Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک شوخی عجیب تبلیغاتی که با آبروی فرهنگی مان بازی می کند.

به گزارش برنا؛ دلیل تبلیغات خیابانی پلتفرم های نمایشی  برای رسانه های خانگی یک سوال بی جواب است  که پاسخ آن ذهن بسیاری را درگیر کرده است ! به نظر شما هدف از این شیوه ی تبلیغات واقعا یک اقدام در جهت معرفی یا تهییج مخاطب است؟

یعنی ممکن است مخاطبین یا علاقه مندان به آثار نمایشی با دیدن این افراد و سبک تبلیغاتشان برای دیدن و دنبال کردن آثار اقدام می کنند و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

..

کسی که این شیوه ی بدوی برای اولین بار به ذهنش خطور کرده و احساس این را دارد که در رقابت این روزهای تولیدات رنگارنگ شبکه نمایش خانگی گل طلایی زده است حتما چیزی جز این در ذهن دارد که قطعا تبلیغات نیست چراکه اصولا دنیای تبلیغات ادبیات خودش را دارد و مدام در ادوار مختلف بر اساس انواع مدیا و سلایق و مسیر تردد حضوری و غیر حضوری مخاطبان تغییر می کند.

در این شرایط باید گفت؛ تفکری که پشت این سبک از تبلیغات شهری همراه با آکتور های تبلیغاتی متحرک  شهری وجود دارد می تواند همین عصبانیت حاصل باشد که اقشار مختلف را در فضاهای مختلف با همین عکس ها به واکنش وادار کرده است که به نوعی تبلیغات و شناساندن محسوب می شود.

اما سوال اینجاست؛

آیا صاحب اثر هنری به این سبک از تبلیغات اثرش رضایت دارد؟

این شیوه خواسته پلتفرم است؟

آیا نظر مشترکی در میان بوده است؟

آیا از نتیجه ممکن مطلع بوده اند یا...؟

تجربه نشان می دهد اصولا رعایت قواعد و قوانین معمولا مسیری به سمت خوشبختی است اما شکستن قانون با هر شیوه ایی بایستی هدفی قابل دفاع داشته باشد، مگر ممکن است در روزهایی که تلفن هوشمند به عنوان همراه بیشترین زمان مردم در طول روز منبع و محل اصلی تبلیغات است به سمت روشی برویم که برای جلب توجه افرادی استخدام شده و در چنین شرایط روحی و روانی در معابر بچرخند و ...

یک کارشناس حوزه اقتصاد و تبلیغات می گوید :

شاید نگاه اصلی ایجاد کار و شغل آفرینی بوده است؟

یک فعال حوزه سینمایی می گوید:

همین که ذهن تو را به عنوان یک فعال رسانه ایی درگیر کرده یعنی در کارش موفق بوده است!

تهیه کننده ی یکی از آثار در حال تولید برای شبکه نمایش خانگی که چند روزی است کارش را کلید زده می گوید:

این کار هم شان اثر را پایین می آورد و هم برای خانواده ی فرهنگی این مرزوبوم با این سبقه ی پر سر و صدا جای سوال ایجاد می کند که نکند ما در  حرکت به عقب این روزها از هم پیشی می گیریم!

دستمزد  کاری برای این افراد ماهیانه ۴میلیون تومان است در حالیکه وایرال یک ویدیو تبلیغاتی در چند شبکه مجازی ( اینستاگرام و کانال های تلگرامی) برای هر بار ۴-۵ میلیون تومان است پس این روش یک نگاه صرفه جویانه است که به قیمت بی احترامی فرهنگی  به افرادی انجام می شود و در نهایت به امروز می کشد که آحاد فرهنگی و غیر فرهنگی را انگشت بر دهان کرده که چرا...؟ 

با این اوصاف و با توجه به آنچه از نظرات مردمی در گشت و گذار میدانی از این سبک تبلیغات دریافت کردیم مشخص شد که خیلی ها این شیوه عجیب را هم در شبکه های اجتماعی دیدند و در معابر مختلف به جز تعدادی مغازه دار نمود بیشتری وجود نداشته است.

بوتیک دار و فروشنده لباس مردانه می گوید:

حداقل چند تا کد تخفیف ( ورود به پلتفرم ها ) به اینا میدادن که به مردم بدهند !

فروشنده سی دی ( فیلم های قدیمی) :

بابا اینا که فضای مجازی رو قرق کردند چرا اومدن توی خیابون!

اما یک معلم بازنشسته که تمام آثار نمایش خانگی را با جزییات دیده بود و معتقد بود این سریال ها تلویزیون را مجبور به بهتر شدن می کند در این باره گفت:

با دیدن این افراد در یکی از پیج ها بغض کردم!

این کار بیشتر تحقیر هنر است تا تبلیغات هنر! 

اما یک مقام آگاه در تبلیغات می گوید:

شما بخواهی یا نخواهی این شیوه جواب داده است و بسیاری از افراد این سبک از تبلیغات و محصول مد نظر را در خیابان و شبکه های مختلف اجتماعی دیده اند.

حال باید گفت هر پلتفرم برای موفقیت در این رقابت تنگاتنگ هر کاری بلد باشد می کند پس در این شرایط قوانین موجود و مرتبط باید با مراقبت از زیبایی شناسی شهری و جایگاه عمیق فرهنگ در  کشور به داد این سبک عجیب و سبک برسد تا حداقل خودمان در خودزنی فرهنگی بر خودمان نتازیم که نانش به سفره ی دیگرانی برود که قطعا بیزنس شان در اولویت است نا شان و جایگاه اثری که تبلیغ می کنند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: سینما سریال مجتبی احمدی پیروز قهرمانی تبلیغ تلویزیونی شبکه نمایش خانگی نمایش خانگی ی تبلیغات ی فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۴۱۳۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدام کارگردان‌ها مشغول ساخت سریال هستند؟

آفتاب‌‌نیوز :

این روز‌ها در شبکه نمایش خانگی از نظر ژانری با سریال‌هایی مواجه هستیم که اغلب مضمونی پلیسی، معمایی و اجتماعی دارند. سریال «ازازیل» ساخته حسن فتحی، فصل سوم از سریال «زخم کاری»، «بی عاطفه» کمال تبریزی و سریال «پوکر» به کارگردانی رضا دادویی، از جمله آثاری هستند که با مضامین اجتماعی این روز‌ها در شبکه نمایش خانگی در حال تولید هستند.

در این بین ساخت سریال‌های «در انتهای شب» آیدا پناهنده، «بلیط یک طرفه» به کارگردانی پوریا حیدری و «بازنده» به کارگردانی امین حسین‌پور نیز به اتمام رسیده و هنوز وضعیت انتشار آن‌ها در شبکه نمایش خانگی مشخص نشده است.

«زخم کاری۳» و تاکید بر حضور جواد عزتی و شخصیت‌های اصلی

سریال «زخم کاری» این روز‌ها به کارگردانی محمدحسین مهدویان در حال تولید است و به‌زودی بعد از دریافت مجوز انتشار در سبد محتوایی شبکه نمایش خانگی قرار می‌گیرد. به گفته‌ی این کارگردان همه شخصیت‌های اصلی از جمله جواد عزتی در این فصل حضور دارند.

با تاکید مهدویان بر حضور بازیگران اصلی این سریال در فصل سوم، به نظر می‌رسد مخاطب در فصل جدید دیگر شاهد حضور سایه‌وار مالک (جواد عزتی) در جریان قصه نباشد؛ روندی که در فصل دوم انتقاد‌های زیادی به همراه داشت.

جواد عزتی، رعنا آزادی‌ور، کامبیز دیرباز، الناز ملک از بازیگران اصلی فصل سوم «زخم کاری» هستند.

اما بر اساس آنچه منتشرشده داستان فصل سوم «زخم کاری» همچون فصل اول و دوم، بر اساس یکی از نمایشنامه‌های ویلیام شکسپیر طراحی شده و گفته شده منبع اقتباس فصل سوم نمایشنامه «ریچارد سوم» است. محمدحسین مهدویان فصل اول این مجموعه را بر اساس نمایشنامه «مکبث» و فصل دوم را بر اساس نمایشنامه «هملت» ساخت.

انتشار فصل نخست «زخم کاری» از خرداد ۱۴۰۰ در شبکه نمایش خانگی شروع شد که سانسور‌ها در مقاطعی صدای اعتراض سازندگان و بیننده را درآورد و حتی وقفه‌ای در انتشار را موجب شد.

پس از پایان فصل نخست، گمانه‌زنی‌ها دربارهٔ ساخت فصل دوم مطرح شد. در خرداد ۱۴۰۲ فصل دوم تحت عنوان «بازگشت» به تهیه‌کنندگی محمدرضا تخت‌کشیان و کارگردانی محمدحسین مهدویان تولید و منتشر شد و کامبیز دیرباز، مهران غفوریان و الناز ملک هم از جمله هنرپیشه‌های جدیدی بودند که به جمع بازیگران قبلی پیوستند.

با توجه به فاصله زمانی تولید و تدوین، گویا قرار است «زخم کاری ۳» در تابستان سال ۱۴۰۳ پخش می‌شود. ضمن اینکه همانند فصل دوم که زخم کاری؛ «بازگشت» نام داشت، فصل سوم هم زیرعنوان دیگری خواهد داشت، ولی هنوز نهایی نشده است.

«ازازیل» حسن فتحی پلیسی است؟

سریال «ازازیل» حسن فتحی نیز این روز‌ها بعد از حواشی جزئی در بدو کار، طبق اعلام عوامل در حال تصویربرداری است و اخیرا هم از سوی ساترا مجوز تولید گرفته است.

حسن فتحی که چندسالی را به کارگردانی سریال تاریخی «جیران» گذراند، حالا در حال تولید «ازازیل» در شبکه نمایش خانگی است و هنوز زمان انتشار آن اعلام نشده است.

از پریناز ایزدیار و مریلا زارعی به عنوان بازیگران این سریال یاد شده است. ایزدیار پس از «شهرزاد»، «جیران» و «زمانه» در چهارمین همکاری با حسن فتحی نقش اصلی زن سریال را بازی می‌کند و مریلا زارعی پس از حضور در «جیران» و فیلم «کیفر»، سومین همکاری‌اش با حسن فتحی را تجربه می‌کند. همچنین پیمان معادی، بهرنگ علوی، بابک حمیدیان از جمله بازیگران اصلی این سریال هستند.

«بی‌عاطفه» کمال تبریزی در دست تولید

کمال تبریزی که تا چندی قبل سریال «سرزمین مادری» را روی آنتن تلویزیون داشت، این روز‌ها هم سریال جدیدی با عنوان «بی عاطفه» را در دست تولید دارد.

این سریال توسط امیرعباس پیام نگارش شده و تهیه‌کنندگی آن را محمدصادق میرکریمی برعهده دارد. رضا کیانیان، مریلا زارعی، بهاره افشاری، بهاره کیان افشار و حامد بهداد از جمله بازیگرانی هستند که در این سریال به ایفای نقش می‌پردازند.

مجموعه «ابله» به کارگردانی کمال تبریزی اولین تجربه این کارگردان سینما و تلویزیون در شبکه نمایش خانگی محسوب می‌شود؛ سریالی که در آن مجموعه بازیگرانی، چون مهران احمدی، هانیه توسلی، احمد مهرانفر، بهنام تشکر، شبنم مقدمی، بهادر مالکی، محسن تنابنده، سیامک صفری، یکتا ناصر و مجید صالحی به ایفای نقش پرداختند با این حال با اقبال زیادی مواجه نشد.

«پوکر» رضا دادویی

سریال «پوکر» به کارگردانی رضا دادویی و تهیه‌کنندگی مجید مولایی در دست تولید است.

به گفته‌ی مجید مولایی سریال «پوکر» در مرحله‌ی پیش تولید است و هنوز کلید نخورده. پیش از این حضور شهاب حسینی، لاله مرزبان و میرسعید مولویان در این سریال قطعی شده بود. امین حیایی و نیکی کریمی نیز به گروه بازیگران سریال «پوکر» اضافه شده‌اند.

رضا دادویی کارگردانی «چشم سوم»، «لونه شغال»، «تعبیر خواب»، «مواجهه» و نمایش «به مناسبت ورود اشکان» ... را برعهده داشته است.

آیدا پناهنده و سریال «در انتهای شب»

سریال «در انتهای شب» به کارگردانی آیدا پناهنده و بازی پارسا پیروزفر، هدی زین‌العابدین به‌زودی از شبکه نمایش خانگی پخش شود. سریال ۹ قسمتی «در انتهای شب» اولین حضور آیدا پناهنده در شبکه نمایش خانگی است.

آیدا پناهنده و ارسلان امیری نویسندگان فیلمنامه و محمد یمینی تهیه‌کننده «در انتهای شب» هستند.

ساخت این مینی‌سریال ۹ قسمتی به پایان رسیده، اما هنوز خبری از انتشار آن نیست.

آیدا پناهنده پیش از این فیلم‌های «ناهید»، «اسرافیل»، «تی تی» و... را کارگردانی کرده است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • سریال جدید مهران مدیری؛ در «پدر قهوه» چه می‌گذرد؟
  • مهران مدیری در سکوت قهوه‌اش را می‌خورد؟
  • مهران مدیری باز هم در سکوت قهوه‌اش را می‌خورد؟
  • مهران مدیری باز هم در سکوت قهوه می‌خورد؟
  • کدام کارگردان‌ها مشغول ساخت سریال هستند؟
  • «پدر قهوه»؛ سریال جدید مهران مدیری درباره چیست؟
  • بعد از «اسکار» مهران مدیری با «پدر قهوه» در شبکه نمایش خانگی
  • «پدر قهوه»، سریال جدید مهران مدیری در شبکه نمایش خانگی
  • بعد از «اسکار» مدیری با «پدر قهوه» در شبکه نمایش خانگی
  • نشست نقد و بررسی نظام تنظیم‌گری شبکه نمایش خانگی