Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایتنا - کسانی که با وجود دریافت این واکسن باز هم به کووید-19 مبتلا شده بودند علائم خفیف‌تری از آلودگی به ویروس کرونا داشتند. حدود 40000 شرکت‌کننده در این مطالعه دخیل بودند، که در این گروه واکسینه‌شده هیچ مرگ مرتبط با کووید-19 رخ نداد. بر پایه اطلاعات جدیدی که سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) امروز منتشر کرد، واکسن کرونای تک‌تزریق شرکت جانسون‌و‌جانسون علیه انواع شناخته شده کروناویروس کارائی خود را نشان داده است، و این سازمان می‌گوید که این داروی یک‌دوزه با الزامات برای ورود به مرحله مرور تاییدیه مجوزدهی اضطراری (EUA) همخوانی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این گامی بزرگ به جلو برای آنچه می‌تواند گامی بزرگ برای آنچه که می‌تواند واکسن سوم کووید-19 که در آمریکا مورد استفاده قرار خواهد گرفت باشد، واکسنی که دارای مزیتی قابل توجه نسبت به داروهای فعلی فایزر و مودرنا است.
 
به گزارش ایتنا و به نقل از اسلش‌گیر، این دارو که توسط Janssen Biotech (که یکی از شعبه‌ای از جانسون‌و‌جانسون است) ساخته شده به عنوان  COVID-19 Vaccine Ad26.COV2.S شناخته می‌شود، و در مطالعه «فاز 3» این شرکت مشخص شده است که بیش از 66 درصد علیه موارد متوسط تا حاد/بحرانی کارآمدی دارد. این دارو در پیشگیری از موارد حاد/بحرانی کووید-19، به ویژه در پیشگیری از بستری شدن یا مرگ، «بسیار موثر» بود، به طوری که حداقل 28 روز پس از واکسیناسیون بیش از 85 درصد کارائی خود را نشان داد.
 
بر پایه یافته‌های این مطالعه، این دارو «در پیشگیری از کووید-19 حاد/بحرانی ناشی از سویه‌های نوظهور بسیار موثر بود» از جمله نوع آفریقای جنوبی که در چند ماه اخیر بروز کرده است. کسانی که با وجود دریافت این واکسن باز هم به کووید-19 مبتلا شده بودند علائم خفیفتری از آلودگی به ویروس کرونا داشتند. حدود 40000 شرکت‌کننده در این مطالعه دخیل بودند، که در این گروه واکسینه‌شده هیچ مرگ مرتبط با کووید-19 رخ نداد.

 
این خبری خوب برای J&J، و برای این واکسن، است. با این حال، این دارو هنوز باید بتواند سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) را راضی کند؛ این سازمان در حال حاضر منتظر دریافت نظر کمیته مستقل مشورتیش است.
 
طبق روالی که تاکنون برای واکسن‌های کروناویروس که مجوز EUA را برای استفاده در آمریکا دریافت کرده‌اند مشاهده شده است، روند توزیع آن پس از این مرحله می‌تواند به سرعت آغاز شود. جانسون‌وجانسون گفته است که قصد دارد 20 میلیون دوز از این دارو را تا مارس 2021 (فروردین و اردیبهشت 1400) قابل دسترسی کند. این عدد تا پایان ژوئن می‌تواند به 100 میلیون دوز افزایش یابد.
 

منبع: ايتنا

کلیدواژه: واکسن کرونا واکسن Johnson Johnson ویروس کرونا کووید 19

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۴۲۲۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرآورده‌های گیاهی غیر مجاز اعلام شد

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، روابط عمومی سازمان غذا و دارو در اطلاعیه‌ای اسامی تعدادی از فرآورده‌های سلامت را که فاقد مجوز بهداشتی بوده یا ادعای درمانی داشته‌اند، اعلام کرد.

بیشتر بخوانید: کدام مواد سمی در رژ لب‌ها وجود دارند؟

سازمان غذا و دارو فرآورده گیاهی قطره تقویت جنسی Desi Mumy، فرآورده‌های گیاهی سیلی بین Silibin، فرآورده گیاهی SATONiNE، فرآورده‌های perfecto و Vitomixو فرآورده "تیزن مخلصه سعال حکیم مومن تبریز" را به دلیل نداشتن مجوزهای بهداشتی غیرمجاز و تقلبی معرفی کرد.

براساس این اطلاعیه همچنین محصولاتی چون چای گیاهی لاغری (گیاهان شفا بخش)، فرآورده معجون فاقد مجوز Lukaci Epimediumlu،شربت گیاهی تری تراپیست(مدبرغدیر) و فرآورده پودر گیاهی بهنوشان ۲ از سوی اداره کل فراورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو غیرمجاز شمرده می‌شوند.

روابط عمومی سازمان غذا و دارو در ادامه با اعلام این‌که این معرفی اسامی به قصد مبارزه با ارائه محصولات غیرمجاز در سطح عرضه صورت می‌گیرد، از افرادی که محصولات نامبرده را در مراکز فروش مشاهده می‌کنند خواست که معاونت‌های غذا و داروی دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور و نیروی انتظامی را مطلع سازند تا نسبت به جمع‌آوری آن‌ها اقدام لازم را به عمل آورند.

در پایان، شماره تلفن ۶۶۴۶۲۰۲۶ روابط عمومی سازمان جهت دریافت مشخصات مکان‌های عرضه فرآورده‌های غیرمجاز اعلام شده است.

منبع: تسنیم

انتهای پیام/

کد خبر: 1228713 برچسب‌ها اخبار روز

دیگر خبرها

  • جزئیات عرضه اینترنتی دارو/ پلتفرم‌ها در نقش پیک دارو
  • لزوم تسریع در اجرای آیین نامه توزیع دارو در بستر سکو‌های اینترنتی
  • قاچاق چالش عمده در حوزه محصولات آرایشی و بهداشتی است
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • فرآورده‌های گیاهی غیر مجاز اعلام شد
  • این فرآورده‌های گیاهی غیرمجاز هستند
  • مواظب مصرف داروهای خواب آور باشید
  • کشف و جمع آوری ۱۸ قلم دارو و واکسن تاریخ گذشته در شهرستان بیرجند
  • آزمایش واکسن سرطان پوست وارد فاز نهایی شد
  • ماجرای قلیان اکسیژن در کافه‌های تهران | این دستگاه تاییدیه نهایی ندارد | وجود گاز خنده در این قلیان‌ها صحت دارد؟