداره موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی کشور
  • کاهش رشد نقدینگی به تنهایی موجب مهار تورم نخواهد شد
  • وزارت کار: تورم و حقوق کارگران به یک اندازه افزایش یافته است
  • سقوط ین با اقدام بانک ژاپن
  • اختصاص ۱۰ هزار میلیارد ریال از بودجه مدیریت بحران کشور به استان ایلام
  • احتمال بازگشت قیمت دلار به دامنه ۵۰ هزار تومان چقدر است؟
  • آل اسحاق : شوک سیاسی جدید رخ ندهد، احتمال دارد دلار به دامنه ۵۰ هزار تومان برگردد