Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل درمان غیر مستقیم سازمان تامین اجتماعی گفت: در خصوص تست تشخیص کرونای انگلیسی تعرفه جدیدی به سازمان تامین اجتماعی اعلام نشده و چناچه در این باره تعرفه جدیدی تصویب شود ما آن را تحت پوشش قرار می‌دهیم.

شهرام غفاری در گفت‌وگو با میزان در پاسخ به این سوال که با توجه به اینکه برای تشخیص کرونای انگلیسی باید به غیر از تست PCR آزمایش اختصاصی هم انجام شود، آیا هزینه تست اختصاصی تشخیص کرونای انگلیسی تحت پوشش تامین اجتماعی قرار می‌گیرد؟، گفت: در خصوص تست PCR برای تشخیص کرونا مبلغی حدودا بین ۲۰۰ تا ۳۰۰ هزار تومان مصوب و به ما ابلاغ شده است و انجام این تست در شرایطی تحت پوشش قرار می‌گیرد که از جمله آن می‌توان به نوشتن تست در مراکز جامع و بستری اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در خصوص تست تشخیص کرونای انگلیسی تعرفه جدیدی به سازمان تامین اجتماعی اعلام نشده و چناچه در این باره تعرفه جدیدی تصویب شود ما آن را تحت پوشش قرار می‌دهیم.

بیشتر بخوانید: صفر تا صد ابهامات حذف دفترچه‌های تامین اجتماعی

تحت پوشش قرار گرفتن رمدسیویر و فاویپیراویر  تا کنون چه قدر برای تامین اجتماعی هزینه داشته است؟

مدیرکل درمان غیر مستقیم سازمان تامین اجتماعی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه که با توجه به اضافه شدن برخی دارو‌های کرونا نظیر رمدسیویر و فاویپیراویر به دارو‌های تحت پوشش آیا آماری از هزینه‌های تحمیل شده به سازمان تامین اجتماعی دراین خصوص دارید؟، توضیح داد: متاسفانه آماری در این باره نداریم و دلیلش هم این است که این دارو‌ها در نسخ بیمارستانی تحت پوشش قرار گرفتند و از آنجایی که کمیاب بودند، ما نمی‌توانستیم تجویز سرپایی آن‌ها را پوشش دهیم چرا که قابل کنترل نبود و به همین دلیل پوشش بیمه‌ای این دارو‌ها را مختص بیمارانی که بستری بودند، قرار دادیم.

وی ادامه داد: در صورتی که برای بیماران بستری رمدسیویر و فاویپیراویر تجویز شود، در پرونده آن‌ها ذکر می‌شود و ما اطلاعات پرونده بیماران را به جزء نداریم، البته اخیرا اقداماتی برای الکترونیکی کردن اطلاعات پرونده بیماران انجام شده و چنانچه اطاعات پرونده بیماران الکترونیکی شود، می‌توانیم این آمار را به صورت دقیق بیان کنیم، اما در حال حاضر برای اینکه بفهمیم چه مقدار از این دارو‌ها در بخش بستری مورد استفاده قرار گرفته باید زمان زیادی را صرف کنیم.

بدهی ۷ میلیاردی سازمان تامین اجتماعی چه زمانی تصفیه می‌شود؟

غفاری درباره بدهی ۷ میلیاردی سازمان تامین اجتماعی به مراکز درمانی عنوان کرد: سازمان تامین اجتماعی جزء به روزترین سازمان‌ها است و در حال حاضر دانشگاه‌ها مطالبات خود را تا مهرماه، بخش خصوصی و داروخانه‌ها هم به ترتیب مطالبات خود را تا آبان و آذر را دریافت کرده اند و من نمی‌دانم این ۷ هزار میلیارد بدهی مربوط به کجاست؛ در گذشته پرداخت‌های حدود ۱۲ تا ۱۶ ماه تاخیر داشت که الان به کمتر از ۳ ماه رسیده است و علاوه مستندات اصناف با تاخیر برای ما فرستاده می‌شود و برای مثال هم اکنون که در ماه اسفند قرار داریم بیمارستان‌ها مستندات دی ماه را برای تامین اجتماعی می‌فرستند و اینگونه نیست که سند بلافاصله برای سازمان ارسال شود.

وی بابیان اینکه چنانچه پزشکی نسخه الکترونیک بنویسد آخر همان شب مبلغ مورد نظر به صورت آنلاین برای او واریز می‌شود، متذکر شد: پرداخت‌های ما به روز است و طی مدت ۱۰ سال اخیر چنین پرداخت‌هایی سابقه نداشته است.

انتهای پیام/

برچسب ها: تامین اجتماعی کرونا

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: تامین اجتماعی کرونا تشخیص کرونای انگلیسی سازمان تامین اجتماعی تحت پوشش قرار تعرفه جدیدی دارو ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۴۱۷۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعرفه معاینه فنی تنها یک سوم از هزینه این خدمات را پوشش می‌دهد

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، سید محمد مهدی میرزایی قمی سرپرست ستاد معاینه فنی خودروهای تهران با انتقاد از عدم افزایش سالانه تعرفه‌های معاینه فنی گفت: امسال تعرفه‌های معاینه فنی تغییری نکرده است و این در حالی است که هزینه‌های مراکز معاینه فنی با توجه به افزایش نرخ تورم و هزینه‌ها به صورت چشمگیری افزایش داشته است.

میرزایی قمی با بیان این‌که افزایش تعرفه‌ها در سال 1402 پس از سه سال تناسبی با هزینه های جاری مراکز نداشته و این خدمات را با مشکلات متعددی مواجه کرده است، اظهار کرد: عدم تغییر سالانه تعرفه معاینه فنی متناسب با رشد هزینه ها و نرخ تورم به صورت عمومی مراکز معاینه فنی کشور را با مشکلات جدی در بخش نیروی انسانی و نگهداری تجهیزات در شرایط استاندارد مواجه کرده و با توجه به اینکه در وضعیت کنونی نوع تعرفه‌ها به گونه‌ای است که هزینه‌ها را پوشش نمی‌دهد لذا امکان این که مراکز معاینه فنی در سطح کشور به سمت کاهش کیفیت کار و تخطی از ضوابط دستورالعمل های ابلاغی دولت در این ارتباط سوق داده شوند و از کیفیت خدمات خود بکاهند وجود دارد.

وی با اشاره به این‌که شهرداری تهران با تخصیص بودجه بخشی از هزینه مراکز معاینه فنی تحت تملک خود را تامین می نماید، تصریح کرد: مراکز معاینه فنی شهر تهران توسط شهرداری تهران حمایت و بودجه دریافت می نمایند و البته مراکز معاینه فنی تهران تحت این شرایط توانسته اند به فعالیت خود بدون هیچگونه تخطی از ضوابط و دستورالعمل های ابلاغی دولت ادامه دهند.

شایان ذکر است بخش بزرگی از مراکز معاینه فنی در کشور متعلق به بخش خصوصی بوده و این مراکز با مشکلات متعددی روبه‌رو هستند و عدم افزایش تعرفه‌ها می تواند موجب کاهش دقت و صحت آزمون های معاینه فنی و یا عدم تجهیز و به روز رسانی دستگاه های مربوط به آزمون های معاینه فنی گردد.

سرپرست ستاد معاینه فنی با تاکید بر این‌که به شدت پیگیر هستیم که امسال تعرفه ها متناسب با هزینه خدمات افزایش یابد، ادامه داد: براساس محاسبه ریز هزینه های مراکز معاینه فنی نرخ صدور گواهی معاینه فنی حداقل 320 هزار تومان برای مراجعه نخست خودروهای سبک ارزیابی می شود که این نرخ در حال حاضر 92 هزار تومان است و تنها حدود یک سوم از هزینه این خدمات را پوشش می دهد. امیدواریم با ابلاغ تعرفه جدید در آغاز سال شرایطی فراهم شود که مراکز معاینه فنی بتوانند به حیات خود ادامه دهند. البته این موردی است که می بایست توسط وزارت کشور به دولت پیشنهاد گردد.

وی با اشاره بدین موضوع که تعرفه معاینه فنی توسط دولت تعیین می شود ، گفت: براساس قانون هوای پاک نرخ بهای خدمات صدور گواهی معاینه فنی توسط وزارتخانه های کشور و راه و شهرسازی تعیین و در نهایت توسط هیات وزیران تصویب می گردد که این فرایند و طی مراحل قانونی آن موجب می گردد این افزایش با تاخیر انجام شود .

بدون تردید این رویه تعیین تعرفه توسط دولت که در قانون تبیین گردیده نیازمند اصلاح بوده و مورد پیشنهاد است که تصمیم سازی و تعیین آن به صورت مستقیم به وزارتخانه های مسئول در این حوزه و یا شوراهای اسلامی شهر تفویض گردد.

در همین راستا گفتنی است با توجه به تفاوت قیمت زمین در شهرها، هزینه تمام شده انجام معاینه فنی در نقاط مختلف کشور متفاوت بوده و تعیین این تعرفه لازم است به صورت محلی توسط شوراهای اسلامی شهر با توجه به ارزیابی قیمت تمام شده همان شهر تعیین و تصویب گردد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نامه سرگشاده محمد قوچانی به تامین اجتماعی؛ چرا کسی حرفه ما را به رسمیت نمی‌شناسد؟
  • دستگاه غربالگری سرطان سینه با قیمت کمتر ساخته شد
  • نامه سرگشاده محمد قوچانی به سازمان تامین اجتماعی
  • نامه سرگشاده قوچانی به سازمان تامین اجتماعی
  • خبر جدید سازمان تامین اجتماعی درباره افزایش مستمری بازنشستگان/ حقوق‌ها قرار است چه تغییری کند؟
  • پرداخت خسارت درمان بازنشستگان تامین اجتماعی تا آخر سال ۱۴۰۲
  • ارتباط سازمان تامین اجتماعی با اصناف دوسویه بوده است
  • تعرفه معاینه فنی تنها یک سوم از هزینه این خدمات را پوشش می‌دهد
  • پرداخت ۷۲۴ میلیاردی مستمری تامین اجتماعی آران و بیدگل
  • دغدغه کارگران روی میز مسئولان